Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Сандра Браун Защото те обичам

Страхотна е тази книга. :)kiss.gifkiss.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета, поднасяме ви с Тихи поредната от минисерията за черния опал.

Ганинка съжалявам, че те натоварвам, особено с лошия си скан. Има една черна черта по средата, но не мога да се преборя с нея. Проблемът идва оттам, че моите книги са подвързани допълнително, за да не се разпаднат в следствие на спестените пари за хубава подвързия от издателствата. И следователно не мога да ги разтварям абсолютно докрая. Ако някъде нещо не се разбира, карай на фантазия... ти поне я имаш.

Миранда Лий - Страст и спомени

Мило, не се притеснявай, прегледах я след като я свалих и не е чак толкова лошо. Като гледам само няколко странички са с малко по-голяма черна черта и разчитането ще е по-трудно, но ще внимавам повече и в краен случай винаги мога да се допитам до теб. :P

Гани,пожеланието ти е страшно(това не означава че другите не са оригинални)а картинките са трепач!Ти ли си ги правила cool.gif може ли да ги качиш в по голям размер да си ги сваля biggrin.gif

Мила, знаех че ще ви зарадват. За съжаление нямам такива умения. sad.gif Всъщност това са десктоп теми, на които копирах само снимчицата. ;) Хубавото е, че могат да се свалят, а има и други. Ето и линка, за да си ги свалите (тези, дето ги копирах, са на втора страница) : :)

Десктоп теми

ПС: Хаха, взех, че си инсталирах от тях Merlins Legasy, и сега стрелката на мишката ми се превърна в меч. ohmy.gif Уау, жестоко е, просто невероятно. Смятам да си ги сваля всички и да си ги сменям. Препоръчвам горещо. :speak:

ППС: Единствения недостатък, който забелязах е, че не разчита български навсякъде. sad.gif Например като си отворих БитКомет-а, торентите, написани на бг, вместо заглавия има само чертички. :P Лошо!

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Момичета имам една молба,

Реших да прочета на Линда Хауърд "Търси се съпруга", но качеството е толкова зверско, че след няколко страници се отказах.

Знам, че Xesy ги правеше в текстови формат, но вече един час ровя и не мога да я намеря. Ако някой я има с по-добро качество или в текстови формат, please, помогнете....

:yanim:

Благодаря за това че участвате в класацията за кориците!!!

Очаквайте резултатите скоро и дано ви харесат!!!

Относно корицата с готините очи, ами може да ми я изпратиш книгата, няма значение че е на английски, ще се радвам да я прочета!!

Момичета надявам се че повечето от вас са стигнали до последната книга на Стефани Майер, дано ви харесват, аз се побърках по тях, даже се рових в нета за да видя нещо повече за втория филм, но успях само с трейлърите!!!

Момичета имам една молба,

Реших да прочета на Линда Хауърд "Търси се съпруга", но качеството е толкова зверско, че след няколко страници се отказах.

Знам, че Xesy ги правеше в текстови формат, но вече един час ровя и не мога да я намеря. Ако някой я има с по-добро качество или в текстови формат, please, помогнете....

:P

"Търси се съпруга" и "Независима съпруга" на Линда Хауърд са поети за редакция, но все още не са готови. Ще се наложи да поизчакаш, когато станат, ще ги кача.

Интересно,че има доста издадени книги на Барбара Делински(автор който не харесвам),а досега не разбрах да има някой тук да е чел нещо.Или пък да е фен на Делински.

Благодаря за това че участвате в класацията за кориците!!!

Очаквайте резултатите скоро и дано ви харесат!!!

Относно корицата с готините очи, ами може да ми я изпратиш книгата, няма значение че е на английски, ще се радвам да я прочета!!

Момичета надявам се че повечето от вас са стигнали до последната книга на Стефани Майер, дано ви харесват, аз се побърках по тях, даже се рових в нета за да видя нещо повече за втория филм, но успях само с трейлърите!!!

