Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Не се притеснявай книжката не е лоша, на мен ми хареса cool.gif Много увлекателно е написана и я прочетох за нула време biggrin.gif Може да е малко нетипична, но е интересна.

Ооо, благодаря, мила, за успокоението. laugh.gif Че Аманда Куик ми е любимката и досега всичко нейно, което съм чела е железно laugh.gif

Ама знам ли :wors: Никога не е късно да свали гарда и да напише нещо скучно ;) А пък е и първа книга от трилогията за Лавиния и се надявах Ирис да издадат и останалите двенки.

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ооо, благодаря, мила, за успокоението. laugh.gif Че Аманда Куик ми е любимката и досега всичко нейно, което съм чела е железно laugh.gif

Ама знам ли :huh: Никога не е късно да свали гарда и да напише нещо скучно :speak: А пък е и първа книга от трилогията за Лавиния и се надявах Ирис да издадат и останалите двенки.

мила книгата е интересна, но аз си я сложих в класацията защото бях много разочарована от любовната история, да не кажа че направо я нямаше, иначе отново казвам откъм интрига е добре, но да си кажа честно едва ли в близките 10 години бих я прочела отново, както и да е все пак всеки си има мнение, моето не го налагам на никой, както се казва ще почетем ще видим :wors:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Не е това, че никой не ти е видял поста. Само дето ние повече наблягаме на Историческите романи. Ти я беше описала като съвременна, помня, че клавните бяха Едуард и Елен, май, че са се срещнали, тя забременяла после се разделили и т.н. Аз лично не знам такава книга. Потъсих и в нета, но нищо. Съжалявам.

Боби, не става въпрос за книгата на Барбара Картланд, тя е историческа. :)

Ох, Инче, извинявам се, пак нещо не съм доразбрала, че става въпрос за съвременен любовен роман :) Ами наскоро попаднах на една книга "Карма" в два тома мисля от Сали Боумън. Не знам дали за тази книга пита Nadiusha, щото не съм фен много на съвременните (за съжаление) и съответно не съм я чела.

Ето линк към една антикварна книжарница, където я предлагат, но не знам дали е книжката, за която е питането. :)http://www.bgold-books.com/index.php?book_id=9665

П.С. Пете, ако може едно питане към теб, че видях книгата в списъка ти за сканиране или някой друг ако е чел "Горещи нощи" - Карла Негрес: съвременна или историческа е ;)

П.С. Пете, ако може едно питане към теб, че видях книгата в списъка ти за сканиране или някой друг ако е чел "Горещи нощи" - Карла Негрес: съвременна или историческа е :)

Боби четох я доста отдавна, хем си мисля че беше съвременна, хем си спомням че имаше нещо с някакъв замък и главния беше май призрак, нз ще те излъжа, книгата не е в мене, в понеделник ще ми я върнат и тогава ще ти кажа със сигурност

Боби четох я доста отдавна, хем си мисля че беше съвременна, хем си спомням че имаше нещо с някакъв замък и главния беше май призрак, нз ще те излъжа, книгата не е в мене, в понеделник ще ми я върнат и тогава ще ти кажа със сигурност

Благодаря, мила laugh.gif Предлагат ми книжката и не знам дали да си я купя. Когато имаш възможност да споделиш нещо за нея, ще ти бъда много благодарна. Не бързам, мила, въобще. Но имам един списък с книжки (измежду които е и тази), които съм дала да ми търсят за закупуване на приятелки. Без да знам дали си струват. Вече се отчаях да си купувам книги дето ми изтормозват мозъка и душата. ohmy.gif Даже довечера като се прибера от работа ще напиша тук кои книжки са ми в списъка с огромна молба, ако някой ги е чел да сподели мнение дали си струват. :wors:

Ето и списъчето:

