Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Имаш ги.

Мила, доколкото знам aneto_rs ги пое. Изнамерих поста й със списъка, и ето го:

Списъкът ми е:

1. Завръщането на Рейф Макейд

2. Сърцето на Девин Макейд

3. Сърцето на океана

4. Трилогията Кръгът

5. Трилогията В градината

6. Трилогията Островът на трите сестри

Мисълта ми е да не би да ги е почнала, та да стане дублаж. Поздрави! biggrin.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Искам да попитам за една книга(заглавие и автор).Мисля,че главния герой се казваше Ролф.Доколкото си спомням се нанесе в един замък и щеше да се жени за наследницата,но много харесваше сестра й(главната),която бе незаконно родена,макар и призната от баща си.Главната обаче му се дърпаше.Та той се принуди да я омъжи за един галфон и в сватбената нощ се изтърси за да спи с нея-възползва се от т.нар. (овехтяло )"Право на господаря".В същото време спеше и с жена си,а тя все му се дърпаше.Накрая разбра,че жена му иска да е груб иначе не изпитва удоволствие от секса ,та я прати в манастир.

"Завоевателят" - Бренда Джойс :rolleyes:

Мила, доколкото знам aneto_rs ги пое. Изнамерих поста й със списъка, и ето го:

Мисълта ми е да не би да ги е почнала, та да стане дублаж. Поздрави! biggrin.gif

Благодаря :rolleyes:

"Завоевателят" - Бренда Джойс :sobbing:

Благодаря и на теб.

Можели да получа мнения за тази книга от тези които са я чели?

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Благодаря и на теб.

Можели да получа мнения за тази книга от тези които са я чели?

Ами, аз тази книга я харесвам много :rolleyes: тя предхожда "Обещанието на розата". "Завоявателят" разказва за Ролф и Сейдри, а "Обещанието на розата" е за сина им Стивън и Мери (тя пък е принцеса на Шотландия). И двете са много хубави, поне според мен. Е в "Завоявателят" бая перипетии имаше за главната, и с това "право на господаря" малко странно беше, обаче той този за когото я омъжиха и без това не я искаше и го беше страх от нея, защото я мислеше за вещица и се ожени за нея само за да се издигне. А сестра й беше направо луда и много злобна, те май всичките проблеми от нея идваха и накрая като я махнаха в манастира беше направо идеално.

• Автор
Мила знаех си че ще си навлека гнева ти, но какво да се прави не ми хареса, не е защото е малко фантастична, по принцип харесвам фантастика, да уточня фантастика като Хари Потър,Здрач и т.н., но всико свързано с космос, планети и летенето между тях ме побърква, винаги се сещам за Междузвездни войни и ми призлява

О и аз не обичам "Междузвезно войни", ама самата история е много интересна. Тази на баща им и майка им също е била много интересна, и като се изклчи космическия кораб и медитеха всичко си е номално. Ааааааааааа и навпрочем, снощи свърши четвърта книга на "Здрач", "Зазояване". Суперска беше, нямам търение да я екранизирт, ще е велико. biggrin.gifbiggrin.gif

О и аз не обичам "Междузвезно войни", ама самата история е много интересна. Тази на баща им и майка им също е била много интересна, и като се изклчи космическия кораб и медитеха всичко си е номално. Ааааааааааа и навпрочем, снощи свърши четвърта книга на "Здрач", "Зазояване". Суперска беше, нямам търение да я екранизирт, ще е велико. biggrin.gifbiggrin.gif

Ох не ми говори, така ми се чете Новолуние, ама трябва да уча за понедлник имам изпит sad.gif поразчетох малко спойлери за четвъртата книга, сиг бях че накрая и Бела ще вампиряса, ти как ги чете последните две книги на англииски или фен превода :P

• Автор
Ох не ми говори, така ми се чете Новолуние, ама трябва да уча за понедлник имам изпит sad.gif поразчетох малко спойлери за четвъртата книга, сиг бях че накрая и Бела ще вампиряса, ти как ги чете последните две книги на англииски или фен превода :P

Фен превода е идеален. А в четърта има такива обрати, че ще ти падне шапката. Стават такива неща, че направо не е за вярване. Ама няма да издавам за да ти е по-интересно. kiss.gif

Някой да знае има ли издадено нещо на Кресли Кол?

Или на Елизабет Амбър?

Фен превода е идеален. А в четърта има такива обрати, че ще ти падне шапката. Стават такива неща, че направо не е за вярване. Ама няма да издавам за да ти е по-интересно. kiss.gif

Аз пък съм захапала здраво първата част, днес особено, докато пътувах към София му дръпнах едно четене, че се хилих, че се кикотех, че се усмихвах като ненормална, сестра ми ме гледаше много странно, но просто нямаше как, супер ме кефят героите!!! biggrin.gif Пфу, като знам сега, че ще ми се наредят все натоварени дни, може би не тази седмица, но следващата... ще ми отиде четенето на кино. sad.gif

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Автор
Аз пък съм захапала здраво първата част, днес особено, докато пътувах към София му дръпнах едно четене, че се хилих, че се кикотех, че се усмихвах като ненормална, сестра ми ме гледаше много странно, но просто нямаше как, супер ме кефят героите!!! biggrin.gif Пфу, като знам сега, че ще ми се наредят все натоварени дни, може би не тази седмица, но следващата... ще ми отиде четенето на кино. sad.gif

Ох милата ти, аз сега съм болна и съм си у нас. Доста почетох тея дни. Мило, щом толкова ти харесват героите в първата, в трета и четвърта така се държат един с друг, че ще се разтопиш, много са сладки. kiss.gif и като говорим за сладки, не знам някой почнал ли е "Кръвни братя", първата книга от най-новата трилогия на Нора Робъртс. Страхотна книга, и главните в пъвата част са суперски. Като я пивърша мисля да яхна най-новата на Ирис "Още един скандал" на Кристина Дод, ама ми се ще ако някой я е почнал да каже някакво мнение. biggrin.gif

Забравих да добавя, че вече имаме цялата четвърта книга от поредицата "Здрач" на Стефани Майър: "Зазоряване" ("Breaking Dawn")

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Имаш ги.

