Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

OMG, нова книга на Кони Мейсън, не мога да повярвам... :) очакваше се, все пак не са я издавали цели 3-4 месеца, както и да е, да си кажа мнението за сюжета, принц-добре, пират-още по-добре, амаааа турчин, дали пък няма да се появи някоя красавица от Източна Румелия...честно след всичко, което съм чела от типа на "Време разделно" или "Среднощен експрес" хич не мога да си представя главния, първоначално се сетих за детското Аладин на Дисни и мъничкия шишко, който е баща на Шехерезада :lol6: ама ще видим, аз съм с големи резерви, който я прочете пръв да разправя, дали си заслужава.

Между другото в книгите с такъв сюжет, които съм чела (имам предвид за шейхове, пустини и т.н.) съм забелязала че главните винаги имат английски или някакъв европейски произход, макар и скрит, сигурно и тук ще е така...

margc определено ме заинтригува, аз ще те помоля за тази книжка

Турчин?!

Оле Кони мейсън! Страхотно ,тя пише все интересно,а колкото да издателство Ирис аз предлагам да им пишем angry.gif неможе такова безобразие ;) Джен Фийдър има и хубави романи но аз вече се препренаситих

А този Ибрахим дето е брат на главния в Пирата принц ми

е познат от някъде,откъде ли?Някой сеща ли се :speak:

Ибрахим?!

:nono:

Звучи като кошмар.

А междудр Розовата кула на Валери Лорд е супер кофти.Ако се чудите дали да я четете-по-добре вижте нещо друго.

На мен много ми хареса, много е вълшебна и забавна :) Аз много обичам такива книжни за магия, древни легенди и всякакви подобни. Всички келтски, ирландски и уелски легенди са много забавни, със всичките си духчета, леприкони, феи и пр. :)

Съгласна,въпреки ,че имам някои забележки,ама аз съм си капризна ;)

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

"Двойна сватба"е страхотна книга,една от любимите ми.В нея се разказва за две момичета,които много си приличат,женят в една и съща рокля,една и съща къща,в един и същ ден,но в разстояние на 150 години.Едната е Миси Монроу и живее в 1992 г.,жена с самочуствие и свикнала да командва.Жени за да обедини нейната фирмата с тази годеника си,но не го обича,смята годеника си прекалено спокоен.Годеникът и също не я обича и жени само заради сливането на компаниите.Другата е Мелиса Монгомъри и живее в 1852,стеснително и срамежливо момиче,тя е далечна братовчедка на Миси,сгодена е още от дете,но не харесва годеника си,защото го смята арогантен и властен.Той от своя страна,също не я харесва,защото смята за прекалено мекушава.В деня сватбите им и двете си пожелават едновременно,че искат навсякъде,само не и тук и благодарение на един магъчески камък всяка от тях се озовава на мястото и във времето на другата.Оттам нататък следват много забавни ситуации ,докато всяка се оправя във времето на другата и с настоящите си годеници ;)

Това предизвиква ли интереса ти? :P

На мен ми предизвика интереса, ще чакам с нетърпение, ако я сканираш ;)

Поздрави!

• Автор

Турчин, турчин, голям прас, нали е пират, принц и шейх, ако ще да е от алкайда не ми пука. А главната е англичанка, затва ищо чудно накрая да се заселят в Англия ;)

Иаче тука Ирис почти всеки месец пускат по нова книга. С изключеие на "Музиката на нощта" и тая на Джейн Фийдър, имат много хубави попадения. Е ако пуснат нещо а Джули Гарууд, на Джоана Линдзи и на другите наши фаворитки няма да е хич зле. Аз е им знам мейла, иначе бих им писала с молба за нещо на Джули, щото само 3 нейни книги от историческите си е грехота. :P

Мен сега ме вълнува кога излиза следващата книга от новата трилогия на Нора Робъртс, някой има ли идея? А и тоя месеч не се ли очакваше "Затъмнение" на Стефнито?

