Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Имам и "Остани при мен".Май и тя не е сканирана.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ахъм kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Ще съм безкрайно благодарна, ако сканираш и нея!

Предварително ти благодаря.

------------------------------

Здравейте мили момичета!

Поздравявам всички за прекрасния форум и за огромното количество книжки,

които сте сканирали и качили в Account-co.net.

Чета форума от няколко месеца и най-накрая се "престраших" да пиша...

:down:

Редактирано от ceceto (преглед на промените)

Ще съм безкрайно благодарна, ако сканираш и нея!

Предварително ти благодаря.

------------------------------

Здравейте мили момичета!

Поздравявам всички за прекрасния форум и за огромното количество книжки,

които сте сканирали и качили в Account-co.net.

Чета форума от няколко месеца и най-накрая се "престраших" да пиша...

:yanim:

Здравей мила, добре дошла! Надявам се да се включиш и в останалите ни дискусии ;)

Хеййй! От любимата ми авторка Линда Хауърд ще сканирате книжки? Супер! Обожавам ви, момичета :);):yanim:

Акаунта е възстановен, но каго влязох в рубриката Книги, ми изписа "Нищо не беше намерено!". Екипът на Акаунта се извинява, но било вътрешна атака, и някои работи са изтрити - та това са хиляди книги, за които всяка от вас е хвърлила колосален труд!!! Само да ми падне този мръсник...А иначе се радвам, че Акаунта отново са на линия!

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

добре де в крайна сметка вси4ки книги ли са били изтрити.Ами сега какво ще правим,та това е толкова труд и време4 ами да защитават по добре.Наистина е много жалко ;)

От това, което видях в Акунта, всичко е изтрито... Не само книгите.

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

Спокойно, дами, без паника, нищо не е загубено (изключая два торента, които са лесно възобновими). Просто торентите бяха изместени на нов адрес. Същият екип от хора, които до сега се грижеха за книгите, ще го правят и за напред, но на ново място. До ден, най-много два, линковете в съответната тема ще бъдат подновени и ще ви предоставим новия адрес на въпросния тракер.

Дерзайте! ;)

П.П.

Да добавя, че регистрациите ви също са актуални, няма да има нужда да си правите наново акаунти.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Акаунта е възстановен, но каго влязох в рубриката Книги, ми изписа "Нищо не беше намерено!". Екипът на Акаунта се извинява, но било вътрешна атака, и някои работи са изтрити - та това са хиляди книги, за които всяка от вас е хвърлила колосален труд!!! Само да ми падне този мръсник...А иначе се радвам, че Акаунта отново са на линия!

;) Да вметна - никаква атака, че и вътрешна(к'вото и да значи т'ва :}), не е имало.Просто единият от собствениците реши да затвори сайта...от инат. Иначе колежката е права - всичко е запазено :wors:

@Stefanika, аз съм "този мръсник"....или трябваше да оставя да затрият всичко ?!?!?

Редактирано от Thunderstorm (преглед на промените)

:cheers: Да вметна - никаква атака, че и вътрешна(к'вото и да значи т'ва :}), не е имало.Просто единият от собствениците реши да затвори сайта...от инат. Иначе колежката е права - всичко е запазено :cool:

@Stefanika, аз съм "този мръсник"....или трябваше да оставя да затрият всичко ?!?!?

Опа!!! Извинявай sad.gif Но прочетох в Новините, та затова...малко бързо се паля и отново се извинявм sad.gif Браво, че не си позволила изтриване на всичко :) Но пък и инфото в Акаунта беше...И как няма да се ядосам...Прости ми, моля те! sad.gif

@Stefanika, аз съм "този мръсник"....или трябваше да оставя да затрият всичко ?!?!? - жено не знам да ти благодаря или да ти издърпам ушите! В крайна сметка ще ти направя бюст в собственият си будоарта да има къде да паля свещичките на благодарност - прати снимка за склуптура.

Редактирано от Eva_04 (преглед на промените)

П.П.

Да добавя, че регистрациите ви също са актуални, няма да има нужда да си правите наново акаунти.

С тази разлика,че аз от ъплоудер станах прост потребител.И сега какво?Отново да моля да ме направят ъплоудер?

С тази разлика,че аз от ъплоудер станах прост потребител.И сега какво?Отново да моля да ме направят ъплоудер?