„Нежна ярост”, Катрин Харт

„Нежна страст”, Катрин Харт

„Откраднат екстаз”, Хана Хауъл

Южни тайни, Нел Макфадър

„Коварство и красота”, Вера Кауи

"Горещи нощи" - Карла Негрес

„Неизбежен брак”, Бронуен Уилямс

„Страстните измамници”, Даяна Хевиланд

„Завинаги твоя”, Дороти Гарлок

„Търсещи сърца”, Дороти Гарлок

„Пленница”, Колийн Фолкнър

„Ангелът и грехът”, Стела Камерън

„Лейди Джейн”, С.В.Джеймисън

"Скокът на тигъра", Виктория Холт

Много моля, ако някой е чел някоя от тези книги за малко инфо :wors: Съвременни, исторически ли са или с преминаване във времето? Струва ли си да се прочетат или ще се окажат поредното разочарование ohmy.gif

Благодаря, мила laugh.gif Предлагат ми книжката и не знам дали да си я купя. Когато имаш възможност да споделиш нещо за нея, ще ти бъда много благодарна. Не бързам, мила, въобще. Но имам един списък с книжки (измежду които е и тази), които съм дала да ми търсят за закупуване на приятелки. Без да знам дали си струват. Вече се отчаях да си купувам книги дето ми изтормозват мозъка и душата. ohmy.gif Даже довечера като се прибера от работа ще напиша тук кои книжки са ми в списъка с огромна молба, ако някой ги е чел да сподели мнение дали си струват. :P

Еми какво да ти кажа, освен давай списъка, и аз подобно на теб имам в последно време не едно и две лоши попадения sad.gif , а отностно "Горещи нощи", нямам спомен да съм останала с лоши впечатления, но пък да съм честна явно не е била супер впечатляваща, щом си спомням супер малко, което е следното-главната Шарлот май се казваше се нанесе в някаква къща със много стара история още отпреди Гражданската война и там се появи главния, тя го смяташе за някакъв дух, а той се оказа просто наследник на генерал,чиято е била къщата, мисля че имаше някаква интрига със семейното богатство или с къщата, нещо от сорта, имаше и злодей-Гущера, е накрая главните се събират и заживяват щастливо, но като се размислих определено е съвременна, пък и имах една консултация с баба ми, тя явно помни повече от мен laugh.gif

Сега видях списъка ти, веднага махай Лейди Джейн-това е най-голямата тъпотия която съм чела, като изключим корицата това е единственото, което го причислява към любовните романи, ако държиш да я имаш ПОДАРЯВАМ ТИ Я!

Останалите пасувам, не съм ги чела

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Еми какво да ти кажа, освен давай списъка, и аз подобно на теб имам в последно време не едно и две лоши попадения sad.gif , а отностно "Горещи нощи", нямам спомен да съм останала с лоши впечатления, но пък да съм честна явно не е била супер впечатляваща, щом си спомням супер малко, което е следното-главната Шарлот май се казваше се нанесе в някаква къща със много стара история още отпреди Гражданската война и там се появи главния, тя го смяташе за някакъв дух, а той се оказа просто наследник на генерал,чиято е била къщата, мисля че имаше някаква интрига със семейното богатство или с къщата, нещо от сорта, имаше и злодей-Гущера, е накрая главните се събират и заживяват щастливо, но като се размислих определено е съвременна, пък и имах една консултация с баба ми, тя явно помни повече от мен laugh.gif

Сега видях списъка ти, веднага махай Лейди Джейн-това е най-голямата тъпотия която съм чела, като изключим корицата това е единственото, което го причислява към любовните романи, ако държиш да я имаш ПОДАРЯВАМ ТИ Я!

Останалите пасувам, не съм ги чела

Пете, много ти благодаря, миличка laugh.gif Направо и двечките ще ги махна, щото съвременни не събирам, а пък тази "Лейди Джейн" хич не я ща, щото с прости и тъпи книги е пълна библиотеката ми :) Уф, дано от тези дето останаха има нещо приятно и красиво :dancing18:

П.С. За тези, които харесват любовна лирика в акаунт съм качила на Евтим Евтимов "Горчиво вино": ;)

http://account-co.net/torrents-details.php?id=465

Ох, Инче, извинявам се, пак нещо не съм доразбрала, че става въпрос за съвременен любовен роман :dancing18: Ами наскоро попаднах на една книга "Карма" в два тома мисля от Сали Боумън. Не знам дали за тази книга пита Nadiusha, щото не съм фен много на съвременните (за съжаление) и съответно не съм я чела.

