Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

мисля че трябва да са младинали това притеснявашеБела , че са още деца. Много ми е интересно как ще изглеждат върколаците във филма

О, да. Много ще е интересно да се види ;) . Вече нямам търпение да излезе новия филм :)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Не само вие нямате търпение, аз броя месеците, този Ноември, значи, много е далече, не ги е срам!!!! А кога ще дойде в България, нямам си и на идея!!! Очаквам да видя как се преобразяват във върколаци, дано да е нещо готино!

Те трябва да са млади, но нали в книгата пише, че тялото им се развива по бързо, и че всъщност Джейк беше на 16, а тялото му беше като на 25 годишен

едвам чакам да видя втората серия - дали ще направят върколаците както ги описват в книгата - високи като коне с остри зъби , а във Волтера сцените- уао.На книгата когато Едуард я остави замалко да ревна .Надявам се филма да покрие това което си представям по книгата

Момичета,

мисля че забравихме защо сме тук.

Ако така ще вървят нещата занапред, предлагам да сменим заглавието на темата от "линкове и дискусии любовни романи" на "фенклуб здрач". Всички харесваме филма, книгите, благодарни сме на преводачите, на издателствата, на постерите и на всичко, но не това ни е целта. Къде са скановете, къде са дискусиите за книгите, говорите само за едно нещо... Извинявам се ако звуча рязко, но аз вече искам нещо друго, освен здрач два месеца в темата за любовните романи...

Момичета,

мисля че забравихме защо сме тук.

Ако така ще вървят нещата занапред, предлагам да сменим заглавието на темата от "линкове и дискусии любовни романи" на "фенклуб здрач". Всички харесваме филма, книгите, благодарни сме на преводачите, на издателствата, на постерите и на всичко, но не това ни е целта. Къде са скановете, къде са дискусиите за книгите, говорите само за едно нещо... Извинявам се ако звуча рязко, но аз вече искам нещо друго, освен здрач два месеца в темата за любовните романи...

Ели, изпревари ме. Трябва да се съглася с теб. Тъкмо щях да кажа на момичетата, че навлизат в подробности, тъй като не всички сме изчели втора, трета и т.н. книга, а и не всички са фенове на поредицата. Може би наистина ако решат могат да пуснат отделна тема за "Здрач", за да се дискутира там въпроса, доста поизместихме фокуса тук. Надявам се няма обидени от коментара ми.

Така първо да благодаря на NELG , че повдигна въпроса. Всеки който си говори с мен по-често знае, че аз тази поредица съм я отложила за след две години като отмине истерията. Причината да пиша не е че негодувам срещу конкретната поредица, а срещу преекспонирането й. Нямам право да коментирам качества на книгите докато не ги прочета, но мисля че съм в пълното си право да изразя разочарованието си от това, че не се обсъжда нищо друго напоследък. Ще рече човек че четем здрач сутрин обед и вечер и нищо друго не занимава умовете ни. Не вярвам, че е така. А ако наистина е така нека се обособи отделна тема за хората, които се вълнуват от тази поредица пък ние да можем да вмъкнем дума и за някоя друга заслужаваща внимание книга. Рязка или не това мисля по въпроса и не ме е страх да го споделя с вас.

......аз самата търся "Прелъстен" на същата авторката...

Мила, мога да включа "Прелъстен" на Вирджиния Хенли в моя списък за сканиране, но ще се забавя много във времето ohmy.gif В момента ходя на работа от 8 сутрин до 8 вечер, включително и в събота, та мога да сканирам само в неделя. А и доста други книги съм обещала да сканирам. Но ако имаш гоооолямо търпение и можеш да изтърпиш моята флегматичност :) , все някога ще успея да сканирам и "Прелъстен". Още повече, че е една от добрите книги на авторката cool.gif

Мила, мога да включа "Прелъстен" на Вирджиния Хенли в моя списък за сканиране, но ще се забавя много във времето ohmy.gif В момента ходя на работа от 8 сутрин до 8 вечер, включително и в събота, та мога да сканирам само в неделя. А и доста други книги съм обещала да сканирам. Но ако имаш гоооолямо търпение и можеш да изтърпиш моята флегматичност ;) , все някога ще успея да сканирам и "Прелъстен". Още повече, че е една от добрите книги на авторката :

Благодаря,много предварително :ph34r: имам търпение да чакам,търсела съм я навсякъде,но никаде досега не я намирах,а тя е една от най-любимите ми

Ако мога да ти бъда полезна с нещо,въпреки,че в момента нямам възможност да сканирам,кажи :P

Плс някой да сканира Вихрена Страст... плс плс :speak:

за Здрач и аз съм съгласна,два три дни влизам и нищо ново за романите ни,а само за тази поредица!

