Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Пиратът-лорд води класацията ми за най-ужасна книга, още в началото главната и главния си легнаха, а по-нататък не подбираха, после нея я отвлякоха пирати, ужасни случки й се случиха и накрая се събраха и даже дете щяха да имат.....

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Пиратът-лорд не я дочетох даже...

Забравих я в един влак.

Забравих я в един влак.

Е, това буквално ме изкефи :):(:friends1:

Боже,боже след поредните "ласкави" отзиви за Пиратът-лорд вече се чувствам като селския идиот,че я поех

за редакция.Оказа се,че не съм я чела.Почнах я и на 150 стр,съм наясно,защо дамата от която взех книгата

ми я подари с готовност.Не стига,че като идея е дело на болен мозък,ами и на места действието е несвързано,има и

доста безсмислени изречения-бих казала че от моя страна ще има "творчество",че да се получи разбираемо.За успокоение

на упоритите и любопитните-уверявам ви няма как да я разваля.

Забравих я в един влак.

Дожаля ми за теб :yanim:.Хи... Хииии...Искаш ли да ти подаря моята книга, че да я дочетеш :)

Здравейте, момичета!

Харесвам да чета любовни романи, защото ме пренасят в един по-красив и романтичен свят. Коя ли жена не си мечтае или не се усмихва,

когато прочете една романтична история, или пък коя ли не се поставя на мястото на героините.....Както и да е, красивите истории винаги

са ми харесвали, но не познвам толкова добре библиографиите на различните автори и за това не съм посмяла да пиша до сега.... Книгата,

която ме грабне още от първите няколко страници, дочитам до края, но има и такива, които не мога да довърша.

Та сега ми стана интересна " Пиратът лорд ", заради коментарите ви относно тази книга ще си я изтегля :P, колко ли може да е зле...

На Бертрис Смол и Катрин О'Нийл книгите са брррррррр :down:, не хубави, на няколко пъти се опитвах да ги довършвам но уви, нито една не можах...

А имаше една книга, която четох, даже не и запомних заглавието, ми тя беше ужасна, аз се ужасих!!!!Разказваше се за едно момиче, от добро семейство, че и доста млада беше, което го отвлича един циганин, и после този Хубав циганин започна да и дава едниииииииии уроци, малеееееееее ;), че тя цялата книга само с това беше запълнена- секс уроци!

Е кажете ми тази Пиратът лорд от този род ли е?

Според мен секс уроците не са болка за умиране,но разни изнасилвания или каквото и да е насилие не се търпи.Аз имам две книги на К.ОНийл-"Венчана за риска" и "Господарят на рая".Втората е много по-зле,дори да изключим еротичните сцени.

Никак не ми хареса книгата.Главната се мяташе от омраза към любов и като се поразбраха почна една любов,дето дори почитател на еротиката ще почне да си гледа часовника отегчен.То като си помисля това май бе единственото по-нормално в отношенията им.Всичко друго бе абсолютна каша.

А за Лора Паркър си спомням само,че не ме е отвратила.;)

Чела съм "Ярост"и не помня много,но романа ми се стори някак различен от обичайните исторически творения.Някак по-истински,не като някаква приказка.

Преди няколко седмици го мернах в нета и го свалих ( не помня вече и откъде), но качеството не е много добро, а и е без никакви субтитри, просто едно голо видео. Но ако те устройва, мога да го кача в някой фрий сървър и да дам линка тук. :hush:

Амииииииииии... Чесно да ти кажа по принцип когато има направен филм по книга, той задължително ме разочарова, тъй като филма мн се различава от книгата... Мерси много за предложението, ама вече прочетох книгата и вече не ми се гледа филма... Благодаря ти все пак... :P

Амииииииииии... Чесно да ти кажа по принцип когато има направен филм по книга, той задължително ме разочарова, тъй като филма мн се различава от книгата... Мерси много за предложението, ама вече прочетох книгата и вече не ми се гледа филма... Благодаря ти все пак... :P

Но проблем... :hush:

Здравейте!

