Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Сандра Браун Горещо утро , това е втората част след Защото те обичам.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета, днес излезе страхотен брой на списание "Браво" посветен на поредицата "Здрач" или по-точно на филма, с уникалните плакати!!! Има и няколко статийки, изобщо за феновете на филма е голям подарък! :ph34r::huh::clap: Много съм щастлива!

Хубав ден на всички!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Момичета, днес излезе страхотен брой на списание "Браво" посветен на поредицата "Здрач" или по-точно на филма, с уникалните плакати!!! Има и няколко статийки, изобщо за феновете на филма е голям подарък! ;):P;) Много съм щастлива!

Хубав ден на всички!

Това е просто невероятно! Имам чувството, че никога не съм чела книга, която да ме обсеби до такава степен! НЕВЕРОЯТНО!!!!

А за книгата - няма защо :-)

Редактирано от chitatlka (преглед на промените)

Това е просто невероятно! Имам чувството, че никога не съм чела книга, която да ме обсеби до такава степен! НЕВЕРОЯТНО!!!!

Абсолютно те подкрепям, толкова е завладяваща и определено обсебваща!!!

Момичета, днес излезе страхотен брой на списание "Браво" посветен на поредицата "Здрач" или по-точно на филма, с уникалните плакати!!! Има и няколко статийки, изобщо за феновете на филма е голям подарък! :angel19::ass::clap: Много съм щастлива!

Хубав ден на всички!

Браво, браво! Много яко че са издали специален брой! Отделно от това искам да ти кажа нещо, което отдавна те мъчи! Става дума за Джанел Тейлър и за нейната книга Нежни екстази, оказва се че Нежни екстази е 4та книга от поредицата за Сивия орел. Предишните 3 също са за тях двамата, а като цяло поредицата е от 9 книги. Ето заглавията:

1. Savage Ecstasy

2. Defiant Ecstasy

3. Forbidden Ecstasy

4. Brazen Ecstasy (Нежни екстази)

5. Tender Ecstasy

6. Stolen Ecstasy

7. Bittersweet Ecstasy

8. Forever Ecstasy

9. Savage Conquest

Нямам представа дали още някоя е издадена на български! Целувки!!!

Хеййй, мерси за информацията за списанието!!! Още сутринта след като прочетох тук за него, тръгнах да го търся по реповете, и си представи на 5 вестникаря нямаше, беше се изчерпало!!! Но го открих с постояннство и много обикаляне!!! Има интересни факти около филмите, книгите и самите актьори, великолепно!!!

За плакатите няма дума, даже обмислям възможността да си лепна един два, все едно съм малко момиченце ;):););)

относно "Здрач" някъде прочетох че втория филм ще е в България около ноември /вече видях откъси/ а третия се снима и ще е готов догодина

Приключих книгата и още не мога да започна друга -до такава степен ме е завладяла

Момичета, днес излезе страхотен брой на списание "Браво" посветен на поредицата "Здрач" или по-точно на филма, с уникалните плакати!!! Има и няколко статийки, изобщо за феновете на филма е голям подарък! :baby::huh::lol6: Много съм щастлива!

Хубав ден на всички!

Искам го и аз!!! Дано утре го намеря! Иначе ще изнудя някой да сканира страничките. :)

Здравейте,може ли да си измоля една книжка на Джанел Тейлър,ако я имате cool.gif

казва се Не без теб и е много хубава laugh.gif

Ей видяхте ли новите книги на Кристина Дод и Джейн Фийдър laugh.gif

Резюметата са обещаващи :baby: някой чел ли ги е да сподели мнение :huh:

Да помоля ако някой има Отдаването на Аманда Куик да го сканира когато може не я бързам, просто имам втората част и все не мога да я почна. biggrin.gif

Ако на някой му попадне на Сандра Браун Родена за любов ще съм безкрайно щастлива да я сканира и да я сподели с нас. Оказа се, че това е третата книга след Защото те обичам и Горещо утро.

Да помоля ако някой има Отдаването на Аманда Куик да го сканира когато може не я бързам, просто имам втората част и все не мога да я почна. biggrin.gif

Ако на някой му попадне на Сандра Браун Родена за любов ще съм безкрайно щастлива да я сканира и да я сподели с нас. Оказа се, че това е третата книга след Защото те обичам и Горещо утро.

Искам да благодаря за книгата на Сандра Браун "Пламъци".Тя ми е една от лябимите неини книги. kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Аз имам "Родена за любов", но тя е "Горещо утро", само че на друго издателство и затова е и с друго име.

Редактирано от besos (преглед на промените)

• Автор
Искам го и аз!!! Дано утре го намеря! Иначе ще изнудя някой да сканира страничките. :)

Днес са го търсили едни момичета и не са го намерили в половин Пловдив, дано аз да го намеря утре. Ето какво има в него: http://www.egmontbulgaria.com/bravo/issues...01-twilight.htm

Искам да благодаря за книгата на Сандра Браун "Пламъци".Тя ми е една от лябимите неини книги. kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Аз имам "Родена за любов", но тя е "Горещо утро", само че на друго издателство и затова е и с друго име.