Аз също не съм я прочела,но май започва да ми става безинтересно...

Здравейте на всички в този форум.

Аз, въпреки че съм заклет фен на поредицата Здрач, съм абсолютно съгласна с мненията по-горе. За това тук пускам линк към темичка специално за Здрач, за да може всички фенове да коментират и споделят там, без да ставаме досадни на останалите :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=116441

За "Заложница на съдбата" на Мери Джо Пътни - книгата наистина е много хубава, в типичния стил на авторката, в поредица е с останалите книги, които са качени тук. За съжаление не мога да я сканирам, т.к. нямам скенер.

Благодаря на момичетата, които сложиха край на истерията около Здрач, найстина тук не й беше мястото.

Искам да помоля за двете липсващи странички от Бъди до мен на Нора Робъртс, за да довърша редакцията. 75-76 стр.

Благодаря на момичетата, които сложиха край на истерията около Здрач, найстина тук не й беше мястото.

Искам да помоля за двете липсващи странички от Бъди до мен на Нора Робъртс, за да довърша редакцията. 75-76 стр.

Понеже това са 74-75 и 76-77 ти ги щракнах и двете.Незнам как се е случило-обикновенно ги броя накрая.Но сигурно пак съм бързала angry.gif .Успех с редакциите.

post-154713-1238673276_thumb.jpg

може ли малко помощ ;) искам да си сложа и картинките за класацията,но не мога, :)

как става

може ли малко помощ ;) искам да си сложа и картинките за класацията,но не мога, :)

как става

Най-лесния за мен начин е следния:

Според мен на първа страница на темата има достатъчно корици и аз си избрах от тях. Та значи кликаш с десен бутон на мишката върху желаната корица и избираш опция "Преглед на изображението". След това маркираш адреса, които е горе в полето, където се пишат интернет адресите. Копираш адреса и от поста, които пишеш избираш опция "Въведи картинка" (втората след емотиконите)>пействаш адреса>ОК и готово.

Но дори и отнякъде другаде да решиш да сложиш, принципа е същия. biggrin.gif

Най-лесния за мен начин е следния:

Според мен на първа страница на темата има достатъчно корици и аз си избрах от тях. Та значи кликаш с десен бутон на мишката върху желаната корица и избираш опция "Преглед на изображението". След това маркираш адреса, които е горе в полето, където се пишат интернет адресите. Копираш адреса и от поста, които пишеш избираш опция "Въведи картинка" (втората след емотиконите)>пействаш адреса>ОК и готово.

Но дори и отнякъде другаде да решиш да сложиш, принципа е същия. biggrin.gif

благодаря за отговора,но на мен като натисна десния бутон ми излизат разни неща и никъде няма намек за преглед cool.gif

знам че не е много по темата и съжалявам ,но не ми е ясно

post-154713-1238682519_thumb.jpg

Чете ли се изобщо?Голям зор-не дава повече от 133кб,а предшната снимка е 200 и кусур!Като го resize-на става нечетливо.Какво да правя?Снимах пак ама все е така.

post-154713-1238682519_thumb.jpg

Чете ли се изобщо?Голям зор-не дава повече от 133кб,а предшната снимка е 200 и кусур!Като го resize-на става нечетливо.Какво да правя?Снимах пак ама все е така.

Качи двете снимки в 4storing-а, скъпа и дай линк към тях cool.gif

Качи двете снимки в 4storing-а, скъпа и дай линк към тях cool.gif

Ами аз и от тук си я взех, но трудна работа с четенето....

