Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

• Автор

Ето още една книжка от мен Джоана Линдзи "Наследникът"

За тези които не знаят, тази книга е в поредица с "Чаровникат, който я укроти", или по точно, книгата преди "Чаровникът..." :rolleyes:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ето още една книжка от мен Джоана Линдзи "Наследникът"

За тези които не знаят, тази книга е в поредица с "Чаровникат, който я укроти", или по точно, книгата преди "Чаровникът..." :)

благодаря ти ,започнах да я чета и е страшно интересна ohmy.gif:clap::yanim:

ей тез хора що не издават да му се не види. превеждам инфото на поредицата на Шърли Бъзби и ме заболя глава от бяс. така не до пенсия-три живота няма да ми стигнаааааааааааааааат.

момичета някой чувал ли е за книга "лисицата" на шърли бъзби. 300% съма чела ама не помня името сега. гл са никол ашфорд и капитан сейбър.

Моли хелп?!

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

....гл са никол ашфорд и капитан сейбър...

Ох като прочета "Ашфорд" и настръхвам :) понеже това име го свързвам с онази гад ;) от Отровни думи :nono:

Честита Баба Марта и от мен с малко закъснение ;) Благодаря много за книжките и най-вече за "Наследникът" :clap:

Редактирано от cuando_no_me_tengas (преглед на промените)

ей тез хора що не издават да му се не види. превеждам инфото на поредицата на Шърли Бъзби и ме заболя глава от бяс. така не до пенсия-три живота няма да ми стигнаааааааааааааааат.

момичета някой чувал ли е за книга "лисицата" на шърли бъзби. 300% съма чела ама не помня името сега. гл са никол ашфорд и капитан сейбър.

Моли хелп?!

Преди доста годинки вече станаха четох Червенокосата дева на Шърли Бъзби, в нея героите така се казваха. Беше интересна, вълнуваща книжка, при това големшка по обем, а такива харесвам. Главната- Никол, не си спомням от какви неприятности бягаше, но се озова на пиратския кораб на капитан Сейбър. Заживя на кораба и се преструваше на момче, беше прислужник на капитана. Това вече е доста нереално- мъж да споделя стая няколко години с мнимо момче и да не се досети, че е жена, но какво да се прави... После капитанът разкри тайната на Никол и я принуди да му стане любовница, само че накрая я върна на семейството й. Естествено не можеше да стои далеч от нея, промени самоличността си и взе пак да се увърта около Никол и т.н.

Преди доста годинки вече станаха четох Червенокосата дева на Шърли Бъзби, в нея героите така се казваха. Беше интересна, вълнуваща книжка, при това големшка по обем, а такива харесвам. Главната- Никол, не си спомням от какви неприятности бягаше, но се озова на пиратския кораб на капитан Сейбър. Заживя на кораба и се преструваше на момче, беше прислужник на капитана. Това вече е доста нереално- мъж да споделя стая няколко години с мнимо момче и да не се досети, че е жена, но какво да се прави... После капитанът разкри тайната на Никол и я принуди да му стане любовница, само че накрая я върна на семейството й. Естествено не можеше да стои далеч от нея, промени самоличността си и взе пак да се увърта около Никол и т.н.

дам и викаха и ник дълго време. определено чел ама сега как се казваше? но това е издавано. блг сега вече сетил съвсем освен основното да изидирим книжката. поредица е?!

дам и викаха и ник дълго време. определено чел ама сега как се казваше? но това е издавано. блг сега вече сетил съвсем освен основното да изидирим книжката. поредица е?!

Мило, не разбрах, издирваш "Червенокосата дева" или евентуално книги, които са поредица с нея?! Защото аз "

Червенокосата..." я имам и мога да я сканирам ако искаш.

Да, мила, в поредица е с Циганката, Лилия в нощта, Сърце за продан, Среднощен маскарад. Оригиналното й заглавие е Lade Vixen и е пета книга в тази поредица от осем романа. Повече инфо има в блога на Гането (да ни е жива и здрава за полезното инфо cool.gif )

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Мило, не разбрах, издирваш "Червенокосата дева" или евентуално книги, които са поредица с нея?! Защото аз "

Червенокосата..." я имам и мога да я сканирам ако искаш.

