Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

С удоволствие ще кажа няколко думи за книжката. Главната - Сара - е писателка и живее с родителите си в провинцията, но отива в Лондон, за материал за новата й книга. А за тази цел обикаля крайните квартали, които разбира се не са място за една дама. И в едно от тези места спасява главния, чиято бивша любовница е платила да го обезобразят. Но благодарение на наща, това не се случва. Така Дерек (главния) й е задължен, той управлява един от най-известните хазартни заведения в столицата и тя едва ли не го изнудва да й позволи да си поприказва с персонала, за да набере информация за книгата си. Тя разбира се влиза в сърцата на всички, а и в неговото. Има един много интересен момент, когато една вечер, с помощта на Лили, която е близка приятелка на нашия, Сара се облича по-официално, май беше за маскен бал, и се представя за героиня от своя книга. А той хич не е доволен, да не говорим, че тя без да иска се заприказва с най-големия му конкурент. ;) Както й да е, тука се намесват убежденията на Дерек, че не е за нея и т.н., тя се прибира у дома (където е сгодена за един дръвник, дето майка му го командва). Но получава покана за събиране, на което ще присъства и той, и отива. Само че бившата му е там и плаща на един да се вмъкне в стаята й. За щастие, Дерек я спасява, но репутацията й е съсипана и след като тя отказва да се ожени за някой от списъка, който й приготвят, той я пита дали ще се ожени за него. И тя се съгласява. Представя го на родителите си, женят се, заминават за Лондон. Обаче на него бившата му не мирясва и взема, че я отвлича и подпалва заведението му. Горкия се побърква от тревога, но всичко свършва благополучно. Да не навлизам в повече подробности, че и без това доста разказах.

Може би на пръв поглед историята не звучи кой знае колко впечатляващо, но книгата е много хубава. ;)

Радвам се, че ти харесва. :)

Доста изчерпателна информация даде искам само да допълня, че това е втората книга от поредицата "Gamblers". Първата е "Then Came You". Нямам представа дали я има на български. Главната героиня е споменатата от теб Лили. В първата книга до голяма степен се разкрива харакера на Дерек. Има я по руските библиотеки. И двете книги са просто прекрасни, а веднъж като прочетеш нещо на Клейпас искаш още и още. Много добър автор.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

;) Момичета, имам молба към вас. Моля ако някоя от вас мисли или вече е решила да сканира книга на Нора, да ми драсне едно ЛС, понеже мисля да дръпна списъчето на Нора по-напред с вече допълнително сканираните книги. Само на aneto_rs, savagejo и ralna съм сигурна кои са поели. Благодаря ви много. :);):)

ПП: Видях и че Maxin поема Видения в смъртта ;)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

и аз да се запиша със сканче през единствения ми свободен ден. Това е първа книга от минисерията за черния опал на миранда лий - съблазън и саможертва.

Торент

Чисторнинг

ganinka, помниш нали - това е специално за теб. аз сканирам , а ти ги омахваш за нула време че да мога и в текст да я кача. :speak:

и аз да се запиша със сканче през единствения ми свободен ден. Това е първа книга от минисерията за черния опал на миранда лий - съблазън и саможертва.

Торент

Чисторнинг

ganinka, помниш нали - това е специално за теб. аз сканирам , а ти ги омахваш за нула време че да мога и в текст да я кача. :speak:

Мерси, мила. ee1275863f079356fabc2c2910bb911e.gif Ако "шефчето" няма против 7f6ce029b073936a87fc9f38a992b3b5.gif - да ми я пише на гърба! 5589e3c376570bd81db2121ff5a8583d.gif

Мерси, мила. ee1275863f079356fabc2c2910bb911e.gif Ако "шефчето" няма против 7f6ce029b073936a87fc9f38a992b3b5.gif - да ми я пише на гърба! 5589e3c376570bd81db2121ff5a8583d.gif

Пиша ти я на моментааа.. ама кога ще ги направиш всичките, акъла ми не стига.. С тази ти се събират 7 броя..

Пиша ти я на моментааа.. ама кога ще ги направиш всичките, акъла ми не стига.. С тази ти се събират 7 броя..

ааа след тази има още 5...

ааа след тази има още 5...

Добре, че не си като Тихи да сканираш по 8 на ден.. 23fe1ce8eac382c6bfc3ec92ec4cb5e7.gif

9906bca122d94c6b7f8435e8372645cc.gif Нещо трябва да Ви коригирам аритметиката - 3 са вече готови, а и четвъртата най-късно до утре на обяд е готова. Така че остават двенки. ;)

А и това е арлекинче, нали знаете като се ядосам, d731ec385b2a0809fd3154d78ec1c505.gif за колко време го омахвам. :P

Защо винаги, когато опитам да сваля нещо ми казва, че файлът е недостъпен в момента?

