Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте,някой има ли тази трилогия на Нора Робъртс:

Червена лилия

Черна роза

Синя Далия

Аз ги имам. cool.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

ЦИТАТ(margc @ 6.04.2009г. в 07:00ч.)

Здравейте,някой има ли тази трилогия на Нора Робъртс:

Червена лилия

Черна роза

Синя Далия

Аз ги имам.

И аз много искам да ги прочета тези книжки. И трилогията за сестрите също.

А между другото за тези дето са феноже на "Здрач": знаете ли че в ZAMUNDA я има и петата книга (тази дето е незавършена и представлява историята разказана от името на Едуард). За тези които се интересуват казва се Midnight sun. ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ

Редактирано от tedkata1 (преглед на промените)

само да питам какво стана с романа "дяволско желание"?

само да питам какво стана с романа "дяволско желание"?

Нищо не е станало, азя поех, но и помолих за търпение, в момента нямам възможност да сканирам, за Великден ще я направя.

Аз ги имам. cool.gif

Имаш ли възможност да ги сканираш? :rolleyes: Ако можеш,щего направиш ли,ако молбата ми не е много нахална :)

Те книгите вече са поети - ето тук, благодарение на ganinka можеш да видиш кой е поел книгите. Списъкът е само за Нора Робъртс :*

http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...;showentry=5571

А между другото за тези дето са феноже на "Здрач": знаете ли че в ZAMUNDA я има и петата книга (тази дето е незавършена и представлява историята разказана от името на Едуард). За тези които се интересуват казва се Midnight sun. ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ

Това не е цяла книга, а само 12 глави, неофициално пуснати в интернет.

Редактирано от chitatlka (преглед на промените)

Здравейте,давам си списъка си с книги,ако мога да полезна на някого да открие това,което търси ,сигурно повечето са сканиранино се надявам открите нещо ново;) Благодаря на всички,които направиха този форум и за страхотните книги :jeer::wors::wors::wors::rolleyes::friends1:

Ето и списъка:

________.rtf

Те книгите вече са поети - ето тук, благодарение на ganinka можеш да видиш кой е поел книгите. Списъкът е само за Нора Робъртс :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...;showentry=5571

Това не е цяла книга, а само 12 глави, неофициално пуснати в интернет.

Добре,благодаря ;)

Здравейте,давам си списъка си с книги,ако мога да полезна на някого да открие това,което търси ,сигурно повечето са сканиранино се надявам открите нещо ново

Аз харесал "Сребърната роза" на Джейн Фийдър и "Прегърни ме силно" на Брийн Джилбърт.

И май стана така че тази книга "Защото те обичам" я имаш на Сандра Браун, а не на Норчето, понеже не я видях там. Ако е така - жалко sad.gif , но нищо, ще изкочи от другаде biggrin.gif

Здравейте,давам си списъка си с книги,ако мога да полезна на някого да открие това,което търси ,сигурно повечето са сканиранино се надявам открите нещо ново;) Благодаря на всички,които направиха този форум и за страхотните книги :wors::wors::wors::wors::clap:;)

Ето и списъка:

________.rtf

Ами на мен ми направи впечатление "Двойна сватба" на Еужени Рейли, ще те помоля да разкажеш за какво става въпрос и ако си заслужава да я сканираш ;)

Аз харесал "Сребърната роза" на Джейн Фийдър и "Прегърни ме силно" на Брийн Джилбърт.

И май стана така че тази книга "Защото те обичам" я имаш на Сандра Браун, а не на Норчето, понеже не я видях там. Ако е така - жалко sad.gif , но нищо, ще изкочи от другаде biggrin.gif

;) Съжалявам и аз си мислих,че я имам,но когато правих списъка видях,че съм объркала,заради имената на книгите .Надявам се не си много разочарована. А какво мислиш за "Стъпки от огън" :clap:

Струва ми се, че Дукесата на Джуд Деверо и Похитена на Бренда Джойс още не са сканирани, ше ги качиш ли? А може ли и Обещай ми лунна светлина :P:top secret: а също и Условие за капитулация на Шьрл Хенке, Пиратската лейди на Робин Лий Хатчер, както и Златната долина, Изкушения на съдбата, Падналият ангел на Катрин Харви и изглежда може да продължавам до безкрайност затова спирам с исканията, но моля, моля, моля те ще ги сканираш ли? И още нещо последно от списъка: май Завоевания на Джуд Деверо още не е качена, може ли и нея ;)

