Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте момичета! Искам да попитам случайно някой чел ли е кнегата на Джуд Деверо "Погледни ме"? Ще съм ви много благодарна ако има някой който да ми каже дали е интересна и дали си заслужава да се прочете. Предварително благодаря.

Редактирано от besos (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Някой може ли да ми каже дали "Timeswept Rogue" е издадена на български - това е книга за Рамзи, който беше приятел на Дан Блакуел от "Тес" на Ейми Фетцър. В края на книгата той скача във водата и така бива отведен във времето на Тес и мисля че се запознава с приятелката на Тес - Пенелъпи.

И ако някой я има много моля да я сканира :blink:

Момичета, ще помоля запознатите да ме открехнат на тема Джудит Макнот, авторката ми е бяло петно, разкажете ми за стила й на писане, за ромните й които са в поредица, изобщо заслужава ли си и ако да коя нейна книга качена тук да подхващам, благодаря предварително

Момичета, ще помоля запознатите да ме открехнат на тема Джудит Макнот, авторката ми е бяло петно, разкажете ми за стила й на писане, за ромните й които са в поредица, изобщо заслужава ли си и ако да коя нейна книга качена тук да подхващам, благодаря предварително

На мен мъничко ми напомнят Сандра Браун,но ми хареса повече.Но пък съм чела2-3 от книгите и(все съвременни).

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

• Автор
1. Ричард и Калан „Първото правило на магьосника” - глава 27

Тери Гудкайнд – тук има малко отклонение от типичните любовни романи, но това просто е любимата ми фентъзи книга и съответно поредица

Желаеше го толкова отчаяно, по начин, по който не бе желала нищо през живота си, умопомрачително. Щяха ли и двамата да умрат, преди още да са живели истински? Обзе я болезнена слабост, извираща от копнежа по него.

Закачливо дръпна ябълката от устата му. По брадата му потече сок. Бавно, съзнавайки какво прави, тя се наведе и облиза сладкия сок. Той не помръдна. Лицата им бяха съвсем близо; усещаше дъха му, бърз и топъл. Бяха толкова близо един до друг, че очите й едва успяваха да го фокусират. Трябваше да преглътне влагата в устата си.

Здравият разум бързо се изпаряваше от съзнанието й, избутван от чувства, обещаващи й неосъществимото, сграбчваха я в капана на горещото желание.

Тя отпусна ябълката, поднесе влажните си пръсти до устните му, без да сваля поглед от него, езикът облизваше горната й устна, докато пръстите й един по един потъваха в устата му, а той изсмукваше сока от тях. Усещането, което получаваше от вътрешността на устата му, влажна и топла, я накара да потръпне.

От устните й се откъсна лек стон. Сърцето пулсираше в ушите й. Гърдите й се повдигаха. Прокара мокрите си пръсти надолу по брадата му, по врата му, по гърдите му, спусна се леко по изрисуваните върху тялото му символи, проследявайки ги с пръсти, обходи релефа на тялото му.

Изправена на колене над него, обиколи с пръст твърдото зърно на една от гърдите му, затвори очи за миг и стисна зъби. Нежно, но със сила го бутна по гръб. Той се отпусна моментално, без да се противи. Тя се наклони над него, като ръката й все още беше върху гърдите му, за да се подпира на нея. Усещането за него я изненада, скованата твърдост на мускулите му, покрити с плътна, кадифена мека кожа, влажната му пот, твърдостта на космите му, топлината. Гърдите му се повдигаха тежко, заедно с живота вътре в него.

С коляно край едното му бедро, тя плъзна другото си коляно между краката му и се вгледа в очите му, гъстата й коса падаше върху лицето му, все още се подкрепяше с ръка на гърдите му, не искаше да я маха от там, за да не изгуби връзката с влажната му плът. Връзка, която я запалваше отвътре.

Между колената й пулсираха мускулите на бедрото му, от което ритъмът на сърцето й забърза още повече. Трябваше да отвори уста, за да си поеме дъх. Загуби се в очите му, очи, които сякаш проникваха в душата й, събличаха я. Изпращаха през тялото й огнени пламъци.

С другата си ръка тя плавно разкопча ризата си, под която се показаха гърдите й.

Постави ръка зад силния му врат, като все още се държеше изправена, далеч от него, подпряла се с ръка на гърдите му. Зарови пръсти в мократа му коса, сви ги в юмрук и дръпна главата му към земята.

