Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

преди време питах за една книга,но каквато съм заплесната не си спомням сетихте ли се за книгата или никои не я беше чел,та става въпрос за една жена,която гледа един мъж,той беше в инвалидна количка и май беше сляп,но не съм сигурна,със сигурност не е Връщане към живота,но тематиката е същата,май беше богат и много и се дърпаше,ще се радвам някой да помогне въпреки мъглявите и неточни обяснения :)

и защо емотиконките пак не ми работят,преди време Тихи помогна,но не намирам обясненията,някой ако е на ясно моля да помогне,предварително благодаря

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

От арлекин ли е?Не помня,но нямаше ли нещо подобно в серия "Страст"?

преди време питах за една книга,но каквато съм заплесната не си спомням сетихте ли се за книгата или никои не я беше чел,та става въпрос за една жена,която гледа един мъж,той беше в инвалидна количка и май беше сляп,но не съм сигурна,със сигурност не е Връщане към живота,но тематиката е същата,май беше богат и много и се дърпаше,ще се радвам някой да помогне въпреки мъглявите и неточни обяснения :ph34r:

и защо емотиконките пак не ми работят,преди време Тихи помогна,но не намирам обясненията,някой ако е на ясно моля да помогне,предварително благодаря

Ако е историческа, напомня ми за "Вярност" на Катрин Сътклиф. Дано да съм ти помогнала :) В този роман срещнах страхотни сентенции :) Но да ме убиеш, не мога да ти ги цитирам...Но романът е страхотен!!! :cool:

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

преди време питах за една книга,но каквато съм заплесната не си спомням сетихте ли се за книгата или никои не я беше чел,та става въпрос за една жена,която гледа един мъж,той беше в инвалидна количка и май беше сляп,но не съм сигурна,със сигурност не е Връщане към живота,но тематиката е същата,май беше богат и много и се дърпаше,ще се радвам някой да помогне въпреки мъглявите и неточни обяснения :cool:

Аз ги намерих. Заповядай:

За да оправиш проблема:

1) Ако си с Mozilla Firefox:

- с бг меню: Следваш стъпките - меню "Инструменти" -> "Изчистване на историята" -> слагаш тикчета на "Бисквитки" и "Кеш", и натискаш "Изчистване сега"

- с английско меню: "Tools" -> "Clear Private Data" -> слага се тикче на "Cookies" и "Cache", и натискаш "Clear now"

2)Ако си с Internet Explorer 7 (Ако добре си спомням, ти си на Виста, така че би трябвало да си с IE7)

меню "Tools" -> "Delete Browsing History" -> натискаш "Delete files..." и "Delete cookies"

3)Ако случайно си с Internet Explorer 6 (Обикновено компютрите с XP са с тази версия)

меню "Tools" -> "Internet Options" -> "General" -> натискаш "Delete Cookies" и "Delete Files..."

Момичета, току що прочетох, че са пуснали първия електронен четец у нас- Turbo-X ebook Трябва да си го купя, ама въпросът е кога?! :wors:Щото все не остават бели пари за черни дни :cool::wors:

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Тихи страшно много ти благодаря,а за книгата извинете,че не споменах но книгата е съвременна,нещо от рода на книжките на Сандра браун,и не знам дали тук е мястото но няма ли да е добре да си имаме място където такива проблеми като с емотиконите да се разрешават

Хедър Греъм Позесъри - Завинаги, моя любов

http://account-co.net/torrents-details.php?id=5153

Хедър Греъм Позесъри - Смътна заплаха

http://account-co.net/torrents-details.php?id=5154

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Първо-искам да благодаря за книжките. Резюметата са многообещаващи. И след това, извинявам се предварително за лаишкия въпрос, но тази Хедър Греъм Позесъри същата Хедър Греъм ли е - имам предвид авторката исторически любовни романи?

Здравейте,

Може ли някой да помогне.

Опитах се да чета "Дивата хризантема" но липсват от 100 до 146 страници и 281 страница, а стр. 99 е между 8 и 9.

Ако някой сканира и качи липсващите страници ще преподредя файла.

