Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте!

Относно питането на Маги - всеки, който иска може да качи скановете си на торент. Ако имате нужда от помощ драснете ми едно лс. За сийда смятам че няма да има проблем - тука не сме егоисти. Всеки който изтегли някоя книжка може да я сийдва, важното е тя да се качи, сийдър винаги ще се намери - аз самата сийдвам денонощно. Относно проблема на първата страница, мисля че идеята да се заменят линковете в 4сторинга с торентите е страхотна, дори и да работи вече 4сторинг. Инче, аз мога веднага да ти дам линковете към торентите които аз съм качила досега, ако все още искаш да го направиш това.

С торента този, който сваля има възможност не само първата корица да види, а и анотацията. Под торента има възможност за коментар - там е мястото където всеки може да остави впечатленията си за книгата. Така следващия който я сваля ще има възможност и това да разбере - дали си заслужава или не. Ще се радвам да помогна на всеки който реши да се включи в качването на торенти.

Успех!

Давай мило, аз ще навържа картинките. Ама ако ги имаш направени на серии, в смисъл да ажем на Джоана само малъри, на един торент, само викингите на друг, нали? :) Пращай ми линковете и аз ще се оправя после.

Е идеята е страхотна,тъкмо такива като мен няма да се чудят коя книга от коя поредица е cool.gif:speak::)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

• Автор
Е идеята е страхотна,тъкмо такива като мен няма да се чудят коя книга от коя поредица е cool.gif:speak::)

За момента са готови само Лей Грийнууд и Джоана Линдзи. Но скоро ще ги опаткаме всичките. :)

Момичета искам да ви питам има ли още книги към Ирландска магия, Ирландско сърце и Ирландска роза. :)

Редактирано от besos (преглед на промените)

Здравейте,

Някой чел ли нещо от Tracy Ann Ewarren?

Има ли преведено на български?

това е официалния и сайт.

http://www.tracyannewarren.com/

Изглежда интересен автор,но ако няма някое арлекинче, едва ли е издавана на бг.

И момичета ,тези класации ще трябва да ги правим пак.Просто не познаваме добре авторите.Според мен в "Любим автор" непременно трябва да присъства Кристина Дод.Тази жена празно няма!

А някой измисли ли нещо за платените торенти(преведени)?

Момичета искам да ви питам има ли още книги към книгите на Нора Робъртс- Ирландска магия, Ирландско сърце и Ирландска роза. :)

Само тези трите са. cool.gif

Изглежда интересен автор,но ако няма някое арлекинче, едва ли е издавана на бг.

И момичета ,тези класации ще трябва да ги правим пак.Просто не познаваме добре авторите.Според мен в "Любим автор" непременно трябва да присъства Кристина Дод.Тази жена празно няма!

А някой измисли ли нещо за платените торенти(преведени)?

хехе тез въпроси дето само аз мога да отговоря: за съжаление докато не платя правата на книгата няма как да пусна платен торент. работя по въпроса, но плюс всичко останало кризата удари и тук така че да сме живи и здрави... но не съм се отказала. а книжката за дрю ( някой пита по-рано)се редактира много сериозно защото има нужда, но се бави и заради това, че трябва да купя правата. приемам съдействие от всякъде- нямам предвид финансово а като контакт с издателство и или патент от където да ги закупя и тогава бързо ще види бял свят.

хехе тез въпроси дето само аз мога да отговоря: за съжаление докато не платя правата на книгата няма как да пусна платен торент. работя по въпроса, но плюс всичко останало кризата удари и тук така че да сме живи и здрави... но не съм се отказала. а книжката за дрю ( някой пита по-рано)се редактира много сериозно защото има нужда, но се бави и заради това, че трябва да купя правата. приемам съдействие от всякъде- нямам предвид финансово а като контакт с издателство и или патент от където да ги закупя и тогава бързо ще види бял свят.

По-боса в тези работи не мога да бъда,а доколкото разбирам не мога да помогна .Желая ти обаче късмет,че като се оправиш с формалностите ще завалят едни поръчки,едни списъци..