Една голяма, силна ръка се пъхна под ризата й и се плъзна към кръста й, като правеше малки кръгове, после бавно тръгна нагоре по гръбнака й, разпращайки тръпки по цялото й тяло, преди да спре между раменете й. Примижала, тя се извиваше под натиска на ръката му, копнееше той да я дръпне към себе си. Дишаше толкова бързо, че почти се задъхваше.

Придвижи крака си нагоре между неговите, докъдето можеше. От време на време заедно с накъсаните й въздишки излизаха и леки стенания. Гърдите му се повдигаха срещу ръката й. Като го гледаше как лежи там под нея, Калан си помисли, че той никога не й се е струвал толкова огромен.

Искам те — прошепна тя задъхано, едва дишаше.

Наведе глава. Устните й се плъзнаха по неговите.

Стори й се, че през погледа му преминава болка.

Само ако преди това ми кажеш коя си.

Думите му се врязаха в нея, накараха я да отвори широко очи. Главата й се дръпна леко назад. Но тя го докосваше; той не можеше да я спре, помисли си тя, не искаше той да я спира. Едва смогваше да овладее силата си, която започваше да се изплъзва от контрола й. Калан разбираше, че е така. Отново протегна устни към неговите, с въздишката й изскочи още един тихичък звук.

Ръката под ризата й се раздвижи нагоре по гърба й, стисна косата й и нежно дръпна главата й назад.

Калан, говоря сериозно. Само след като ми кажеш.

В главата й отново нахлу здравият разум, който я заля със студена вода и угаси страстта й. Никога не беше обичала някой по този начин. Нима можеше да го докосне със силата си? Как можеше да направи подобно нещо? Отдръпна се назад. Какво щеше да направи?

Седна назад на пети и като отдръпна ръката си от гърдите му, я постави върху устата си. Светът около нея се срути. Как да му каже? Той щеше да я намрази; щеше да го загуби. Главата й болезнено се завъртя.

Милоооооооооооооо, искам тази книги, заинтрегува ме страшно много, кажи коя е, кой я е писал, и ще я сканираш ли? :help::wors: много ще те обичам :P

Мяза ми на "The Legend of the seeker", има ли преведена книга?

Edit: Ох ще пометна. Мале колко книги има :P Моля ви, нека който има поредиците да ги сканира, плийс :wors::wors::wors::wors:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Милоооооооооооооо, искам тази книги, заинтрегува ме страшно много, кажи коя е, кой я е писал, и ще я сканираш ли? :):) много ще те обичам :P

Мяза ми на "The Legend of the seeker", има ли преведена книга?

...

"Първото правило на магьосника" е първата книга от поредицата "Меча на истината". Стила е фентъзи. Ако харесваш приказната фантастика - това е една от най-добрите поредици. Цялата поредица я има в Читанката: www.chitanka.info Потърси я по автор - Тери Гудкайнд.

P.S. Аз може да редактирам "любовни романчета", но по фентъзи съм истински експерт.. cool.gif

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Джудид Макнот е изключителна писателка. Честно казано благодарение на този сайт прочетох за първи път нейни книги и съм адски доволна. Цялата и поредица е страхотна и определно си заслужава. Жалко, че има много малко качени нейни книги. Чакам с нетърпение нещо ново. След Сандра Браун (на която съм изчела всичко :rolleyes: ) тя ми стана определено любимка.

На мен страшно ми хареса "Ад и рай", това беше първата книга на Джудид, която прочетох и ме грабна от раз. :blink: А аз по принцип съм много придирчива, не мога да чета някакви бози с много описания, без готини диалози и силно характери, които се помнят.

Значи чудя се за името на една книга, ма не мога да се сетя.Нали в нея се разказва за едно много красиво момиче, което обаче се облича като стара учителка-типичната коса на кок и очила, които дори не й трябват.С баща й са изследователи и на нея й трябва водач, който да я преведе ако не се лъжа през Амазонка.Те търсят някакъв изгубен град и нали накрая го намират.Та развръзката става мужду нашето моме, което ту мрази, ту обича нашия водач.После се оказва, че водача бил син на някакъв граф си там.А бе то едно объркано ма се надявам да сте ме разбрали.Имаше нещо пътуване в заглавието ма нз точно какво.Надявам се че знаете за коя книга говоря и да ми кажете.

За мен Макнот е "променлив" автор.Някой нейни книги много ми харесват,а други ме карат да се чудя тя ли ги е написала.Най-любимите ми са

"Кралството на мечтите","Ад и рай","Съвършенство","Гордост".Не ми харесаха "Нежна победа","Нощни шепоти" и "Всеки мой дъх",която на български излезе в непълен вариант.Общо взето, последните книги на Макнот според мен са слаби.

