Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

И една молба от моя милост, издирвам романи на Джанел Тейлър, става въпрос за историческите й, та ако някой има нещо различно от "Нежни екстази", "Среднощни тайни" и "Бъди моя завинаги" нека сподели МОЛЯЯЯ!Благодаря предварително!

А и най-важното днес си взех един застоял изпит!!!

Честито за изпита, Пете. :)

Относно Джанел Тейлър - има издадена нейна книга в поредицата на Ирис - "Смело сърце". ;)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Направо ме убихте с отзивите за "Падналите ангели" - аз мисля че съм я чела и май не ми беше харесала, нещо за шпиони беше ако не се лъжа, моля някой да ме просветли, защото може и да се бъркам жестоко.

Да,и двамата герои са шпиони.В миналото тя го изоставя,той повече не вярва в любовта и я смята за мъртва,но след години се срещат и любовта между тях отново пламва.На мен лично книгата много ми хареса.Една от най-любимите ми е в поредицата за шпионите и изобщо в цялото творчество на Пътни.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

На български се казва "Треска" и е издадена от "Коломбина" през 1999 г.

А имаш ли я :cheers:

Маги, относно шейховете, аз съм ти обещала "Ариел" даже съм я почнала, надявам се тия дни да я свърша, абе в края на седмицата ще имаш четиво cool.gif

Пете добре,че си ти! biggrin.gif Ще се порадваме на нещо свежо с Инчето събота и неделя laugh.gif Аз някой вече ги препрочетох,какво да се прави cool.gif:cheers:

Направо ме убихте с отзивите за "Падналите ангели" - аз мисля че съм я чела и май не ми беше харесала, нещо за шпиони беше ако не се лъжа, моля някой да ме просветли, защото може и да се бъркам жестоко.

Маги, относно шейховете, аз съм ти обещала "Ариел" даже съм я почнала, надявам се тия дни да я свърша, абе в края на седмицата ще имаш четиво cool.gif

Остават ви последни часове за класацията, така че който не се е включил сега му е времето, утре пускам новата!

И една молба от моя милост, издирвам романи на Джанел Тейлър, става въпрос за историческите й, та ако някой има нещо различно от "Нежни екстази", "Среднощни тайни" и "Бъди моя завинаги" нека сподели МОЛЯЯЯ!Благодаря предварително!

П.С. Подхванах "Новолуние" -супеееееер яка еееее! Инче обичам те че ме зариби по поредицата!

Ами честно казано "Падналите ангели" ми беше най-тежката книга от цялата поредица на Мери Джо Пътни. Но е хубава, както и останалите от поредицата cool.gif

Пете, имам "Смело сърце" на Джанет Тейлър,така че я добавям в списъка ми за сканиране. laugh.gif Извинявам се само, че ще я позабавя :cheers:

Остават ви последни часове за класацията, така че който не се е включил сега му е времето, утре пускам новата!

П.С. Подхванах "Новолуние" -супеееееер яка еееее! Инче обичам те че ме зариби по поредицата!

Честито за изпита, Пете. :cheers:

Относно Джанел Тейлър - има издадена нейна книга в поредицата на Ирис - "Смело сърце". ;)

Пете, честито и от мене за изпита, знаех си аз, че ще го вземеш. :rolleyes:

Аз пък да се похваля, че кризата с хладилника мина /някои ще ме разберат за какво им говоря/ и днес учудващо беше по-приятен деня, отколкото очаквах. :)

И да добавя, че имам "Смело сърце" на Джанел Тейлър, така че, Пете, ако имаш търпение да изчакаш някоя и друга седмица, ще я взема от нас за скан. А също имам /сестра ми т.е./ още една книга на авторката, но съвременна, въпреки това е хубава - "Холивудски тайни". Ако си заинтересована и нея ще включа в сметката. ;)

Едит: Хаха, Боби, пак ме изпревари. Ама ще ти я оставя на теб "Смело сърце", че иначе Петето доста ще трябва да почака, докато я взема. Все пак "Холивудски тайни" ако я искате, казвайте.

П.С. Ине, ти хубу ме зариби по "Здрач", ама аз още съм на първата книга, минала съм половината и нямам време да седна да чета като хората, хваща ме яд вече. А примирам от кеф, супер е яка!

