Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Такааа.. Ами.. ето и следващата книжка, дами: Нора Робъртс - "Любов и закон"

http://4storing.com/yac74/9ec53997089947cd...d99999956a.html

cool.gif

biggrin.gif Мерси!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

И някой спомена че На Джудит Макнот Всеки мой дъх не е довършена :speak:

как така аз я имам и мисля че всичко е наред ohmy.gif

Не че не е довършена.Година след написването на първия вариант /за да спази сроковете Макнот побързва да я даде в издателството/,тя я пренаписва и допълва.В първия вариант книгата е от 52 глави,а втория е от 58 глави.За съжаление,у нас започнаха да превеждат първия вариант и издадоха само него.На руски излезнаха и двата варианта.

Такааа.. Ами.. ето и следващата книжка, дами: Нора Робъртс - "Любов и закон"

http://4storing.com/yac74/9ec53997089947cd...d99999956a.html

cool.gif

Забравям да благодаря за книжките,а е ясно,че хвърляте много труд с тези редакции-чак се чудя как го правите?!

Благодарско! :yanim::P

Забравям да благодаря за книжките,а е ясно,че хвърляте много труд с тези редакции-чак се чудя как го правите?!

Благодарско! ;):rolleyes:

Не казвам "как", че ще ми избяга ореолчето, което Деси ми обещава от месеци ;)

Пак се сетих за една книжка,която съм чела преди години,но помня само,че ми хареса angry.gif .Действието се развиваше в Америка,а главната бе много хубава и гледайки я главния каза,че приличала на кораб с развети платна готов да превземе неприятеля(мъжете).Не цитирам- особено края,но това си спомням само.А и,че главния не го каза като комплимент.

Ха сега да ви видя! :rolleyes: Ей това ако не е загатка с много неизвестни!

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Я да видим дали ще уцеля верния отговор: прилича на Ястреба и гълъбицата на Кит Гарланд. Теодора Лъвлейс се опитва да стигне до Америка с малоумния си брат. Пътува с един английски кораб, преструвайки се на момче, в мига, когато достигат американския бряг тя и брат й правят опит да избягат. Само че капитанът ги хваща и тъй като се оказва ужасно гаден и отгоре на всичко педал се опитва да спи с Теодора (нали я мисли за момче). Естествено веднага разбира че е жена и се отказва от намерението си. После й казва че ще държи брат й като заложник, а тя трябва да иде при американските си роднини и да шпионира за него, англичанина ( Америка и Англия воюват). Тя отива при роднините си и на едно тържество среща главния- Майлс. Та именно там той я сравнява с кораб, затова ми се струва, че може би си спомняш тази книга.

Да ти кажа право преводът на български е много добър.Преводачите са се справили отлично!Даже четох на няколко места в нета отрицателни мнения за превода на Егмонт - България и лошото оформление на книгата.почти навсякъде мнението беше,че е по-добре да вземат готовия любителски превод и да го публикуват вместо на чакат на "тяхната си преводачка".

Освен това ти имаш избор- има 2 любителски превода в нета,а можеш да четеш и на английски.....Като гледам и децата луднаха по тази серия - чувам,че четели книжките в оригинал - нямали време да дочакат превода!

До колкото си спомням от издателството бяха казали,че ще издадат книгите до края на годината.

Благодаря ви за отговорите. Май все пак ще заложа на любителския превод, не мога да чакам :). Тъй като споменвате 2 превода дали може някой да ме упъти и към двата за да сравня и да хвана някой от тях. Аз на няколко места намерих, но все е един и същ. Любопитно мие да видя и втория.

Определено Скарлет на Александра Рипли не е за пропускане, лично но мен много ми харесха и книгата и филма.

А другото продължение не съм го чела, някой ще каже ли с две три думи, има ли нещо общо с другите книги или

става дума само за Ред.

Ще ми е интересно и мнението ви за Завръщане в Чарлстън на същата авторка. Чела съм само първите две Чарлстън и бях очарована.

Хм, относно "Завръщане в Чарлстън" нищо не мога да кажа, до скоро даже не знаех за тези книги, и аз да попитам за тях, пак ли се развива действието около Гражданската война, лично на мен това ми е една от любимите тематики!!!

А за другото продължение на "Отнесени от вихъра", какво да кажа, първо аз не съм фен на оригиналната книга, в смисъл харесвам я, ама много ми е прехвалена, особено има някакво резюме, в което казват, че това е "Война и мир" на американците :) дръжки- "Севера и Юга" е сто пъти по-добра книга, но това е друга тема, да се върнем на Отнесените- майка ми например я е чела има-няма 50 пъти, за мен тя е фен, та като видях в една книжарница "Рет и Скарлет", веднага й я взех, да я зарадвам, няма да ви казвам за реакцията й, примря от кеф, но след като я прочете беше по-скоро разочарована, а моето мнение е същото, като цяло книгата ечист преразказ на първата, поне до смъртта на Бони и след тва има към 100 страници, от които нищо не разбрах, защото описваха събития които не свързвам нито с оригинала, нито със "Скарлет", ама в крайна сметка, книгата свършва как Скарлет и Рет са заедно и много се обичат...