Незнам дали трябва да пиша тук, но имам един проблем и се надавам да ми помогнете. От темата"Линкове към Любовни романи", нито един линк не ми се отваря, изписва ми, че има грешка. Там открих много романи,които търся отдавна. Моля ви това ми е последната надежда.

Здравейте!

Незнам дали трябва да пиша тук, но имам един проблем и се надавам да ми помогнете. От темата"Линкове към Любовни романи", нито един линк не ми се отваря, изписва ми, че има грешка. Там открих много романи,които търся отдавна. Моля ви това ми е последната надежда.

Явно проблема е в Account-co.net... Те понякога си правят някакви профилактики или нещо такова. Не се притеснявай, по някое време тия дни ще можеш да си изтеглиш книгите.

leprikon4e, благодаря ти за информацията. Дано да е както казваш и проблемът да е временен.

Нали "Риск" беше на Лора Паркър ? Ако е така ,имам спомени ,че книгата беше ужасна и отгоре на това си я бях купила два пъти :rolleyes: Не си спомням за какво се разказваше книгата ,но поне за мен не става за четене.

аз преди няколко дена я свърших и на мен много ми хареса скоро не бях чела толкова интересна книга

даже имаше моменти когато ми беше смешно :biggrin:

аз преди няколко дена я свърших и на мен много ми хареса скоро не бях чела толкова интересна книга

даже имаше моменти когато ми беше смешно :yanim:

И аз съм на мнение че книгата е добра - даже много-добра. Давам и 9 от 10. Главния е женкар и пеше хроника на любовните си връзки с описателни подробности.......като твърди че може да направи от всяка върба - свирка, но нещеш ли на вратата му цъфва нашата героиня, която твърди че заради някакъв бас му я пращат за готвачка. А момата наистина можеше да готви и то завидно добре, даже му направи вкусни жабки.........в сос. Другата книга на авторката ,която съм чела е за Лилията и на нея дажи и давам 10.

leprikon4e, благодаря ти за информацията. Дано да е както казваш и проблемът да е временен.

Вече работи, мила. :)

Боже,боже след поредните "ласкави" отзиви за Пиратът-лорд вече се чувствам като селския идиот,че я поех

за редакция.Оказа се,че не съм я чела.Почнах я и на 150 стр,съм наясно,защо дамата от която взех книгата

ми я подари с готовност.Не стига,че като идея е дело на болен мозък,ами и на места действието е несвързано,има и

доста безсмислени изречения-бих казала че от моя страна ще има "творчество",че да се получи разбираемо.За успокоение

[/quo

Въъъъъъх божеееее, наистина никой не я харесва тази книга! :) То така или иначе не мога да я сваля, сигурно това е знак!

Здравейте!

При мен пък е от компютъра.От единия няма проблем да отварям през Линкове....При другия трябва да го направя от account-co,net

Здравейте!

Поеми дълбоко въздух и започни да теглиш, тракера вече е на линия.. :help wanted3:

Не за първи път се сблъскваме с несвързани действия и безмислени изречения, което по принцип се дължи на лош превод и небрежна редакция преди отпечатването.. Но, скъпа, очаквам качеството на книгата да се подобри много след проявеното творчество от твоя страна :)

Ей сега както си се ровех в Блога на Ганито и видях,че има още една книга след "Венчило с дявола",тооо може и да сте го коментирали ,ама съм опуснала.

Та може ли да кажете за какво е тя,че моя ингриш е мале-мале :cool:

И разчитам изцяло на вас за инфо.

:computer2: Тази книга " Пиратът лорд ", ами не е книга. Това са отделни някакви фрагменти ли, как да ги нарека,

толкова объркани и несвързани, наслагани един след друг, но така наслагани, че нито една нишка на някакво действие не можеш да хванеш

и поне нея да следиш до края. :cool: Не съм толкова навътре в нещата относно любовните романи и техните автори,

но смея да твърдя, че това четиво не е хубаво.

Ей сега както си се ровех в Блога на Ганито и видях,че има още една книга след "Венчило с дявола",тооо може и да сте го коментирали ,ама съм опуснала.

