Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Специално за теб (извинения, мила, за закъснението) и за всички, които обичат красиви любовни истории на историческа тематика - "Ондин" на Хедър Греъм:

http://4storing.com/bvl1a/28edfbd5803e9ba1...19c1ad2378.html

http://account-co.net/torrents-details.php?id=672

Боби, багодаря за книжката и имам едно въпросче за тебе, как ги правиш толкова малки като големина, дай малко инструкции :rolleyes:

Чакам класациите ви момичета!

Хубав ден на всички!!!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

• Автор

Хубав ден на всички!!!

Да бе и аз чакам, само аз ли писах по темата? ohmy.gif Стегнете се дами laugh.gif

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Момичета чели ли сте на Марша Гибсън "Враг мой", може ли малко информация за книгата,резюмето е доста суховато sad.gif

Пак да помоля за нещо понеже във форумчето за поредици видях, че на Сюзън Джонсън от поредицата Забранения плод я нямам ако някой може да я сканира. И ще съм благодарна ако се включат повече за попълването на поредиците Форум - Поредици , който ganinka направи. :rolleyes:

Пак да помоля за нещо понеже във форумчето за поредици видях, че на Сюзън Джонсън от поредицата Забранения плод я нямам ако някой може да я сканира. И ще съм благодарна ако се включат повече за попълването на поредиците Форум - Поредици , който ganinka направи. :rolleyes:

Мила, "Забранения плод" е сканирана и я има на първа страница. cool.gif

Боби, багодаря за книжката и имам едно въпросче за тебе, как ги правиш толкова малки като големина, дай малко инструкции ;)

Хубав ден на всички!!!

Мила, сканирам ги направо с Fine Reader в PDF-формат. Рийдъра си ги сдъвква и изплюва РDF-файловете толкова малки като големина. laugh.gif

За "Враг мой" - убий ме, ама нищо не си спомням. Чела съм я преди време и единствен спомен за книгата, който имам, че не е нещо особено. Със сигурност не е сред книгите, които препрочитам с удоволствие. Не ме е грабнала с нищо. ohmy.gif Ако искаш ще я сканирам, пък ти сама да прецениш дали си заслужава cool.gif

Инче благодаря за информацията,от резюмето ми се стори много интересна cool.gif

добре че вчера в магазина беше свършила

та не си я купих ;)

Мила, сканирам ги направо с Fine Reader в PDF-формат. Рийдъра си ги сдъвква и изплюва РDF-файловете толкова малки като големина. laugh.gif

За "Враг мой" - убий ме, ама нищо не си спомням. Чела съм я преди време и единствен спомен за книгата, който имам, че не е нещо особено. Със сигурност не е сред книгите, които препрочитам с удоволствие. Не ме е грабнала с нищо. ohmy.gif Ако искаш ще я сканирам, пък ти сама да прецениш дали си заслужава cool.gif

Мерси за информацията, трябва да разуча тук там.

А относно книгата, няма нужда да я сканираш, имам я, просто се чудех каква е, както казах от резюмето нищо не се разбира ;)

Мила, "Забранения плод" е сканирана и я има на първа страница. cool.gif

Благодаря! Въпреки, че огледах страницата съм я изпуснала.

Относно Враг Мой не е кой знае колко интересна, но става за убиване на времето.

някой гледа ли филмите по Harlekin ;) аз все ги изпускам,интересни ли са :)

и може ли линк че в сайта на диема :speak: не намирам нищо

• Автор
Инче благодаря за информацията,от резюмето ми се стори много интересна cool.gif

добре че вчера в магазина беше свършила

та не си я купих :doh:

Моля, радвам се, че те отрвах ;)

някой гледа ли филмите по Harlekin ;) аз все ги изпускам,интересни ли са :rolleyes:

Аз съм гледала само едно филмче, по телевизията, ама бая старо. Главната беше влюбена в шефа си, дето беше голям женкар. Дойде брат му и предложи на наща да се правят, че той й е гадже, за да ревнува шефа й, и че още от малки, каквото е имал големия, малкия веднага го е пожелавал, и така ще пожелае и нея, и ще я забележи като жена, а не като асистентка. МАа те взеха, че се влюбиха един в друг, макар, че им трябваше време да си го признаят. Историите са хубави, ама не съм гледала друго. Гледах няколко филма по книги на Нора Робъртс и хич не ми харесаха, актьорите не бяха кой знае какво, а самите истории, осакатени до безбожност. sad.gif

някой гледа ли филмите по Harlekin ;) аз все ги изпускам,интересни ли са ;)

Аз вчера гледах филма по Harlekin който даваха, а и някой други гледах. На мен лично многи ми харесаха. Жалко, само че май вече няма ди ги дават.

