Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Всички книги на Стефани Майер от серията Twilight са просто невероятни.И аз като вас съм супер много адски зарибена.Да не споменавам колко пъти ги препрочитах-и на български и английски ;) А за филма,ох,нямам думи просто.А като видя Робърт Патинсън като Едуард,ох,горкото ми сърце ;) ;) :inlove1: Направо вдигам 300 кръвно! :wow::wow: :wow:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Мила,мисля,че само тази книга от сагата за Макгрегър не е издавана в България.Наистина много жалко sad.gif ,аз обожавам тази поредица и много ми се иска да прочета всички книги.Имам я на английски,ама още не съм я почнала.

7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif

7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif7b0c9c0b4b8be10b414912469252e0ec.gif

Сори,че те натъжавам kiss.gif Просто никаде не съм срещала тази книга.

Сори,че те натъжавам kiss.gif Просто никаде не съм срещала тази книга.

Здраве да е cool.gif

Ох, хора, не мога да се сдържа да не споделя впечатления. В момента редактирам "Господарят на Рая" на Катрин О'Нийл. За мен това книжле е повече от СКУЧНО!

Историята не е лоша - главния е син на поколения пирати от Сейшелите, чийто баща е обесен пред очите му, а самият той тринадесетгодишен е отведен в Англия за "превъзпитаване". В дома, където го "англичанизират" (леле какви изрази използвам! ohmy.gif ) живее незаконната дъщеря на настойника му, чиято майка е родом от Сейшелите. Като порастват, се влюбват, стават любовници, но той я напуска, за да стане пират. Тя става актриса. Срещат се след 8 години и ... Така! Дотук добре, бих казала симпатична история. Но според мен много скучно написана. Имам чувството, че не чета любовен роман, а книжен пътеводител на Сейшелите! :jumping11: То не са описания на острови, птици, животни, цветя, дървета, панорами и т.н. Голяма липса на диалог, действието се претупва надве-натри, за да остане място за описания. Въобще - МНОГО... СКУЧНА... КНИГА! sad.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Здраве да е, ще се чете на немски cool.gif

Ох, хора, не мога да се сдържа да не споделя впечатления. В момента редактирам "Господарят на Рая" на Катрин О'Нийл. За мен това книжле е повече от СКУЧНО!

Историята не е лоша - главния е син на поколения пирати от Сейшелите, чийто баща е обесен пред очите му, а самият той тринадесетгодишен е отведен в Англия за "превъзпитаване". В дома, където го "англичанизират" (леле какви изрази използвам! ohmy.gif ) живее незаконната дъщеря на настойника му, чиято майка е родом от Сейшелите. Като порастват, се влюбват, стават любовници, но той я напуска, за да стане пират. Тя става актриса. Срещат се след 8 години и ... Така! Дотук добре, бих казала симпатична история. Но според мен много скучно написана. Имам чувството, че не чета любовен роман, а книжен пътеводител на Сейшелите! :P То не са описания на острови, птици, животни, цветя, дървета, панорами и т.н. Голяма липса на диалог, действието се претупва надве-натри, за да остане място за описания. Въобще - МНОГО... СКУЧНА... КНИГА! sad.gif

А бе и яз така си мислих първия път като я попрегледах,но после ми стана много интересна,

като се изключат тези хиляди описания laugh.gif

някой щеше да пуска книжка за Шейхове cool.gif не ви припирам просто питам

да не съм изпуснала ;)

А бе и яз така си мислих първия пъ

да не съм изпуснала ;)

Абе,героите като цяло не са лоши,ама честно,какви бяха тия оргии,тва чудо??? :) То не беше пясък,бутилка.....На мен книгата не ми хареса.

Здравейте. Искам да ви попитам, тези книги, които качвате в момента, добавят ли се в списъка на първа страница?

Здраве да е, ще се чете на немски cool.gif

Историята не е лоша - главния е син на поколения пирати от Сейшелите, чийто баща е обесен пред очите му, а самият той тринадесетгодишен е отведен в Англия за "превъзпитаване". В дома, където го "англичанизират" (леле какви изрази използвам! ohmy.gif ) живее незаконната дъщеря на настойника му, чиято майка е родом от Сейшелите. Като порастват, се влюбват, стават любовници, но той я напуска, за да стане пират. Тя става актриса. Срещат се след 8 години и ... Така! Дотук добре, бих казала симпатична история. Но според мен много скучно написана. Имам чувството, че не чета любовен роман, а книжен пътеводител на Сейшелите! :) То не са описания на острови, птици, животни, цветя, дървета, панорами и т.н. Голяма липса на диалог, действието се претупва надве-натри, за да остане място за описания. Въобще - МНОГО... СКУЧНА... КНИГА! sad.gif

Само това да беше!Аз също не я понасям-някак въобще не се получава историята м/у двамата!По принцип обичам балансирани истории,а то наистина скучнотия-те все нещо не им се получаваше,ама като се награбят-уф.Липсва и нещо на книгата.Някак нелогична,скучна и досадна ми бе.Чак се чудя защо не попадна в негативната класация?!Като прочетем повече пак трябва да я направим(класацията,де).

Здравейте. Искам да ви попитам, тези книги, които качвате в момента, добавят ли се в списъка на първа страница?

