Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Относно класациите-макар,че отмина сега се сетих за още един вариант-Шефове и Служители-умирам за такива истории между шефа и секретарката и веднага се сещам за "В плен на сърцето" от Лий Майкълс.Тази жена знае как да пише-жалко,че книгите й са толкова малко.

И ако не ви затруднявам да ми кажете нещо за Кристина Скай,Катрин Коултър,Линда Хауърд и др.Тези автори се споменаваха в началото на тази тема ,но сега няма нищо за тях(дори в класациите).

Питам,защото мисля за лятото да принтна едно 10-на книжки (или да купя) и събирам отзиви.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Относно класациите-макар,че отмина сега се сетих за още един вариант-Шефове и Служители-умирам за такива истории между шефа и секретарката и веднага се сещам за "В плен на сърцето" от Лий Майкълс.Тази жена знае как да пише-жалко,че книгите й са толкова малко.

И ако не ви затруднявам да ми кажете нещо за Кристина Скай,Катрин Коултър,Линда Хауърд и др.Тези автори се споменаваха в началото на тази тема ,но сега няма нищо за тях(дори в класациите).

Питам,защото мисля за лятото да принтна едно 10-на книжки (или да купя) и събирам отзиви.

Значи за Кристина Скай-една от личните ми любимки-чела съм всичките й книги издадени на български, не че са много, но просто Перлата на любовта и Рубинът, са ми едни от любимите книги изобщо, Индия и Открадни сърцето ми също си заслужават, хубавото на авторката е че сюжетите й са доста различни и са изпълнени с действие, нали знаеш как някои книги са скучновати, е нейните са адски динамични, аз по десетобалната й давам 10 с един минус, заради "Черната роза" - тази книга изобщо не ми хареса, многократно изстъквах защо, но ПАК ПОДЧЕРТАВАМ останалите й книги са връх!

За Катрин Каултър, аз лично съм чела само Непознатата от Ямайка, която в интерес на истината не я разбрах изобщо, все още нямам мнение за авторката, но толкова са ми я хвалили, че като видя нейна книга задължително си я взимам, ако ще ти е от полза - тя е една от любимките на рускините (съдя за това от прочетенето из руските страници) наравно с Джудит Макнот, Джоана Линдзи и Джуд Деверо, даже мисля че в анкетата им за авторки, тя беше на четвърта позиция!

Хубав ден на всички

Значи за Кристина Скай-една от личните ми любимки-чела съм всичките й книги издадени на български, не че са много, но просто Перлата на любовта и Рубинът, са ми едни от любимите книги изобщо, Индия и Открадни сърцето ми също си заслужават, хубавото на авторката е че сюжетите й са доста различни и са изпълнени с действие, нали знаеш как някои книги са скучновати, е нейните са адски динамични, аз по десетобалната й давам 10 с един минус, заради "Черната роза" - тази книга изобщо не ми хареса, многократно изстъквах защо, но ПАК ПОДЧЕРТАВАМ останалите й книги са връх!

За Катрин Каултър, аз лично съм чела само Непознатата от Ямайка, която в интерес на истината не я разбрах изобщо, все още нямам мнение за авторката, но толкова са ми я хвалили, че като видя нейна книга задължително си я взимам, ако ще ти е от полза - тя е една от любимките на рускините (съдя за това от прочетенето из руските страници) наравно с Джудит Макнот, Джоана Линдзи и Джуд Деверо, даже мисля че в анкетата им за авторки, тя беше на четвърта позиция!

Хубав ден на всички

Благодаря.Аз се просветлих малко и установих,че "Черна роза" и "Перлата" са 2 и 3 книга от Regency era

А "Индия" е свързана с "Открадни Сърцето ми".

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Благодаря.Аз се просветлих малко и установих,че "Черна роза" и "Перлата" са 2 и 3 книга от Regency era

А "Индия" е свързана с "Открадни Сърцето ми".

Абсолютно главният от "Открадни сърцето ми" е брат на Индия, а и в четирите книги е спомената бабата на Индия, която е много гъста с героите от Перлата, може и да бъркам , но мисля че става въпрос за една и съща херцогиня Кранфорд

Аз пък да похваля Катрин Каултър - страхотна авторка - поредицата : Невестата от шербрук, Лорд Найтингейл, Непозната от Ямайка, Тайната на Валънтайн - страхотна! Редовно я препрочитам!

Чела съм и няколко съвременни - Аристократът - много сладка и още една Лабиринтът - тази е направо възхитителна!

