Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

• Автор
Здравейте, момичета!

Наистина съм много радостна и бладарна, че намерих този форум. Искам да Ви кажа едно голямо БРАВО!

От доста време се каня да пиша, но времето все не стига.

Голяма фенка съм на Нора Робъртс, Сандра Браун, Джейн Ан Цренц и доста други. Имам доста голямо количество от книгите и, имам някои, които ги няма сканирани.

Виждам, че искате Едниствена моя любов - Нора Робъртс, от поредицата за Станисласки, става въпрос за Ник и Фреди.

Аз я имам и бих се осмелила да я сканирам, но съм с фотоаапарат само. Ако това ви е достатъчно, ще се радвам да помогна :clap:

Приятен ден на всички!

Здрасти и добре дошла. Тъй като в момента съм "дръглива" на тема Джейн Ан Кренц, аз ще те замоля за нейните книги. Особено за тези от издателство Слово, чела съм 4 книги издадени от Слово на Джейн Ан Кренц и ги обожавам и четерите. Ако можеш да пуснеш едно списъче да си набележим каквото имаш, ще е супер. Аз лично най-много искам "Звезден огън", която е предшественик на "Кристален Пламък" и "Дар от злато" която е първата преди "Дар от огън". Също ако имаш "Вярвай ми" и "Златна възможност" на същото издателство са суперски и ако имаш желание да ги скаираш съм ти роб до гроб :blink:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте, момичета!

...

Виждам, че искате Едниствена моя любов - Нора Робъртс, от поредицата за Станисласки, става въпрос за Ник и Фреди.

Аз я имам и бих се осмелила да я сканирам, но съм с фотоаапарат само. Ако това ви е достатъчно, ще се радвам да помогна :clap:

Приятен ден на всички!

Добре дошла при нас :blink:

И като допълнение.. ако нещо не ти е ясно относно инструкциите за заснимане с фотоапарат, бих те насочила към peppinka - тя е най-големия майстор на фотоапарата тук cool.gif Драсни й едно ЛС, вярвам, че ще ти помогне при нужда :clap:

Здравейте, момичета!

Наистина съм много радостна и бладарна, че намерих този форум. Искам да Ви кажа едно голямо БРАВО!

От доста време се каня да пиша, но времето все не стига.

Голяма фенка съм на Нора Робъртс, Сандра Браун, Джейн Ан Цренц и доста други. Имам доста голямо количество от книгите и, имам някои, които ги няма сканирани.

Аз я имам и бих се осмелила да я сканирам, но съм с фотоаапарат само. Ако това ви е достатъчно, ще се радвам да помогна :)

Приятен ден на всички!

Добре дошла и от мен-нали знаеш колкото повече,толкова повече!

Добре дошла при нас :friends1:

И като допълнение.. ако нещо не ти е ясно относно инструкциите за заснимане с фотоапарат, бих те насочила към peppinka - тя е най-големия майстор на фотоапарата тук cool.gif Драсни й едно ЛС, вярвам, че ще ти помогне при нужда ;)

УФ,нещо се изчервих, :shy11: .Аз много не разбирам ,но с каквото мога ще помагам.

Моля, моля, за мен беше удоволствие. А ето и другите две книжки. Приятно четене cool.gif :

Патриша Корнуел:

"Следа" --> account-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=1037

4storing: http://4storing.com/g9ctx/1da29a6e22da1522...e2fd3a49db.html

"Хищник" --> account-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=1038

4storing: http://4storing.com/0hkzs/48ce5f63dae32d56...b6fbf6a3a4.html

Много благодая за книгите.Хубаво е да смениш жанра от време на време,та после като се върнеш на лов сторитата ти харесват още повече.

Благодаря за топлото посрещане, момичета!

Списък на книгите ще мога да направя най рано в събота, че иначе няма време.

Имам някой от книгите на Нора Робъртс, които свалих от нета в PDF, преработени в уърд, сещам се за Наташа и Слънчевата Кембъл, ако проявявате интерес мога да ги кача.

:laughing5:

Извинявам се, че не тук мястото може би, но може ли да помоля ако някой има и може да сканира "Интервю с вампир" на Ан Райс. Аз бих искала и да си я купя, но се оказва че няма откъде sad.gif

Имам някой от книгите на Нора Робъртс, които свалих от нета в PDF, преработени в уърд, сещам се за Наташа и Слънчевата Кембъл, ако проявявате интерес мога да ги кача.

:help wanted:

Ами те тези книги са качени именно тук.За съжаление няма други места където да намериш нещо ново.Повечето се качват тук,чрез 4 storing или Мастерс и Акаунт.Или в читанката,където има мн други жанрове.Но всичко е навързано-ние сме книжен октопод :help wanted: .

