Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

здравейте!имам огромна молба ще можели да качите последните книжки в 4storing или друг торент,защото в accaunt вече за шести път се опитвам да си направя регистрация и не става,за първи път ми се случва такова нещо, направо ми иде ;);) Много ще съм ви благодарна :wors:

Ех, да знаеш и аз бях на същото дередже, опитвах да се регистрирам и не става и не става. Идеше ми човек да утрепя, накрая се отказах. Добре че NELG ми каза че там като се регистрираш не ти пращат после мейл, тоест сигурно вече си регистрирана, но по-добре пиши на NELG на лични, ще ти каже най-добре.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Регистрацията ми е активна, но за програмата не съм сигурна.

uTorrent също върши страхотна работа, освен това е препоръчителна за тракера: http://www.utorrent.com/ ;)

Здравейте момичета,

интересувам се дали някой от вас ползва "LBook eReader V3" или някакво друго устройство за четене на електронни книги и какви са ви впечатленията от него.Надявам се да ми помогнете при избора ми на такова устройство. :wors:

здравейте!имам огромна молба ще можели да качите последните книжки в 4storing или друг торент,защото в accaunt вече за шести път се опитвам да си направя регистрация и не става,за първи път ми се случва такова нещо, направо ми иде ;) ;) Много ще съм ви благодарна :wors:

Регистрацията ми е активна, но за програмата не съм сигурна.

http://www.utorrent.com/

точно това ползвам и то без проблем!

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Можете ли да ми препоръчате някоя интересна книга за рицари или лордове?

За рицари-"Отмъстителят" на Тереза Медейрос - много е добра, а за лордовете, кажи нещо по-конкретно какво ти се чете, защото във всяка втора книга главният е аристократ, нещо по криминално ли ти се чете в смисъл динамично и пълно с обрати или по-спокойна книжка, концентрина изцяло върху отношенията между героите?

За рицари-"Отмъстителят" на Тереза Медейрос - много е добра, а за лордовете, кажи нещо по-конкретно какво ти се чете, защото във всяка втора книга главният е аристократ, нещо по криминално ли ти се чете в смисъл динамично и пълно с обрати или по-спокойна книжка, концентрина изцяло върху отношенията между героите?

Ами да, нещо по-спокойно. Иначе благодаря ти за тази. Сега ще я погледна.

Ами да, нещо по-спокойно. Иначе благодаря ти за тази. Сега ще я погледна.

Еми аз последно четох "Моята любима годеница" на Кристина Дод - сладка книжка, без нищо излишно, също така и "Скандал" на Аманда Куик, "Софи" на Хедър Кулман

Да, книгата я има в doc формат. Ето го линк-а за партидата, в която се съдържа и тя: http://4storing.com/22tl6/0ea20b64480b303a...807226467a.html

Нямам отделен линк, така че се надявам да не ти е проблем, че ще трябва да изтеглиш целия архив. Другия вариант е да изчакаш Ели /NELG/ да редактира торента си в акаунт, в който е поредицата и да влючи doc формата на книгата там. Ще й кажа при първа възможност.

мерси много

Можете ли да ми препоръчате някоя интересна книга за рицари или лордове?

Среднощен бродник-Айрис Йохансон.Не е съвсем безметежна,но като се появи главния нещата се поукротяват.Не знам,но много го харесвам(главния).Мисля ,че отношението му към главната е приятно разнообразие ,в сравнение с "Взимам каквото искам" в другите книги.Макар,че и не е някакъв джентълмен прекрасен :grimace: .

Здравейте, книгата която искам да снимам и която искам да кача е Да обичаш отново на Сандра Браун все още не е готова за качване но се надявам скоро и това да стане

бих искала да питам за книгата опасно красив на Сандра Браун а също и за Френска коприна и Огледален образ, мисля че си струват

Страшно много благодаря за книжките. Започнах да чета Отмъстителят и наистина ме увлече. От много време си търсех такава книга. Благодаря!

Ако някой може да помогне аз търся Lois Mcmaster Bujold - Sharing knife Volume 04 - Horizon - знам че в България са издадени първите 3 книги от поредицата Споделящия нож и ако някой намери 4-тата книга много моля да я качи, 4-тата в началото на годината е издадена в чужбина така че дори на английски да се намери ще съм много благодарна :yanim:

Ако някой може да помогне аз търся Lois Mcmaster Bujold - Sharing knife Volume 04 - Horizon - знам че в България са издадени първите 3 книги от поредицата Споделящия нож и ако някой намери 4-тата книга много моля да я качи, 4-тата в началото на годината е издадена в чужбина така че дори на английски да се намери ще съм много благодарна :yanim:

Ето я на английски:

http://4storing.com/y1tflr/9f8b517355b505d...2f9fbae65b.html

Здравейте, момичета,

Ако някой все още има проблем със свалянето на последните книжки от торента ето и линк към 4storing, където са и 10-те http://4storing.com/dgnu2a/50a7c9cf554a76c...903692a3a7.html

Лека вечер на всички ;)

Такаа.Прочетох "Лорд Найтингейл" и смятам ,че това е супер книжка.Главната е страшна-много различна от повечето героини-знае какво иска и го постига ,без да се тръшка и чака някой мъж да и помогне.Само малко се обърках,кой е убиеца-решавам ,че е един после друг,пак се връщам на първия и така падна голяма чуденка.