От Кристина Скай съм чела Рубинът /даже сага пак го взех от една приятелка да го чета/ много ми беше харесала.

Линда Хауърд пише по лекички книжки - тип арлекинчета, но също са готини.

Момичета, много благодаря за новите книжки, особено за Нощен патрул :rolleyes:

Редактирано от silvyy (преглед на промените)

Този път ще съм скромна, ще пусна само една книжка, че програмата ми е натоварена и няма време за повече:

Джули Гарууд - Разбивач на сърца /Първата книга от съвременната поредица Бюканън - Ренард./

Приятно четене! cool.gif

Благодаря много! biggrin.gif

Здравейте, опитах да сваля книгата на Нан Райън

Под знака на звездите от account-co.net но не успявам. Само аз ли имам този проблем?

Възможно ли е да я качите и във 4storing?

Редактирано от porsha (преглед на промените)

Момичета, много благодаря за новите книжки, особено за Нощен патрул :)

Аз на Л.Хауард имам 2 книги.

1.Търси се съпруга-нещо не ми хареса.

2.Сенки от мрака -повече драма,малко крими ,но ми хареса.А пък тази книга въобще не ми се видя лека(за разлика от №1).Прочетете я-няма да съжалявате! Сега се чудя какво да мисля за нея.

Здравейте, опитах да сваля книгата на Нан Райън

Под знака на звездите от account-co.net но не успявам. Само аз ли имам този проблем?

Възможно ли е да я качите и във 4storing?

Аз го свалям без проблем. ;)

Аз на Л.Хауард имам 2 книги.

1.Търси се съпруга-нещо не ми хареса.

2.Сенки от мрака -повече драма,малко крими ,но ми хареса.А пък тази книга въобще не ми се видя лека(за разлика от №1).Прочетете я-няма да съжалявате! Сега се чудя какво да мисля за нея.

Не всички арлекинки на Линда Хауърд са хубави.А освен това тя отдавна не пише "леки" книги.Стилът й малко прилича на този на Елизабет Лоуъл и Сандра Браун,по-ранните й герои понякога са груби и жестоки.Пълноформатните й романи са много по-интересни.На мен лично най-много ми харесаха Среднощна дъга,Невинни лъжи,Белязаният Макензи,Мисията на Макензи,Убий и кажи,Втори шанс,Сенки от мрака,Ласката на огъня,Мъжът от сънищата,Сърцето на амазонката...

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

• Автор
Благодаря pepi kiss.gifkiss.gif

Инче пускала ли си прелъстен,че ме нямаше известно време да не съм пропуснала нещо cool.gif

Не съм я досканирала мила, малко се замотах, че имам изпити, а са много гадни. В четвъртък ми е последния за тая седмица и тогава ще я довърша.

Не всички арлекинки на Линда Хауърд са хубави.А освен това тя отдавна не пише "леки" книги.Стилът й малко прилича на този на Елизабет Лоуъл и Сандра Браун,по-ранните й герои понякога са груби и жестоки.Пълноформатните й романи са много по-интересни.На мен лично най-много ми харесаха Среднощна дъга,Невинни лъжи,Белязаният Макензи,Мисията на Макензи,Убий и кажи,Втори шанс,Сенки от мрака,Ласката на огъня,Мъжът от сънищата,Сърцето на амазонката...

Аз не мога да кажа, че съм чела много нейни книжки, само няколко от типа на Търси се съпруга.

Сега ще видя от този списък има ли нещо в нета да си го дръпна да го пречета. ;)

Благодаря.Ще потърся тези книги.

А "Търси се..."не ми хареса не защото е лека,а просто сценария ми се видя нереален.Все едно сме18-ти век.

Здравейте,

ИК "Плеяда" ще преиздадат още три книги на Джудит Макнот. Новата й книга "Can't take my eyes off of you" ще излезе в Щатите през месец май, а у нас се очаква през есента.

Аз пък да похваля Катрин Каултър - страхотна авторка - поредицата : Невестата от шербрук, Лорд Найтингейл, Непозната от Ямайка, Тайната на Валънтайн - страхотна! Редовно я препрочитам!

Чела съм и няколко съвременни - Аристократът - много сладка и още една Лабиринтът - тази е направо възхитителна!

От Кристина Скай съм чела Рубинът /даже сага пак го взех от една приятелка да го чета/ много ми беше харесала.