Здравейте на новодошлите! cool.gif:) Много се радвам че с всеки ден ставаме все повече :clap:

И да благодаря за книжките :handshake::):)

Момичета, направо ще се пръсна от радост, ако не споделя с вас. Днес имах работа в Пловдив и реших да наобиколя сергиите зад пощата на главната. И... о,Боже, на една сергийка седи кротко и ми намига "Честни предателства" на Нора. ohmy.gif Направо не повярвах, като видях. Купих си я на съвсем прилична цена. Забърсах още няколко други, сред които след внимателно прочитане на резюмето и ровене в мозъчния ми компютър :) , се оказа следната (на Торнадо - поредица Любовни):

"Двойна сватба"е страхотна книга,една от любимите ми.В нея се разказва за две момичета,които много си приличат,женят в една и съща рокля,една и съща къща,в един и същ ден,но в разстояние на 150 години.Едната е Миси Монроу и живее в 1992 г.,жена с самочуствие и свикнала да командва.Жени за да обедини нейната фирмата с тази годеника си,но не го обича,смята годеника си прекалено спокоен.Годеникът и също не я обича и жени само заради сливането на компаниите.Другата е Мелиса Монгомъри и живее в 1852,стеснително и срамежливо момиче,тя е далечна братовчедка на Миси,сгодена е още от дете,но не харесва годеника си,защото го смята арогантен и властен.Той от своя страна,също не я харесва,защото смята за прекалено мекушава.В деня сватбите им и двете си пожелават едновременно,че искат навсякъде,само не и тук и благодарение на един магъчески камък всяка от тях се озовава на мястото и във времето на другата.Оттам нататък следват много забавни ситуации ,докато всяка се оправя във времето на другата и с настоящите си годеници ;)

ПП: @ Ralna: Мило, оказа се, че имам резюмето на "Авантюристът". Ако сколасам, довечера ще го напиша в блога. cool.gif

ЦИТАТ(silvyy @ 15.04.2009г. в 12:01ч.)

Ами те тези книги са качени именно тук.За съжаление няма други места където да намериш нещо ново.Повечето се качват тук,чрез 4 storing или Мастерс и Акаунт.Или в читанката,където има мн други жанрове.Но всичко е навързано-ние сме книжен октопод :) .

Добре дошла и от мен cool.gif ,ние тук всички сме съмишлинички,обичаме книгите и да четем,а сравнението с октопод ми хареса много,найстина всяка от нас опитва да допринесе с каквото може.

Най-много ми хареса това,че все още има още и други заразени от книгите и стават все повече,така че не се чуствам едва ли не като луда ;) .

Редактирано от sanian (преглед на промените)

:speak:

Добре дошла при нас :lol6:

Ако имаш нещо на Сандра Браун което не е качено, ще е страхотно.

post-170671-1239803866_thumb.jpgМомичета, някой откри ли тази книжка.

Еех,че тя е качена.Да.Много е хубава."Даровете на любовта" от Катрин Стоун

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Момичета, някой може ли да сканира "Креолско сърце" :) Видях, че преди няколко дни сте писали за нея :) Книжката е страхотна .. Имах я преди време, но ми я откраднаха :nono: така де уж само да я прочете мацката, обаче вече 5 години забравя да ми я върне, което за мен си е чиста кражба :nono: Много ще съм благодарна ;)

Момичета, ето моя списък на книги на Нора Робъртс, които имам а не са качени.

THE STARS OF MITHRA - минипоредица "Звездите на Митра"

Hidden Star ( 1997) Скрита звезда

Captive Star (1997) Пленена звезда

Secret Star ( 1998) Тайна звезда

LOVING JACK

Best Laid Plans (1989) Водопад в пустинята

THE STANISLASKIS

Waiting for Nick (1997) Единствено моя любов

THE MACGREGORS

Rebellion (1988) Бунтът

The Winning Hand (1998) Джакпот

IRISH HEARTS

Irish Rose (1988) Ирландска роза

Island of Flowers (1982) Островът на цветята

From This Day (1983) Любов край езерото

Untamed (1983) Опасен огън

Tonight and Always (1983) Тази нощ и завинаги ("Нощи завинаги" 3в1 - Бард)

Endings and Beginnings (1984) Край и начало ("Нощи завинаги" 3в1 - Бард)

Storm Warning (1984) Предчувствие за буря

Rules of the Game (1984) Правилата на играта

Less of a Stranger (1984) Луна парк

A Matter of Choice (1984) Въпрос на избор ("Нощи завинаги" 3в1 - Бард)

The Right Path (1985) Верният път

Night Moves (1985) Защото те обичам

A Will and a Way (1986) Завещанието

Carnal Innocence (1992) Порочна невинност

Unfinished Business (1992) Незавършена соната)

Hidden Riches (1994) Скрити богатства

The Reef (1998) Проклятието на Анжелик

Carolina Moon (2000) Брегът на тъмната вода

The Villa (2001) Отрова

Birthright (2003) Въглени в мъртвата пепел

Blue Smoke (2005) Стъпки от огън

Angels Fall (2006) Смърт край змийската река

High Noon (2007) Точно по пладне

Песента на сърцето

Сега започвам със сканирането на Единствена моя любов.