Хеси много,много ти благодаря cool.gifkiss.gifkiss.gif

Cheetah казвай ако можем да помагаме,а ти ориентирала ли си се към някое издателство и да не ти правят проблеми :)

Хеси много,много ти благодаря cool.gifkiss.gifkiss.gif

Cheetah казвай ако можем да помагаме,а ти ориентирала ли си се към някое издателство и да не ти правят проблеми :)

издателството на джоана е ясно да видим дали ще продадат правата и колко ще искат готвя писмо което да им изппратя и ще видим мисълта ми бе ако някой знае на джулито гарууд издателството в щатите та да пратя и за двете книги защото само така мога да купя правата в директен контакт с тях. а иначе тук имало някакво патентно дето си купуваш патента и нямаш проблеми ама щот не ми е е ясно и затова питах ама ще се оправям някак. те книгите да станата другото ще му бера аз гайлето. Благодаря за желанието да помогнете.идеи приемам всякакви

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Можете ли да ми кажете, понеже започнах да сканирам една книга, дали могат да се добавят страници в pdf. файла? Смисъл ако спра за малко и след няколко часа си продължа, дали може да се добавят още страници. Ох, малко не го обясних както трябва, но сигурно сте ме разбрали. :doh:

• Автор

Мило, да ти кажа много сложно ми се струва. Нямам идея как, но ако трябва викай да удрям и аз по едно рамо. Иначе, ако вземем едно издателство да си направим, по малко главоболия ще имаме :doh:

Искам да питам компетентните за една книга.Спомням си,че ставаше дума за руска благородничка,доста разглезена.Но я сгодиха и тръгна да пътува с годеника си ,и за да го откаже не се къпеше,за да мисли ,че тя няма никаква хигиена.

Дали това не е "Ти ми принадлежиш" на Джоана Линдзи?

Незнам дали ти върши работа, това е сайта на патентното ведомство http://www.bpo.bg/. Не съм го разглеждала, но би трябвало да има телефон за контакт, а те могат най-добре да ти обяснят цялата процедура.

Редактирано от ldo (преглед на промените)

издателството на джоана е ясно да видим дали ще продадат правата и колко ще искат готвя писмо което да им изппратя и ще видим мисълта ми бе ако някой знае на джулито гарууд издателството в щатите та да пратя и за двете книги защото само така мога да купя правата в директен контакт с тях. а иначе тук имало някакво патентно дето си купуваш патента и нямаш проблеми ама щот не ми е е ясно и затова питах ама ще се оправям някак. те книгите да станата другото ще му бера аз гайлето. Благодаря за желанието да помогнете.идеи приемам всякакви

Значи Джулито е американка .Издателите й са някои си Simon and Schuster,Inc.Ако искаш да купиш права върху тяхна книга,трябва да изпълниш някои условия.

И понеже нито чаткам англето много,нито съм по формалностите ,ето виж те какво искат:

Саймън и Шустър

Незнам дали ти върши работа, това е сайта на патентното ведомство http://www.bpo.bg/. Не съм го разглеждала, но би трябвало да има телефон за контакт, а те могат най-добре да ти обяснят цялата процедура.

много ти благодаря ще се възползвам след празниците

Линдзи и Кристина Дод ползват същто издателство.

Мило, да ти кажа много сложно ми се струва. Нямам идея как, но ако трябва викай да удрям и аз по едно рамо. Иначе, ако вземем едно издателство да си направим, по малко главоболия ще имаме :wors:

хехе и аз това искам но сега ще стане по бавно отколкото си го представях. важното е че знам, че имам подкрепа, а другото... както дойде все ще го измисля аз ако не изпуша от толкова книги. виждам искате и още ама мойта работа за съжаление е по бавна, а аз държа да ви предоставя качествен продукт така че моля за търпение. Инче, специално за теб мила - бъг в системата на организация. ангела се бави поради обстоятелства, независещи от мен. моля те да ме извиниш. при първа възможност продължавам

Искам да питам компетентните за една книга.Спомням си,че ставаше дума за руска благородничка,доста разглезена.Но я сгодиха и тръгна да пътува с годеника си ,и за да го откаже не се къпеше,за да мисли ,че тя няма никаква хигиена.

Това е книжката и между другото е много интересна :temperature:

Точно това е книгата Пепинка, но не съм сигурна че тя е рускиня. Помня, че той е от Кардиния и че е близък приятел на краля на Кардиния, за когото също има книга. Впечатленията ми от нея са много добри. Наистина забавно книжле.

Нова книжка: Джакпот Нора Робъртс /от серията за Магрегър, разказва се за Мак Магрегрегър, големият син на Серина и Блейд.

http://4storing.com/vfeiid/d0d62a595641e28...9f361b70c3.html

Xesi, ако можеш да я качих в торент ще съм ти много благодарна :rolleyes:

Нова книжка: Джакпот Нора Робъртс /от серията за Магрегър, разказва се за Мак Магрегрегър, големият син на Серина и Блейд.

http://4storing.com/vfeiid/d0d62a595641e28...9f361b70c3.html

Xesi, ако можеш да я качих в торент ще съм ти много благодарна :P

:rolleyes::clap::clap:kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.