Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Ето книжките ги качих и тук.

4storing-Сега и във времето-Нора Робъртс

4storing-Нежно отвличане-Сандра Браун

Аз съм за идеята да разказваме прочетените-приятно е и разбираш ще ти хареса или не.Спестяваш и напразните чаквания,а и по-лесно ще избереш какво да четеш.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ето книжките ги качих и тук.

4storing-Сега и във времето-Нора Робъртс

4storing-Нежно отвличане-Сандра Браун

Аз съм за идеята да разказваме прочетените-приятно е и разбираш ще ти хареса или не.Спестяваш и напразните чаквания,а и по-лесно ще избереш какво да четеш.

Много ти благодаря! :):)kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Пете, специално за теб:

"Холивудски тайни" - Джанел Тейлър --> account-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=688

masters-tb.com: http://masters-tb.com/details.php?id=34140&uploaded=1

4storing: http://4storing.com/9txmy/c9e7fddf95c4eff0...e02fd0a03f.html

И извинявай за забавянето, мила.

Колкото до класацията до момента съм отсеяла за 6 места и още се боря с останалите, но ще гледам утре вечер да си пусна гласуването. ;)

Приятно четене!

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Аз имам и друго предложение, можем да пишем и за впечатленията си от книги, които все още не са сканирани тук, а си заслужават вниманието.

В момента ми идват на ума Коралова целувка на Джейн Ан Кренц - леко криминална романтична история и Дъщерята на Мистрал - автор не си спомням, но някой може би ще си спомни Маги Люнел от едноимения филм.

И двете книги са многоооо инстересни.

Шеста позиция - сестрите Тагърт с 42 точки.Поредицата е от две книги на Джуд Деверо - "Сърце от лед" за Хюстън и "Сърце от пламък" за сестра й Блеър, мисля че поредицата продължава с една по съвременна книга "Сладък лъжец", в която герой е Майкъл Тагърт, но не мога да кажа какво е връзката му със сестрите, разликата в действието е точно сто години, може би йм е внук, не знам, моля някой да ме просветли.

В книгата не се посочва точно връзката , но Майкъл имаше братовчедка на име Блеър и тя беше лекар. Също така цялото му семейство живееше в Чандлър ,Колорадо. И най - големият му брат се казваше Франк (до колкото си спомням в Сърце от лед чичото на Кен се казаше така) а за него е историятя Клопка за двама - ето линк в читанка : http://www.chitanka.info:82/lib/text/10034

А то семейството му беше е като цял град - имаха събиране в парка и бяха сигурно към 200-300 човека , а главната милата за малко не изпадна в паника като ги видя - тя беше израстнала с депресирания си баща и неговия род я смая- братя,сестри и един куп братовчеди.

И също във връзка със Сърце от лед и от Пламък - в семейството му си имат поверие, че който разпознае близнаците за него трябва да се ожениш.

На мен лично книжката мн ми хареса - главната Саманта беше в депресия и се страхуваше дори да отиде до магазина , а той се опитваше да и покаже радостите в живота. През това време се опитваха да разгадаят миналото на баба й.

Здрасти на всички!

В Читанката са качени четирите части "Здрач", "Новолуние", "Затъмнение", "Зазоряване". - любителски превод.

Взела съм "Затъмнение" за редакция, защото вече четох първа и втора книга. Ако някой иска, бих го помолила да се включи в редакцията на Здрач и Новолуние - не ми се четат пак - много са ми пресни в главата. Става дума за редакция на правопис, точки, запетаи и тн, а sfb формата аз ще го очаткам.

Здрасти на всички!

В Читанката са качени четирите части "Здрач", "Новолуние", "Затъмнение", "Зазоряване". - любителски превод.

Взела съм "Затъмнение" за редакция, защото вече четох първа и втора книга. Ако някой иска, бих го помолила да се включи в редакцията на Здрач и Новолуние - не ми се четат пак - много са ми пресни в главата. Става дума за редакция на правопис, точки, запетаи и тн, а sfb формата аз ще го очаткам.