Редактирано от silvyy (преглед на промените)

LOVING JACK

THE STANISLASKIS

THE MACGREGORS

Rebellion (1988) Бунтът

IRISH HEARTS

The Villa (2001) Отрова

Песента на сърцето

Леле,мила,ако можеш да ги сканираш,ще съм ти много благодарна,когато можеш разбира се!Просто обожавам всички книги на Нора :nono:

LOVING JACK

THE STANISLASKIS

THE MACGREGORS

Rebellion (1988) Бунтът

IRISH HEARTS

The Villa (2001) Отрова

Песента на сърцето

Здравей и от мен. След като сваршиш с "Единствино моя любов", може ли да сканираш и "Отрова" и "Брега на тъмната вода". Предварително благодаря kiss.gif

Момичета, ще ги сканирам, но незнам за колко време.

Сега се боря с фотото за да станат както трябва сканиранията.

• Автор

LOVING JACK

THE STANISLASKIS

THE MACGREGORS

Rebellion (1988) Бунтът

IRISH HEARTS

The Villa (2001) Отрова

Песента на сърцето

O'оооо аз искам Rebellion (1988) Бунтът, чела съм я и ного много я харесвам. Тя е историческа, чесно казано не знам дали има други исторически на Нора. Ако имаш нещо историческо сканни го и него плийс.... kiss.gif Ох "Бунтът" е много хубава книжка. Тя ми е първата която прочетох на Нора, защото по онова време не четях нищо съвременно. Много много хубава книга. :help wanted:

Ооо, колко много книжки на Нора, моля те да сканираш колкото може повече :) Отдавна си я харесвам, а откакто преди няколко седмици ометох Публични тайни още повече дори. Невероятна книжка, не е прекалено сълзлива и сантиментална, в нея има и тъжни моменти, също и любов, и криминална е, но и семейна сага, абе точно по мой вкус. А и главният- Майкъл не е типичният корав мъжага, а е напълно правдоподобен, имаш чувството че ей сегичка ще оживее и ще искочи от книгата. А и да попитам нещо. Сега чета Дивият рай на Джоана Линдзи- книгата да не е част от поредица или е самостоятелна?

Редактирано от Ayase (преглед на промените)

Дивият рай на Джоана Линдзи е самостоятелна книга.

Момичета, благодаря за новите книги!

Искам да ви кажа че утре публикувам класацията, защото нямам търпение да пусна новата - много е яка (добре че беше Съни да ми даде няколко дни отдих, та да я измисля :angry: , така че който още не се е включил, нека побърза или ако му трябва още време, нека ми пише на лични.

И имам един въпрос, КОЛКО КНИГИ има издадени от Нора Робъртс, тази авторка ми абсолютна мъгла, не съм чела нищо от нея, ама и не смея, вземе да ми хареса и нея да почна да събирам - съвсем ще ме изгонят от вкъщи, но все пак, тъй като повето от вас познават вкусовете ми относно книгите, препоръчайте ми една нейна, да видя за какво става на въпрос :)

Искам да ви кажа че утре публикувам класацията, защото нямам търпение да пусна новата - много е яка (добре че беше Съни да ми даде няколко дни отдих, та да я измисля ;) , така че който още не се е включил, нека побърза или ако му трябва още време, нека ми пише на лични.

И имам един въпрос, КОЛКО КНИГИ има издадени от Нора Робъртс, тази авторка ми абсолютна мъгла, не съм чела нищо от нея, ама и не смея, вземе да ми хареса и нея да почна да събирам - съвсем ще ме изгонят от вкъщи, но все пак, тъй като повето от вас познават вкусовете ми относно книгите, препоръчайте ми една нейна, да видя за какво става на въпрос :blink:

Какво да ти кажа-която и книжка на Нора да избереш,няма да сбъркаш.По-старите и книги са романтични,а по-скоршните имат съспенс-убийства и т.н.Но винаги има happy end!Така че избирай една и няма да съжаляваш.Аз съм направо пристрастена към книгите и :huh:

Искам да ви кажа че утре публикувам класацията, защото нямам търпение да пусна новата - много е яка (добре че беше Съни да ми даде няколко дни отдих, та да я измисля :huh: , така че който още не се е включил, нека побърза или ако му трябва още време, нека ми пише на лични.

И имам един въпрос, КОЛКО КНИГИ има издадени от Нора Робъртс, тази авторка ми абсолютна мъгла, не съм чела нищо от нея, ама и не смея, вземе да ми хареса и нея да почна да събирам - съвсем ще ме изгонят от вкъщи, но все пак, тъй като повето от вас познават вкусовете ми относно книгите, препоръчайте ми една нейна, да видя за какво става на въпрос :blink:

Нора Робъртс има издадени около 165 книги,без да се брои поредицата за Ева Далас.Може да пробваш с "Честни илюзии".Една от най-хубавите й книги.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.