Ето линк към една антикварна книжарница, където я предлагат, но не знам дали е книжката, за която е питането. ;)http://www.bgold-books.com/index.php?book_id=9665

П.С. Пете, ако може едно питане към теб, че видях книгата в списъка ти за сканиране или някой друг ако е чел "Горещи нощи" - Карла Негрес: съвременна или историческа е :)

Благодаря Ви, страхотни сте :clap: точно това е книгата

Благодаря Ви, страхотни сте :) точно това е книгата

Миличка, случайно беше попадението. Без да искам се натъкнах на книжката, но се радвам, че съм помогнала laugh.gif

bobych,

Южни тайни, Нел Макфадър- тази не я чети - разочарование е

„Коварство и красота”, Вера Кауи - тази не ми е сред любимките

"Горещи нощи" - Карла Негрес - нищо че е съвременна готина е

тези ако искаш ще ти ги сканирам да не даваш пари за тях.

bobych,

„Коварство и красота", Вера Кауи - тази не ми е сред любимките

„Неизбежен брак", Бронуен Уилямс

„Страстните измамници", Даяна Хевиланд

„Завинаги твоя", Дороти Гарлок

„Търсещи сърца", Дороти Гарлок

„Ангелът и грехът", Стела Камерън

Ели, може ли Ангелът и грехът :):rolleyes::go ahead: щом я имаш и ако не те затруднява.

Тъй като чета "По-силна от магия"и засега ми харесва,някой може ли да ми препоръча подобни книги?

bobych,

„Коварство и красота”, Вера Кауи - тази не ми е сред любимките

Ели, мнооого, мнооого те обичкам kiss.gif Благодаря, мила. Страшно ме зарадва осмомартенски :rolleyes:

А първите тринки ги махам от списъчето ми да не се измъчвам излишно. ohmy.gif Нямам мазохистични наклонности laugh.gif

Първо за класацията, която съм дала това са книги които не са ме грабнали и на е са ми допаднали, не мисля, че моето мнение е решаващо защото доста от книгите във форума, които не са харесвани на мен пък са ми допаднали. И дори някоя книга да се дискутира, че не е особенно добра не ми пречи да я прочета и да си преценя дали става или не.

И една книжка на Сандра Браун Скандална връзка

Благодаря, мила laugh.gif Предлагат ми книжката и не знам дали да си я купя. Когато имаш възможност да споделиш нещо за нея, ще ти бъда много благодарна. Не бързам, мила, въобще. Но имам един списък с книжки (измежду които е и тази), които съм дала да ми търсят за закупуване на приятелки. Без да знам дали си струват. Вече се отчаях да си купувам книги дето ми изтормозват мозъка и душата. ohmy.gif Даже довечера като се прибера от работа ще напиша тук кои книжки са ми в списъка с огромна молба, ако някой ги е чел да сподели мнение дали си струват. :friends1:

Ето и списъчето:

„Нежна ярост”, Катрин Харт

„Нежна страст”, Катрин Харт

„Откраднат екстаз”, Хана Хауъл

Южни тайни, Нел Макфадър

„Коварство и красота”, Вера Кауи

"Горещи нощи" - Карла Негрес

„Пленница”, Колийн Фолкнър

„Лейди Джейн”, С.В.Джеймисън

"Скокът на тигъра", Виктория Холт

Много моля, ако някой е чел някоя от тези книги за малко инфо :yanim: Съвременни, исторически ли са или с преминаване във времето? Струва ли си да се прочетат или ще се окажат поредното разочарование ohmy.gif

Нежна ярост и Нежна страст на Катрин Харт да не би да са в поредица с Нежна грубост. Чела съм само Нежна грубост и ми беше харесала. Много моля ако някой има яростта и страстта да сканира когато има време.

Тъй като чета "По-силна от магия"и засега ми харесва,някой може ли да ми препоръча подобни книги?

Хей,никой ли няма идеи?

А да сте чели нещо от Илейн Кауфман?

Хей,никой ли няма идеи?

А да сте чели нещо от Илейн Кауфман?

Лично аз не се сещам за книга подобна на "По-силна от магия", т.е. с елфи и феи, иначе за пътуване във времето има доста книги, но не са като тази, която ми е любима.