Аз също бих желала да прочета небе и земя, обаче също искам да прочета и останалите две - танц във въздуха и среща с огъня - ще можеш ли да ми помогнеш! sad.gif

Ох милата ти, аз сега съм болна и съм си у нас. Доста почетох тея дни. Мило, щом толкова ти харесват героите в първата, в трета и четвърта така се държат един с друг, че ще се разтопиш, много са сладки. kiss.gif и като говорим за сладки, не знам някой почнал ли е "Кръвни братя", първата книга от най-новата трилогия на Нора Робъртс. Страхотна книга, и главните в пъвата част са суперски. Като я пивърша мисля да яхна най-новата на Ирис "Още един скандал" на Кристина Дод, ама ми се ще ако някой я е почнал да каже някакво мнение. biggrin.gif

Забравих да добавя, че вече имаме цялата четвърта книга от поредицата "Здрач" на Стефани Майър: "Зазоряване" ("Breaking Dawn")

Благодарности за "Зазоряване" kiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gif

Аз също бих желала да прочета небе и земя, обаче също искам да прочета и останалите две - танц във въздуха и среща с огъня - ще можеш ли да ми помогнеш! sad.gif

Доколкото разбрах книгите са в списъка на aneto rs и то и трите.

Здравейте,

имам един въпрос защо не мога да намеря нищо на Сандра Браун? Имаше качени няколко нейни книги а сега ги няма.

Знам че са преместени,

но си спомням че бяха под книгите на Нора Робъртс а сега ги няма и никъде не ги намирам.

Редактирано от Lolita21 (преглед на промените)

Здравейте,

имам един въпрос защо не мога да намеря нищо на Сандра Браун? Имаше качени няколко нейни книги а сега ги няма.

Здравей, понеже няма вече място на 1ва стр., решихме да разделим историческите и съвременните+арлекините. На първа страница най-отгоре е обяснено, че са преместени в нова тема. А ето къде са другите, заповядай biggrin.gif

ЛИНКОВЕ

Здравей, понеже няма вече място на 1ва стр., решихме да разделим историческите и съвременните+арлекините. На първа страница най-отгоре е обяснено, че са преместени в нова тема. А ето къде са другите, заповядай biggrin.gif

ЛИНКОВЕ

Книгита на Сандра Браун наистина са изчезнали от страницата където бяха преместени, и ги няма никъде

• Автор

Не се панирайте, книгите на Сандра ги има, пазя линковете, но по някаква незнайна причина, когато ги пусна на страницата ми вади грешка и трие всички линкове. Днес цял ден ги мъчих, сложа ли линковете на Сандра Браун, трие всичко, все едно съм пуснала празен пост. А и ако не рестартирам страницата не ми показва новите постове, при накой друг стават ли такива неща? Ще направя дефрегментация и ще тествам компа си за вируси, за да видя дали проблема е при мен, и после ще ги сложа.

:help: Съжалявам само, че няма инфо за преводач и редактор, но не бях забелязала, че тази страница липсва. Моля някой да добави това инфо.

Мерси много. :wors:

Ето и обещаното от мен ;)

Скрити огньове - инфо

Здравейте мили дами, никой не отговори на молбата ми относно автора на романа "Карма" , явно никой не го е чел. Но все пак решавам да попитам още веднъж евентуално, ако някой не е видял съобщението ми

Ralna би ли пуснала от "Наследникът" на Линдзи стр. 158,159,162,163,180,181? Pls ;)

• Автор
Здравейте мили дами, никой не отговори на молбата ми относно автора на романа "Карма" , явно никой не го е чел. Но все пак решавам да попитам още веднъж евентуално, ако някой не е видял съобщението ми

Не е това, че никой не ти е видял поста. Само дето ние повече наблягаме на Историческите романи. Ти я беше описала като съвременна, помня, че клавните бяха Едуард и Елен, май, че са се срещнали, тя забременяла после се разделили и т.н. Аз лично не знам такава книга. Потъсих и в нета, но нищо. Съжалявам.

Боби, не става въпрос за книгата на Барбара Картланд, тя е историческа. ;)

но Петето направо ме хвърли в тъч с "Любов по неволя" на Аманда Куик. Тази книжка си я купих доста отдавна, ама си я пазех за "десерт", да си я чета в някакъв кефски момент vacation1.gif , а то какво излезе ;) Тоз десерт май бая ще ми нагарча :)

Не се притеснявай книжката не е лоша, на мен ми хареса cool.gif Много увлекателно е написана и я прочетох за нула време biggrin.gif Може да е малко нетипична, но е интересна.

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.