Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Имам на Елизабет Лоуел.Стоун не ми е любимка и затова се отървах от нейните книги.

Аз се интересувам главно от две книги. "Звезден огън" и "Дар от злато", ако ги имаш и ако можеш да ми ги сканираш ще съм ти страшно благодарна, ако не, здраве да е. :P

"Дар от злато" я имам.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Рална, превеждам последната книга за Малори, за Бойд. Поех до 10 глава, сега съм някъде около пета, но скоро ще пратя поне малко набран текст. Дано не бързате, мисля че ще мога да я завърша до края на месеца (частта която съм поела). Дано не съм отнела на някого работата, ако е така - сори.

Благодаря на Женевиев за отговора за книгата, много се изтормозих докато търсих! Тенкс за това

Уф, докато се наканя, то ще съмне:

"Корпина и стомана" - Кет Мартин --> account-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=514

masters-tb.com: http://masters-tb.com/details.php?id=33457&uploaded=1

4storing: http://4storing.com/p9fr5/09231b2d9f0cb58d...97e59d68bb.html

Още една много хубава книжка. :P

Оха, аз за близо 4 години събирам и имам 300 книги, а ти за толкоз години колко ли имаш? Много ще се радваме да дадеш списък на твойта колекция. Аз лично искам да попитам какво имаш на Джоана Линдзи, Джули Гарууд, и дали имаш нещо от поредицата за кубоите на Лей Грийнууд, защототука при нас се намират само Джейк и Уорд, май няма никоой който да има останалите книги от поредицата, а са издадени у нас, щото съм ги виждала (още в началото като не събирах книги ми ги предлагаха и аз ги отказах) и затва ако имаш нещо от тая поредица моля те сподели с нас, да не се мъчат момичетата да превеждат. biggrin.gifkiss.gif

Рална ако някой има нещо друго на каубойте издадено ще съм искрено благодарна да каже защото аз не открих и чаках 10 години. затова ги купих на англ. и се наех да ги преведа. Аз съкровищата си ги имам , но ще ми спести много труд ако се сканира просто българското издание. Но все си мисля че си имала предвид невестите. От толкова много момичета едно не чух да има нещо друго на каубоите освен двете първи качени, а да не говорим, че не е популярен автора и странно, но трябва да увещавам, за да го прочетете. Ако не съм права ще ме направите много щастлива като ме оборите.

• Автор
Имам на Елизабет Лоуел.Стоун не ми е любимка и затова се отървах от нейните книги.

"Дар от злато" я имам.

Моля те ако имаш възможност някой път да я сканираш :rolleyes:

Рална, превеждам последната книга за Малори, за Бойд. Поех до 10 глава, сега съм някъде около пета, но скоро ще пратя поне малко набран текст. Дано не бързате, мисля че ще мога да я завърша до края на месеца (частта която съм поела). Дано не съм отнела на някого работата, ако е така - сори.

Благодаря на Женевиев за отговора за книгата, много се изтормозих докато търсих! Тенкс за това

Добре мило, мерси за инфото, ще чакаме. biggrin.gif

Рална ако някой има нещо друго на каубойте издадено ще съм искрено благодарна да каже защото аз не открих и чаках 10 години. затова ги купих на англ. и се наех да ги преведа. Аз съкровищата си ги имам , но ще ми спести много труд ако се сканира просто българското издание. Но все си мисля че си имала предвид невестите. От толкова много момичета едно не чух да има нещо друго на каубоите освен двете първи качени, а да не говорим, че не е популярен автора и странно, но трябва да увещавам, за да го прочетете. Ако не съм права ще ме направите много щастлива като ме оборите.

Значи мила, виж как се прецаках аз. Преди няколко години ми предлагаха цялата сага за "Седемте невести" и аз викам, а тоя автор не го знам и не ги щъ. После ми дадоха да чета Роуз, тръгнах аз да търся останалото и на същата сегия ми казаха, нямаме невестите, но на тоя автор имаме книги от друга поредица. Показаха ми ги, отгоре беше книгата на Джейк, имаше още четири но не помня кои заглавия бяха и аз викам, а не, искам невестите, не каубои. И тва беше. Но поне 5 издадени книги има сигурна съм на 100% :P

Моля те ако имаш възможност някой път да я сканираш ;)

Добре мило, мерси за инфото, ще чакаме. biggrin.gif

Значи мила, виж как се прецаках аз. Преди няколко години ми предлагаха цялата сага за "Седемте невести" и аз викам, а тоя автор не го знам и не ги щъ. После ми дадоха да чета Роуз, тръгнах аз да търся останалото и на същата сегия ми казаха, нямаме невестите, но на тоя автор имаме книги от друга поредица. Показаха ми ги, отгоре беше книгата на Джейк, имаше още четири но не помня кои заглавия бяха и аз викам, а не, искам невестите, не каубои. И тва беше. Но поне 5 издадени книги има сигурна съм на 100% ;)

не е вярно. инче, знаеш, че съм събирала абсолюгно всичко през годините. или са те излъгали че са от един автор на камарата и само най горните две са били каубои, или ти не си запомнила добре. съжалявам, че в толкова прав текст ти го казвам, но не може от издателството да не знаят какво са издавали нали?а аз съм контактувала директно с тях, когато вървяха тези поредици и съм си ги купувала чисто новички, а не от сергии втора ръка. не са излизали каубоите след уорд. съни, в очакване сме, мила, на твоето издателство...

