Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

• Автор
П.С. Ине, ти хубу ме зариби по "Здрач", ама аз още съм на първата книга, минала съм половината и нямам време да седна да чета като хората, хваща ме яд вече. А примирам от кеф, супер е яка!

Ох колко съм щастлива, че и ти заобича мойта поредица мило, ама да ти кажа, ако се метнеш на четвъртата книга по-добре ще ти е, че вярно и втора и трета са хубави, макар да има някои разочароващи моменти, а четвърта е перфектна. kiss.gif

И аз съм фен на шейховете ;) и чакам и аз с нетърпение "Ариел". Иначе сега през уикенда прочетох "Керван за Багдад" на Нан Райън - и тя е за шейхове, съвсем наскоро беше качена.

Ау, да, тва е мойта книга, също е много хубава. biggrin.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Незнам дали ще ви е интересно, но открих случайно един сайт с много картини на тема любовни романи.

То всъщност са си реални корици на романи, даже си пише коя на кой роман е,кой е модела , кой е автора.

Много са хубави.

На който му е интересно да ги разгледа. :P

Заповядайте!!!

Незнам дали ще ви е интересно, но открих случайно един сайт с много картини на тема любовни романи.

То всъщност са си реални корици на романи, даже си пише коя на кой роман е,кой е модела , кой е автора.

Много са хубави.

На който му е интересно да ги разгледа. :P

Заповядайте!!!

Мерси много, точно такива търсех!

Много са хубави.

На който му е интересно да ги разгледа. ;)

Заповядайте!!!

Олее,страхотно!Браво на теб,мила biggrin.giflaugh.gif

Благодаря За Мери Джо Пътни :angry:

Милички,оправете линка към книгата на Шърли Бъзби "Испанската роза" на първата страница:

http://4storing.com/0edti/836e06f6f4f62942....html"

верния е http://4storing.com/free/0edti/836e06f6f4f...71cbfb6681.html

Милички,оправете линка към книгата на Шърли Бъзби "Испанската роза" на първата страница:

http://4storing.com/0edti/836e06f6f4f62942....html"

верния е http://4storing.com/free/0edti/836e06f6f4f...71cbfb6681.html

Здравей geneviev! laugh.gif

Има няколко линка, на които колкото и да се оправят, винаги след това се появява това допълнително ". Защо е така, не знам. И на мен ми се е случвало, но като се изтрият тези допълнителни символи, книгата се сваля. Ако някой знае как се оправя този проблем, та да не се появяват повече, моля да сподели. biggrin.gif

Я каква приятна изненада на фона на ужасната сутрин, благодаря за тази книжка Тихчо, Инчето ми беше разправяла за нея, инфото и е много обещаващо :super:

Хубав ден на всички, ако е възможно при тоя сняг :)

Ха, мила, и ти ли имаш кофти начало на деня? Мен ме хващат бесовете вече, първо, че висях 45 минути на спирката (и ми измръзнаха краката), после лекторката ни даде едно контролно последните 10 минути, на което писах страшни глупости, а деня едва сега започва, имам занятия до 8 вечерта! :eek: /Сега имам практикум, дано да не оплескам нещо./

Ох колко съм щастлива, че и ти заобича мойта поредица мило, ама да ти кажа, ако се метнеш на четвъртата книга по-добре ще ти е, че вярно и втора и трета са хубави, макар да има някои разочароващи моменти, а четвърта е перфектна. kiss.gif

Че то може ли човек да не я заобича поредицата, невероятна е! Но не мисля да прескачам книжки, а да се насладя на всяка една от тях. За съжаление става малко бавно. sad.gif

Между другото,днес Джоана Линдзи има рожден ден! :)

Много са хубави.

На който му е интересно да ги разгледа. :)

Заповядайте!!!

Много ти благодаря. Най сетне научих името на любимеца си и определено падна голяма забава докато го открия.