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

На Коприна И стомана няма ли някоя предишна в поредица :rolleyes: ?Опитвам се да си спомня но не мога :cheers:

Боби,Тихи много ви благодаря че така се бързо се отзовахте, и огромно благодаря, задето ще сканирате "Смело сърце" и нали съм си скромна, няма значение за кога, за никъде не бързам!!! kiss.gif

Боби,Тихи много ви благодаря че така се бързо се отзовахте, и огромно благодаря, задето ще сканирате "Смело сърце" и нали съм си скромна, няма значение за кога, за никъде не бързам!!! kiss.gif

Ааа,за нищо, мила laugh.gif Тихи, извинявай, миличка, ама като видя някой да търси книжка дето я имам, не мога да се устискам да си затрая. :) Значи за мен остава "Смело сърце", щото другата (съвременната) я нямам.

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Здравейте,

отново моля за помощ!!! Не мога да се сетя за заглавието на една книга, а ето и за какво става въпрос - разказва се за някакъв руски принц, май беше Рудолф и една англичанка, която имаше някакъв проблем с крака и накуцваше. Дано да се сетите че много ми трябва, обещала съм я на една приятелка да я чете, но като незнам името ми е трудно да я намеря

Сетих се и още нещо - по-малкия брат на главния герой го гонеше за някакво бижу, което било символ на властта

ще съм много благодарна ако някой ми пише скорострелно

Че ще се изложа пред френдката :)

Здравейте,

отново моля за помощ!!! Не мога да се сетя за заглавието на една книга, а ето и за какво става въпрос - разказва се за някакъв руски принц, май беше Рудолф и една англичанка, която имаше някакъв проблем с крака и накуцваше. Дано да се сетите че много ми трябва, обещала съм я на една приятелка да я чете, но като незнам името ми е трудно да я намеря

Сетих се и още нещо - по-малкия брат на главния герой го гонеше за някакво бижу, което било символ на властта

ще съм много благодарна ако някой ми пише скорострелно

Че ще се изложа пред френдката :)

Патриша Грасо Амулетът на Венера книгата е страхотна ;)

На Коприна И стомана няма ли някоя предишна в поредица ;) ?Опитвам се да си спомня но не мога :)

Да, има но не знам дали я има на бг:

Litchfield

1. Nothing But Velvet (1997)

2. Silk and Steel (2000) Коприна и стомана

Може ли да помоля някой ако я има да я сканира, или ако е в някой списък се извинявам за притеснението, не искам да ви препирам, мога да чакам, просто май я няма отпред

Благодаря за информацията ;):clap::P:)

Пете, честито и от мене за изпита, знаех си аз, че ще го вземеш. :P

Аз пък да се похваля, че кризата с хладилника мина /някои ще ме разберат за какво им говоря/ и днес учудващо беше по-приятен деня, отколкото очаквах. :P

Браво за успешно изпълнената мисия и ти знаеш, че днес деня не можеше да е лош така че радвам се, че и на теб ти е вървяло и всичко вече е наред.

Може ли да помоля някой ако я има да я сканира, или ако е в някой списък се извинявам за притеснението, не искам да ви препирам, мога да чакам, просто май я няма отпред

Благодаря за информацията :P:lol6::yanim::P

Мила, "Амулетът на Венера" на Патриша Грасо досега не е търсена от никой и съответно не е сканирана. И нали все търча като пърле пред майка да се обадя, аз мога да я сканирам най-рано в неделя. Ако няма кой друг да я сканира по-рано ;)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Мила, "Амулетът на Венера" на Патриша Грасо досега не е търсена от никой и съответно не е сканирана. И нали все търча като пърле пред майка да се обадя, аз мога да я сканирам най-рано в неделя. Ако няма кой друг да я сканира по-рано :lol6:

Леле ако я сканираш в неделя, ще съм ти страшно много благодарна! Ти си моята спасителка :P:yanim::P

Леле ако я сканираш в неделя, ще съм ти страшно много благодарна! Ти си моята спасителка :P:yanim::P

Ще я имаш, мила, никакъв проблем. :lol6: За съжаление, през седмицата съм на работа от 8 сутринта до 9 вечета в момента и затова няма да мога по-рано. Но в неделя ще се отчета надявам се laugh.gif

Ей мило, още малко и ще ме набиеш. Показаха ми пет книги и ми казаха, че са поредицата за Каубоите на Лей Грийнууд, както казах, беше преди няколко години и хич ме нямаше с тея поредици и т.н. Не съм виновна ако са ме излъгали, не ме трепи :P

Мило, ако прочетеш "Зазоряване", четвъртата книга, ще ме заобичаш още повече. Велика е. Направо брилянтен завършек на сагата. уникат. А "Ариел" не е нещо кой знае какво.