Изпреварила си ме, скъпа, бях си ги заделила да ги редактирам докато ги чета ;)

Ще ги оправя първите две и ще ти ги пратя cool.gif

В книгата не се посочва точно връзката , но Майкъл имаше братовчедка на име Блеър и тя беше лекар. Също така цялото му семейство живееше в Чандлър ,Колорадо. И най - големият му брат се казваше Франк (до колкото си спомням в Сърце от лед чичото на Кен се казаше така) а за него е историятя Клопка за двама - ето линк в читанка : http://www.chitanka.info:82/lib/text/10034

А то семейството му беше е като цял град - имаха събиране в парка и бяха сигурно към 200-300 човека , а главната милата за малко не изпадна в паника като ги видя - тя беше израстнала с депресирания си баща и неговия род я смая- братя,сестри и един куп братовчеди.

И също във връзка със Сърце от лед и от Пламък - в семейството му си имат поверие, че който разпознае близнаците за него трябва да се ожениш.

;) Ами да ви кажа, за мен поредиците на Джуд Деверо за Тагърт и Монтгомъри са като една поредица, нещо като Браг и де Уорън на Бренда Джойс.

Да не говорим, че в първата книга на поредицата за Монтгомъри - Черният отмъстител - главната се казва Джесика Тагърт, а главния е Александър Монтгомъри. Според мен проследяване на точните връзки може да се направи само ако книгите се изчетат една след друга. Ако някой реши, може да направи това и да сподели по-точно какви са връзките в книгите. biggrin.gif

А ето и това, което съм намерила за тези поредици и съм описала в блога. Ако някой знае още някоя книга от тази поредица, нека каже, че то Монтгомъри са общо 13 книги, а аз знам едва 5 издадени на бг: :)

Джуд Деверо

Хайде и аз да отчета малко дейност с няколко арлекинчета:

Страст 16: Пролетно докосване

Страст 25: Двойна магия

Страст 55: Дръзки желания

Приятно четене! cool.gif

038bee8c4802a071f2435efa2f34b0ef.gif 038bee8c4802a071f2435efa2f34b0ef.gif 038bee8c4802a071f2435efa2f34b0ef.gif

Мерси, мила. И аз скоро ще се захващам пак със сканиране, да не вземе на Xesi да и доскучае от липсата на Арлекини за редактиране 3a88d9c1fbf2cd3240e5b456b4f925c5.gif e3c98718b2acdc3c57493306ac2fdfb9.gif cool.gif

На мен лично книжката мн ми хареса - главната Саманта беше в депресия и се страхуваше дори да отиде до магазина , а той се опитваше да и покаже радостите в живота. През това време се опитваха да разгадаят миналото на баба й.

Имаше и една история от "Вълшебства"(От любопитство")за Карън и Макалистър Тагърт,там стана дума за някаква компания Монтгомъри-Тагърт.Явно нещата са доста сложни.И понеже "Черният отмъстител" бе интересна и забавна,може ли да се каже същото за другите от поредицата?Има ли нещо наистина добро ?Питам ,защото има качени една камара книги и човек се побърква докато си избере.Стигнах до там ,че започнах 3-4 книги ,а имам време за 1.Моля подскажете ми нещо :rolleyes: .

Имаше и една история от "Вълшебства"(От любопитство")за Карън и Макалистър Тагърт,там стана дума за някаква компания Монтгомъри-Тагърт.Явно нещата са доста сложни.И понеже "Черният отмъстител" бе интересна и забавна,може ли да се каже същото за другите от поредицата?Има ли нещо наистина добро ?Питам ,защото има качени една камара книги и човек се побърква докато си избере.Стигнах до там ,че започнах 3-4 книги ,а имам време за 1.Моля подскажете ми нещо :rolleyes: .