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

ivv11, ще ми се да попиташ издателство "Плеяда" този въпрос! Те трябваше да отпечатат свой превод през април. Вече настъпи... С голяяяяяяямо нетърпение очаквам техния превод.

Писах на емайла "[email protected]", който видях от страницата на издателство Плеяда, дано е валиден.

Ако не отговорят до ден-два ще звънна по телефона. :hush:

Турчин, турчин, голям прас, нали е пират, принц и шейх, ако ще да е от алкайда.

Ти направо ме разби с тоя коментар!

:help wanted3::wors:;):):lol6::lol6::lol6::lol6::lol6::lol6:

Мисля да започна, да чета трилогията на Нора Робъртс "Ключът". Може ли някой да ми каже нещо за нея?

тази книжка ми е любима надявам се да ви хареса а някой случайно да знае дали няма продължение и ако случайно го има (продължението)да го дава насам laugh.gifhttp://4storing.com/8j3y3/796b12597e16a894...02242d7a60.html

mnogo iskam da imam knigata UKROTQVANETO NA 6ARLOTA ot LINDA LEAR MILAR.MOLQ VI POMOGNETE MI

А междудр Розовата кула на Валери Лорд е супер кофти.Ако се чудите дали да я четете-по-добре вижте нещо друго.

аз съм съгласна, като цяло не е лоша книгата, но има доста кофти моменти и останах разочарована. Имаш ли представа продължението - "Розите на страстта" - как е? Че да знам дали си заслужава да го прочета?

mnogo iskam da imam knigata UKROTQVANETO NA 6ARLOTA ot LINDA LEAR MILAR.MOLQ VI POMOGNETE MI

Единственият начин, по който можем да помогнем в случая, е да я сканираме. За книжен вариант аз поне не мога да съдействам. Книжката е в списъка за сканиране на Ralna. И аз бих могла да я поема, но след Великден.

аз съм съгласна, като цяло не е лоша книгата, но има доста кофти моменти и останах разочарована. Имаш ли представа продължението - "Розите на страстта" - как е? Че да знам дали си заслужава да го прочета?

"Розите на страстта" е доста по-добра. Историята е по-интересна, а и няма подобни кофти моменти, каквито могат да се срещнат в "Розовата кула". :question:

Спомените ми са слаби.Не е нещо ,което да запомниш,но бе добра(доколкото помня).Разказва се за дъщерята София-Роуз.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

"Розите на страстта" е доста по-добра. Историята е по-интересна, а и няма подобни кофти моменти, каквито могат да се срещнат в "Розовата кула". :P

Спомените ми са слаби.Не е нещо ,което да запомниш,но бе добра(доколкото помня).Разказва се за дъщерята София-Роуз.

Благодаря и на двете за отговорите. значи, ще я прочета :P

Дами дали на някой му се намира една книжка на Джудит Макнот-"Рай"? Къде ли не я търсих,но изданието е изчерпано.

Мисля да започна, да чета трилогията на Нора Робъртс "Ключът". Може ли някой да ми каже нещо за нея?

Здравей,аз съм чела цялата трилогия и бих казала,че и трите книги са страхотни.Какво по-точно би искала да разбереш ;)

Книгата е страхотна няма нищо общо с другата,освен,че става дума за дъщерята на героите от" Розовата кула".Препоръчвам ти я cool.gif

Надявам се и на теб да ти хареса biggrin.gif

Дами дали на някой му се намира една книжка на Джудит Макнот-"Рай"? Къде ли не я търсих,но изданието е изчерпано.

Рай не е ли сканирана още? Явно съм се заблудила!

Ако няма други мераклии, аз ще я поема. Но първо някой да ме срита да довърша сегашния си списък, че иначе не великден ами коледа може да дойде.

Здравей,аз съм чела цялата трилогия и бих казала,че и трите книги са страхотни.Какво по-точно би искала да разбереш :)

Ами основно това, дали е интересна и дали си заслужава. Макар че аз вече я започнах и цял следобед не мога да се отлепя от нея. Вече съм почти до страница 100. Наистина е супер интересна.

