Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Мой капитане -Катрин Сътклиф

Xesi,d95e083f634e.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момочета може ли малко информация за "Белязана" първа книга от поредицата "Училище за вампири". Напоследак нещо ми хареса да чета за вампири... но не ми се иска да си я купя и да се окаже , че е можело да "пропусна"

По мое скромно мнение - не си причинявай тази болка на духа и разума!!! Аз съм от хората, които обичат да си дочитат книгите независимо колко скучни са те. Но на това просто не издържах... не искам да обидя никого с мнението си, извинете! :lol6: Аз също обичам да чета за вампири, но единственото което ми е допадало за тях е Здрач сага и също на Нора Робъртс трилогията - Кръгът(ако не се лъжа). О да и да не забравя на Тереза Медейрос - След полунощ.

А за Лорън Уайзбъргър - чела съм само "Да преследваш пръстен с диамант". Книгата не е лоша, дори на места забавна, но не е нещо което да се помни дълго или пък да се прочете повече от 1 път... :wors:

Момочета може ли малко информация за "Белязана" първа книга от поредицата "Училище за вампири". Напоследак нещо ми хареса да чета за вампири... но не ми се иска да си я купя и да се окаже , че е можело да "пропусна"

На мен ми харесва тази книжка, тъй като съм на вълна вампири :speak: . Но ако искаш първо погледни Тук почти целия фен превод на книгата е готов. Погледни малко превода и ако ти хареса си я купи, а ако не, не си я купувай :P

ПС: Мерси за новите книжки момичета. Изглеждат страхотни :wors:

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

май съм я чела,звучи ми познато,нека наситина някой да каже,дано не е онази книга,дето главната спеше с този и онзи,накрая отиваше в Русия за да я женят за едни и глания я спасяваше,тя си падаше по цветята имаше оранжерия,дано не е тя :)

Ау, това не звучи никак добре. А тъкмо днес бях със самочувствието, че съм открила няколко нови книжки, които току виж били хубави. "Време за рози" е една от тях.

И тъй като ме гложди любопитството да ви питам, някой чел ли е "Страстните измамници" (Даяна Хевиланд), "Омагьосаният остров" (Бронуен Уилямс) или "Опияняваща ярост" (Рейн Кентръл)? Хич не съм нахална, нали? Но ще съм благодарна на някакво мнение по книжлетата, дали рискувах с право като си ги купих или съм имала лош късмет...

Сега прочетох Време за рози,тя е,книгата е отврат,поне на мен не ми харесва,и това убийство накрая,хич не мие по вкуса,но да не ви спирам,четете

Сега прочетох Време за рози,тя е,книгата е отврат,поне на мен не ми харесва,и това убийство накрая,хич не мие по вкуса,но да не ви спирам,четете

аз онзи ден я почнах и нещо ми се стори позната и леко затъпяваща и я оставих...добре че не съм я продължила

момичета,искам да ви попитам за мнението ви за Вълшебната кръстница и Кристалната пантофка

коя е по-по-най,готини ли са - нещо по-така

Момичета преди няколко дни видях че са поети за сканиране няколко криминални поредици с автор Пол Дохърти.Преди известно време прочетох Кентърбърийски загадки от същия автор, в Читанката обаче са качени само пет кники и мисля че на български има издадени шест. Липсва разказът на Франклина.Поредицата е базирана на Кентърбърийски разкази на Чосър но тук Пътниците разказват страховити истории през нощта.Поредицата е страхотна но ще се радвам ако някой ми даде повече информация за тази поредица!

Мила, всичко, което пишеш за поредицата "Кентърбърийски загадки" на Пол Дохърти е точно така. :nono: Аз съм един яко лют фен на този автор и съм изчела почти всичко негово, издадено на БГ: като започнеш от Кентъбърийските загадки, минеш през загадките на Александър Македонски, Египетските загадки, загадките на Древния Рим и стигнеш до Средновековните му загадки. Моето лично мнение е, че точно "Кентърбърийски загадки" са му най-слабата поредица sad.gif Докато Средновековните,т.е. поредицата за Хю Корбет е невероятна разкошотия kiss.gif Горещо ти я препоръчвам. Цялата поредица е:

Hugh Corbett - Средновековни загадки

1. Satan in St Mary's (1986) Сатанинско сборище

2. The Crown in Darkness - „Сянка над короната“

3. Spy in Chancery „Шпионинът на краля“

4. The Angel of Death „Ангелът на смъртта“

5. The Prince Of Darkness (1992) Принцът на мрака

6. Murder Wears a Cowl (1992) „Гибелен грях”

7. The Assassin in the Greenwood „Убиецът от зелената гора“

8. The Song of a Dark Angel (1994)

9. Satan's Fire „Огньовете на сатаната“

10. The Devil's Hunt (1996) Звънарят от Оксфорд

11. The Demon Archer (1999) Стрелецът демон

12. The Treason of the Ghosts (2000) „Сянката на греха”

13. Corpse Candle (2001) „Призракът на тресавището”

14. The Magician's Death (2004) „Смъртта на магьосника”

15. The Waxman Murders (2006) “Корабът на страха”

16. Nightshade (2008)

17. The Mysterium (2010)

От нея в читанката има една част, а аз ще кача останалите, за да попълним цялата поредица.

Редактирано от bobych (преглед на промените)

И тъй като ме гложди любопитството да ви питам, някой чел ли е "Страстните измамници" (Даяна Хевиланд), "Омагьосаният остров" (Бронуен Уилямс) или "Опияняваща ярост" (Рейн Кентръл)? Хич не съм нахална, нали? Но ще съм благодарна на някакво мнение по книжлетата, дали рискувах с право като си ги купих или съм имала лош късмет...

Тихи, от трите книжки от поредицата "Пламъкът на розата", за които питаш , съм чела само "Опияняваща ярост" и то отдавна. Романът е страхотен и вълнуващ, ако обичаш да четеш за ранчо и диви, необуздани мъже. По смътни спомени, главния (страшен сладур-мъжанга kiss.gif)се наема да преведе главната до ранчото на един от най-богатите хора в околността, за да разбере истината за баща си. Той е страшно ароганен,а тя - сякаш не може да го търпи и всъщото време между тях хвърчат искри. Главната май наследяваше богатство, заради което брата на главния я исакше за жена.... Ох, мисля, че книгата ще те грабне :) Останалите двенки и аз все още не съм ги чела, а са ми в купа чакащи :baby:

Момичета ще качите ли "Опияняваща ярост", че ме грабна резюменцето от Боби ;)

Нещо съм на вълна ранчо още от "Бък" :clap:

В тоя ред на мисли поредицата Макензи-Блекторн на Елицабет Лоуел е страхотна.

Само се чудя дали няма още някоя книжка освен качените :whist:

Грабваща е и "Белязаният Макензи" на Линда Хауърд,

също е поредица и ако някой може да качи "Мисията на Макензи"

ще съм много,ама много благодарна :)

Момичета ще качите ли "Опияняваща ярост", че ме грабна резюменцето от Боби :beer11:

Книгата е качена.

момичета ще съм жи много благодарна ако някоя от вас има книгата среще с огъня на нора робъртс

още не е сканирана ама видях че peppinka се е заела с тази поредица

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

моля ви момичета който е сканирал Дивата хризантема на Джейн Фийдър да сканира от стр 100 внлючително до 145 вкл че ги няма а тъкмо до там стигнах

вече ги намерих, :cool:

още не е сканирана ама видях че peppinka се е заела с тази поредица

Емии,добре.То все се надявах Анито да ги смачка,но май аз ще съм.Само имайте повече търпение,че малкото зверче не ме оставя и за секунда сама.А и на лампа излиза зле.Тръпение.

Тъй като имам тази поредица я пускам тук.Varnam ,ако не си чела друго това ще ти хареса.Имам почти всичко на Азимов ,ако търсиш нещо -питай.

Р.Данийл Оливо

1.Стоманените пещери

2.Голото слънце

3.Роботите на зората

4.Роботите и империята

Тихи, от трите книжки от поредицата "Пламъкът на розата", за които питаш , съм чела само "Опияняваща ярост" и то отдавна. Романът е страхотен и вълнуващ, ако обичаш да четеш за ранчо и диви, необуздани мъже. По смътни спомени, главния (страшен сладур-мъжанга kiss.gif)се наема да преведе главната до ранчото на един от най-богатите хора в околността, за да разбере истината за баща си. Той е страшно ароганен,а тя - сякаш не може да го търпи и всъщото време между тях хвърчат искри. Главната май наследяваше богатство, заради което брата на главния я исакше за жена.... Ох, мисля, че книгата ще те грабне :cool: Останалите двенки и аз все още не съм ги чела, а са ми в купа чакащи :)