Здравейте,

някой знае ли дали "Да се влюбиш в негодник" на Джоана Линдзи е излязла от печат. :)

Струва ми се, че Дукесата на Джуд Деверо и Похитена на Бренда Джойс още не са сканирани, ше ги качиш ли? А може ли и Обещай ми лунна светлина :help wanted3::) а също и Условие за капитулация на Шьрл Хенке, Пиратската лейди на Робин Лий Хатчер, както и Златната долина, Изкушения на съдбата, Падналият ангел на Катрин Харви и изглежда може да продължавам до безкрайност затова спирам с исканията, но моля, моля, моля те ще ги сканираш ли? И още нещо последно от списъка: май Завоевания на Джуд Деверо още не е качена, може ли и нея :help wanted3:

От тези, които изреди, не съм чела само "Падналият ангел", или поне нямам спомен да съм я чела. Другите всичките ми харесват. "Дукесата" е в поредицата за Монтгомъри, заедно с "Черният изкусител", "Принцесата", "Кралицата дева" и "Изкусителката". "Завоевание" също е в поредица с друга книга, на която за съжаление знам само англ. заглавие - The Taming - и бих желала да питам някой знае ли дали е издавана на бг, понеже Завоевание много ми хареса.

ПП: Резюмето на Завоевание го има в блога Джуд Деверо

:) Съжалявам и аз си мислих,че я имам,но когато правих списъка видях,че съм объркала,заради имената на книгите .Надявам се не си много разочарована. А какво мислиш за "Стъпки от огън" :help wanted3:

Не се притеснявай, мила, както казах вече - все отнякъде ще изскочи. :whist: . А "Стъпки от огън" ще се радвам, ако решиш да я сканираш. kiss.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Здравейте,давам си списъка си с книги,ако мога да полезна на някого да открие това,което търси ,сигурно повечето са сканиранино се надявам открите нещо ново;) Благодаря на всички,които направиха този форум и за страхотните книги :wors::wors::wors::wors::rolleyes::clap:

Ето и списъка:

________.rtf

аз си харесах Покорена от една елувка-Дона Валентино и Арабски нощи-Лора Паркър. Помня, че някъде съм им чела резюметата и знам, че ми се сториха интересни, но по тях само ми е трудно да преценя, но ако са хубави и не е проблем те моля да ги сканираш :)

Редактирано от tanushi (преглед на промените)

Момичета, Ирис се отчетоха с нова книга- Пиратът принц на, каква изненада, Кони Мейсън. Харесвам авторката, но те освен нея и,о Боже, Джейн Фийдър друго не знаят. Започва да става малко еднообразно, а и Джейнчето нещо го недолюбвам. А опитах да намеря мейл адрес на издателството, но не успях, ще ми се да ги питам няма ли да помислят и за други авторки. Всъщност новият роман изглежда интересен, какво мислите?

Момичета, Ирис се отчетоха с нова книга- Пиратът принц на, каква изненада, Кони Мейсън. Харесвам авторката, но те освен нея и,о Боже, Джейн Фийдър друго не знаят. Започва да става малко еднообразно, а и Джейнчето нещо го недолюбвам. А опитах да намеря мейл адрес на издателството, но не успях, ще ми се да ги питам няма ли да помислят и за други авторки. Всъщност новият роман изглежда интересен, какво мислите?

Като се замисля,най-вероятно са закупили цял пакет с излезли книги на двете авторки.Дали са им ги сигурно почти без пари и давай....

Доколкото знам правата за касовите романи са доста "солени" и Ирис скоро няма да се класира за тях.Беше преди години когато издаваха по 1 книга всеки месец.Сега е по 1 на половин година.

На мен ми изглежда супер интересен, но Кони ми е слабост. И да питам, предполагам повечето от нас търсят книгите на Ирис в каталога на "Knigibg" - Поредицата на Ирис, а ми направи впечетление следното:

Дива Хризантема е 229 номер, а следващата - новата - е с номер Книга-премия. ohmy.gif Къде остана 230 номер? :)

:):lol6: :lol6:

• Автор

Е сега оплаквания, по добре Конито отколкото Джейн Фийдър, а и без 2 книги, Конито няма лоша до сега. :whist:

Пък и книгата съчетава всичко което обичам в романите, защото за мен няма по интересни книги от тези за принцове, пирати или шейхове, а таз дзак и за трите. В екстаз съм :whist:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Е сега оплаквания, по добре Конито отколкото Джейн Фийдър, а и без 2 книги, Конито няма лоша до сега. :yanim:

Пък и книгата съчетава всичко което обичам в романите, защото за мен няма по интересни книги от тези за принцове, пирати или шейхове, а таз дзак и за трите. В екстаз съм :idea:

Ааа, хич не се оплаквам точно от тази книга, като че ли е интригуваща (щом е за принц), но почти съм сигурна че следващата наред ще е на Джейн Фийдър и малко ме е яд. Но дано тази новата я докопам отнякъде, само че в градът ми от години вече няма и помен от книга на Ирис и трябва да видя откъде да я взема.