Редактирано от besos (преглед на промените)

Ето линк за още един от романите на Арнет Лем - "Ангел на нощта" cool.gif Много жалко, че книгите, преведени на БГ от тази великолепна авторка, са толкова малко sad.gif

http://4storing.com/r4c4v/9bfd5e1e056670fd...db11cefae0.html

http://account-co.net/torrents-details.php?id=681

http://masters-tb.com/details.php?id=34137

П.С. Т.к. има проблем с 4storing.com в момента, пускам още един линк за теглене cool.gif

http://rapidshare.com/files/212253508/Ange...et_Lem.pdf.html

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Автор

Хей вите какво открих, http://robertandkristen.org/gallery/thumbnails.php?album=379 това са бележките на режисьорката докато е обмисляла как да станат сцените от филма biggrin.gif

ne moga da q otvorq tazi kniga ...dava mi gre6ka....da ne bi da e obarkano ne6to v linka

И аз, ама си помислих, че имам проблем с нета :yanim: като му дам да сваля и неще, отваря празна страница

Ето и от мен:

Нежно отвличане-Сандра Браун-Мастърс

Сега и във времето-Нора Робъртс-Мастърс

Във 4сторинг и акаунт ще ги пусна утре, ако мога sad.gif .Приятно четене!

privet na vsichki:} :wors::huh: nova sum v tozi sait i naistina sum iznenadana ot kolekciite s lubovni romani tuk,i az kato vas sum im goliama pochitatelka biggrin.gif kakto i da iskam da razbera kak moga da nameria knigi na brenda djois,blagodaria predvaritelno laugh.gif

Ето и от мен:

Нежно отвличане-Сандра Браун-Мастърс

Сега и във времето-Нора Робъртс-Мастърс

Във 4сторинг и акаунт ще ги пусна утре, ако мога.Приятно четене!

Мерсииииииииииииииии 8b95b425ddd5971bbfeb87a124fa2c5a.gif;) 8b95b425ddd5971bbfeb87a124fa2c5a.gif;) 8b95b425ddd5971bbfeb87a124fa2c5a.gif:wors: 8b95b425ddd5971bbfeb87a124fa2c5a.gif:wors: 8b95b425ddd5971bbfeb87a124fa2c5a.gif

Хайде и аз да отчета малко дейност с няколко арлекинчета:

Страст 16: Пролетно докосване

Страст 25: Двойна магия

Страст 55: Дръзки желания

Приятно четене! cool.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Автор
privet na vsichki:} ;);) nova sum v tozi sait i naistina sum iznenadana ot kolekciite s lubovni romani tuk,i az kato vas sum im goliama pochitatelka biggrin.gif kakto i da iskam da razbera kak moga da nameria knigi na brenda djois,blagodaria predvaritelno laugh.gif

Добре дошла. Значи, на първия пост, отварящ темата са всички сканирани книги. Там по автор си търсиш този който искаш и сваляш. :wors:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Благодаря за книжките biggrin.gif страхотни сте,искам да попитам дали имате нещо друго на Бренда Джойс cool.gif

откакто прочетох скандал ми е любимка laugh.gif

• Автор

Абе момичета, преди с Тихи като си пишехме само по пощата, всеки път като прочетехме някоя книга си я разказвахме. Не искате ли и тук, някой като свърши с някоя книга, да я разказва, така и останалите ако не са я чели, могат да я прочетата или да дадат мнение за нея. biggrin.gif

Благодаря за книжките biggrin.gif страхотни сте,искам да попитам дали имате нещо друго на Бренда Джойс cool.gif

откакто прочетох скандал ми е любимка laugh.gif

Така като гледам, от книгите на Бренда, които знам, не са сканирани - "Похитена" и една съвременна, за която внимание ми обърна geneviev "Шепот от миналото". cool.gif

Абе момичета, преди с Тихи като си пишехме само по пощата, всеки път като прочетехме някоя книга си я разказвахме. Не искате ли и тук, някой като свърши с някоя книга, да я разказва, така и останалите ако не са я чели, могат да я прочетата или да дадат мнение за нея. biggrin.gif

Аз съгласен 63b33db850a59b0fa3149565efa7676d.gif

Тази идея е хубава ;) ,но няма ли да досадим на тези дето са ги

чели и препрочели :rolleyes:

Случайно попаднах на тази прекрасна тема.От доста време издирвам велектронен вариянт "Вечната Амбър" на Катлийн Уйндзор, но безуспешно.Ще съм ви безкрайно благодарна ако ми дадете линк или ако някой я сканира и качи. :rolleyes:

Не вярвам. А и за такива като мен, дето са по цял ден на работа, е прекрасно, когато прочетеш мнение за някоя книга. Така решаваш коя да свалиш и прочетеш и коя не. Аз иначе ги карам наред, но предпочитам предложения вариант.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.