Късмет голям, точно тези ми трябват 76 и77.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Пете, благодаря за чудесната класация cool.gif Надявам се в неделя да успея да се включа и аз с предложения за любими корици. Макар че, честно казано обожавам кориците на почти всички любовни романи. ohmy.gif Дори си мисля, че голяма част от очарованието на един роман се крие в неговото външно оформление. Което е безкрайно погрешно, щото все едно опаковката да определя съдържанието :) Но когато искам да си купя любовен роман, първо се заплесвам по корицата пък след това гледам съдържанието. А много често външния вид лъже (в голяма степен това важи май не само за романите, но и за хората :huh: )

"Заложница на съдбата" на Мери Джо Пътни я имам, мила. Но най-рано ще мога да я сканирам след две седмици. Наистина е страхотен романс, типично в стила на авторката, която обожавам :super:

Пете, благодаря за чудесната класация cool.gif Надявам се в неделя да успея да се включа и аз с предложения за любими корици. Макар че, честно казано обожавам кориците на почти всички любовни романи. ohmy.gif Дори си мисля, че голяма част от очарованието на един роман се крие в неговото външно оформление. Което е безкрайно погрешно, щото все едно опаковката да определя съдържанието :speak: Но когато искам да си купя любовен роман, първо се заплесвам по корицата пък след това гледам съдържанието. А много често външния вид лъже (в голяма степен това важи май не само за романите, но и за хората :rolleyes: )

"Заложница на съдбата" на Мери Джо Пътни я имам, мила. Но най-рано ще мога да я сканирам след две седмици. Наистина е страхотен романс, типично в стила на авторката, която обожавам ;)

Радвам се че ти харесва класацията, и си абсолютно права за външния вид на книгите, има много готини романи чиито корици са пълен провал (говоря за български издания), веднага се сещам за "Покорителят", пълна гавра, обожавам я книгата, но с удоволствие бих си я подвързала с вестник :lol6:, но не само при нас правят изцепки вижте първата руска корица на "Пламъкът и цветето"

b61022194aa7.jpg

истински кошмар брррр, кажете честно, какво бихте си помислили за такава книга :speak: Споменах руснаците и се сетих нещо, момичета рускините имат нова любимка, някоя си Карън Мари Монинг, някой да е чувал за нея, ето официалния сайт

http://www.karenmoning.com/about/index.html

при новелите й вижте The Highlander Series, ако не ме лъжат познанията ми по английски това са 8 романа за шотландски войни и ми изглеждат супер интересни, само им вижте кориците...моля, моля някой по компетентен с езика да си каже мнението!!!

Боби, благодаря за Заложницата и не бързай, когато можеш, има какво да се чете ;)

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Радвам се че ти харесва класацията, и си абсолютно права за външния вид на книгите, има много готини романи чиито корици са пълен провал (говоря за български издания), веднага се сещам за "Покорителят", пълна гавра, обожавам я книгата, но с удоволствие бих си я подвързала с вестник :P, но не само при нас правят изцепки вижте първата руска корица на "Пламъкът и цветето"

b61022194aa7.jpg

истински кошмар брррр, кажете честно, какво бихте си помислили за такава книга ;) Споменах руснаците и се сетих нещо, момичета рускините имат нова любимка, някоя си Карън Мари Монинг, някой да е чувал за нея, ето официалния сайт

http://www.karenmoning.com/about/index.html

при новелите й вижте The Highlander Series, ако не ме лъжат познанията ми по английски това са 8 романа за шотландски войни и ми изглеждат супер интересни, само им вижте кориците...моля, моля някой по компетентен с езика да си каже мнението!!!

Боби, благодаря за Заложницата и не бързай, когато можеш, има какво да се чете ;)

Наистина са луди по нея. Книгите за шотландците се превеждат поне на 4 форума. В романите присъства мистика, пътуване във времето и т.н. Досега не съм чела нейна книга с изключение на едно разказче - хареса ми и то беше с пътуване във времето. Беше много трогателно. Чакам да преведат цялата серия я започвам.

Наистина са луди по нея. Книгите за шотландците се превеждат поне на 4 форума. В романите присъства мистика, пътуване във времето и т.н. Досега не съм чела нейна книга с изключение на едно разказче - хареса ми и то беше с пътуване във времето. Беше много трогателно. Чакам да преведат цялата серия я започвам.

Обожавам такъв тип книги, доколкото разбирам се превеждат на руски, нали?

И във връзка със кориците и с този тип романи, Пазителят на сънищата си е ярък пример.

Ужасна корица,разкошен роман, мистика, романтика,Уелс.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.