Ето и двете книжки, за който е заинтересован. :wors:

• Автор

Мерси за книгите :wors:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Мила много, много благодаря, бърза както винаги, на това му казвам реакция!

aneto_rs напълно те подкрепям книгите са фантастични, поредицата е най-завладяващото нещо което съм чела в последните години!!! Както го беше казала ти - забравих да ям, да спя и да добавя нещо от себе си - даже забравих че съм студент! Който още не ги е почнал да не отлага!!!

Мила много, много благодаря, бърза както винаги, на това му казвам реакция!

aneto_rs напълно те подкрепям книгите са фантастични, поредицата е най-завладяващото нещо което съм чела в последните години!!! Както го беше казала ти - забравих да ям, да спя и да добавя нещо от себе си - даже забравих че съм студент! Който още не ги е почнал да не отлага!!!

Подкрепям с две ръце! :bedtime2: Място не мога да си намеря от кеф, докато чета, а като знам, че имам още три книги пред себе си до края... нетърпението ми е голямо, а времето малко! sad.gif

Толкова сте мили, че човек се чуди как да сканира по-бързо, за да ви зарадва :)

Ето я "Честни предателства" - http://4storing.com/sh29n/1eaf9c6d180112eb...2e98008691.html

Приятно четене!

Леле,нямам думи просто!Велика си!Мерси много :bedtime2::blink: :blink: ;):wors: :wors:

Искам само да попитам, можем ли някъде да си направим списъче с книгите които са в поредица. Когато се сетя за някоя ровя във форума. С времето някои ги забравям и почвам да се ровя коя книга беше с нея, докато за други въобще до сега не знаех, че са част от дадена поредица. :bedtime2:

Ето я "Честни предателства" - http://4storing.com/sh29n/1eaf9c6d180112eb...2e98008691.html

Приятно четене!

:yanim::clap: :super: :super::super::super: Лелеееееее 9906bca122d94c6b7f8435e8372645cc.gif Мерси, мила. 2de6bdf040a75e52bfaf1403e504d449.gifee1275863f079356fabc2c2910bb911e.gif

Благодаря за книгите biggrin.gif подкрепям идеята че трябва да се напишат поредиците вместо само да се питаме :P

Искам само да попитам, можем ли някъде да си направим списъче с книгите които са в поредица. Когато се сетя за някоя ровя във форума. С времето някои ги забравям и почвам да се ровя коя книга беше с нея, докато за други въобще до сега не знаех, че са част от дадена поредица. :P

Ами ако нямате друго решение, мога да пусна статийка в блогчето специално за поредиците като заглавия на български, пък вие можете да пишете отдолу тези поредици, дето знаете. Така лека-полека ще си направим списък. Само казвате и я пускам biggrin.gif

Повтарям молбата си, но найстина ми трябват!!!!

Момичета, имам една молба, не знам кой е снимал предицата на Нора за сестрите Конканън, но в третата книжка Родена в грях липсват 18 и 19 стр. Ще може ли да ми ги изпратите за да довърша редакцията на книжката.

Благодаря предваритерно :rolleyes:

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Много целувки kiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gif За Боби и Линдзи!

Боби мерси за скорострелното сканиране, невероятна си!!! Просто нямам думи!!

Линдзи ще прочета и книжките на тази авторка, и ти си супер

Повтарям молбата си, но найстина ми трябват!!!!

Момичета, имам една молба, не знам кой е снимал предицата на Нора за сестрите Конканън, но в третата книжка Родена в грях липсват 18 и 19 стр. Ще може ли да ми ги изпратите за да довърша редакцията на книжката.

Благодаря предваритерно :clap:

Не съм прочела поста ти-сори,ама утре ще ги имаш.

Не съм прочела поста ти-сори,ама утре ще ги имаш.

мерси многоооо

Приятно четене!

Много ти благодаря за тази книга от доста време я търся, но все немога да я намеря.Така че отново едно голямо БЛАГАДАРЯ!!! kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.