Жени, виждам, че не сте разбрали какво се случва и се питате, и недоволствате... и с право. Но да допълня постовете на колегите. Всички торенти са запазени и ги имаме, с изключение на последните два на Жени, които качих в мастерс. Тях не успяхме да спасим. Дооправяме настройките на тракера и ще ви дадем линк към него. Не в акаунт-ко. В момента от екипа на акаунт-ко няма нито един от нас, които ви помагахме по-рано. Всички сме обединили усилия, за да ви върнем нещата, за които сме се трудили повече от една година както си бяха - но в друг тракер. Регистрации си имате, пазим ги, както и ранговете ви и нищо няма да ви се наложи отново да го правите - освен сийд на торентите. Надявам се, че вече няма неяснота по въпроса. В момента, в който тракерът е в готовност, ще ви предоставим достъп до него с удоволствие.

Добре.Тогава ще почакам с новите книги.Успех!

Момичета имам голямо питане към вас...До сега се ровех стабилно в семейната библиотека, търсейки "Чучулигата" на Решат Нури и не щеш ли ми се мерна едно страшно познато име - Виктория Холт и книгата й "Любовникът демон" - резюмето изобщо не ме наведе на мисълта, че става въпрос за любовен роман, пък и корицата е една грозофилска :angry: - затова години наред гледам на нея на нещо подобно на Брулени хълмове, и съответно не смея да я пипна! Както и да е, почти съм сигурна, всъщност убедена, че същата авторка е написала и "Владетелката на замъка", която я има сканирана от известно време. Някой може ли да ме просветли за стила на авторката, и даже ако изкаже с мнение за "Любовникът демон" ще съм много благодарна. Изд. Народна култура - 1993г., попрелистих я, от първо лице е и доколкото разбрах главната е била изнасилена - поне това обясняваше на баща си и тук желанието ми сама да стигна до някакви изводи за четивото изчезна безследно, затова моля за мнение :D , пък ако се окаже нещо хубаво - ще я сканирам :P

Момичета имам голямо питане към вас...До сега се ровех стабилно в семейната библиотека, търсейки "Чучулигата" на Решат Нури и не щеш ли ми се мерна едно страшно познато име - Виктория Холт и книгата й "Любовникът демон" - резюмето изобщо не ме наведе на мисълта, че става въпрос за любовен роман, пък и корицата е една грозофилска :P - затова години наред гледам на нея на нещо подобно на Брулени хълмове, и съответно не смея да я пипна! Както и да е, почти съм сигурна, всъщност убедена, че същата авторка е написала и "Владетелката на замъка", която я има сканирана от известно време. Някой може ли да ме просветли за стила на авторката, и даже ако изкаже с мнение за "Любовникът демон" ще съм много благодарна. Изд. Народна култура - 1993г., попрелистих я, от първо лице е и доколкото разбрах главната е била изнасилена - поне това обясняваше на баща си и тук желанието ми сама да стигна до някакви изводи за четивото изчезна безследно, затова моля за мнение :D , пък ако се окаже нещо хубаво - ще я сканирам ;)

Уф, и аз я имам. На мен лично не ми хареса, това е по-скоро остатъчно чувство от доста отдавнашно четене. Може би затова не смея да погледна друга нейна книга, така че и аз се присъединявам към молбата ти.:angry:

Момичета имам голямо питане към вас...До сега се ровех стабилно в семейната библиотека, търсейки "Чучулигата" на Решат Нури и не щеш ли ми се мерна едно страшно познато име - Виктория Холт и книгата й "Любовникът демон" - резюмето изобщо не ме наведе на мисълта, че става въпрос за любовен роман, пък и корицата е една грозофилска thumbsdownsmileyanim.gif - затова години наред гледам на нея на нещо подобно на Брулени хълмове, и съответно не смея да я пипна! Както и да е, почти съм сигурна, всъщност убедена, че същата авторка е написала и "Владетелката на замъка", която я има сканирана от известно време. Някой може ли да ме просветли за стила на авторката, и даже ако изкаже с мнение за "Любовникът демон" ще съм много благодарна. Изд. Народна култура - 1993г., попрелистих я, от първо лице е и доколкото разбрах главната е била изнасилена - поне това обясняваше на баща си и тук желанието ми сама да стигна до някакви изводи за четивото изчезна безследно, затова моля за мнение helpsmilie.gif , пък ако се окаже нещо хубаво - ще я сканирам wink.gif