Та може ли да кажете за какво е тя,че моя ингриш е мале-мале :cool:

И разчитам изцяло на вас за инфо.

Слънце набързо преведох резюмето за теб. Надявам се то да те ориентира. Не съм стигнала още до нея въпреки че я имам.

Та ето:

1119 година. На път от Англия за Шотландия, за да се омъжи за шотландец Лейди Брена се е примирила с уредената женитба. Но когато банда свирепи боядисани войни я пленяват по пътя тя без страх се покорява на искането им да се омъжи за техния водач – избухливият леърд Конър МакАлистър. Тя няма как да знае, че пленяването й е само първата стъпка в отмъщението срещу заклетия враг на Конър – нейният годеник. Брена не храни никакви илюзии, че съпругът и е влюбен в нея. След набързо състоялата се сватба в гората МакАлистър я уверява, че ще я пусне да си отиде вкъщи след като му роди син. Но Брена не може да забрави, че вече веднъж е предлагала брак на МакАлистър – преди десет години – когато тя бе само дете и гостът в замъка на баща й я бе покорил с ослепителната си неочаквана усмивка. Сега когато тя е решена да спечели смелия вожд, когото вече обожава тя е хваната в капана на жестока война между клановете, породена от отмъщение и само вярата й в нейният храбър герой може да я спаси...

здрасти тарся една книга мисля че сам я виждала в линковете но сега ми е трудно да ги отварям един по един накратко вкнигата се разказва''за една жена която бяга с племенника си обаче я отвличат и продават на един султан който се жени за нея и племеника й му става син той и забранява да му говори за Англия.След време момчето се вюбва в едно момиче което сащо са му довели като заложница тя трябваше да се омъжи за един който се представяше за това момче.''Май мн обаркано стана но последните страници ги нямаше и не можах да разбера как точно се развиха действията.Само имената не си спомням,помня че дядото пускаше корабче в езерото на имението заедно с момчето корабчето се казваше Ятаган ако не се лажа.Дано някой да ми помогне.

здрасти тарся една книга мисля че сам я виждала в линковете но сега ми е трудно да ги отварям един по един накратко вкнигата се разказва''за една жена която бяга с племенника си обаче я отвличат и продават на един султан който се жени за нея и племеника й му става син той и забранява да му говори за Англия.След време момчето се вюбва в едно момиче което сащо са му довели като заложница тя трябваше да се омъжи за един който се представяше за това момче.''Май мн обаркано стана но последните страници ги нямаше и не можах да разбера как точно се развиха действията.Само имената не си спомням,помня че дядото пускаше корабче в езерото на имението заедно с момчето корабчето се казваше Ятаган ако не се лажа.Дано някой да ми помогне.

нижката е Сребърният ангел на Джоана Линдзи,поправете ме ако греша,но май е тя

не сребарния ангел сам я чела тази за която питам лелята на вапросното момче трябваше да замине за Англия за да каже че са живи понеже него го арестуваха заради пиратство тъй като той трагна да гони момичето в което е влюбен.Има мн смешен момент когато нейната придружителка на това момиче ги бие с един чадър

:angry: Тази книга " Пиратът лорд ", ами не е книга. Това са отделни някакви фрагменти ли, как да ги нарека,

толкова объркани и несвързани, наслагани един след друг, но така наслагани, че нито една нишка на някакво действие не можеш да хванеш

и поне нея да следиш до края. :angry: Не съм толкова навътре в нещата относно любовните романи и техните автори,

но смея да твърдя, че това четиво не е хубаво.

Зарежи я! Няма да има недоволни,а и ще спестиш страданията на всички които е опитат да я четат.

Ох, сещам се за книгата. Главната героиня се казваше Виктория, а галено Тори. Аз не си падам по султанските истории, но тази книжка ми хареса. Като си изпия кафето, ще се разровя из линковете, ако не ме изпреварите... :cool

Да, и корабът на момчето се казваше "Ятаган". А лелята не бягаше, а бяха организирали отвличането и продажбата им като роби.

OK. Боби Смит - "Вземи сърцето ми"

Редактирано от varnam (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.