Значи чудя се за името на една книга, ма не мога да се сетя.Нали в нея се разказва за едно много красиво момиче, което обаче се облича като стара учителка-типичната коса на кок и очила, които дори не й трябват.С баща й са изследователи и на нея й трябва водач, който да я преведе ако не се лъжа през Амазонка.Те търсят някакъв изгубен град и нали накрая го намират.Та развръзката става мужду нашето моме, което ту мрази, ту обича нашия водач.После се оказва, че водача бил син на някакъв граф си там.А бе то едно объркано ма се надявам да сте ме разбрали.Имаше нещо пътуване в заглавието ма нз точно какво.Надявам се че знаете за коя книга говоря и да ми кажете.

Ако не се лъжа книгата е "Мечтание" на Дебра Диър. Има линк на първата страница

• Автор
http://4storing.com/jb52m/daafdfd09c1a84a2...067bac724d.html Eto linka kum Pyrvoto pravilo na magiosnika na bg.

Vtorata kniga ot poredicata (sled Parvoto pravilo na ..) e Kamakat na salzite eto link na bg http://4storing.com/4ks46/d52c7c3fe1b1b872...0e41cf7ce6.html

мерси мерси мерси, супер си biggrin.gif

"Първото правило на магьосника" е първата книга от поредицата "Меча на истината". Стила е фентъзи. Ако харесваш приказната фантастика - това е една от най-добрите поредици. Цялата поредица я има в Читанката: www.chitanka.info Потърси я по автор - Тери Гудкайнд.

P.S. Аз може да редактирам "любовни романчета", но по фентъзи съм истински експерт.. cool.gif

Стига бе, цялата поредица? Аз съм луда по сериала, книгите сигурно ще ме подлудят още повече, мерси мило kiss.gif

Дами, в момента сканирам "Среднощни тайни" на Джанел Тейлър, но се натъкнах на неочакван проблем. Страничките 81-82 и 281-282 са с дефект (Съни, мила, пропуснали сме този факт като я взимах за скан) и докато при първите две проблемът е от няколко буквички, за които интуитивно може да се сетиш, то при 281-282 става въпрос за откъсната част от листа, което е доста сериозно, няма как пълноценно да се прочетат страниците. Затова ще помоля някоя от вас, която я има книжката да сканне тези слаби брънки, тъй като моя личен екзепляр не ми е под ръка.

Пете, тук ме хващаш на една от най-големите ми слабости. cool.gif Джудит Макнот и нейната поредица от исторически романси са едно от най-добрите неща от жанра исторически любовни романи, преведени на БГ :clap:

Първата от тази поредица, която прочетох бе прословутата "Уитни, моя любов" и толкова ме грабна, че се влюбих неимоверно в авторката kiss.gif Затова реших на всяка цена да се сдобия и с останалите книги от поредицата. Подхващай цялата поредица и няма да съжаляваш. Според мен трябва да почнеш с Уитни. Тя е и първата книга от поредицата, която е написала Джудит Макнот и книгата, която я прави световно известна авторка на любовни романи.

В "Преди да те срещна" (която е за по-малкия брат на Клейтън от "Уитни, моя любов") ги има всички двойки и от останалите книги от поредицата- "Сега и завинаги", "Ад и рай", "Нещо прекрасно". Т.е. тази книга е един вид свързващата брънка, ако мога така да се изразя. "Кралството на мечтите" е за бабата и дядото на братя Уестморланд от "Уитни" и "Преди да те срещна". И като действие седи малко в страни от останалите книги от поредицата. Последна е новелата "Вълшебства" за Никълас Дьовил-приятел на Уитни, който се появява и в "Уитни", и в "Преди да те срещна". Тази е най-слабата творба от поредицата, но може би, защото е новела (само 60стр.) и няма как да се разгърне действието. Бях много обстоятелствена (извинявам се за което), но ме пипваш на любима авторка.

Чети смело поредицата и те уверявам, че ще се насладиш на прекрасни любовни истории. kiss.gif Благородно ти завиждам за удоволствието, което човек изживява при първа среща с "нещо прекрасно" :ph34r:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Стига бе, цялата поредица? Аз съм луда по сериала, книгите сигурно ще ме подлудят още повече, мерси мило kiss.gif

Какъв сериал???Ако обичаш просветли ме,че съм на тъмно :help::clap:biggrin.gif !

Ами на мен това ми е една от любимите поредици и ми харесват всички книги от нея. Ако не си я чела още, препоръчвам ти "Принцесата", на мен много ми хареса. biggrin.gifcool.gif

Ами значи,много ти благодаря :ph34r: .