само искам да питам книгата "дяволско желание" каченали е или още се сканира.Тя ми е една от любимите и никъде немога да я намеря!

само искам да питам книгата "дяволско желание" каченали е или още се сканира.Тя ми е една от любимите и никъде немога да я намеря!

Не е сканирана още, аз мога да я поема, но ако има друг по-свободен да казва, че аз докато се натуткам на момичета ще й мине мерака за четене! :)

няма пробле щом ми отпускате малка надежда да я прочета отново,ще съм ви много ама много благодарна. ;)

Zdraveite vsichki :P Interesuva me dali sa ka4eni knigite na Fabio Lanzoni Izmamnikat i Izmamnikat 2.Specialno vtorata 4ast me interesuva purvata q imam i umiram da razbera kakvo stava v prodaljenieto :)Mnogo 6te se radvam nqkoi da me prosvetli i ako e ka4ena kade da gledam :) mERSI PREDVARITELNO :)

Хм, относно "Завръщане в Чарлстън" нищо не мога да кажа, до скоро даже не знаех за тези книги, и аз да попитам за тях, пак ли се развива действието около Гражданската война, лично на мен това ми е една от любимите тематики!!!

А за другото продължение на "Отнесени от вихъра", какво да кажа, първо аз не съм фен на оригиналната книга, в смисъл харесвам я, ама много ми е прехвалена, особено има някакво резюме, в което казват, че това е "Война и мир" на американците :P дръжки- "Севера и Юга" е сто пъти по-добра книга, но това е друга тема, да се върнем на Отнесените- майка ми например я е чела има-няма 50 пъти, за мен тя е фен, та като видях в една книжарница "Рет и Скарлет", веднага й я взех, да я зарадвам, няма да ви казвам за реакцията й, примря от кеф, но след като я прочете беше по-скоро разочарована, а моето мнение е същото, като цяло книгата ечист преразказ на първата, поне до смъртта на Бони и след тва има към 100 страници, от които нищо не разбрах, защото описваха събития които не свързвам нито с оригинала, нито със "Скарлет", ама в крайна сметка, книгата свършва как Скарлет и Рет са заедно и много се обичат...

Пете, щом ти харесва "Скарлет", ще ти харесат и "Чарлстън", и "Сбогуване с Чарлстън". Т.к. Александра Рипли не изменя на стила си. И, да, доколото си спомням, са за същия период от американската история. За съжаление ги нямам, иначе с удоволствие бих ги сканирала, още повече, че харесвам стила на писане на тази авторка. cool.gif Мисля, че майка ги има, но ще се прибирам чак май месец и тогава мога да ги взема sad.gif

чета сега Кадифе на Фийдър и ми е интересно дали е в поредица, ;) много

съм слаба с тях cool.gif

чета сега Кадифе на Фийдър и ми е интересно дали е в поредица, ;) много

съм слаба с тях cool.gif

Мне, самостоятелна книга е biggrin.gif

Zdraveite vsichki :tease: Interesuva me dali sa ka4eni knigite na Fabio Lanzoni Izmamnikat i Izmamnikat 2.Specialno vtorata 4ast me interesuva purvata q imam i umiram da razbera kakvo stava v prodaljenieto :)Mnogo 6te se radvam nqkoi da me prosvetli i ako e ka4ena kade da gledam :) mERSI PREDVARITELNO :)

Не, "Измамникът" все още не е сканирана. Предстои да бъде качена от NELG, тъй като е в нейния списък. Ако те интересуват бъдещите ни проекти, може да ги намериш на първата страница на темата, където за всеки от сканиращите има списък на книгите, за които е поел ангажимент. Освен това се виждат и кориците-линкове на всички качени до сега книги, разделени по автори. Така че лесно се проверява какво има, какво няма и какво да се очаква. ;)

Благодаря ви за отговорите. Май все пак ще заложа на любителския превод, не мога да чакам :tease:. Тъй като споменвате 2 превода дали може някой да ме упъти и към двата за да сравня и да хвана някой от тях. Аз на няколко места намерих, но все е един и същ. Любопитно мие да видя и втория.

Потърси в google форум България.Направи си регистрация и тогава ще можеш да видиш превода на книгите.Даже сега се превежда нова книга за която отзивите са много добри.А другият превод е този който е качен в нашия форум.

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

:) Момичета може ли някой да ми даде линк на книгата на Сандра Браен "Думи от кадифе", че не мога да го открия.Благодаря предварително.

Редактирано от besos (преглед на промените)

Някой има ли случайно книгата ''Златна паяжина''.За съжаление не знам автора.Става въпрос за една фамилия от бижутери.Моля,ако я имате да я сканирате.Хиляди благодарности.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.