По принцип и аз като Съни не съм много на ти с timetravel книжлетата, макар че "Тес" на Ейми Фетцър е супер, а и "Пленница на любовта" на Джоана Линдзи е хубава. Други от това направление на историческите любовни романи не съм чела, или поне в момента не се сещам. :help wanted3:

Пробвай на Виктория Александър – Вярвай biggrin.gif

"Среднощен бродник" на Йохансен е за магьосница и е върхът ,не знам дали я има на линк

"Среднощен бродник" на Йохансен е за магьосница и е върхът ,не знам дали я има на линк

Не, няма я още. Тя е в моя списък за скан, скоро ще й се радвате. :speak:

Момичета,благодаря за отзивите.ще видя тези книжи,които предложихте.

Среднощен бродник съм я чела и ми допадна.

Ще питам за една книга(има 2-3 книги,които съм чела отдавна и сега не си спомням нито името,нито автора)-главната не е благородничка,но помня че бе методиска(или някаква подобна религия). Май всички се плашеха от главния,та тя бе изпратена да го моли за нещо и той май поиска да спи с нея в замяна.Обаче тя го упои и разля някакъв червен чай за да го заблуди.Но пък нейните съграждани решиха,че е пропаднала защото прекара ноща при главния-тях и ги болеше и ги сърбеше.Имаше нещо за въглищни мини и някакви скали от които щяха да добиват плочи за строене.Всичко ми е объркано в главата,така че това, което си спомням може да са 2 книги,а не една.

Ето я и моята класация

6.Затворница на дракона - Джоана Линдзи - една много любима авторка , но тази книга е............ той се държи ужасно с нея............ поне на края го оставя да се потерзае малко преди да го приеме

7.Рубинът - Кристина Скай

Ами толова за сега

И на мен ми се видя малко множко.В такъв случай няма да ти хареса "Прелъстена невинност"

И аз да се включа във форума. Следя го от около месец, но имах проблеми с регистрацията. А моята класация с най- нелюбими книги не е много дълга.

3.А също така не се заемайте и с Каприз- пак не се сещам за авторката, така и не се насилих да я погледна за втори път- за една вдовица се разказва, как се прави на арабска принцеса, за да омая Маркиза, ама не се дава лесно тоя маркиз, та и се наложи да се преструва и на девица. Голямо гонене падна докато го накара да я вземе, въпреки, че той беше ужасно изкушен през цялата книга.

Здравей и добре дошла! :)

Ако не се лъжа, става въпрос за Каприз на Лора Паркър. biggrin.gif

ох, с тази класация ме убихте,най-вече с Дете на порока ,аз си я харесвам ,но на места любовните сцени втръсват и тези изневери най ги мразя!

Мила, още докато пишех поста си, бях сигурна че ще драснеш нещо в защита, понеже знам, че Сюзън ти е любимка. Искам само да добавя, че за мен книгата като цяло не е лоша, но просто тези сцени на моменти развалят удоволствието от четенето. Аз книгата съм я чела отдавна и останах с добри впечатления, но понеже сега чета дословно заради редакцията, просто ми дойде в повече и някакси се разочаровах. 918fa927173a90b851e4e81a243b8670.gif

.....

Ще питам за една книга(има 2-3 книги,които съм чела отдавна и сега не си спомням нито името,нито автора)-главната не е благородничка,но помня че бе методиска(или някаква подобна религия). Май всички се плашеха от главния,та тя бе изпратена да го моли за нещо и той май поиска да спи с нея в замяна.Обаче тя го упои и разля някакъв червен чай за да го заблуди.Но пък нейните съграждани решиха,че е пропаднала защото прекара ноща при главния-тях и ги болеше и ги сърбеше.Имаше нещо за въглищни мини и някакви скали от които щяха да добиват плочи за строене.Всичко ми е объркано в главата,така че това, което си спомням може да са 2 книги,а не една.

.....

Мила, книгата за която питаш мисля, че е "Неприлично предложение" на Мери Джо Пътни. laugh.gif Тя е в поредица с още няколко книги: Падналите ангели, Защото вярваш в любовта, Ангелът мошенник, Розата и херцогът. Тези, доколкото знам са преведени от поредицата. Скоро ще бъде сканирана cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.