36c9430ecf68190327ffc5fd825b50b0.gif 36c9430ecf68190327ffc5fd825b50b0.gif 36c9430ecf68190327ffc5fd825b50b0.gif Искам и аз, искам и аз! Моооооооооооооооооля! :nono::):sobbing:

Повече инфо има в блога на Гането (да ни е жива и здрава за полезното инфо )

Аз и затова го направих. Даже ще добавя и Девата, Тихи ако можеш да й драснеш резюмето в блога, мила! 10х kiss.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

36c9430ecf68190327ffc5fd825b50b0.gif 36c9430ecf68190327ffc5fd825b50b0.gif 36c9430ecf68190327ffc5fd825b50b0.gif Искам и аз, искам и аз! Моооооооооооооооооля! :):white flag::beat:

Аз и затова го направих. Даже ще добавя и Девата, Тихи ако можеш да й драснеш резюмето в блога, мила! 10х kiss.gif

Готово, мила, вече е в багажа ми. ;) И непременно ще се погрижа да пусна резюмето й в блога. / Едит: Мисия - изпълнена :) /

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Готово, мила, вече е в багажа ми. ;) И непременно ще се погрижа да пусна резюмето й в блога. / Едит: Мисия - изпълнена :rolleyes: /

Мерси слънчо, че аз досега рових и нещо не я откривам, а като взех да превеждам резюмето и се усетих, че съм го чела май това. Колкото до другите -4. Each Time We Love (1993)-звучи много интересно, но както винаги за мой късмет май не е издавана. ще пусна превод на резюмето на гането та дано излезе, че някой я е чел ама се съмнявам. Целувки и те чакам с нетърпение да си дойдеш

• Автор

Ето и "Керван за Багдад" от Нан Райън :)

На Наследникът липсва 180 и 181 страница може ли да ги качите ;)

Не знам как съм я изпуснала. Сори sad.gif

post-42937-1236076068_thumb.gif

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Благодаря на всички за новите книги!

И да не забравя да се отчета на Съни, мила прочетох Роуз, много ми хареса и се зарибих по поредицата.

И най-важното за днес, момичета Честит 3 март!

Честит празник и от мен. А иначе пете страхотно подреждане и мисля справедливо. Радвам се че и Дани е в класацията. заслужава го. А за Хюстън тя лед-сестра и е огъня хаха. И радвам се че ти е харесала поредицата, но аз не се и съмнявах в това де. затова ти я дадох.

Хубав празник на всички. спирам да пиша, че ще стана много досадна с този подпис

:help wanted: Момичета, :P:huh::)

Търси се поредната книга Each Time We Love (1993) от поредицата на Шърли Бъзби, включваща Циганката, Лилия в нощта, Сърце за продан, Червенокосата дева и Среднощен маскарад. Ето и инфото, което Съни бе така любезна да преведе от английското издание. Ако се сеща някой да я е чел или я има, МООООООООООЛЯ, споделете с нас.

Когато Блас Давалос умира в тексаската пустиня през 1804 година, последните му думи са за съкровището на ацтеките, което е искал да остави на малката си незаконно родена дъщея, Савана О’Рурк. Но това съкровище отива в ръцете на заклетия му враг Джейсън Савидж. Десет години по-късно Савана успява да избяга от една затънтена кръчма близо до Ню Орлиънс, за да спаси живота си, опитвайки се да се отърве от непрестанно заплашващия я Масая Йейтс и решава да се върне в семейното ранчо. Но спокойствието и отново е нарушено от Масая, който знае за предполагаемото съкровище на Блас и я отвилича с надеждата, че ще му помогне да го открие. Той отвлича и полубрата на Джейсън-Адам Сент Клеър. Сега двамата ще трябва да обединят сили срещу Масая, за да извоюват свободата си, но също така и да се преборят както със враждата между семействата си, така и със непреодолимото привличане по между им.

И понеже аз съм малко нахална, ако СЛУЧАЙНО ви попаднат последните две заглавия, а именно Whisper to Me of Love (1991) и While Passion Sleeps (1983)... :help: :help:

Благодаря ви на всички предварително! biggrin.giflaugh.gifbiggrin.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

HELP!

Английското име на Вероника Хол - Девицата и звярът???? Моля за помощ :)

HELP!

Английското име на Вероника Хол - Девицата и звярът???? Моля за помощ :)

Veronica Hall-"The Beast and the Beauty"

оооо,Сладкият бяс на любовта е отврат,пълен и то,едвам я прочетох,незнам кой ме накара да я купя,после разбира се я продадох! :Pohmy.gif Ама коя е първата книга Инче?Аз съм чела тази част дето описваш? :)

Рална ето мила набързо ама дано помогна. Хеси много блг за редакцията, че нали знаеш скарана със запетаите а личния редактора бачка душата:

Тази буйна любовна история продължава с възхитителните приключения на Мариета Денвър, жена чиято красота възпламенява сърцата на мъжете. Мариета предприема пътуване с карета към Лондон в очакване да започне нов живот с единствената си истинска любов – Джереми Бонд – ренегат и авантюрист, който е спасил живота й не веднъж. По пътя обаче претърпява инцидент и изпада в безсъзнание.