И още една книжка-Любов и закон на Нора Робъртс.Много приятно изненадана съм.

Главната е шериф и арестува главния за превишена скорост.От повечето подобни книги винаги се разочаровам-главната се държи нахакано,докато главния не я целуне.И изведнъж почва да подскача като ощипана девойка-ама,не ти за каква ме мислиш-все едно ще я изяде.

Да не започвам,че...

А тази книжка е просто суупер-прочетете я няма да сгрешите.

адресът където качих Да обичаш отново на Сандра Браун е

http://4storing.com/links/pk5gvl/1e3cf62d9...8153aa2f207130b

а сега да ви напиша кои книги имам

Завис Сандра Браун

Не ми изпращайте цветя Сандра Браун

Бурата Сандра Браун

Белва Плейн Споен шепот

Хедвиг К. Малер Само ти единствена

Арнет Лем Годежът

Х Греъм Дивата котка

Роза през зимата

Сърце от пламък, сърце от лед

Шана

Дяволско желание

Сърце под маска

Отвличане в рая

Тамариск

Вихрена страст

Нежната измамница

Вихрения танцьор

Шантал

Сълзи от злато

Любимия непознат

Морийн

Катрин Карол Франц

Като пепел във вихъра

Вихрената годеница

Мари Луиз Фишер Съперницата

розови, с имена и тн

Нощи в бяла коприна

Може би съм чакала теб

По мъж така не съм копняла

Обичам те проклетнико

Ако искаш да ме имаш

Приласкай ме в топла вечер

Само една нощ с теб

Тъй желан и толкова далечен

Аз съм най-добрата в ранчото на мустангите

Много самотна и секси

Остани завинаги

Ще те накарам да се влюбиш

Сини сънища сънувам

Даяна

Саманта

Стопли ме с дъха си

Изгаряща ласка - Хелън Митермайер

Рандеву - Ам- Куйк

Страст Катрин Харт

31 любовни романа

Слънцето на етиопия

съпруг по поръчка

след раздялата

златна любов

приключение в тирол

необикновен случай

близнаци

изстрадана любов

сърце в очакване

къщата на морския бряг

брачна авантюра

непознатия годеник

загубения рай

любовта на монахинята Марин Дели

адресът където качих Да обичаш отново на Сандра Браун е

http://4storing.com/links/pk5gvl/1e3cf62d9...8153aa2f207130b

Мерси за книжката, линка е http://4storing.com/free/pk5gvl/d4f3a1b89a...61a0ef99e9.html

Давай само линка за сваляне, защото иначе някой без да иска може да я изстрие :huh:

Огледален образ е разкошна книга! Дадох я на една приятелка да я прочете и така и не я върна ohmy.gif

Мерси за книжката, линка е http://4storing.com/free/pk5gvl/d4f3a1b89a...61a0ef99e9.html

Давай само линка за сваляне, защото иначе някой без да иска може да я изстрие :huh:

Огледален образ е разкошна книга! Дадох я на една приятелка да я прочете и така и не я върна ohmy.gif

Пише ми, че файлът не съществува! sad.gif

Пише ми, че файлът не съществува! sad.gif

вярно, че така пише ;)

Аз преди малко я свалих незнам какво е станало, и линка работатеше!

Може би трябва да се качи отново!

Sonni,

Не ми изпращайте цветя Сандра Браун

Арнет Лем Годежът

Х Греъм Дивата котка

Роза през зимата

Сърце от пламък, сърце от лед

Шана

31 любовни романа

брачна авантюра

Тези ги има качени.За другите не мога да кажа.

А линка и на мен не ми работи. ohmy.gif

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Здравейте скъпи дами, аз ще помоля да ми препоръчате от всички книги които сте сканирали, тези които се разказват за пирати, или действието се развива на кораб. Благодаря предварително!

Здравейте скъпи дами, аз ще помоля да ми препоръчате от всички книги които сте сканирали, тези които се разказват за пирати, или действието се развива на кораб. Благодаря предварително!

На първо време можеш да погледнеш Пиратска целувка на Сабрина Джефрис, Играта на Бренда Джойс, Ветровете на съдбата на Лори Макбейн, Брачна авантюра на Джули Гарууд, Капитанът и дивата котка на Кат Мартин, Пламъкът и цветето на Катлийн Удиуиз. По-късно повече ще предложа.

На първо време можеш да погледнеш Пиратска целувка на Сабрина Джефрис, Играта на Бренда Джойс, Ветровете на съдбата на Лори Макбейн, Брачна авантюра на Джули Гарууд, Капитанът и дивата котка на Кат Мартин, Пламъкът и цветето на Катлийн Удиуиз. По-късно повече ще предложа.

Много блгодаря за бързия отговор cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.