Ами на мен това ми е една от любимите поредици и ми харесват всички книги от нея. Ако не си я чела още, препоръчвам ти "Принцесата", на мен много ми хареса. biggrin.gifcool.gif

Изпреварила си ме, скъпа, бях си ги заделила да ги редактирам докато ги чета :wors:

Ще ги оправя първите две и ще ти ги пратя cool.gif

Мило, ще ги четеш редактирани cool.gif

Пете, специално за теб:

"Холивудски тайни" - Джанел Тейлър --> account-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=688

masters-tb.com: http://masters-tb.com/details.php?id=34140&uploaded=1

4storing: http://4storing.com/9txmy/c9e7fddf95c4eff0...e02fd0a03f.html

И извинявай за забавянето, мила.

Колкото до класацията до момента съм отсеяла за 6 места и още се боря с останалите, но ще гледам утре вечер да си пусна гласуването. :lol6:

Приятно четене!

Мила благодаря много че ми я сканира, бърза както винаги, а резюмето ми изглежда много яко!

Относно предложението на Инчето съм "ЗА" с две ръце, но тъй като за последнох четох четирилогията на Майер, няма какво толкоз да разказвам по нея, достатъчно я дискутирахме, не искам да ставам досадна...

Относно предишната класация, съжелявам ако съм заблудила някой за поредицата за Тагърт, аз лично изобщо не съм наясно с поредицата на Деверо, та дори и със самата авторка, нямах представа че книгите са й толкова навързани :P

Така сега по друга тема, пак да се ожаля открих си още една книга, която май-май ще се окаже за боклука - Катлийн Фрейзър- Господарката на замъка, чели ли сте я момичета, каква е?

Някой малко по-назад беше помолил за скан на "Вечната Амбър", та по повод на това, имам я книгата, нямам нищо против да я сканирам, но мила ще трябва доста да поизчакаш, все се надявам, че през април ще съм по-свободна но нищо не мога да обещая sad.gif , все пак ако друг не се навие Инче, мятай ми я в списъка, ама аз все се чудя дали няма да излезе тази книга от някоя от електронните библиотеки, някой който ги ползва да я е срещал

Nqkoi moje li da skanira ''Ukrotqvaneto na Sharlota'' i ot kade moga da isteglq knigite na Stefani Mai1r

Gledah filma i mnogo mi haresa i nqmam tarpenie da izleze drugiq za da go glesam

Здравейте на всички!

Страхотни сте момичета :) вършите невероятна работа!

Ако може да помоля да качите и

книгата "Грешница" на Лори Макбейн?

Благодаря предварително!

Здравейте, дами!

Първо давам линка към Стефани Майер!

Второ - аз съм чела една след друга всички книги на Джуд Деверо и пак не мога да навържа хронологията. Който си мисли, че "Сладък лъжец" е преди "Сърце от лед" се лъже. Лъжецът е почти съвременна, докато онази е доста по назад във времето. Наистина семействата Монтгомъри и Тагърт са близки и толкова се повтарят имената... Трудно е да се ориентира човек. Само ще кажа, че "Принцесата" е преди лъжеца. В лъжеца се появява една братовчедка Вики, която е дъщеря на Арайа и Джей Ти от принцесата. А сърцата по хронология са доста преди това. Връзката със "Черния отмъстител" пък въобще не може да се направи. Освен имената. Това е история тип Зоро. Не се споменават други стари познайници. "Кралицата дева" пък е преди Принцесата. Тя е за основателя на Ланкония - Роуън, на когото Арайа се пада някаква праправнучка може би. и въобще..... сложна работа е. има още доста книги от поредицата, които пак не мога да навържа - примерно "Дукесата"...