не е вярно. инче, знаеш, че съм събирала абсолюгно всичко през годините. или са те излъгали че са от един автор на камарата и само най горните две са били каубои, или ти не си запомнила добре. съжалявам, че в толкова прав текст ти го казвам, но не може от издателството да не знаят какво са издавали нали?а аз съм контактувала директно с тях, когато вървяха тези поредици и съм си ги купувала чисто новички, а не от сергии втора ръка. не са излизали каубоите след уорд. съни, в очакване сме, мила, на твоето издателство...

Хаха инка, видя ли сега аз как се накиснах. Ами ечо ако Господ е с мен може и до там да я докарам.

Моля те ако имаш възможност някой път да я сканираш ;)

Добре,ще гледам да я сканирам в най-скоро време,ако някой не ме изпревари. ;)

и аз да се запиша със сканче през единствения ми свободен ден. Това е първа книга от минисерията за черния опал на миранда лий - съблазън и саможертва.

Торент

Чисторнинг

ganinka, помниш нали - това е специално за теб. аз сканирам , а ти ги омахваш за нула време че да мога и в текст да я кача. :)

Ели, много мерси за тази книжка от Арлекин изкушение kiss.gif

Шестте книжки за опала сериозно ми се губеха и много се радвам, че ги имаш :wors:

Вкъщи имам липса на нет тези дни :hush: и днес много се израдвах докато четях всичко изписано във форума :wors: И естествено ме хвана яд, че не можах да се включа и аз :P

Пускам ви един списък сега,да кажете има ли ги тези книги в нечий списък за скан.От утре почвам Сандра Браун,но по-нататък ще продължа с тези.Само до потретя,че аз снимам с фото.

;)Старовремски

1.Боивест-Любовен облог-така и не разбрах кой е автора.

2.Макс дьо Вози-Брак по сметка.

3.31 забравени люб.романа-№13,14,16,20-все са приятни за четене.То аз затова си ги оставих в колекцията

Здравей, peppinka :)

Много, много ще съм ти благодарна ако можеш да сканираш "Любовен облог" и "Брак по сметка" на Макс дьо Вьози :):wors::)

Макс дьо Вьози ми е особено любима авторка, но тази книжка не съм могла да я открия досега sad.gif

Поздрави и приятен ден cool.gif

Здравей, peppinka :)

Много, много ще съм ти благодарна ако можеш да сканираш "Любовен облог" и "Брак по сметка" на Макс дьо Вьози :huh::wors:;)

Макс дьо Вьози ми е особено любима авторка, но тази книжка не съм могла да я открия досега sad.gif

Поздрави и приятен ден cool.gif

Благодаря ти.Сега почнах Голямата новина на СБраун,когато свърша ще почна на Макс дьо Вози.

Благодаря ти.Сега почнах Голямата новина на СБраун,когато свърша ще почна на Макс дьо Вози.

Супер! Мерси много :huh:kiss.gif

Книгата се казва Диамантения залив - една от любимите ми. Автор е Линда Хауърд. В поредица е със Среднощна дъга - тя е първата книга. Имам ги и двете, при първа възможност - дай боже в събота, ако не възникне нещо, ще сканирам поне една от двете.

Аз имам и последната книга в поредицата "Невинни лъжи".Единствено третата "Heartbreaker" не успях да я намеря на бг и я четох на английски.Но в сравнение с другите три тя е най-безинтересната.

Поредицата на Бевърли Бартън е от 3 книги,втората е "The last to die",обаче не знам да е издадена на български :P

Все още не е издадена.Надявам се,че няма да забравят за нея.Макар,че вече я прочетох на английски ще си я купя веднага.

Аз имам и последната книга в поредицата "Невинни лъжи".Единствено третата "Heartbreaker" не успях да я намеря на бг и я четох на английски.Но в сравнение с другите три тя е най-безинтересната.

А можеш ли да я сканираш или снимаш,аз също съм и голяма фенка cool.gif

Мила1благодаря за Падналите ангели biggrin.gif

Благодаря за Падналите ангели, обожавам ги, супер си мила, че си ги качила!!!!

:help wanted: Момичета, имам молба към вас. Моля ако някоя от вас мисли или вече е решила да сканира книга на Нора, да ми драсне едно ЛС, понеже мисля да дръпна списъчето на Нора по-напред с вече допълнително сканираните книги. Само на aneto_rs, savagejo и ralna съм сигурна кои са поели. Благодаря ви много. :wors: :wors: :wors:

ПП: Видях и че Maxin поема Видения в смъртта ;)

Мога да поема "Създадени в смъртта" ако някй не ме е изпреварил. Ще гледам до 2-3 дни да я пусна, стига да не бързате.