Първо-искам да благодаря за книжките. Резюметата са многообещаващи. И след това, извинявам се предварително за лаишкия въпрос, но тази Хедър Греъм Позесъри същата Хедър Греъм ли е - имам предвид авторката исторически любовни романи?

Да,същата е.Под пълното си име Хедър Греъм Позесъри тя е публикувала част от първите си арлекинки.

Здравейте,

Може ли някой да помогне.

Опитах се да чета "Дивата хризантема" но липсват от 100 до 146 страници и 281 страница, а стр. 99 е между 8 и 9.

Ако някой сканира и качи липсващите страници ще преподредя файла.

Не знам за 281-ва страница, но ето линк от където да свалиш от 98-ма до 145-та включително, бях ги сканирала преди време, когато се разбра за липсата им: http://dox.bg/files/dw?a=3d6bfc2965

За съжаление книгата не е при мен, за да направя същото и за 281-ва стр.

Не знам за 281-ва страница, но ето линк от където да свалиш от 98-ма до 145-та включително, бях ги сканирала преди време, когато се разбра за липсата им: http://dox.bg/files/dw?a=3d6bfc2965

За съжаление книгата не е при мен, за да направя същото и за 281-ва стр.

Благодаря

Много благодаря за новите книжки. Изглеждат интересни. :)

Мерси много :)

Здравейте, искам да ви помоля да ми дадете сайта на читанката че отдевна не съм влизала и го забравих sad.gif , а сега Акаунта ми пак не работи и се сетих за нея...

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

Здравейте, искам да ви помоля да ми дадете сайта на читанката че отдевне не съм влизала и го забравих sad.gif , а сега Акаунта ми пак не работи и се сетих за нея...

Сайта е www.chitanka.info, но в момента сайта не работи

преди време питах за една книга,но каквато съм заплесната не си спомням сетихте ли се за книгата или никои не я беше чел,та става въпрос за една жена,която гледа един мъж,той беше в инвалидна количка и май беше сляп,но не съм сигурна,със сигурност не е Връщане към живота,но тематиката е същата,май беше богат и много и се дърпаше,ще се радвам някой да помогне въпреки мъглявите и неточни обяснения :)

Аз се сещам за една книга и тя е "Даниел и червенокосата" на Марго Далтън под номер 16 от Арлекин "супер романс".Историята се разказваше един богат писател който претърпява злопоука и е в инвалидна количка.Той наема за болногледачка.Отначало те не се разбират,но накрая се влюбват.Това си спомням от книгата.Надявам се че съм ти помогнала :cool:

Благодарности и от мен за книжките :)

Редактирано от margc (преглед на промените)

Аз се сещам за една книга и тя е "Даниел и червенокосата" на Марго Далтън под номер 16 от Арлекин "супер романс".Историята се разказваше един богат писател който претърпява злопоука и е в инвалидна количка.Той наема за болногледачка.Отначало те не се разбират,но накрая се влюбват.Това си спомням от книгата.Надявам се че съм ти помогнала :cool:

А тази сканирана ли е?

преди време питах за една книга,но каквато съм заплесната не си спомням сетихте ли се за книгата или никои не я беше чел,та става въпрос за една жена,която гледа един мъж,той беше в инвалидна количка и май беше сляп,но не съм сигурна,със сигурност не е Връщане към живота,но тематиката е същата,май беше богат и много и се дърпаше,ще се радвам някой да помогне въпреки мъглявите и неточни обяснения ;)

Мисля, книгата е "Твой завинаги " на Тереза Медейрос.

Мисля, книгата е "Твой завинаги " на Тереза Медейрос.

Ама в Твой завинаги главният беше само сляп, а не в инвалидна количка. Даже си беше много подвижен, беше се развилнял като луд докато не дойде главната да му оправи възпитанието.

Здравейте момичета, искам да ви попитам, вие имате ли проблеми с акаунта, защото на мен не ми го отваря или ми отваря някаква друга страница и ми иска някакъв код. От вчера не мога да вляза и не знам дали проблемът е само при мен.

Не само при теб има проблем.Доколкото разбрах от другите момичета акаунта в момента не работи.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.