Ами на мен ми направи впечатление "Двойна сватба" на Еужени Рейли, ще те помоля да разкажеш за какво става въпрос и ако си заслужава да я сканираш :whist:

"Двойна сватба"е страхотна книга,една от любимите ми.В нея се разказва за две момичета,които много си приличат,женят в една и съща рокля,една и съща къща,в един и същ ден,но в разстояние на 150 години.Едната е Миси Монроу и живее в 1992 г.,жена с самочуствие и свикнала да командва.Жени за да обедини нейната фирмата с тази годеника си,но не го обича,смята годеника си прекалено спокоен.Годеникът и също не я обича и жени само заради сливането на компаниите.Другата е Мелиса Монгомъри и живее в 1852,стеснително и срамежливо момиче,тя е далечна братовчедка на Миси,сгодена е още от дете,но не харесва годеника си,защото го смята арогантен и властен.Той от своя страна,също не я харесва,защото смята за прекалено мекушава.В деня сватбите им и двете си пожелават едновременно,че искат навсякъде,само не и тук и благодарение на един магъчески камък всяка от тях се озовава на мястото и във времето на другата.Оттам нататък следват много забавни ситуации ,докато всяка се оправя във времето на другата и с настоящите си годеници :blink:

Това предизвиква ли интереса ти? :ph34r:

Редактирано от margc (преглед на промените)

OMG, нова книга на Кони Мейсън, не мога да повярвам... :speak: очакваше се, все пак не са я издавали цели 3-4 месеца, както и да е, да си кажа мнението за сюжета, принц-добре, пират-още по-добре, амаааа турчин, дали пък няма да се появи някоя красавица от Източна Румелия...честно след всичко, което съм чела от типа на "Време разделно" или "Среднощен експрес" хич не мога да си представя главния, първоначално се сетих за детското Аладин на Дисни и мъничкия шишко, който е баща на Шехерезада ;) ама ще видим, аз съм с големи резерви, който я прочете пръв да разправя, дали си заслужава.

Между другото в книгите с такъв сюжет, които съм чела (имам предвид за шейхове, пустини и т.н.) съм забелязала че главните винаги имат английски или някакъв европейски произход, макар и скрит, сигурно и тук ще е така...

margc определено ме заинтригува, аз ще те помоля за тази книжка :lock:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

:lock: Момичета,ще сканирам всички книги,които пожелаете,но съм на работа от понеделник до съботас работно време от 9 до 8ч.и имам ограничено време за това,но имам друг проблем в момента нямам къде сканирам.Ще бъде ли твърде нахално,ако попитам,дали някоя от вас,която живее в Варна ми помогне да ги сканирам :speak: или да ми кажете как или къде мога да ги сканирам

И на мен ми изглежда интересена и Кони Мейсън е страхортен автор,досега не съм попадала лоша книга от неговите,но ще видим какво ще излазе ;)

Редактирано от margc (преглед на промените)

Здравейте,

някой знае ли дали "Да се влюбиш в негодник" на Джоана Линдзи е излязла от печат. :speak:

ivv11, ще ми се да попиташ издателство "Плеяда" този въпрос! Те трябваше да отпечатат свой превод през април. Вече настъпи... С голяяяяяяямо нетърпение очаквам техния превод.

Оле Кони мейсън ;) ! Страхотно :clap::speak: ,тя пише все интересно,а колкото да издателство Ирис аз предлагам да им пишем angry.gif неможе такова безобразие :angry: Джен Фийдър има и хубави романи но аз вече се препренаситих

А този Ибрахим дето е брат на главния в Пирата принц ми

е познат от някъде,откъде ли?Някой сеща ли се :speak:

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

ivv11, ще ми се да попиташ издателство "Плеяда" този въпрос! Те трябваше да отпечатат свой превод през април. Вече настъпи... С голяяяяяяямо нетърпение очаквам техния превод.

[/quot

И аз също за всеобща изненада, но да сме живи и здрави само ще си послужа с руската поговорка в превод ще поживеем ще видим.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.