Радвам се, че съм била полезна с това случайно попадение. laugh.gif

Кажете,моля ви как се казваше руския сайт за любовни романи? :super:

Търся а не мога дго намеря,явно някъде греша :)

Здравейте, сканирах две книги от Арлекин Страст, но като ги направих в pdf. станаха по 260 М. За мен това е много явно бъркам някъде , но не знам къде sad.gif

Днес прегледах руските библиотеки и си свалих някой книги на Кони Мейсън cool.gif

Дори на руски книгите се разбират прекрасно,е на някой места малко и по смисъл

но ако искате мога да ги кача та да ги прегледате :hush:

Някой знае ли дали поредицата на Катрин Каултър за дявола е издавана на български (Devil's Embrace и Devil's daughter).

mnogo se radvam 4e uspqh da se regna

moje li nqkoi da mi kaje ima li q skanirana Ukrotqvaneto na 6arlota

10x predvaritelno

:help: момичета може ли някоя от вас отново да сканира кристален пламък на джейн ан кренц защото този който аз съм си свалила не е много добър!!! :wors::bye1:;):gift:

Благодаря на Боби предварително! И, мила, моля те не бързай, не искам да те притеснявам, когато можеш дори другата седмица! Разбирам те напълно, аз съм в университета от сутринта до вечерта и няма време за нищо! Тенкс за бързия отговор!

Благодаря на Тихи!

• Автор
mnogo se radvam 4e uspqh da se regna

moje li nqkoi da mi kaje ima li q skanirana Ukrotqvaneto na 6arlota

10x predvaritelno

В моя списък за скан е, ама не е сканирана още :shake_puter:

Ох, да ви се оплача. Днеска четох книга дето Дженифър Уайлд и Розмари Роджърс, пасти да ядат, не могат да напишат такова нещо.

Една дружка отиваше на работа и мина през мойто работно място. Аз й преручах чантата и видях една книга "Жената на Чейс" на Шарън Едуардс. Нямаше на задната корица нищо, книга без резюме, ама на педната беше сложена една страшно красива дама, облечена в страхотна бяла рокля, която е застанала пред едно стълбище в златно и бяло, като от някъв приказен дворец. Дружката ми каза, че ще я връща в библиотеката довечера и аз й я изпросих да ми я остави да я прегледам, беше тъничка, а в тва лошо време едва ли някой щеше да дойде да купува нещо. Дружката ми каза, много е странна тая книга, ама хубаво, и ми я остави. Каза ми само да я прочета цялата, за да я разбера като хората и ми пожела ухилено успех.