Момичета нещо свързано с шейхове да ви е попадало напоследък :wors: ,всичко вече изчетох :help wanted:

Направо ме убихте с отзивите за "Падналите ангели" - аз мисля че съм я чела и май не ми беше харесала, нещо за шпиони беше ако не се лъжа, моля някой да ме просветли, защото може и да се бъркам жестоко.

Маги, относно шейховете, аз съм ти обещала "Ариел" даже съм я почнала, надявам се тия дни да я свърша, абе в края на седмицата ще имаш четиво cool.gif

Остават ви последни часове за класацията, така че който не се е включил сега му е времето, утре пускам новата!

И една молба от моя милост, издирвам романи на Джанел Тейлър, става въпрос за историческите й, та ако някой има нещо различно от "Нежни екстази", "Среднощни тайни" и "Бъди моя завинаги" нека сподели МОЛЯЯЯ!Благодаря предварително!

П.С. Подхванах "Новолуние" -супеееееер яка еееее! Инче обичам те че ме зариби по поредицата!

А и най-важното днес си взех един застоял изпит!!!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Направо ме убихте с отзивите за "Падналите ангели" - аз мисля че съм я чела и май не ми беше харесала, нещо за шпиони беше ако не се лъжа, моля някой да ме просветли, защото може и да се бъркам жестоко.

Маги, относно шейховете, аз съм ти обещала "Ариел" даже съм я почнала, надявам се тия дни да я свърша, абе в края на седмицата ще имаш четиво cool.gif

Остават ви последни часове за класацията, така че който не се е включил сега му е времето, утре пускам новата!

И една молба от моя милост, издирвам романи на Джанел Тейлър, става въпрос за историческите й, та ако някой има нещо различно от "Нежни екстази", "Среднощни тайни" и "Бъди моя завинаги" нека сподели МОЛЯЯЯ!Благодаря предварително!

Имам ги и тричките, но само ако не ги бързаш ще ги включа в моя списък. :wors:

Пускам ви един списък сега,да кажете има ли ги тези книги в нечий списък за скан.От утре почвам Сандра Браун,но по-нататък ще продължа с тези.Само до потретя,че аз снимам с фото.

3.Сандра Браун-Нежно отвличане,Безрасъдна любов,Не ми изпращай цветя

Ами като е почнало да отписвам на Сандра от моя Може Инка да отпише и Нежно отвличане и Не ми изпращай цветя :whist:

Редактирано от Sianaa (преглед на промените)

на Елизабет Лоуел Тъмни страсти има ли предишна част за брата ohmy.gif

На български се казва "Треска" и е издадена от "Коломбина" през 1999 г.

• Автор

Ей мило, още малко и ще ме набиеш. Показаха ми пет книги и ми казаха, че са поредицата за Каубоите на Лей Грийнууд, както казах, беше преди няколко години и хич ме нямаше с тея поредици и т.н. Не съм виновна ако са ме излъгали, не ме трепи ;)

П.С. Подхванах "Новолуние" -супеееееер яка еееее! Инче обичам те че ме зариби по поредицата!

А и най-важното днес си взех един застоял изпит!!!

Мило, ако прочетеш "Зазоряване", четвъртата книга, ще ме заобичаш още повече. Велика е. Направо брилянтен завършек на сагата. уникат. А "Ариел" не е нещо кой знае какво.

Момичета нещо свързано с шейхове да ви е попадало напоследък :speak: ,всичко вече изчетох :angry:

Ох и ти като мен ли си падаш по Шейхове? и Аз много ги тача. Сега се сещам само за няколко "Пленница" на Джоана Линдзи, "Шейх" на Кони Мейсън, "Екстаз в пустинята" пак на Кони Мейсън, "Неверница в сарая" на Патриша Грасо и "Пантерата и Перлата" на Дорийн О. Малек Аз толкова обичам такива за шейхове и пустини, ама хич няма такива книжки sad.gif

Ох и ти като мен ли си падаш по Шейхове? и Аз много ги тача. Сега се сещам само за няколко "Пленница" на Джоана Линдзи, "Шейх" на Кони Мейсън, "Екстаз в пустинята" пак на Кони Мейсън, "Неверница в сарая" на Патриша Грасо и "Пантерата и Перлата" на Дорийн О. Малек Аз толкова обичам такива за шейхове и пустини, ама хич няма такива книжки sad.gif

Ами аз се сещам за "Песента на пустинята" на Констанс о'Баниън от Бард. Чела съм я много отдавна и не помня за какво става точно въпрос, sad.gif но в резюмето й пише, че главната отива в Египет и пътува заедно с главния, които пък от своя страна търси баща си, отвлечен от коварни похитители. Разделят се, като пристигат в Кайро, но го раняват и тя го лекува. Не е точно за шейхове, но определено има пустиня. biggrin.gif Ако някой я е чел по-скоро, може би ще даде по-подробна информация cool.gif

Имам ги и тричките, но само ако не ги бързаш ще ги включа в моя списък. :angry:

Мила не си ме разбрала, имам ги и трите, търся други нейни книги, ако някой е срещал!Благодаря все пак :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.