Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

"Игра на съдбата" (Lovers forever) - Шърли Бъзби cool.gif

http://4storing.com/lkxg3/2d03c3cc523f31e0...af2629e44e.html

http://account-co.net/torrents-details.php?id=749

може ли линк за Бегълката на Хедър Греъм че я нямам cool.gif

Мила, ето линка за "Бегълката" :clap: Приятно четене

http://4storing.com/vewv4/b324096da537c590...051f01963f.html

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

"Игра на съдбата" (Lovers forever) - Шърли Бъзби cool.gif

http://4storing.com/lkxg3/2d03c3cc523f31e0...af2629e44e.html

http://account-co.net/torrents-details.php?id=749

Мила, ето линка за "Бегълката" :) Приятно четене

http://4storing.com/vewv4/b324096da537c590...051f01963f.html

Благодаря,Боби и за двете книжки cool.gif

Не, "Измамникът" все още не е сканирана. Предстои да бъде качена от NELG, тъй като е в нейния списък. Ако те интересуват бъдещите ни проекти, може да ги намериш на първата страница на темата, където за всеки от сканиращите има списък на книгите, за които е поел ангажимент. Освен това се виждат и кориците-линкове на всички качени до сега книги, разделени по автори. Така че лесно се проверява какво има, какво няма и какво да се очаква. :wors:

Мерсиии :);)

Здравейте!

Искам да ви попитам какво ви е мнението за следните книги:

1. Ангелът корабокрушенец - Катлийн Драймън

2. Под знака на звездите - Нан Райън (за тази имам някакви спомени, че са ми казвали, че е хубава, но не съм я чела)

3. Смелостта да обичаш - Евелин Роджърс

4. Мира - Ашланд Прайс

5. Мод - Ашли Сноу

6. Любов и ораза - Дженифър Блейк

7. Нежният измамник - Дженифър Блейк (аз тази книга все си мислех, че е една и съща с "Нежната измамница" и просто правят някаква грешка, а се оказа, че са са си две напълно различни книги)

Не мога да ви моля да ги сканирате всичките - много са, а и аз представа нямам за какво се разказва в тях. Но, ако все пак има такива, които си заслужават сред тях и някой друг ги иска освен мен ще съм много благодарна, ако бъдат сканирани :)

Момичета, прочетох суперска книга и искам да ви я препоръчам, става въпрос за "Моята любима годеница" на Кристина Дод (благодарности на Съни че ми услужи с нея kiss.gif ) - много добра, по десетобалната-пълна десятка, нямам никакви забележки, кратка история, без големи драми и гадняри, героите много готини и най-важното супер забавна книга, сюжетът: Саманта работи като гувернантка, но когато и била малка си и изкарвала прехраната като джебчийка при това е била доста известна, и всеки път когато се хване на работа се забърква в неприятности и я гонят, а ако не се забърка научават за скандалното й минало и пак я гонят. След последното изгонване Саманта заминава за дълбоката провинция, да работи за полковник Уилям :) (ако сега правехме класацията за най-готините мъже - директно му давам златото!!!), като трябва да се грижи за шестте му дъщерички, които са на възраст между 4 и 12 години. Първоначално децата хич не й се кефят и се опитват да я побъркат, ама Саманта не им се дава и те много я заобичаха! Сега за полковника - вдовец от 3 години, не докосвал жена оттогава и като вижда гувернантката, направо му иде да й скочи, голяма страст беше - голямо чудо, доста се дърпаха и двамата, тя заради миналото си не искаше да си има вземане даване с него, не искаше да я намрази като научи че е била крадла, ама то и така стана, той пък се дърпаше защото беше против принципите му, не беше подходяща за него, различно потекло и финансово състояние, ама страстта си каза думата, суперскаааа книга!!! Прочетох я за 5 часа, демек на един дъх!!!

tanushi по повод питането ти, от посочените книги съм чела само Мира, определено я харесвам, става въпрос за викинг и една девойка-Мира, двамата тръгнаха да търсят сестрата на викинга, вече не помня защо я бяха отвлекли, както и да е, хубава е книжката, в списъка ми сканиране е, а Брандър - викинга, голям сладур, беше много миличък за викинг имам предвид

Хубав ден на всички

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

tanushi по повод питането ти, от посочените книги съм чела само Мира, определено я харесвам, става въпрос за викинг и една девойка-Мира, двамата тръгнаха да търсят сестрата на викинга, вече не помня защо я бяха отвлекли, както и да е, хубава е книжката, в списъка ми сканиране е, а Брандър - викинга, голям сладур, беше много миличък за викинг имам предвид