Почвам я аз тая книга и дават как малката, която се казва Мили, търка пода на къщата в която живее с баща си. Тя е на 9 години. Баща й се прибира пиян като кирка, подхлъзна се на пода, почна да й се кара, и накрая хвана, че я изнасили. После я смаза от бой, и така минават 4 години. Едва се сдържах до тука да не я фучна, ама викам, нали съм упорито магаре ще чета. На 13 баща й разбра, че тя е бременна и я продаде в един бордей. Там постоянно я биеха и я даваха на всякви мъже, и после на някви дъртаци дето си падат да мълтретират бременни жени. Беше в осмия когато един клиент така я подреди и после така я наби, че тя почна да ражда. Оказа се, че е прекалено малка да роди детето, завалата почти се разчекна, докато роди, а то се оказа, че е била бременна с близнаци, които са били залепени, там кървища писаци, роди ги, ама беше гадно. Оная дето й помагаше, една смахната баба, изпищя, че наща е заченала от дявола, и нареди да хвърлят бебето в една река, а наща в една уличка с казани с буклук. Тя вече вземаше даваше и я намери един млад войник Ричард Чейс. Заведе я в дома си, където брат му Джаред Чейс, който беше лекар почна да я лекува. Като я излекуваха, тя остана в дома им като прислужница, а между другото и стана любовница на Ричард. Само да кажа, че наща вече е на 15, Ричард на 24, а Джаред на 26. Ама Ричард замина да се бие нейде, и тя стана любовница на Джаред. Един ден докато чистеше в дома нахълта някъв подпийнал и я изнасили. Оказа, се че това е Ейдриан, третия най-голям брат който е на 30, капитан на кораб и милия беше яко накъркан, защото му бяха конфискували кораба и остана без нищо. Като рабра, че тя е на брат му Джаред, той почна да й дава подаръци, цветя за да му прости. И тя му прости, ама нали Джаред е лекар и много време го няма, тя се хвана с Ейдриан. Той искаше от нея да напусне Джаред, ама тя каза, че той й е спасил живота и не сика да го нарани, и така през нощите с Джаред, през дните с Ейдриан. Тъй, две години, наща стана на 17. После обаче Ричард се върна, наща тамън се измъкна от леглото на Ейдриан, когато видя, че ричард се е върнал, а той от вратата за краката, без да я пита я награби и я метна на масата. Наща се дърпаше, но повече се радваше, че го е видяла, та докато оказваше минимум съпротива, в стаята влезе Джаред, разкрещя се, скочи да бие Ричард, Ейдриан се събуди и се измъкна от нейната стая и се разбра, че всичките спят с нея. Първо се сбиха, стана яко меле и накрая я накараха да избира. Оставиха я за няколко часа, и тя осъзна, че и в тримата има по нещо за което е влюбена в тях. Онея се домъкнаха, натискаха я да изнира, после пак се сбиха, и тя не издъжа, каза, че не иска никой от тях и ги напусна. Вървеше и ревеше по улицата и за малко да я смачка една каляска. Тогава жената чиято беше каляската слезе да й помогне и я отведе в дома си. Наща ревеше и викаше, че мрази мъжете и не разбира какво толкова искат от нея. Оная я облече, заведе я пред едно огледало и й показа колко е красива всъщност. А наща я описаха невероятно красива. И тая жена, тя се казваше Топас, беше актриса и на 46 години, й обеща да я направи актриса. А наща тъй като се беше зарекла повече да не види мъж, взе, че стана любовница на Топас. Лелката наистина я направи страхотна актриса, и на 20 наща беше богата и много известна. Тогава убиха Топас, като искаха да убият наща, а оная я спаси. Тогава се разбра, че бащата на наща също е забогатял като се е оженил за няква наследница и се представя за някъв друг, и ако наща каже какво е правил с нея, няма да може да запази мястото в обществото което е спечелил благодарение на жена си и баща й. Тогава се появиха и братята Чейс, спасиха я от баща й, разобличиха го, и накрая й признаха, че толкова я обичат, че ако тя е съгласна, може да е и с тримата. И нали знаете, как повечето книги свършват с любовна сцена, само дето тая книга свършва с любовен квадрат, наща в едно легло с тирмата братя. В епилога пишеше, че Ейдриан като капитан на кораб имал правомощията и ги е венчал четиримата, като за съпруг не са писали име, само фамилията Чейс. А наща им е родила шест момчета и четири момичета. Тъй като е била и с тримата заедно и поотделно не се знаело кой на кое дете е баща, но за тях нямало значение важно било, че детето е от наща и било Чейс. И така книгата има Хепи Енд.

С хепи енд или без, тая книга едва я изчетох. :computer2:

В моя списък за скан е, ама не е сканирана още :)

Ох, да ви се оплача. Днеска четох книга дето Дженифър Уайлд и Розмари Роджърс, пасти да ядат, не могат да напишат такова нещо.

Една дружка отиваше на работа и мина през мойто работно място. Аз й преручах чантата и видях една книга "Жената на Чейс" на Шарън Едуардс. Нямаше на задната корица нищо, книга без резюме, ама на педната беше сложена една страшно красива дама, облечена в страхотна бяла рокля, която е застанала пред едно стълбище в златно и бяло, като от някъв приказен дворец. Дружката ми каза, че ще я връща в библиотеката довечера и аз й я изпросих да ми я остави да я прегледам, беше тъничка, а в тва лошо време едва ли някой щеше да дойде да купува нещо. Дружката ми каза, много е странна тая книга, ама хубаво, и ми я остави. Каза ми само да я прочета цялата, за да я разбера като хората и ми пожела ухилено успех.