Много ти благодаря, Боби, отдъхнах си. kiss.gif

Аз така или иначе вчера поразлистих останалите и от тези бегли впечатления стигнах до извода, че от 5 книги съм се прецакала с 2 - "Време за рози" (Илейн Кофман) и "Страстните измамници" (Даяна Хевиланд). Последната направо починах като прочетох две-три произволни сцени; доколкото схванах картинката, главната има два брака преди да се събере с главния и при това се жени за първия си съпруг, докато е бременна от главния, а той не знае за детето...

Момичета ще качите ли "Опияняваща ярост", че ме грабна резюменцето от Боби :)

Нещо съм на вълна ранчо още от "Бък" ;)

В тоя ред на мисли поредицата Макензи-Блекторн на Елицабет Лоуел е страхотна.

Само се чудя дали няма още някоя книжка освен качените :)

Грабваща е и "Белязаният Макензи" на Линда Хауърд,

също е поредица и ако някой може да качи "Мисията на Макензи"

ще съм много,ама много благодарна :cool:

Само да попитам - "Белязаният Макензи" качена ли е в Акаунта? Нещо не мога да я намеря, а резюмето ме грабна, пък съм и фенка на Линда Хауърд :)

Стеф ,май не е качена, а за жалост аз няма как да я кача.

Иначе е страхотна книга и аз я изчетох на един дъх

/тя Арлекин "Бестселър"и само 250стр. та се гълта много бързо :wors:/

Стеф ,май не е качена, а за жалост аз няма как да я кача.

Иначе е страхотна книга и аз я изчетох на един дъх

/тя Арлекин "Бестселър"и само 250стр. та се гълта много бързо :)/

Жалко, само ми раздразни апетита за хубави книжки :P А дано, ако някое от другите момичета има "Белязаният Макензи" и "Мисията на Макензи", да се смили над нас и да ги сканира или сканират :wors::hush:

Много ми се иска да прочета "Нюйоркски светски хроники", та да попитам- ако я имаш, би ли я сканирала? Хубаво е да има разнообразие в избора на книги - то и сега си има, ама нищо не пречи още да обогатяваме електронната ни библиотека :no-no: Ако имах скенер, с удоволствие щях да се включа - това все пак е огромен труд, и колкото повече сме, толкова по-добре :speak:

да разбира ce ще направя всичко възможно да я сканирам по бързо само тази ли искаш или и ''Да преследваш пръстен с диамант''

Много ми се иска да прочета "Нюйоркски светски хроники", та да попитам- ако я имаш, би ли я сканирала? Хубаво е да има разнообразие в избора на книги - то и сега си има, ама нищо не пречи още да обогатяваме електронната ни библиотека :D Ако имах скенер, с удоволствие щях да се включа - това все пак е огромен труд, и колкото повече сме, толкова по-добре :(

Ами ако наистина имаш желание да се включиш, то бих ти предложила да го направиш в отдел "Редакции" или "Преводи" - зависи къде ти е силата.. Ако се справяш добре с английския, би била по-полезна в "Преводи", а ако не.. Книги за редакция има много.. :D

да разбира ce ще направя всичко възможно да я сканирам по бързо само тази ли искаш или и ''Да преследваш пръстен с диамант''

[/quot

За себе си искам "Нюйоркски светси хроники" :) "Да преследваш пръстен с диамант" съм я чела, но пък други сигурно не са, а книжката е забавна ;) Предварително ти благодаря, marsei :):wors:

Xesi, с удоволствие бих се включила в редактирането :) Но възможно е да стане в края на април- в момента се готвя за изпити, а април месец ми предстои дипломиране :huh: и сигурно няма да бъда на ниво в редактирането :) Предполагам, че и тогава ще има много книжки за редактиране ;)

Момичета,един въпрос.Какво ви се падна от новогодишната баница?

На мен ми се паднаха пътешествия и учене :)

На мен яко зубрене и изпити и екскурзия за двама.

Момичета може ли да ми кажете от къде да изтегля следните книги на английски:

Поредицата Effington Family На Victoria Alexander

и Devil in winter от Lisa Kleypas?

Благодаря предварително

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.