Трето - Пете, аз също имам "Вечната Амбър", но това за мен е книга, която не превъзхожда "Чериса", както бе обявено на корицата на Чериса. Историите са доста сходни, но в Чериса е разказано в по наш стил, ако разбирате какво искам да кажа. Ако не ти се занимава с нейния скан, остави я за мене, ама не гарантирам че няма да я сканирам догодина чак. :)

И още нещо имах да ви кажа, обаче..... много ми се разтече мисълта. Като се сетя....

Редактирано от NELG (преглед на промените)

• Автор
Nqkoi moje li da skanira ''Ukrotqvaneto na Sharlota'' i ot kade moga da isteglq knigite na Stefani Mai1r

Gledah filma i mnogo mi haresa i nqmam tarpenie da izleze drugiq za da go glesam

"Укротяването на Шарлота" ще се опитам да я сканирам скоро. Книгите на Стефани ТУК

Изручках малко снимки от моя архив. Заповядайте и им се наслаждавайте, надявам се да ви харесат. biggrin.gif

99739096.jpg

13ladyschoicelg.jpg

18everywhisperedwordlg.jpg

19wickedwidowlg.jpg

21notquitemarriedlg.jpg

22mysurrenderlg.jpg

dtykju.jpg

erhh.jpg

eth2.jpg

eth.jpg

hghe.jpg

loveck.jpg

loveeeeeeeeee.jpg

horcey.jpg

mirorr.jpg

oldfamily.jpg

piratka.jpg

rtujjuk.jpg

scotland.jpg

synweiev.jpg

tamplier.jpg

trjukl.jpg

trjuuk.jpg

31800421.jpg

75571311.jpg

92129645.jpg

73863895.jpg

65424138.jpg

58914571.jpg

7ik8.jpg

14713006.jpg

51368606.jpg

82505240.jpg

48212504.jpg

13779441.jpg

87262163.jpg

64841128.jpg

84669963.jpg

dety.jpg

dfw.jpg

85392906.jpg

e51.jpg

eth.jpg

etsutukj.jpg

92084669.jpg

34980549.jpg

illio.jpg

98182631.jpg

qqqn.jpg

92285419.jpg

regxgv.jpg

32961108.jpg

14661466.jpg

47871731.jpg

yju.jpg

19477850.jpg

81001791.jpg

01themarriagetraplg.jpg

02topleasealadylg.jpg

03legendaryloverlg.jpg

07yourwishismydesirelg.jpg

08simplylovelg.jpg

11theprotectorlg.jpg

12dangerouscurveslg.jpg

14thepretenderlg.jpg

15sweettalkingmanlg.jpg

17therunawaydukelg.jpg

19314731.jpg

70517554.jpg

04topleasureaprince1lg.jpg

90314784.jpg

05carolinaislelg.jpg

78253386.jpg

07theenchantresslg.jpg

81443435.jpg

09kissthemoonlg.jpg

11theseakingsdaughterlg.jpg

12lordtylersgardenlg.jpg

13deltaladieslg.jpg

16mypleasure2lg.jpg

56168204.jpg

62325020.jpg

eth.jpg

etj.jpg

wrg.jpg

Инчееее, върховни са, то бива красота бива, ама чак пък толкова, изтекоха ми очите. Усещам че пак се задава класация...

Инче, адските картинки си качила, много са готини, особене една, на брега на океана, на която мацката е с жълта рокля - уникална е, благодаря!

Ели относно Амбър, не държа да я сканирам, каквато е дебела, с радост ти я отстъпвам, пък ако се освободя преди Нова Година, демек преди тебе, аз я поемам... :)

Здравейте на всички!

Страхотни сте момичета :) вършите невероятна работа!

Ако може да помоля да качите и

книгата "Грешница" на Лори Макбейн?

Благодаря предварително!