Аз помислих че е трета част благодаря за разяснението kiss.gif

Ами ако нямате друго решение, мога да пусна статийка в блогчето специално за поредиците като заглавия на български, пък вие можете да пишете отдолу тези поредици, дето знаете. Така лека-полека ще си направим списък. Само казвате и я пускам biggrin.gif

Аз чакам с нетърпение само кажи къде да пишем :)

Извинявам се, но в книгата "Целувката на пирата" от Катлийн Драймън липсват страници 66 и 67. Много Ви моля да ги допълните! :)

Прочетох Горещо утро,но завършва отвратително как и хрумна на тая Сандра да убие Рос точно накрая

щях да се разплача,стана ми ужасно гадно,направо не я разбирам,отвратително :blink:

Сега не ми се чете нищо друго,направо ми се отщя

относно "Здрач" някъде прочетох че втория филм ще е в България около ноември /вече видях откъси/ а третия се снима и ще е готов догодина

Приключих книгата и още не мога да започна друга -до такава степен ме е завладяла

Нещо не си рабрала правилно. Филмът излиза през ноември, не в България, а в Америка. В България сигурно ще бъде в началото на следващата година или съвсем в края на тази. Третият изобщо не е започнат. На "Новолуние" започнаха преди 2-3 седмици, а ако си виждала нещо преди това са били фен-клипчета от други филми на Кристен Стюарт са някои, други са от други филми. cool.gif

Относно книите - аз вече прочетох всичките biggrin.gif:blink: Късмет с втората - само гледай да не ревеш, че аз бях на косъм biggrin.gif

Мила, снимките на втория филм започнаха миналата седмица и по принцип за официална световна премиера са обявили 20 ноември тази година, което според мен значи че ние пак ще го гледаме по Коледа за съжаление. И мисля че си гледала не откъси, а клипчета които май ги наричаха fanmade, прекалено рано е за нещо официално, но каквото и да пускат дано да е скоро. Между другото, момичета какво мислите за саундтрака на филма, аз съм тотално луднала по него, по цял ден само това слушам

Списанието е супер, факт е че като свалиш плакатите остават точно 8 страници статии, които са интересни, но пък плакатите са уникални, жалко че не мога да си закача никой вкъщи, просто ако го направя майка ми ще ме изгони!!!

Йори много ти благодаря за информацията, съвсем загубих надежда че ще прочета предиисторията на Шали и Сивия орел, нищо като науча английския им се мятам!!! Препоръчвам на всички "Нежни екстази" страхотна книга! И мила провери си пощата имаш подарък kiss.gif

Ох пак са издали Фийдър от Ирис, аман бе - тия хора изобщо не се интересуват от читателското мнение, вече се чудя, дали не им пратя едно писъмце с линк на темата ни, да вземат да се ограмотят малко относно вкусовете на почитателите на жанра, не че не харесвам Фийдър, ама все едни и същи, така се надявах на нещо на Тереза Медейроз, пак само мечти... :)

Момичета още събирам мненията ви за класация и aneto_rs какво стана с класацията с картинките имаме ли си победител :blink:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Миличка, "Отдаването" е в моя списък за сканиране. имам я цялата в една книга. ако бързаш обаче, и има друг желаещ да я поеме, ще му отстъпя ред. Ако не бързаш - ще й дойде реда и на нея и ще я имаш.

Момичета още събирам мненията ви за класация и aneto_rs какво стана с класацията с картинките имаме ли си победител :blink:

Пете, тъй като аз имам някоя и друга претенция да съм чела доста неща, списъка ми за класацията е готов отдавна, но те чакам да се сетиш къде ще я напиша. Сега не мога, тъй като още нямам повод да я постна...

Момичета,знаете ли дали е преведена книжката на Бренда Джойс The Miracle (1995) от поредицата за Деланза?

Момичета,знаете ли дали е преведена книжката на Бренда Джойс The Miracle (1995) от поредицата за Деланза?

Аз не можах да я намеря на бг. sad.gif Можах само (не се и учудих даже) на руски и си я изтеглих в електронен вариант biggrin.gif

Аз не можах да я намеря на бг. sad.gif Можах само (не се и учудих даже) на руски и си я изтеглих в електронен вариант biggrin.gif

Питам,защото ако иска някой мога да я преведа на бг.

Пете, тъй като аз имам някоя и друга претенция да съм чела доста неща, списъка ми за класацията е готов отдавна, но те чакам да се сетиш къде ще я напиша. Сега не мога, тъй като още нямам повод да я постна...

Съжелявам мила, тази седмица просто забравих, вече няма да се повтаря и съм се коригирала вече!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.