Ами основно това, дали е интересна и дали си заслужава. Макар че аз вече я започнах и цял следобед не мога да се отлепя от нея. Вече съм почти до страница 100. Наистина е супер интересна.

Както си разбрала е много интересна и другите две са такива,аз самата ги прочетох преди седмица и съм ги чела до малките часове на нощта за да ги прочета,а това ми се случва рядко;)

Писах на емайла "[email protected]", който видях от страницата на издателство Плеяда, дано е валиден.

Ако не отговорят до ден-два ще звънна по телефона. :)

Ооо, ще ти отговорят, мила. Това им е и-мейла. Преди време бяха много любезни, отзивчиви и като чели се допитваха до мнението на читателите. Ама нещо напоследък май промениха "политиката". С други думи: не са това, което бяха sad.gif Трябваше през март да издадат още една книга на Джоана Линдзи "Marriage Most Scandalous", която е самостоятелна и чак след това евентуално "Да се влюбиш в негодник". Ама май всичко ще излезе вятър работа ohmy.gif

П.С. Пък като ти отговорят, ако нямаш нищо против, сподели с нас дали въобще Джоана Линдзи фигурира в плановете им или всичко беше само въздух под налягане :)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Здравейте аз съм нова тук и много ми допадна вашият форум !Аз също съм запалена много по любовни романи въпреки възраста си sad.gif но пък имам доста книжки които могат да ви се харесат ;) Поздрави! ;)

Здравейте аз съм нова тук и много ми допадна вашият форум !Аз също съм запалена много по любовни романи въпреки възраста си sad.gif но пък имам доста книжки които могат да ви се харесат ;) Поздрави! ;)

Добре дошла, скъпа.. cool.gif То тук сигурно половината са "въпреки възраста си".. или именно заради нея.. ;)

Но ако направиш списък на книжките си и ни го публикуваш, никой няма да ти се разсърди.. По-скоро очаквай лавина от заявки за сканиране.. cool.gif

• Автор
Здравейте аз съм нова тук и много ми допадна вашият форум !Аз също съм запалена много по любовни романи въпреки възраста си sad.gif но пък имам доста книжки които могат да ви се харесат :lol6: Поздрави! :lol6:

Здрасти, и добре дошла! Ще се радваме да пуснеш списъче с книжките които имаш. Аз в момента съм на вълна Джейн Ан Кренц, и попивам вискчо нейно, ако имаш какво да предложиш много ще се радвам.

Иначе какво е това "въпреки възраста си" аз не знам да има определена възраст за да четеш романи. :)

Здравейте! От доста време следя форума и съм изумена !Вие сте невероятни!Вършите страхотна работа! Поздравления и благодарности на всички!За съжаление нямам нито скенер нито фотоапарат , а и моята колекция в сравнение с вашите е направо нищожна.Повечето ми книги са от поредицата 31 Забравени любовни романи имам няколко съвременни,които са големи като тухли и малко исторически почти всички вече сканирани с изключение на 1-2.0ще един път искам да ви благодаря за книжките!Ако има интерес мога да направя списък,а ако някой нещо си хареса живея на 5 минути от Пловдив и все ще се измисли нещо.

Здравейте отново!Имам не голям брой книжки,но все пак ако си харесате нещо мога да се опитам да ви помогна!У нас имам една доза романи ,но в къщата на баба ми имам още ,така че ето една част от тях!

1.ВикторФалк-Мъртвите Сибирски полета

2.Джуд Деверо-Сърце от лед;Сърце от пламък

3.Кристина Скай-Черната роза 1 и 2

4.Сибил Саймън-Безумно влюбена жена

5.Лина Кейджо-Нощи в бяла коприна

6.Джоун Брамш-накажи ме с целувка

7.Виктория Лий-Пазачът на тайни

8.Даниел Стийл-Изгубена любов

9.Джийн Сасън -Една Арабска принцеса разказва

ПП-ТАЗИ КНИГА ПРЕДСТАВЛЯВА ДНЕВНИКЪТ НА ЕДНА АРАБСКА ПРИНЦЕСА ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ И РАЗКАЗВА ЗА ТЕЖКАТА УЧАСТ НА ЖЕНИТЕ ТАМ sad.gif Покъртително е...

