Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Боже, колко съм завеяна не е истина. Спомням си аз, че я търсих в списъка ама гледала недогледала не съм забелязала.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Боже, колко съм завеяна не е истина. Спомням си аз, че я търсих в списъка ама гледала недогледала не съм забелязала.

Не си единствена. Преди десетина дена едно момиче ме помоли за помощ в блога, понеже на списъка книгата е сканирана, но тя не можеше да намери линка. Потърсих и аз в тракера, но я нямаше. Помислих, че нещо е станало с торента. Като реших да я кача, се оказа, че я нямам. Зачудих се, защото бях отбелязала в списъка, че е сканирана. Разрових се в темата и намерих линка ти на 363стр., изтеглих я и я качих в тракера. laugh.gif

Еврика!

Стр. 10 и 11 ми липсват.

Все ми е едно какво ще е качеството, стига да мога да ги прочета. Не ми пречи да ги препиша на ръка!

Ето ги. Това е резултатът от двучасовите ми усилия. Вече наистина вярвам, че сте магьосници - особено редакторите. Благодаря ви много, много.

10-11.doc

Редактирано от kapkag (преглед на промените)

Огроооомни, огрооомни благодарности на всички момичета за новокачените книги kiss.gif

Ето още един исторически любовен роман, сканиран от an8. Благодаря, мила :whist:

Наследницата Лорел - Лий Бристъл

Ето ги. Това е резултатът от двучасовите ми усилия. Вече наистина вярвам, че сте магьосници - особено редакторите. Благодаря ви много, много.

Огромно БЛАГОДАРЯ!

Книжката е вече завършена и ще я пусна със следващия пакет текстови книги!

може ли да помоля за страници 145 и 144 от Мисията на Макензи на Линда Хауърд

искам да изкажа ама много големи благодарности на Jamey за помоща прикачването натази книги и най вече за търпението !!!И така ето още една хубава книга на Нора Робъртс-Картината

http://account-co.net/torrents-details.php?id=4979

Големи благодарности за новите книжки :yanim:

Огроооомни, огрооомни благодарности на всички момичета за новокачените книги kiss.gif

Ето още един исторически любовен роман, сканиран от an8. Благодаря, мила :cool:

Наследницата Лорел - Лий Бристъл

Страхотна книжка.Чела съм я много пъти .

Огромни благодарности за новите книжки kiss.gif

Благодаря за страхотните книжки kiss.gif:)

Страхотна книжка.Чела съм я много пъти .

Ще може ли да разкажеш за какво става дума? :) че аз май не съм чувала много положителни отзиви за книгта и много й се чудя?

Момичета, може ли някоя да ми предложи романче, в което примерно главните не могат да се понасят :wors: . Много са ми интересни подобни сюжети и може би афинитета ми идва от една книга на Сандра Браун-Сейдж :yanim: .

Дами, някоя от вас дали има "Жена на страстта" на Вирджиния Хенли? Стори ми се да е хубава книга, но е изчерпана и не я намерих в никоя е-книжарница. По мое мнение никоя книга на Хенли не е за изхвърляне, пише страхотно! Определено много хора ще са благодарни за тези двете книги! Благодаря ви предварително!worshippy.gifkiss.gifcheerleading2.gifworshippy.gif

Момичета, може ли някоя да ми предложи романче, в което примерно главните не могат да се понасят :smash: . Много са ми интересни подобни сюжети и може би афинитета ми идва от една книга на Сандра Браун-Сейдж :shy11: .

Светкавично хрумване- Лудетина на Вирджиния Хенли. Голяма война беше, голямо нещо... А после сигурно ще се сетя за още десет, но засега толкова.

Момичета, може ли някоя да ми предложи романче, в което примерно главните не могат да се понасят :smash: . Много са ми интересни подобни сюжети и може би афинитета ми идва от една книга на Сандра Браун-Сейдж :shy11: .

Веднага още две книжки "Войнствена любима" на Тамара Лий и "Отдай ми любов" на Джоана Линдзи. Последната е за викинги дано ти хареса!

Стращно Ви благодаря :smash: Тези дни ми се отваря малко свободно време за някоя друга книжка и ги почвам подред :shy11:

Дами, някоя от вас дали има "Жена на страстта" на Вирджиния Хенли? Стори ми се да е хубава книга, но е изчерпана и не я намерих в никоя е-книжарница. По мое мнение никоя книга на Хенли не е за изхвърляне, пише страхотно! Определено много хора ще са благодарни за тези двете книги! Благодаря ви предварително!worshippy.gifkiss.gifcheerleading2.gifworshippy.gif

Тази книга е странна, не е в стила на В.Х. На моменти е досадна, на доста моменти в интерес на истината. Взех я назаем от приятелка преди година-две, но ми остави неприятен вкус, долу-горе като някой от романите на Бъртрис Смол. Главната се жени за един, роди му куп деца, после той умря, а тя се ожени за втори за да я издържа, после стана любовница на главния...никак не обичам подобни сюжети!

ronits, пробвай също така и Удоволствието на краля- Шанън Дрейк, хайде и Мъжът на моите мечти- Джоана Линдзи, Преплетени сърца пак на Линдзи. Огньовете на рая на Бренда Джойс и Дивата котка на Хедър Греъм.... хъм, може би.... Както и в По-силна от магия и Софи и двете на Хедър Кулман отначало главните бяха като куче и котка, само се дразнеха.

Редактирано от Ayase (преглед на промените)

Мерси Ayase, много ми помогнахте ;);) тъй като съм новичка и незнаех от къде да подхвана. Веднага започвам с Линдзито, понеже отзивите във форума са най-добри за нея :cool:;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.