Ох и ти като мен ли си падаш по Шейхове? и Аз много ги тача. Сега се сещам само за няколко "Пленница" на Джоана Линдзи, "Шейх" на Кони Мейсън, "Екстаз в пустинята" пак на Кони Мейсън, "Неверница в сарая" на Патриша Грасо и "Пантерата и Перлата" на Дорийн О. Малек Аз толкова обичам такива за шейхове и пустини, ама хич няма такива книжки sad.gif

И аз съм фен на шейховете :P и чакам и аз с нетърпение "Ариел". Иначе сега през уикенда прочетох "Керван за Багдад" на Нан Райън - и тя е за шейхове, съвсем наскоро беше качена.

Да, има но не знам дали я има на бг:

Litchfield

1. Nothing But Velvet (1997)

2. Silk and Steel (2000) Коприна и стомана

Ех, ако сега някой каже, че я има на бг, ще е страхотно. :mark:

Браво за успешно изпълнената мисия и ти знаеш, че днес деня не можеше да е лош така че радвам се, че и на теб ти е вървяло и всичко вече е наред.

Пфу, направо пет пъти се припотих докато накрая всичко се уреди. Но важното е, че се наредиха нещата, сега съм супер модерна. Че и ще ни идва нова съквартирантка, скоро и с микровълнова ще се уредим. cool.gif

Мила, "Амулетът на Венера" на Патриша Грасо досега не е търсена от никой и съответно не е сканирана. И нали все търча като пърле пред майка да се обадя, аз мога да я сканирам най-рано в неделя. Ако няма кой друг да я сканира по-рано ;)

Хей, Боби, как да се конкурирам с тебе, книгите ми са на 500 км разстояние!

....

Хей, Боби, как да се конкурирам с тебе, книгите ми са на 500 км разстояние!

Тихчо, надявам се да се допълваме, а също и с останалите момичета и заедно да качим, колкото можем повечко любовни романи kiss.gif

Тихчо, надявам се да се допълваме, а също и с останалите момичета и заедно да качим, колкото можем повечко любовни романи kiss.gif

Със сигурност, мила! :hush: И като стана дума:

"Неприлично предложение" - Мери Джо Пътни --> masters-tb.com: http://masters-tb.com/details.php?id=33499&edited=1

4storing: http://4storing.com/9itty/abba07df0373cdf1...e9378c0402.html

Извинявам се, че пак по мръкнало, така ми върви напоследък. Приятно четене! :mark:

П.С. За тези, които не знаят, това е първата книга от поредицата "Падналите ангели", "Розата и херцогът", "Ангелът мошеник". В близките дни ще кача и "Защото вярваш в любовта".

Толкова ви благодаря за всички книжки, които сте качили :mark:kiss.gif и най-вече за тези, които поисках. Както винаги пак се обърках коя да чета по-напред cool.gif

Ами като е почнало да отписвам на Сандра от моя Може Инка да отпише и Нежно отвличане и Не ми изпращай цветя :mark:

Няма пролем laugh.gif

Със сигурност, мила! ;) И като стана дума:

"Неприлично предложение" - Мери Джо Пътни --> masters-tb.com: http://masters-tb.com/details.php?id=33499&edited=1

4storing: http://4storing.com/9itty/abba07df0373cdf1...e9378c0402.html

Извинявам се, че пак по мръкнало, така ми върви напоследък. Приятно четене! :)

П.С. За тези, които не знаят, това е първата книга от поредицата "Падналите ангели", "Розата и херцогът", "Ангелът мошеник". В близките дни ще кача и "Защото вярваш в любовта".

Я каква приятна изненада на фона на ужасната сутрин, благодаря за тази книжка Тихчо, Инчето ми беше разправяла за нея, инфото и е много обещаващо :P

Хубав ден на всички, ако е възможно при тоя сняг ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.