Хубав ден на всички

Благодаря много за информацията - щом има симпатичен викинг, значи ще е хубава :eek:

Момичета, прочетох суперска книга и искам да ви я препоръчам, става въпрос за "Моята любима годеница" на Кристина Дод (благодарности на Съни че ми услужи с нея kiss.gif ) - много добра, по десетобалната-пълна десятка, нямам никакви забележки, кратка история, без големи драми и гадняри, героите много готини и най-важното супер забавна книга, сюжетът: Саманта работи като гувернантка, но когато и била малка си и изкарвала прехраната като джебчийка при това е била доста известна, и всеки път когато се хване на работа се забърква в неприятности и я гонят, а ако не се забърка научават за скандалното й минало и пак я гонят. След последното изгонване Саманта заминава за дълбоката провинция, да работи за полковник Уилям :newspaper: (ако сега правехме класацията за най-готините мъже - директно му давам златото!!!), като трябва да се грижи за шестте му дъщерички, които са на възраст между 4 и 12 години. Първоначално децата хич не й се кефят и се опитват да я побъркат, ама Саманта не им се дава и те много я заобичаха! Сега за полковника - вдовец от 3 години, не докосвал жена оттогава и като вижда гувернантката, направо му иде да й скочи, голяма страст беше - голямо чудо, доста се дърпаха и двамата, тя заради миналото си не искаше да си има вземане даване с него, не искаше да я намрази като научи че е била крадла, ама то и така стана, той пък се дърпаше защото беше против принципите му, не беше подходяща за него, различно потекло и финансово състояние, ама страстта си каза думата, суперскаааа книга!!! Прочетох я за 5 часа, демек на един дъх!!!

Хубав ден на всички

Пете, ако не знаеш "Моята любима годеница" е в поредица с "Правилата на капитулацията". Поредицата се казва Governess brides и по името съдя, че връзката между книгите е, че всички героини са гувернантки. За съжаление аз знам само две книги на бг, а в поредицата са общо 7. sad.gif Ето и статията в блога - дано някой се сети нещо, дето липсва. :)

Кристина Дод

@ tanushi: Мира е една от първите книги ( които започнаха да излизат след ретро романите), които прочетох и много ми хареса. Доколкото си спомням, май ставаше въпрос за пътуване, но на мен ми хареса достатъчно, за да си я купя и за мен, понеже я бях взела назаем biggrin.gif

Момичета, прочетох суперска книга и искам да ви я препоръчам, става въпрос за "Моята любима годеница" на Кристина Дод (благодарности на Съни че ми услужи с нея kiss.gif ) - много добра, по десетобалната-пълна десятка,

...

Заинтригува ме, взех я за редакция :newspaper:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Пете, ако не знаеш "Моята любима годеница" е в поредица с "Правилата на капитулацията". Поредицата се казва Governess brides и по името съдя, че връзката между книгите е, че всички героини са гувернантки. За съжаление аз знам само две книги на бг, а в поредицата са общо 7. sad.gif Ето и статията в блога - дано някой се сети нещо, дето липсва. ;)

Кристина Дод

Ооооо не, не трябваше да ми казваш, сега прегледах официалния сайт, общото наистина е че всички главни са гувернантки, има една академия за реномирани гувернантки, на лейди Адорна, тя ги обучава и после ги сватосва, оххх защо винаги така става, харесаш си някоя книга и тя се оказва поредица с още 50 sad.gif:blink: честно ще се разплача

Ооооо не, не трябваше да ми казваш, сега прегледах официалния сайт, общото наистина е че всички главни са гувернантки, има една академия за реномирани гувернантки, на лейди Адорна, тя ги обучава и после ги сватосва, оххх защо винаги така става, харесаш си някоя книга и тя се оказва поредица с още 50 sad.gif:blink: честно ще се разплача

Пете, мила, Ирис от скоро подхванаха да превеждат тази поредица на Кристина Дод. Така че и аз искренно се надявам, че ще издадат и останалите (или поне по-голямата част от тях) cool.gif Търпеливо ще почакаме - дано да ни зарадват скоро с някоя от следващите книги от поредицата за гувернантките ;)

Здравейте!