Като цяло книжката е добра изчетох я на един дъх-в началото малко се подразних от главната държа се като глезла(е макар,че има извинение).Но пък после я съжалявах-хич не и бе лесно да "пие по цял ден чай".Препоръчвам я-няма да съжалявате.

Действието се развива 42година,главния е от известното сем Монтгомъри,а главната играе отвлечената принцеса Арайа.По стечение на обст се женят,той я учи да бъде обикновенна жена,а тя му лази по нервите(нарича я Нейно величество Пила за нерви :) ).Абе няма да издавам подробности-прочетете я!

Какъв сериал???Ако обичаш просветли ме,че съм на тъмно :help::clap:biggrin.gif !

Ами значи,много ти благодаря :ph34r: .

Като цяло книжката е добра изчетох я на един дъх-в началото малко се подразних от главната държа се като глезла(е макар,че има извинение).Но пък после я съжалявах-хич не и бе лесно да "пие по цял ден чай".Препоръчвам я-няма да съжалявате.

Действието се развива 42година,главния е от известното сем Монтгомъри,а главната играе отвлечената принцеса Арайа.По стечение на обст се женят,той я учи да бъде обикновенна жена,а тя му лази по нервите(нарича я Нейно величество Пила за нерви :) ).Абе няма да издавам подробности-прочетете я!

От кой е тази книга "Принцесата"? Аз нещо пак не съм разбрала....

От кой е тази книга "Принцесата"? Аз нещо пак не съм разбрала....

"Принцесата" е на Джуд Деверо. :P

А ето и от мен / най-накрая / една книжка. Много благодаря на Петето, че помогна да ви я предоставя в напълно читаем вид като ми прати дефектните странички. Благодаря също и на Боби, която предложи на свой ред помощта си :) :

"Среднощни тайни" - Джанел Тейлър --> accoint-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=728

masters-tb.com: http://masters-tb.com/details.php?id=34289&uploaded=1

4storing: http://4storing.com/bzg9a/90263ecd38cf5057...a83a2313f7.html

Много се извинявам, че файла е толкова голям, но книжката е от над 570 страници, а и ми се наложи да използвам отделна програма за пдф /заради сглобяването на слабите брънки/, а не тази на скенера ми, която прави книгите по-компактни. Надявам се, че не ви затруднявам прекалено.

Приятно четене!

Аз имам и друго предложение, можем да пишем и за впечатленията си от книги, които все още не са сканирани тук, а си заслужават вниманието.

В момента ми идват на ума Коралова целувка на Джейн Ан Кренц - леко криминална романтична история и Дъщерята на Мистрал - автор не си спомням, но някой може би ще си спомни Маги Люнел от едноимения филм.

И двете книги са многоооо инстересни.

"Дъщерята на Мистрал" е от Джудит Кранц. Преди време бяха излъчени филми по нейните книги - До утрото на новата ни среща, Ще превзема Манхатън, Любов и омраза в Бевърли Хилс, Принцеса Дейзи. Действието им се развива от 20-те до 80-те год на мин. век. Не са съвременни любовни романи, но не могат да ги причислят и към историческите.

Имам книгите, така че ако някой иска да сканирам да каже.

А "Принцесата" е на Джуд Деверо.

Да "Принцесата" е на Джуд Деверо и е част от серия книги за смействата Монтгомъри и Тагърт,както и книгите "Сладък лъжец","Изкусителката","Кралицата дева"(а аз мислех,че е за Елизабет 1-ва),"Сърце от лед","Сърце от пламък","Черният отмъстител".

Обаче аз за друго всъщност се включвам-бяхме си обещали да разказваме прочетените книги и понеже явно всички харесват Кони Мейсън искам да споделя последни впечатления.

Първо аз не я харесвам много.

Второ обаче все още е в белия ми списък с автори.А книгата "Викинг"ми се видя прекалена-всичко,което можа да се обърка се обърка.

Главния(Торн) е викинг и взема главната(Фиона) за робиня,защото вярваше,че му е направила магия.Тя отричаше милата ама кой да повярва!?Той обаче бе сгоден за една Кучка дето това не и се хареса и само се опитваше да я обвини нашата в нещо.Първо,че я отровила с мляко,после,че е отровила Торн,но той бе казал,че се развежда с нея (бяха женени вече)и семейството я прати за любовница на брата на Кучката(Простака му тъп).После нашия си я върна и не и повярва,че не е спала с Простака.Него (Торн) го раниха,тя пак го излекува,но бе бременна и припадна.Кучката я прати в стаята на брат си и излъга главния ,че го е изоставила.Да не споменаваме споровете чие е детето,продаването в робство и нарая черешката-абортът на бебето!