Ами ако имаш търпение, мила, ще сканирам "Грешница", че не съм от най-бързоръките cool.gif

И аз се присъединявам към аплаузите за страхотните и невероятно нежни картинки. да му се разтекат ли....те на човек от кеф ;) Благодаря, мила, че споделяш с всички нас тези красоти kiss.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Някой малко по-назад беше помолил за скан на "Вечната Амбър", та по повод на това, имам я книгата, нямам нищо против да я сканирам, но мила ще трябва доста да поизчакаш, все се надявам, че през април ще съм по-свободна но нищо не мога да обещая , все пак ако друг не се навие Инче, мятай ми я в списъка, ама аз все се чудя дали няма да излезе тази книга от някоя от електронните библиотеки, някой който ги ползва да я е срещал

Ще чакам колкото трябва.Обърнах нета и не можах да я открия.Ако някой успее ще съм му вечно задължена :wors:

Момичета, видях, че се вълнувате от поредици и от мнението на всяка от нас за тях. Аз не знам до колко е правилно да обсъждам книги неиздадени в България, но пък от друга страна съм убедена, че не сме малко тези, които четем на друг език и затова си позволявам да Ви върна към една поредица, която аз обожавам и смятам, че всеки докоснал се до магията на този тънък хумор, динамиката на сюжета и оригиналния изказ, веднага ще познае, че говоря за Джули Гарууд и нейната Crown's Spies. Аз си ги кръстих Лъвицата и Ангел Пазител. Но това са първите две от поредицата, все още не издадени- срамота. Който владее езика нека ги прочете. Който не може да се възползва от това ще трябва да ме изчака да го направя като хората и тогава ще ги прочетете. За анонс само ще кажа, че там се разбира всичко онова, което после недоумяваме в "Брачна авантюра" и " Принцеса Алесандра"

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

• Автор
Момичета, видях, че се вълнувате от поредици и от мнението на всяка от нас за тях. Аз не знам до колко е правилно да обсъждам книги неиздадени в България, но пък от друга страна съм убедена, че не сме малко тези, които четем на друг език и затова си позволявам да Ви върна към една поредица, която аз обожавам и смятам, че всеки докоснал се до магията на този тънък хумор, динамиката на сюжета и оригиналния изказ, веднага ще познае, че говоря за Джули Гарууд и нейната Crown's Spies. Аз си ги кръстих Лъвицата и Ангел Пазител. Но това са първите две от поредицата, все още не издадени- срамота. Който владее езика нека ги прочете. Който не може да се възползва от това ще трябва да ме изчака да го направя като хората и тогава ще ги прочетете. За анонс само ще кажа, че там се разбира всичко онова, което после недоумяваме в "Брачна авантюра" и " Принцеса Алесандра"

Мила, а знаш ли каква е връзката между The Wedding и The Bride("Венчило с дявола")?

Иначе съм много доволна, че харесахте картинките. Те са част от каймака на колекцията ми ;)

Мила, а знаш ли каква е връзката между The Wedding и The Bride("Венчило с дявола")?

Иначе съм много доволна, че харесахте картинките. Те са част от каймака на колекцията ми :rolleyes:

Инче аз залагам на дъщеричка, т.е. детето от Венчилото - Брена и някой си Конър Мак Алистър, аз сега се чудя дали пък тоз няма да се окаже от някой враждуващ клан, трябва да проверя за враговете на Кинкейд, ама не вярвам да е за някой по познат герой, поне имената нищо не говорят... А Съни относно четирилогията, браво че си прочела книжките и супер щом са готини, сега те чакаме да ни ги преведеш :rolleyes:

междудругото беше ми обещала подаръче, което май се сетих какво е, довечера ще те дебна в скайп!

Тихи браво за класацията и за първото място, защото в тази книга не само пръвата целувка е много култова, но и когато бяха на балкона и когато я спаси от оная свиня, всеки път ми спираха сърцето!!!, аз снощи отсях книгите, днес само ги подреждам и я пускам, и да кажа и на останалите, на който не му се рови за цитати или не му се пишат да ги пропусне...

Хубав ден

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.