Искам да ви попитам какво ви е мнението за следните книги:

1. Ангелът корабокрушенец - Катлийн Драймън

2. Под знака на звездите - Нан Райън (за тази имам някакви спомени, че са ми казвали, че е хубава, но не съм я чела)

3. Смелостта да обичаш - Евелин Роджърс

4. Мира - Ашланд Прайс

5. Мод - Ашли Сноу

6. Любов и ораза - Дженифър Блейк

7. Нежният измамник - Дженифър Блейк (аз тази книга все си мислех, че е една и съща с "Нежната измамница" и просто правят някаква грешка, а се оказа, че са са си две напълно различни книги)

Не мога да ви моля да ги сканирате всичките - много са, а и аз представа нямам за какво се разказва в тях. Но, ако все пак има такива, които си заслужават сред тях и някой друг ги иска освен мен ще съм много благодарна, ако бъдат сканирани :)

Мила, от книгите за които питаш "Мод" на Ашли Сноу със сигурност не ти я препоръчвам. ohmy.gif Тя е подходяща за пилене на нерви. ;)

Смелостта да обичаш - Евелин Роджърс ми е сред любимите книги - стига да харесваш книги за каубои и смели жени. Действието се развива 1869г. в дивия по това време Тексас. В "Под знака на звездите" - Нан Райън действието е от същия период, но се разказва за индианци (главния е индианец-Звездоброеца), а главната е богата светска дама. 'Нежният измамник" - Дженифър Блейк е пак за Америка (доколкото си спомням), но е за южняци. Бащата на главния губи плантацията на покер, главния тръгва да си отмъщава и така се запознава с главната, която е дъщеря на гадняра. Такива спомени имам за тази книга :eek:

Тези трите книги ги имам и ако искаш мога да ги сканирам, защото си заслужават. ;) Имам и Ангелът корабокрушенец - Катлийн Драймън, но все още не съм я чела и не знам дали е интересна ;) . Но мога и нея да сканирам.

От седемте книги, за които питаш, нямам само "Любов и омраза" - Дженифър Блейк. Би ли споделила на кое издателство е тази книга? Досега не съм попадала на нея. :blink:

Обещаният превод на разказа на Бренда Джойс "Чудото" от поредицата за Деланза - №3:

http://4storing.com/b13wa/70a1b1935507e9ee...c3d58e1d91.html

Огромни, огромни благодарности ;)kiss.gif

Мила, от книгите за които питаш "Мод" на Ашли Сноу със сигурност не ти я препоръчвам. ohmy.gif Тя е подходяща за пилене на нерви. :wors:

Смелостта да обичаш - Евелин Роджърс ми е сред любимите книги - стига да харесваш книги за каубои и смели жени. Действието се развива 1869г. в дивия по това време Тексас. В "Под знака на звездите" - Нан Райън действието е от същия период, но се разказва за индианци (главния е индианец-Звездоброеца), а главната е богата светска дама. 'Нежният измамник" - Дженифър Блейк е пак за Америка (доколкото си спомням), но е за южняци. Бащата на главния губи плантацията на покер, главния тръгва да си отмъщава и така се запознава с главната, която е дъщеря на гадняра. Такива спомени имам за тази книга :eek:

Тези трите книги ги имам и ако искаш мога да ги сканирам, защото си заслужават. ;) Имам и Ангелът корабокрушенец - Катлийн Драймън, но все още не съм я чела и не знам дали е интересна :speak: . Но мога и нея да сканирам.

От седемте книги, за които питаш, нямам само "Любов и омраза" - Дженифър Блейк. Би ли споделила на кое издателство е тази книга? Досега не съм попадала на нея. :speak:

Огромни, огромни благодарности :clap:kiss.gif

аз тези книги ги видях в един сайт и понеже не са ми попадали реших да се допитам дали си заслужават. А, ако ми сканираш "Под знака на звездите", "Нежният измамник" и "Смелостта да обичаш" ще съм безкрайно задължена и благодарна! "Мира" вече я похвалиха много и е била поета за сканиране от преди. ами, момичета безценни сте! :wors:

За "Любов и омраза" на Дженифър Блейк:

Категория: Любовни романи

Издателство: Ирис

Година: 1995

Cтраници: 348

и една мнооооого малка снимка на корицата :P

post-194257-1238330909_thumb.jpg

Я да видим дали ще уцеля верния отговор: прилича на Ястреба и гълъбицата на Кит Гарланд. Теодора Лъвлейс се опитва да стигне до Америка с малоумния си брат. Пътува с един английски кораб, преструвайки се на момче, в мига, когато достигат американския бряг тя и брат й правят опит да избягат. Само че капитанът ги хваща и тъй като се оказва ужасно гаден и отгоре на всичко педал се опитва да спи с Теодора (нали я мисли за момче). Естествено веднага разбира че е жена и се отказва от намерението си. После й казва че ще държи брат й като заложник, а тя трябва да иде при американските си роднини и да шпионира за него, англичанина ( Америка и Англия воюват). Тя отива при роднините си и на едно тържество среща главния- Майлс. Та именно там той я сравнява с кораб, затова ми се струва, че може би си спомняш тази книга.