Идвайки на себе си, десет дни по-късно, тя разбира, че е под грижите на Луси Орлов и нейния чичо – граф Грегори Орлов – печално известен с това, че е отхвърления от Екатерина Велика бивш любовник.

Мариета никога преди не е усещала такава откровена чувственост в един мъж нито пък се е чувствала толкова уязвима научавайки, че Джереми е напуснал Лондон вземайки със себе си всичките й пари, както и омайна руса красавица за компания.

Изпаднала в безизходица тя се съгласява да играе ролята на придружителка на Луси по време на пътуването на Орлови обратно към Русия, като по този начин си осигури средства, за да се върне в Америка. Граф Грегори успява да събуди страстта в нея, но тя почти веднага разбира, че единствената му цел е да я използва, за да предизвика ревността на Екатерина. Принудена да се представя за негова любовница в императорския двор тя осъзнава, че е само една маша в ръцете му и решава да избяга. За съжаление дръзкия и опит да прекоси ледената пустош в желанието да си върне свободата е неуспешен.

Отново пленена, този път от шайка разбунтували се селяци, тя по-скоро би умряла от колкото да се отдаде на главатаря им. И в най тежкия си час, затворена в клетка като животно, очакваща смъртта Мариета не спира да мечтае за мъжът, който толкова отчаяно се е опитвала да забрави… мъжът обещал и неземно щастие преди толкова много години…

Ето още един списък-Нора Робъртс.Ще отбележа и към коя поедица са.

В смъртта

1.Гола в смъртта

2.Прослава смъртта

3.Вярност в смъртта

4.Свидетел в смъртта

5.Присъда в смъртта

6.Предателство в смъртта

7.Прелъстяване в смъртта

8.Завръщане в смъртта

9.Защита в смъртта

10.Разделени в смъртта

11.Видения в смъртта

12 Възкръснало минало

13.Създадени в смъртта

14.Родени в смъртта

15.Невинни в смъртта

16.Спомени в смъртта

Има още поне 9книги,които нямам от ик"Златорог".

Последните 4-ри са на друга ик,скоро излезли.

Ключовете

1.Ключът на красотата

2.Ключът на познанието

3.Ключът на смелостта

1.Родена в пламък

2.Родена в лед

3.Родена в грях

1.Танц във въздуха

2.Небе и земя

3.Среща с огъня

Сестрите Калхун:

1.Любовта на Лайла

2.Съпруг за Аманда

3.Скрити тайни

1.Сега и във времето

2.Времената се менят

1.Бъди до мен

2.Едно лято

Куин

1.Заливът на тайните

В градината-Черна лилия

О`Хърли-Всичко което блести

Станисласки-Наташа

Среднощни истории-Нощен патрул

Макгрегър

1.Сега и завинаги

2.Зовът на сърцето

3.Слънчевата Кембъл

Макейд-Опасно изкушение

Полунощ в стаята на тайните-за която мисля че е свързана макар и слабо със Сага за Ирландия.

А тези са самостоятелни:

Частни скандали

Далеч на север

Тиха клопка

Жената на Съливан

Завещанието

Играй за да спечелиш

Безсрамна добродетел

Много искам да прочета "небе и земя" и "Среща с огъня" на Нора Робъртс. Ще съм ви мн. мн. брлагодарна ако някой може да ми даде линк към тях.

Много искам да прочета "небе и земя" и "Среща с огъня" на Нора Робъртс. Ще съм ви мн. мн. брлагодарна ако някой може да ми даде линк към тях.

Имаш ги.

Искам да попитам за една книга(заглавие и автор).Мисля,че главния герой се казваше Ролф.Доколкото си спомням се нанесе в един замък и щеше да се жени за наследницата,но много харесваше сестра й(главната),която бе незаконно родена,макар и призната от баща си.Главната обаче му се дърпаше.Та той се принуди да я омъжи за един галфон и в сватбената нощ се изтърси за да спи с нея-възползва се от т.нар. (овехтяло )"Право на господаря".В същото време спеше и с жена си,а тя все му се дърпаше.Накрая разбра,че жена му иска да е груб иначе не изпитва удоволствие от секса ,та я прати в манастир.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.