Момичета, много благодаря за новите книжки, особено за Нощен патрул ;)

Само да вмъкна, че поредиците са:

1. "Невестата от Шербрук", "Непознатата от Ямайка" и "Съдби в окови" /още не съм я изчела, но все хубави отзиви съм чувала, особено за първата книга/

2. "Цената на рая", "Лорд Найнтингейл" и "Тайната на Валантайн" / тази трилогия е трепач, остана ми да прочета само третата, но за първите две книги гарантирам, че са страхотни! /

3. "Сабрина", "Измамата" и "Дивия барон" / от тук мога да изкажа мнение само за "Дивия барон", която е една от първите книги, които съм чела, а това ще рече преди 6-7 години, и също една от любимите ми. /

4. "Насленицата", "Херцогът", "Контесата" / също мога да коментирам само последната от споменатите книги, разказва се първо в лице ед.ч. от главната героиня и е един много свеж забавен роман, като в същото време има и крими нишка в историята. /

Та това имах да кажа за Катрин Каултър, една от фаворитките ми е. :whist:

1. "Невестата от Шербрук", "Непознатата от Ямайка" и "Съдби в окови" /още не съм я изчела, но все хубави отзиви съм чувала, особено за първата книга/

2. "Цената на рая", "Лорд Найнтингейл" и "Тайната на Валантайн" / тази трилогия е трепач, остана ми да прочета само третата, но за първите две книги гарантирам, че са страхотни! /

3. "Сабрина", "Измамата" и "Дивия барон" / от тук мога да изкажа мнение само за "Дивия барон", която е една от първите книги, които съм чела, а това ще рече преди 6-7 години, и също една от любимите ми. /

4. "Насленицата", "Херцогът", "Контесата" / също мога да коментирам само последната от споменатите книги, разказва се първо в лице ед.ч. от главната героиня и е един много свеж забавен роман, като в същото време има и крими нишка в историята. /

Та това имах да кажа за Катрин Каултър, една от фаворитките ми е. :P

Мале, благодаря че си ме поправила :baby: как съм ги опетлала. Така е като пиша от работа, така става.

Момичета, всички книжки от списъка, който съм качила са вече при мен. Ето обаче и допълнителния списък, книгите от който ще получа утре - моля прегледайте го и ако нещо се дублира, кажете навреме, за да не си играя напразно:

Арлекин "Романс":

1.Лий Майкълс - Продавачка на мечти

2.Карин Ван дер Зее - Любовни ритми

3.Катърин Джордж - Пътуване към щастието

4.Рут Дейл - Изпитанието

5.Деби Макомбър - Нора

6.Ан Мари Дюкет - Опасен полет

7.Сюзън Маккарти - Танц с непознат

8.Маделин Кеър - Бурното море на любовта

9.Бетани Кембъл - Диамантената клопка

10.Шенън Уевърли - Летен роман

11.Карол Мортимър - Необяснимо влечение

12.Сели Уентуърт - Стаена страст

13.Робърт Лий - Лирична соната

Арлекин "Страст":

1.Кейт Лондон - Любовен сезон

2.Джоуи Хол - Дългоочакван празник

3.Шери Удс - Земя за двама

4.Джейн Ан Кренц - Чародей

Арлекин "Изкушение":

1.Джина Уилкинс - Непокорено сърце

2.Шенър Мейн - Верен ход

3.Джоси Рос - Съдбовна авантюра

4.Елиз Тайтъл - Невъзможна любов

5.Барбара Делински - Нещо по-различно

Очаквайте по книжка на ден качена cool.gif

Здравей :) ,

Да те помоля да махнеш от списъка си "Пътуване към щастието", която е вече качена, "Продавачката на мечти", "Летен романс" и "Диамантена клопка", които вече са сканирани, но ще ги кача малко по-късно.

За всички останали Арлекинчета предварително благодаря cool.gif . Доста стабилна бройка са :huh:

Редактирано от Desi_Zh (преглед на промените)

Та това имах да кажа за Катрин Каултър, една от фаворитките ми е. :)

Бих искала твърдо да подкрепя Тихи относно Катрин Каултър - една от най-любимите ми авторки на исторически романси cool.gif От изброените от Тихи романи няма слабо място, всичките са трепач. Но горещо препоръчвам: "Лорд Найтингейл" (уникална книга,направо я обожавам ;) ), "Невестата от Шербрук", "Сабрина", "Дивия барон", "Наследницата" и "Херцогът". Всички те са от категорията романи, които с удоволствие препрочитам. :angry: (То май почти всичките изборих, ама като всичките са убийствено интересни ;) )

Момичета,благодаря за отзивите . ;)

Аз почнах "Лорд Найтингейл",но я зарязах,защото реших,че няма да ми хареса.Но утре я подхващам пак.