Я виж това - http://jeanplaidy.tripod.com/id19.htm

Дам благодаря за сайта, но все пак се интересувам от мненията за книгите. Любопитството ми надви страха от това, какво ще прочета и я попрегледах по обстойно, не изглежда ужасяващо, но и не обещава да се превърне в любимото ми четиво. Значи Кейт е художничка и заминава за Франция, където предполагам я наемат да рисува, там се запознава с барон еди кой, така и не му разбрах името, който е главния. Харесват се веднага, обаче нямат бъдеще. И не знам какво става, но тя е поканена в някакъв замък, където леко я напиват и тя се събужда в едно легло с барона, правят, каквото правят, не е изнасилване, поне не е описано като такова. Барона иска Кейт да му стане любовница, обаче тя не желае, но той я държи в замъка и не възнамерява да я освободи, но тя някак изчезва от живота му. Естествено е бременна и ражда момченце - Кендал. Работи като художничка, сприятелява се бившата любовница на барона Никол (която впоследствие умира - как, не знам), през това време барона се жени за някаква принцеса, която ражда също момченце - Уилям :blink: (детето го има накрая на романа, но не знам дали е точно сина на принцесата) , то е на една възраст с Кендал, но не е син на барона, защото принцесата му е изкръшкала.

Има някакви сблъсъци между главните, барона ходи при Кейт, иска да се сближи с детето, а тя яко го реже. Дават Париж по време на пруската обсада, но до колко се навлиза в историята - не знам.

Принцесата - баронеса умира. И всичкото действие се пренася в някакъв замък, Кейт и Кендал са там, барона и Уилям, и мисля че там си оправят отношенията защото финала е щастлив - събират се накрая.

Между другото барона ми изглежда симпатичен, поне от моментите които прочетох си е типичен герой за романите. Ако има някой заинтересован ще я пусна през скенера при първа възможност.

Здравейте, момичета! Не съм много, много в час какво се дискутира последно, за това може би да вмъкна нещо малко по - встрани от темата. От вчера се опитвам да дръпна някоя книжка от линковете на любовни романи, но нито една не иска да се отвори. Може би да е проблема в моя компютър не съм сигурна, но и при вас ли е така? и също така ако може някоя от вас да ми каже къде мога да намеря Втората част на книгата Измамникът от Фабио Ланзони, търся я от адски много време и досега без успех. Благодаря предварително!

Здравейте, момичета! Не съм много, много в час какво се дискутира последно, за това може би да вмъкна нещо малко по - встрани от темата. От вчера се опитвам да дръпна някоя книжка от линковете на любовни романи, но нито една не иска да се отвори. Може би да е проблема в моя компютър не съм сигурна, но и при вас ли е така? и също така ако може някоя от вас да ми каже къде мога да намеря Втората част на книгата Измамникът от Фабио Ланзони, търся я от адски много време и досега без успех. Благодаря предварително!

Всъщност си точно по темата. В последните два дни стана въпрос, че тракерът, чийто линкове се помещават в темата, беше спрян, а торентите са изместени на друг сайт, който съвсем скоро ще обявен, а линковете актуализирани. Молим за малко търпение.

Всъщност си точно по темата. В последните два дни стана въпрос, че тракерът, чийто линкове се помещават в темата, беше спрян, а торентите са изместени на друг сайт, който съвсем скоро ще обявен, а линковете актуализирани. Молим за малко търпение.

Благодаря мила ,че отговори! Ще чакам с нетърпение :):):wors:

post-109712-1265719249,44_thumb.jpg

Редактирано от latulipe (преглед на промените)

Аз я имам.

много ще се радвам да я сканираш :rolleyes:

Честно казано, не знаех, че ще се местим на друго място, и май обидих Thunderstorm, което не беше нарочно - просто имаше информационно затъмнение, и когато влязох в Акаунта и видях в новините уж "причината" за спирането на тракера, малко...се ядосах sad.gif За което пак искрено се извинявам и нямам търпение да се видим на новото ни място :biggrin: :biggrin:

Здравеите аз имам повечето книги записани на дискове ако се наложе ще ги саберем наново сигорна съм че и други също имат

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.