Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Поредицата за акейд нали така се казва :question:

Нощни птици е от друга мн хубава поредица,от която съм чела само Нощен патрул

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Поредицата за акейд нали така се казва :hush:

Да така се казва, ама понеже тази е събрана отдавна, та помислих че става въпрос за някоя друга, мила. :ph34r:

Нощни птици е от друга мн хубава поредица,от която съм чела само Нощен патрул

Птиците и Тъмата също са хубави, имам и Дима, ама кога ще я прочета, незнам. sad.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

П.С. Доста книги има с дублиращи се корици. И сега като се загледах, корицата на "Виолетов огън"-Бренда Джойс е еднаква с корицата на "Игра на съдбата"-Шърли Бъзби. ohmy.gif

Дааааа, аз дори почнах да си ги събирам Корици-двойници biggrin.gif

Здравейте дами.

Зачудих се дали някой ще може да ми помогне в търсенето на тези две книжки:

1."Магията на непознатия" от Елизабет Грейсън

2."Парфюмът на страха" от Алисия Грейс

Благодаря ви предварително! cool.gif

Редактирано от BLoOdKiSs (преглед на промените)

Момичета,да ви питам,някоя от вас да има "Красива и мъртва" на Нора Робъртс :blink: ?Четох я на английски и много ми хареса,ама на български е друго!

Момичета,да ви питам,някоя от вас да има "Красива и мъртва" на Нора Робъртс :speak: ?Четох я на английски и много ми хареса,ама на български е друго!

918fa927173a90b851e4e81a243b8670.gif918fa927173a90b851e4e81a243b8670.gif918fa927173a90b851e4e81a243b8670.gif918fa927173a90b851e4e81a243b8670.gif918fa927173a90b851e4e81a243b8670.gif918fa927173a90b851e4e81a243b8670.gif918fa927173a90b851e4e81a243b8670.gif918fa927173a90b851e4e81a243b8670.gif918fa927173a90b851e4e81a243b8670.gif... ...Аз.

Момичета,да ви питам,някоя от вас да има "Красива и мъртва" на Нора Робъртс :speak: ?Четох я на английски и много ми хареса,ама на български е друго!

това да не като в смъртта :lol6:

Не е част от поредицата "В смъртта",отделна книга е.Ganinka,мила,с риск съвсем да те отчаям,ще те помоля,когато можеш и имаш желание да я сканнеш :speak::lol6: :lol6:

Не е част от поредицата "В смъртта",отделна книга е.Ganinka,мила,с риск съвсем да те отчаям,ще те помоля,когато можеш и имаш желание да я сканнеш :speak::lol6::lol6:

Пиша си я на гърба...

Пиша си я на гърба...

Благодаря предварително kiss.gif

Исках да предложа, понеже видях, че някой иска Вечната Амбър, но нещо желаещите за сканиране не бяха много, аз мога да ги сканирам (при мен книгата е на 2 части), ако не представлява проблем за поелия вече книгата.

;)

Приятно четене!

Мила, захващай се с "Вечната Амбър", ние се Ели и се точехме, но и при двете списъците са трагедия, така че мисля че и тя няма да има нищо против, ако я поемеш!

Благодаря ви за активността по класацията!!!

• Автор

Момичета, прикачвам един списък с книжки, които една жена от София ги продава. Дала съм телефон и име. Повечето книги са чисто нови. Аз намазах към 25-26 кники, Тихи към 30-тина, Съни и тя няколко, а Деска обра арлекините. Аз много съм доволна от тази жена. Книгите са новички и продавачката е супер коректна. ;)

spisak_knigi.doc

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Хиляди благодарности,savagejo,за поредната книга от поредицата на Нора Робъртс"В смърта..."

:clap::clap::clap::wors:;););)

Момичета, прикачвам един списък с книжки, които една жена от София ги продава. Дала съм телефон и име. Повечето книги са чисто нови. Аз намазах към 25-26 кники, Тихи към 30-тина, Съни и тя няколко, а Деска обра арлекините. Аз много съм доволна от тази жена. Книгите са новички и продавачката е супер коректна. ;)

Страхотен списък ;) За съжаление не мога да се възползвам,защото живея във Варна.

Кои книжки си хареса ;)

• Автор
Страхотен списък ;) За съжаление не мога да се възползвам,защото живея във Варна.

Кои книжки си хареса ;)

И какво като си във Варна? Деска също, аз съм от Пловдив, има поща за тая работа ;) Иначе аз дето си ги харесах не ги оставих в списъка, да не ме хулите, че съм ги взела ;)

И какво като си във Варна? Деска също, аз съм от Пловдив, има поща за тая работа ;) Иначе аз дето си ги харесах не ги оставих в списъка, да не ме хулите, че съм ги взела :P

Помислих,че ги продава само на място,но щом става и по пощата,ще се възползвам cool.gif

Благодаря за информацията biggrin.gif

Момичета, прикачвам един списък с книжки, които една жена от София ги продава. Дала съм телефон и име. Повечето книги са чисто нови. Аз намазах към 25-26 кники, Тихи към 30-тина, Съни и тя няколко, а Деска обра арлекините. Аз много съм доволна от тази жена. Книгите са новички и продавачката е супер коректна. :P

Мерси за списъчето, мила kiss.gif

Аз обрах тези Арлекини, които нямах, но сега като видях списъка си заплюх още една камара книжки и ще се надявам да успея да гипоръчам преди някой друг да ги е грабнал преди мен. cool.gif

Здравейте,бих искала да предложа нова класация,освен,ако вече не е правена,за най-скучните любовни романи.Предлагам я защото на всяка от нас се е случвало да попадне на не чак толкова интересна книга или греша?Замислих се за това,когато правех списък на книгите си,който исках да ви предоставя и срещанах няколко книги.които отначало ми се струваха обещаващи,но са излази скучни cool.gif Очаквам мненията ви :)

Редактирано от margc (преглед на промените)

Здравейте,бих искала да предложа нова класация,освен,ако вече не е правена,за най-скучните любовни романи.Предлагам я защото на всяка от нас се е случвало да попадне на не чак толкова интересна книга или греша?Замислих се за това,когато правех списък на книгите си,който исках да ви предоставя и срещанах няколко книги.които отначало ми се струваха обещаващи,но са излази скучни cool.gif Очаквам мненията ви :offtopic_s:

Мила,вече имахме подобна анкета, Петето я зададе на 215стр., ако не се лъжа. :)

Мила,вече имахме подобна анкета, Петето я зададе на 215стр., ако не се лъжа. :)

Ок cool.gif

Аз пък мразя Среднощна красавица(наРРоджърс)и Викинг (на КМейсън),но не ми бяха скучни-напротив все гадаех какво ще стане(как ще стане по-гадно).

Здравейте,знам че списъците ви са пълни до горе но може ли

Лисицата на Джейн Фиидър :) тя е много хубава книга ако някой нея е чел

Здравейте,някой има ли тази трилогия на Нора Робъртс:

Червена лилия

Черна роза

Синя Далия

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.