10.Мика Волтари-Черният ангел

11.Джесика сен Клер-Чериса(тази книга ми е една от любимите и първата ,която прочетох от семейната библиотека)

12.Клер Лоримър-"Морийн";"Тамариск";"Шантал"(страхотна трология)

13.Катлийн Удиуиз-Кто пепел във вихъра и сълзи от злато

14.Амбър Кей-Джена

15.Ан и Серж Голн-Анжелик,маркизата на ангелите

Това са за сега !Поздрави и до скоро на всички!!!

• Автор
11.Джесика сен Клер-Чериса(тази книга ми е една от любимите и първата ,която прочетох от семейната библиотека)

Ти сериозно ли? Моето мнение е, че "Чериса" е ужасна книга, а трилогията "Морийн" "Тамариск" "Шантал" е една от най-лошите трилогий на света. Скоро правихме анти-класации, и тея книги присъстваха в доста топ 10 за най-гадна книга. Е всеки си има вскус, ако тези ти харесват, значи сигурно ще ти допаднат и книгите на Розмари Роджърс и Дженифър Уайлд.

Но ако не си чела много любовни романи препоръчвам книжките на Джули Гарууд, "Венчило с дявола" "Брачна Авантюра" "Принцеса Алесандра" и после започни с поредицата Малъри на Джоана Линдзи. Има толков амного страхотни книги, които като ги прочетеш, едва ли ще ти харесват още книгите на Клер Лоримър или пък "Чериса" laugh.gif

Да, наистина всеки си има вкус ,но тези на мен наистина ми харесват.Историите ,които са разказани в тях не са по-малко интересни от други романи пък и незнам...героините точно на тези романи,които са били в тези"анти-класации",които ти спомена -трилогията и чериса, намирам за много борбени жени .Незнам, но наистина спомените за трилогията са ми най-пресни !Е,наистина може да има някои романи ,които са по-добри от други,но всеки труд заслужава уважение cool.gif

Здравейте отново!Имам не голям брой книжки,но все пак ако си харесате нещо мога да се опитам да ви помогна!У нас имам една доза романи ,но в къщата на баба ми имам още ,така че ето една част от тях!

1.ВикторФалк-Мъртвите Сибирски полета

2.Джуд Деверо-Сърце от лед;Сърце от пламък

3.Кристина Скай-Черната роза 1 и 2

4.Сибил Саймън-Безумно влюбена жена

5.Лина Кейджо-Нощи в бяла коприна

6.Джоун Брамш-накажи ме с целувка

7.Виктория Лий-Пазачът на тайни

8.Даниел Стийл-Изгубена любов

9.Джийн Сасън -Една Арабска принцеса разказва

10.Мика Волтари-Черният ангел

13.Катлийн Удиуиз-Кто пепел във вихъра и сълзи от злато

14.Амбър Кей-Джена

15.Ан и Серж Голн-Анжелик,маркизата на ангелите

Това са за сега !Поздрави и до скоро на всички!!!

Така, аз едно малко разборче да направя:

5,6,7,8, а може би и 4 са от поредицата на Хермес - Нови любовни романи

9 е, ако не се лъжа, първата книга от поредицата Преживяно, на която всички книги са супер според мен, защото разказват истинските истории на различни жени по света. Всяка една от тези истории е дълбоко разтърсваща и бих желала да можем да съберем и нея. Аз самата имам 2 книги от тази поредица - Сълзите на моята душа и Отшелница.

Ако може да ми кажеш нещо повече за 1 (чувала съм го само като име май), 10 и 15. cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.