На нея ми прилича,а и имената на героите ми са познати.Да вече съм сигурна ,че е тя.Благодаря-ще си я потърся.

• Автор
Обещаният превод на разказа на Бренда Джойс "Чудото" от поредицата за Деланза - №3:

http://4storing.com/b13wa/70a1b1935507e9ee...c3d58e1d91.html

Ще може ли и някаква корица да ми дадеш, моля ;)

Ще може ли и някаква корица да ми дадеш, моля ;)

Ето оригиналната:

c22063.jpg

и една мнооооого малка снимка на корицата :baby:

Само да добавя, че романа е съвременен.

Само да добавя, че романа е съвременен.

ами и аз така си помислих, като гледах корицата, но не бях сигурна.

ами и аз така си помислих, като гледах корицата, но не бях сигурна.

Ами аз книгата я имам и затова знам. Но се въздържам от коментар за съдържанието по простата причина, че съм я чела много отдавна (нищо ново не казвам :):huh::lol6: ) и нямам никакъв спомен. А и книгите на Ирис с подобно оформление на корицата са от поредицата Съвременни романи, от която, доколкото си спомням, беше сканирана също Див и опасен на Тами Хоуг. cool.gif

аз тези книги ги видях в един сайт и понеже не са ми попадали реших да се допитам дали си заслужават. А, ако ми сканираш "Под знака на звездите", "Нежният измамник" и "Смелостта да обичаш" ще съм безкрайно задължена и благодарна! "Мира" вече я похвалиха много и е била поета за сканиране от преди. ами, момичета безценни сте! :huh:

Добре, мила, нямаш проблеми cool.gif Ще ги сканирам тричките книжки, само дето съм скарана с бързината. :) Надявам се едната от тях ("Смелостта да обичаш") да успея да я пусна още следващата неделя. :lol6:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Ами аз книгата я имам и затова знам. Но се въздържам от коментар за съдържанието по простата причина, че съм я чела много отдавна (нищо ново не казвам ;):clap::clap: ) и нямам никакъв спомен. А и книгите на Ирис с подобно оформление на корицата са от поредицата Съвременни романи, от която, доколкот

о си спомням, беше сканирана също Див и опасен на Тами Хоуг. cool.gif

А някой може ли да сканира книги от тази поредица, от нея знам само за Луксозни момичета, Бътерфлай и Грехове. Много, много моля да качите и други от поредицата.

Редактирано от Ayase (преглед на промените)

Ами аз книгата я имам и затова знам. Но се въздържам от коментар за съдържанието по простата причина, че съм я чела много отдавна (нищо ново не казвам :lol6::lol6::lol6: ) и нямам никакъв спомен. А и книгите на Ирис с подобно оформление на корицата са от поредицата Съвременни романи, от която, доколкото си спомням, беше сканирана също Див и опасен на Тами Хоуг. cool.gif

А, "Див и опасен" беше готина, аз мислeх че е историческа като я взех за редакция и се ядосах, че съм се прекарала, обаче после ми хареса. biggrin.gif Само, че аз така или иначе не съм по съвременните, повече обичам историческите. :)

Добре, мила, нямаш проблеми cool.gif Ще ги сканирам тричките книжки, само дето съм скарана с бързината. :brick wall: Надявам се едната от тях ("Смелостта да обичаш") да успея да я пусна още следващата неделя. ;)

Абсолютно никакво значение кога ще имаш възможност да ги сканираш, аз не бързам, ама никак. А и щом казаваш, че са хубави, значи си заслужава да чакам - напълно ти се доверявам. Аз скоро прочетох "Светлина в мрака" на Кристина Дод, която пак ти беше качила и беше казала, че книгата е много хубава. Е, наистина е страхотна, от тези книги, които когато човек прочете се запомнят. ;) Много препоръки и от мен за тази книга, който не я е чел, да я започва - няма да съжалява.

Редактирано от tanushi (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.