Да, добавят се, мила biggrin.gif

А бе и яз така си мислих първия път като я попрегледах,но после ми стана много интересна,

като се изключат тези хиляди описания laugh.gif

да не съм изпуснала :)

Sorry, аз съм ти обещала, ама нямам време да я досканирам, защото съм затрупана с учене sad.gif

Съни мила, много се радвам че книгата е хубава и както и Йори каза, в тебе ми е надеждата, да разказваш и като минеш втората, и мила да изюриш Тихи да ти отиде на гости, че имаш домашно от мене, но нали съм си заплес, залравих да ти кажа kiss.gif

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Sorry, аз съм ти обещала, ама нямам време да я досканирам, защото съм затрупана с учене sad.gif

Съни мила, много се радвам че книгата е хубава и както и Йори каза, в тебе ми е надеждата, да разказваш и като минеш втората, и мила да изюриш Тихи да ти отиде на гости, че имаш домашно от мене, но нали съм си заплес, залравих да ти кажа kiss.gif

хаха какво ли? а аз пък за награда ти готвя подарък дано успея днес ако не тези дни ще си го получиш като те хвана на скайпа. дано само не долетиш до нас после да ми видиш сметката хахахаха

Абе,героите като цяло не са лоши,ама честно,какви бяха тия оргии,тва чудо??? :rolleyes: То не беше пясък,бутилка.....На мен книгата не ми хареса.

Чудя се как ли е измила пясъка... :P:P:lol6::lol6::lol6:

Чудя се как ли е измила пясъка... :lol6::lol6::lol6::lol6::lol6:

То и аз да ти кажа :lol6: Ама онова с бутилката направо ме уби!!! ohmy.gif Беше доста....натуралистично.

То и аз да ти кажа :lol6: Ама онова с бутилката направо ме уби!!! ohmy.gif Беше доста....натуралистично.

Убихте всичко детско в мен :lol6: :lol6: :lol6:

Хайде да се разпиша с една книжка, че тази седмица изоставам със сканирането. :angry22:

"Чериса" - Джесика Сен Клер --> account-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=652

masters-tb.com: http://masters-tb.com/details.php?id=34003&edited=1

4storing: http://4storing.com/5h4ng/6d742f5a7de18da6...6cc9b74d22.html

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Автор

Момичета, някоя знае ли дали у нас е издадена книгата на Джейн Ан Кренц Running Hot (2008), тя е трета последна книга от поредицата Arcane Society, първата е "Невинни лъжи" от 2007-ма, а втората "Клада от страсти" пак от 2007-ма, и двете вече са издадени у нас. Ако някой има инфо, много моля да пише, искам да знам как завършва историята. :angry22:;):clap:

Нещо съм изпуснала мохабета, за коя книга говорите, ако не е тайна?

Хайде да се разпиша с една книжка, че тази седмица изоставам със сканирането. :)

"Чериса" - Джесика Сейнт Джеймс --> account-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=652

masters-tb.com: http://masters-tb.com/details.php?id=34003&edited=1

4storing: http://4storing.com/5h4ng/6d742f5a7de18da6...6cc9b74d22.html

Мило, омотала си авторката, името й е Джесика Сен Клер :P

Не че е фатално де ;)

Момичета, някоя знае ли дали у нас е издадена книгата на Джейн Ан Кренц Running Hot (2008), тя е трета последна книга от поредицата Arcane Society, първата е "Невинни лъжи" от 2007-ма, а втората "Клада от страсти" пак от 2007-ма, и двете вече са издадени у нас. Ако някой има инфо, много моля да пише, искам да знам как завършва историята. :sobbing::help:;)

Нещо съм изпуснала мохабета, за коя книга говорите, ако не е тайна?

Не че е фатално де ;)

"Господарят на рая" на Катрин О'Нийл

Не че е фатално де ;)

Леле, колко съм отвеяна, не е истина! Мерси за забележката, мило. Мерси и на Ели, че ако не ме беше подсетила и тя доста щях да се забавя с поправянето на грешката си.

• Автор
"Господарят на рая" на Катрин О'Нийл

A, чела съм я отдавна, ама помня, че ми беше малко тъпа, наща беше няква малка пикла, някви глупости с някъв остров помня. laugh.gif Наистина не много интересна книга., ама на тая авторка и другите са тъпи :P

Момичета, някоя знае ли дали у нас е издадена книгата на Джейн Ан Кренц Running Hot (2008), тя е трета последна книга от поредицата Arcane Society, първата е "Невинни лъжи" от 2007-ма, а втората "Клада от страсти" пак от 2007-ма, и двете вече са издадени у нас. Ако някой има инфо, много моля да пише, искам да знам как завършва историята. :wors::wors::wors:

:P Мило, не знам дали знаеш, че тази поредица е всъщност от 6 книги - 3 писани като Аманда Куик и 3 като Джейн Ан Кренц и по-точно 1,4 и 6 - Аманда и 2,3 и 5 - Джейн. Не съм се задълбочавала повече в търсене, просто ми беше любопитно защо и като Аманда, и като Джейн има поредица с едно и също име - Arcane Society. Ето в сайта й за поредицата:

Arcane Society

Аз мислех, че вече сте забравили за книгата, която поисках ("Чериса"), но виждам, че не е било така! Благодаря, много благодаря.......! :P

Да се отчета и аз тази седмица cool.gif

Нора Робъртс - Присъда в смъртта (№ 11 от поредицата)

Нора Робъртс - Предателство в смъртта (№ 12 от поредицата)

Приятно четене!

Аз мислех, че вече сте забравили за книгата, която поисках ("Чериса"), но виждам, че не е било така! Благодаря, много благодаря.......! :)

Абсурд, щом сме казали, че ще се сканира, няма забравяне. Стриктно си изпълняваме списъците. :) Просто се получи малко объркване, книгата беше в списъка на misi_misi, а тя реши да се оттегли и докато решим кой ще я сканира... извинявам се забавянето.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.