Почвам я аз тая книга и дават как малката, която се казва Мили, търка пода на къщата в която живее с баща си. Тя е на 9 години. Баща й се прибира пиян като кирка, подхлъзна се на пода, почна да й се кара, и накрая хвана, че я изнасили. После я смаза от бой, и така минават 4 години. Едва се сдържах до тука да не я фучна, ама викам, нали съм упорито магаре ще чета. На 13 баща й разбра, че тя е бременна и я продаде в един бордей. Там постоянно я биеха и я даваха на всякви мъже, и после на някви дъртаци дето си падат да мълтретират бременни жени. Беше в осмия когато един клиент така я подреди и после така я наби, че тя почна да ражда. Оказа се, че е прекалено малка да роди детето, завалата почти се разчекна, докато роди, а то се оказа, че е била бременна с близнаци, които са били залепени, там кървища писаци, роди ги, ама беше гадно. Оная дето й помагаше, една смахната баба, изпищя, че наща е заченала от дявола, и нареди да хвърлят бебето в една река, а наща в една уличка с казани с буклук. Тя вече вземаше даваше и я намери един млад войник Ричард Чейс. Заведе я в дома си, където брат му Джаред Чейс, който беше лекар почна да я лекува. Като я излекуваха, тя остана в дома им като прислужница, а между другото и стана любовница на Ричард. Само да кажа, че наща вече е на 15, Ричард на 24, а Джаред на 26. Ама Ричард замина да се бие нейде, и тя стана любовница на Джаред. Един ден докато чистеше в дома нахълта някъв подпийнал и я изнасили. Оказа, се че това е Ейдриан, третия най-голям брат който е на 30, капитан на кораб и милия беше яко накъркан, защото му бяха конфискували кораба и остана без нищо. Като рабра, че тя е на брат му Джаред, той почна да й дава подаръци, цветя за да му прости. И тя му прости, ама нали Джаред е лекар и много време го няма, тя се хвана с Ейдриан. Той искаше от нея да напусне Джаред, ама тя каза, че той й е спасил живота и не сика да го нарани, и така през нощите с Джаред, през дните с Ейдриан. Тъй, две години, наща стана на 17. После обаче Ричард се върна, наща тамън се измъкна от леглото на Ейдриан, когато видя, че ричард се е върнал, а той от вратата за краката, без да я пита я награби и я метна на масата. Наща се дърпаше, но повече се радваше, че го е видяла, та докато оказваше минимум съпротива, в стаята влезе Джаред, разкрещя се, скочи да бие Ричард, Ейдриан се събуди и се измъкна от нейната стая и се разбра, че всичките спят с нея. Първо се сбиха, стана яко меле и накрая я накараха да избира. Оставиха я за няколко часа, и тя осъзна, че и в тримата има по нещо за което е влюбена в тях. Онея се домъкнаха, натискаха я да изнира, после пак се сбиха, и тя не издъжа, каза, че не иска никой от тях и ги напусна. Вървеше и ревеше по улицата и за малко да я смачка една каляска. Тогава жената чиято беше каляската слезе да й помогне и я отведе в дома си. Наща ревеше и викаше, че мрази мъжете и не разбира какво толкова искат от нея. Оная я облече, заведе я пред едно огледало и й показа колко е красива всъщност. А наща я описаха невероятно красива. И тая жена, тя се казваше Топас, беше актриса и на 46 години, й обеща да я направи актриса. А наща тъй като се беше зарекла повече да не види мъж, взе, че стана любовница на Топас. Лелката наистина я направи страхотна актриса, и на 20 наща беше богата и много известна. Тогава убиха Топас, като искаха да убият наща, а оная я спаси. Тогава се разбра, че бащата на наща също е забогатял като се е оженил за няква наследница и се представя за някъв друг, и ако наща каже какво е правил с нея, няма да може да запази мястото в обществото което е спечелил благодарение на жена си и баща й. Тогава се появиха и братята Чейс, спасиха я от баща й, разобличиха го, и накрая й признаха, че толкова я обичат, че ако тя е съгласна, може да е и с тримата. И нали знаете, как повечето книги свършват с любовна сцена, само дето тая книга свършва с любовен квадрат, наща в едно легло с тирмата братя. В епилога пишеше, че Ейдриан като капитан на кораб имал правомощията и ги е венчал четиримата, като за съпруг не са писали име, само фамилията Чейс. А наща им е родила шест момчета и четири момичета. Тъй като е била и с тримата заедно и поотделно не се знаело кой на кое дете е баща, но за тях нямало значение важно било, че детето е от наща и било Чейс. И така книгата има Хепи Енд.

С хепи енд или без, тая книга едва я изчетох. :rolleyes:

УЖАС!!! Аз такива книги не дочитам, но браво на теб за търпението!

Леле,какъв ужас! :)ohmy.gif Книгата би трябвало да се казва "Жената на братя Чейс". :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.