а някой има ли други книги на Клейпас и може ли да ги сканира :P

Маги, на Лайза Клейпас има преведени още : Диви нощи и Ще те открия някой ден. Те двете са една поредица. cool.gif Диви нощи съм я сканирала, а за другата (Ще те открия някой ден), ако няма кой друг ще я сканирам, но по нататък във времето. Че още една седмица имам много здрава офанзива в работата и най-рано подновявам сканирането следващата неделя sad.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

9906bca122d94c6b7f8435e8372645cc.gif Нещо трябва да Ви коригирам аритметиката - 3 са вече готови, а и четвъртата най-късно до утре на обяд е готова. Така че остават двенки. ;)

А и това е арлекинче, нали знаете като се ядосам, d731ec385b2a0809fd3154d78ec1c505.gif за колко време го омахвам. :P

Ах, тарикаткееее..

А защо не съм ги получила готовите още, а? 099cd62760d9d756b309dbb1048d7e0d.gif

И да ви дам все пак следващата порцийка готови книжки де.. ;)

1.Бети Нийлс - Пътят към любовта

2.Вероника Хол - Девицата и звярът

3.Джейн Ан Кренц - Нежни окови

4.Джесика Стийл - Изборът на сърцето

5.Джесика Стийл - Тайната на сърцето

6.Джо Ан Елджърмисън - Момичето от сънищата

7.Джоан Рос - Принцът и актрисата

8.Джоана Линдзи - Дивия рай

9.Джоана Линдзи - Диво сърце

10.Джоана Линдзи - Пленницата

11.Джоана Линдзи - Прелъстена невинност

12.Джоана Линдзи - Само ти

13.Джоана Линдзи - Ти ми принадлежиш

14.Джудит Макнот - Нощни шепоти

15.Катлийн Удиуиз - Пламъкът и цветето

16.Катлийн Удиуиз - След целувката

17.Нора Робъртс - Сърцето на океана

18.Тами Хоуг - Див и опасен

http://4storing.com/dr3qk/abaffeb3b9ab4e15...1279f2ea93.html

cool.gif

Уао! :P;) Прочетох Мечтая з теб,страхотна е ;) има ли други книги от авторката, а специално

за тази в поредица ли е Тихи?

Доста изчерпателна информация даде искам само да допълня, че това е втората книга от поредицата "Gamblers". Първата е "Then Came You". Нямам представа дали я има на български. Главната героиня е споменатата от теб Лили. В първата книга до голяма степен се разкрива харакера на Дерек. Има я по руските библиотеки. И двете книги са просто прекрасни, а веднъж като прочетеш нещо на Клейпас искаш още и още. Много добър автор.

Не само аз давам изчерпателна информация :) Абсолютно правилно за поредицата, жалко, че я няма другата книжка за Лили на бг, много я искам. Съвсем скоро разбрах за нея и сега все ми е в главата. Като нищо ще я подхвана на английски, но не се престрашавам още, нямам много време, а и познанията ми по езика не са на толкова добро ниво.

а някой има ли други книги на Клейпас и може ли да ги сканира ;)

Маги, на Лайза Клейпас има преведени още : Диви нощи и Ще те открия някой ден. Те двете са една поредица. cool.gif Диви нощи съм я сканирала, а за другата (Ще те открия някой ден), ако няма кой друг ще я сканирам, но по нататък във времето. Че още една седмица имам много здрава офанзива в работата и най-рано подновявам сканирането следващата неделя sad.gif

Мила, аз имам "Ще те открия някой ден", бях ти споменала. А и ми е под ръка тука в София, така че аз ще се заема с нея ако искаш. Може дори още утре да я омета, ще видим. Че то по-голям карък от мене няма бе да му се не види! sad.gif

Xesi, работите на пълна пара, скоро ние сканиращите няма да може да ви насмогнем. Браво! :)

Защо винаги, когато опитам да сваля нещо ми казва, че файлът е недостъпен в момента?

Някой може ли да ми помогне?

Вероятно в момента не можеш да стигнеш до файла, мила, но ако е постоянен проблема ти, драсни ми едно ЛС с имейла си и ще ти изпратя всичко, което поискаш

Някой може ли да ми помогне?

може да теглиш от торентите които са качени вече в

http://account-co.net/index.php

http://masters-tb.com/

ако имаш някоя конкретна книга предвид пиши коя е, ако я няма като торент ще се погрижа да я кача. проблемът се състои в това че чисторнинг често дава бъг или в това че файл който 30 дни не се сваля се трие автоматично.

...

Xesi, работите на пълна пара, скоро ние сканиращите няма да може да ви насмогнем. Браво! :P

Ние не спирамеее.. ама все още не сме направили и половината от сканираните книжки a6a3dd90929a6bd478ed1a49399b7f5a.gif

Ах, тарикаткееее..

А защо не съм ги получила готовите още, а? 099cd62760d9d756b309dbb1048d7e0d.gif

Аз! 3a177ac60e91fdbf596db0dbccb6ea92.gif Тарикатка!