Бих искала твърдо да подкрепя Тихи относно Катрин Каултър - една от най-любимите ми авторки на исторически романси cool.gif От изброените от Тихи романи няма слабо място, всичките са трепач. Но горещо препоръчвам: "Лорд Найтингейл" (уникална книга,направо я обожавам ;) ), "Невестата от Шербрук", "Сабрина", "Дивия барон", "Наследницата" и "Херцогът". Всички те са от категорията романи, които с удоволствие препрочитам. :) (То май почти всичките изборих, ама като всичките са убийствено интересни :lol6: )

Хехе, Боби, мой човек си, "Лорд Найнтингейл" е личния ми фаворит от авторката, напълно споределям симпатиите ти за книгата! cool.gif

Момичета,благодаря за отзивите . :P

Аз почнах "Лорд Найтингейл",но я зарязах,защото реших,че няма да ми хареса.Но утре я подхващам пак.

Няма да съжаляваш. :)

• Автор

Нова книга, нова книгаааааааааааа........... Божке тея от Ирис ги карат на конвейр biggrin.gif

"Съвършен герой" - Саманта Джеймс

Англия, началото на XIX век.

Откакто лейди Джулиана е била изоставена буквално пред олтара, тя ненавижда всички мъже.

Но когато внезапно един опасен разбойник я отвлича, тя се озовава в нова ситуация.

Този мъж е не само красив, но и благороден - истински съвършен герой.

И скоро между двамата започват да прехвърчат искри...

Вижда ми се интересна :whist:

post-42937-1240897538_thumb.jpg

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Здравейте, аз писах в другия линк за съвременни романи но явно този е е работещия, чели ли сте нещо от Сюзън Кайл, харесвате ли я? Искам да ви поздравя за форума и скоро време искам и аз да ви зарадвам с някоя книга, стига да се справя скачването й поздрави на всички и все така да сте готини :whist: и да ни радвате с хубави книги моят фаворит е Сандра Браун не всичко но това което ми харесва ми харесв :yanim:а и нямам търпение да качите нейните обещани книги

Нова книга, нова книгаааааааааааа........... Божке тея от Ирис ги карат на конвейр biggrin.gif

"Съвършен герой" - Саманта Джеймс

Англия, началото на XIX век.

Откакто лейди Джулиана е била изоставена буквално пред олтара, тя ненавижда всички мъже.

Но когато внезапно един опасен разбойник я отвлича, тя се озовава в нова ситуация.

Този мъж е не само красив, но и благороден - истински съвършен герой.

И скоро между двамата започват да прехвърчат искри...

Вижда ми се интересна :rolleyes:

Книгата е трета от трилогията за семейство Стърлинг.Не е лоша.

Героят е шпионин с тайна мисия,преследващ фалшификатори и играе роля на разбойник.

Здравейте, аз писах в другия линк за съвременни романи но явно този е е работещия, чели ли сте нещо от Сюзън Кайл, харесвате ли я? Искам да ви поздравя за форума и скоро време искам и аз да ви зарадвам с някоя книга, стига да се справя скачването й поздрави на всички и все така да сте готини :blink: и да ни радвате с хубави книги моят фаворит е Сандра Браун не всичко но това което ми харесва ми харесв :Pа и нямам търпение да качите нейните обещани книги

Аз я харесвам.Имам няколко нейни книги.Сюзън Кайл всъщност е Диана Палмър.Книгите, написани под името Сюзън Кайл,ми харесват дори повече,отколкото на Диана Палмър.

Здравейте, аз искам да попитам някой чел ли е Обещанието на Тъндър на Кони Мейсън? Хубава ли е? Аз съм чела само първата част Отвът хоризонта и ми хареса, но все пак питам да не се изненадам неприятно.....

Книгата е трета от трилогията за семейство Стърлинг.Не е лоша.

Героят е шпионин с тайна мисия,преследващ фалшификатори и играе роля на разбойник.

Да и на мен ми харесва цялата серия. Първата книга обаче за мен си остава най-добра от цялата серия.

Защо не карат серийте подред. Какъв е смисълът да се започва от 3-та книга!? ohmy.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.