Незнам,но толкова неприятности направо не се търпят.Ако бях аз досега да съм го гръмнала този Торн заедно с фамилето.

Благодарности на всички, които ми помогнаха За Джудит Макнот, аз отново се разрових из руските странички - любимка е на рускините и сиг е добра, дано ми хареса,че аз съм си малко капризна на тема сюжети, само не разбрах коя книга да подхващам от поредицата Уестморлънд - Преди да те срещна или Уитнито :P

Хубав ден на всички

Книгите са 12,а нещо ми се върти в главата,че излязоха и още.Наистина си заслужават.Но един съвет от мен - ако искаш наистина нещо от което да не ти остане време за нищо....това е "Сага за войната на разлома".Един приятел преди няколко години ми направи услуга - да съм прочетяла нещо по-така,по-различно....и просто се пристрастих по фентъзито.Авторът е Реймънд Фийст.Мисля,че в читанката я има поредицата.

От тази авторка всичко което е излязло на български съм го прочела.Моето мнение е,че просто си заслужава.Чакам с нетърпение всяка преведена книга от нея.

Благодарности на всички, които ми помогнаха За Джудит Макнот, аз отново се разрових из руските странички - любимка е на рускините и сиг е добра, дано ми хареса,че аз съм си малко капризна на тема сюжети, само не разбрах коя книга да подхващам от поредицата Уестморлънд - Преди да те срещна или Уитнито :P

Хубав ден на всички

Почваш с Уитни.След като прочетеш историческите й романи мини на съвременните.И те са страхотни. "Рай","Съвършенство".Набългарски са издадени 15 нейни книги.Чакай....да толкова ги броя в библиотеката.Дано не съм дала някоя - все забравям да запиша и после...край!

Да този сериал много нашумя напаследък - след като излезе по нашите торенти на преводачите им трябват само няколко часа да преведат субтитрите.

Заслужава си - ето ти заглавието - излиза всяка събота - при нас в неделя и обикновено в неделя вечер вече съм гледала поредната серия.

Legend of the Seeker

Има го по всички торенти - и в Замунда и в Мастерс.

Книгите са 12,а нещо ми се върти в главата,че излязоха и още.Наистина си заслужават.Но един съвет от мен - ако искаш наистина нещо от което да не ти остане време за нищо....това е "Сага за войната на разлома".Един приятел преди няколко години ми направи услуга - да съм прочетяла нещо по-така,по-различно....и просто се пристрастих по фентъзито.Авторът е Реймънд Фийст.Мисля,че в читанката я има поредицата.

...

Направо ме хвана на болна тема.. ;)

Страхотна поредица е "Сагата", но какво ще кажеш тогава за "Конклав от сенки" на същия автор? cool.gif

Или "Белгариада" и "Малореон" на Дейвид Егинс, "Дарковър" на Брадли, "Шанара" на Брукс, "Землемория" на Урсула ле Гуин, "Светът на нивата" на Фрамър, "Колелото на времето" на Джордан.. ;)

Всеки, който харесва фентъзи не може, ама просто НЕ МОЖЕ да пропусне тези поредицииии cool.gif

А който харесва истории с вампири, горещо му препоръчвам да прочете поредицата "Анита Блейк - Ловецът на вампири" на Лоръл Хамилтън ;)

P.S. Между другото, всичко, което изредих до момента, го има в Читанката cool.gif

Направо ме хвана на болна тема.. ;)

Страхотна поредица е "Сагата", но какво ще кажеш тогава за "Конклав от сенки" на същия автор? cool.gif

Или "Белгариада" и "Малореон" на Дейвид Егинс, "Дарковър" на Брадли, "Шанара" на Брукс, "Землемория" на Урсула ле Гуин, "Светът на нивата" на Фрамър, "Колелото на времето" на Джордан.. ;)

Всеки, който харесва фентъзи не може, ама просто НЕ МОЖЕ да пропусне тези поредицииии cool.gif

А който харесва истории с вампири, горещо му препоръчвам да прочете поредицата "Анита Блейк - Ловецът на вампири" на Лоръл Хамилтън ;)

P.S. Между другото, всичко, което изредих до момента, го има в Читанката cool.gif

СЛУЧАЙНО ДА ЗНАЕШ ИМА ЛИ НА БГ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА "СЕДМИЯТ СИН" НА ОРСЪН СКОТ КАРД.ПОНЕ АЗ НЕ МОЖАХ ДА НАМЕРЯ.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.