Нееееее, нещо сте в грешка, аз съм ХИТРЮГА! ecb58a1d3102aeb97e2046894e11d156.gif

А! :eek: Гледам Норчето ми намига от пакета с новите редакции. Усещам, че ще кача трилогията за Ирландия на торент. Очаквайте скоро по кината! (Опа, в тракера!)

....

Мила, аз имам "Ще те открия някой ден", бях ти споменала. А и ми е под ръка тука в София, така че аз ще се заема с нея ако искаш. Може дори още утре да я омета, ще видим. Че то по-голям карък от мене няма бе да му се не види! sad.gif

....

Благодаря, мила, за отмяната laugh.gif Голямо слънчице си kiss.gif Утре по-добре празнувай, че е най-дамския празник ;)

Весел празник на всички дами в аванс :gift: Красиви подаръци, прекрасно настроение ;) и весел купон :eek:

Честит 8ми март, момичета :help:

Бъдете непознати, за да сте интересни!

Бъдете недостъпни, за да сте желани!

Ако говорят нещо лошо за вас, не се ядосвайте!

Щом говорят, значи завиждат,

щом завиждат, значи има за какво!

Знайте си цената, но не се продавайте!

Пожелавам ви това от сърце заедно с много щастие, здраве, късмет и любов! ;)cool.gif

Това е едно пожелание от колектива на Жената Днес от един доста стар брой някъде от 1980г., но много ми хареса

Ако я нямаше

Ако я нямаше, можехме да Я заменим с вятъра. Не че е вятърничава. Просто защото пред поривите на буреносното И настроение се снишаваме ниско, долу, под тревата. А щом изпълненият И с трепети поглед ни обгърне като южняк - извисяваме се и правим чудеса. Прекрасно е, когато дъхът И ни гали като повеите на вечерен бриз. Тогава се сливаме и с деня, и с нощта и ставаме вселена.

Ако Я нямаше, можехме да Я заменим с водата. Не че е хубава гола като нея. Но нали под талазите на НЕЙНАТА нежност ставаме от добри по - добри, пречистени и възвишени. А влагата на устните И, на дланите, на цялото И тяло - нали тя ни подлудява и ни кара да се чувстваме млади и красиви като богове. Сълзите И пъкни потапят в онова море на искреност, от което всички се връщаме по - мъдри.

Ако Я нямаше, можехме да Я заменим с цвете. Не че е толкова за мирисане. Но в представите ни за красота именно ТЯ е зюмбюлът, лалето, розата, орхидеята или лилията. Като всяко цвете има странната дарба да да създава спокойствие, радост и уют около нас. Или пък като мушкатата по сайваните и прозорците на старите къщи в Боженци, Котел, Трявна и Елена да е символ на традицията и непреходното.

Можехме да Я заменим с въздух. Не че е лековата като него. Нужна ни е като него, не можем без НЕЯ, ТЯ вдъхва живот на дните ни. Можехме да Я заменим също с домашно животинче, за да понася безропотно облечената ни в ругатни мъка от всекидневни неволи. Можехме да Я заменим и с което и да е тихо пристанище, за да се връщаме там след заник слънце или за да лекуваме рани след житейски битки.

Можехме. Ако именно Тя не ни късаше от своята плът, за да ни подари миг вечност на този чуден свят!

Весело изкарване на празника! kiss.gif:help:

Първо искам да честитя празника на всички майки от форума и да им пожелая един невероятен живот изпълнен само с положителни емоции (и много готини подаръци тази вечер ;) ), пожелавам ви да чувате достатъчно често от децата си колко много сте обичани и колко сте прекрасни!

А на всички девойки, честит 8 март, дано близките или половинките ви направят този ден за вас специален, весело изкарване и довечера консумирайте умерено! :help:

И най-важното всички да сме живи и здрави!

Хубав ден момичета kiss.gif

Когато те измислих се уплаших !

Дамян Дамянов

Когато те измислих се уплаших !

Творение от поетичен дим,

създание от слабостта ми страшна,

дошло мен - силния да победи !

Когато те измислих, цял изтръпнах :

не сън - жена родена от жена,

решила с обич свята и престъпна

да ме превърне цял в развалина !

Когато те измислих се побърках :

като вандал със крясък зъл и див,

ти влезе в мен, обра ме като църква.

Но твойта кражба аз благослових.

Да, свята да си, обич огнекрила !

Грабежът ти бе страшен, но свещен

мъжът е в най-голямата си сила

когато е от слабост победен.

Честит 8-ми Март на всички :offtopic_s:

Момичета благодаря за изчерпателните обяснения сега се сетих за другата книжка на Клейпас cool.gif

Весел празник на всички! :)kiss.gif

Бъдете радостни,щастливи и много красиви тази вечер! :)

приятно прекарване на всички! :offtopic_s:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.