Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравей, ето част от книгата(до 19 глава).Извинявай за лошото качество, но камерата на телефона ми не е особено качествена. Прегледай снимките , и ако все пак искаш , ще ти я снимам до края.

Мила, не мисля че е от значение дали камерата е качествена или не. Просто това НЕ Е техника за заснемане на текст. Да не говорим, че не е хубаво за очите да се чете такъв продукт. То с дигиталните апарати е трудно, та какво остава за камера на телефон. Но съм възхитена от желанието ти да споделиш това, което имаш, с всички нас. :rolleyes:cool.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ако нямате нищо против, аз мога да поема за скан тази книжка, за да не ви затрудняваме с тези камери и фотоапарати...

Здравей,

моля те направи скан на тази книжка, сигурна съм ,че много от нас ще бъдат щастливи да я прочетат :)

post-219809-1242483273_thumb.jpg

post-219809-1242483283_thumb.jpg

Благодаря за книжките!

Това е сборник с три преиздадени разказа на Нора.Първоначално те са публикувани в следните сборници:

In Dreams в сборника Once Upon A Dream (2002)

Магията /Spellbound/ в сборника Once Upon A Castle (1998) /Замъкът на обречените/

Ever After в сборника Once Upon A Star (1999)

Аха,значи не са нещо ново,а само по разл. начин издавани.

Хайде и аз да се отчета с един скан: cool.gif

Аманда Куик - Отдаването

П.С. Xesi, почти успях да си изпълня обещанието. ohmy.gif Просрочих си времето само с 15 мин. за този скан. biggrin.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

И ето последната поръчка

Джудит Макнот - Рай

Много благодаря Ели, вече съм заклет фен на Макнот и попивам всичко нейно!!!

Аманда Куик - Отдаването

П.С. Xesi, почти успях да си изпълня обещанието. ohmy.gif Просрочих си времето само с 15 мин. за този скан. biggrin.gif

И на теб Боби, много благодаря, днес мисля да я почвам да я чета тази книжка, ще ми разкажеш ли малко за нея :rolleyes:

П.С. Тамън дочетох "Неуловимия пламък" на Катлийн Удиуиз и момичета обожавам я тази авторка, книгата е страхотна, имах огромни очаквания за нея (все пак е продължение на любимата ми книга - Пламъкът и цветето) и не само се оправдаха, но и ги надмина, та който не я е чел-горещо я препоръчвам!

И ето последната поръчка

Джудит Макнот - Рай

Благодаря :):wors:kiss.gifkiss.gif

Аманда Куик - Отдаването

И благодаря и за тази :clap:

И на теб Боби, много благодаря, днес мисля да я почвам да я чета тази книжка, ще ми разкажеш ли малко за нея :P

П.С. Тамън дочетох "Неуловимия пламък" на Катлийн Удиуиз и момичета обожавам я тази авторка, книгата е страхотна, имах огромни очаквания за нея (все пак е продължение на любимата ми книга - Пламъкът и цветето) и не само се оправдаха, но и ги надмина, та който не я е чел-горещо я препоръчвам!

Съгласна съм с теб,страхотна книга,след като я прочетох ми стана една най-любимите,няма момент ,който да не ми е харесал,а на теб кой момент най-много ти хареса

Редактирано от margc (преглед на промените)

Аманда Куик - Отдаването

Простено да ти е закъснението, чадо.. de7c2591f2b8c37577d05965ab2c947e.gif

Хей,момичета(и момчета,ако някой се крие),имаме нова класация!Моля, давайте идеи-не ми се рови в книгите.

И ето последната поръчка

Джудит Макнот - Рай

Много ти благодаря! :);):wors:

В списъците за сканиране не видях "Горещ лед", "Въглени в мъртвата пепел" на Нора Робъртс.Ако не обърквам на някого плановете мога да ги сканирам или да ги снимам с фотоапарат , но това ще е някъде към 5.06.

И на теб Боби, много благодаря, днес мисля да я почвам да я чета тази книжка, ще ми разкажеш ли малко за нея :P

И другите две от поредицата са страхотни: Пламъкът и цветето и След целувката, който се чуди какво да чете,въобще няма да съжалява ако ги започне.

И другите две от поредицата са страхотни: Пламъкът и цветето и След целувката, който се чуди какво да чете,въобще няма да съжалява ако ги започне.

Подкрепям те напълно, трилогията е супер!!!

margc най-любимият ми романтичен момент, е след като Джърмейн каза на Бо, че Сарина е бременна, той отиде да я търси в къщата й, а тя беше в ателието и гледаше портрета му, в момента в който Бо влезе при нея (тя не го вижда) тя така горко се разплака, че ми скъса сърцето и тогава той метна скъсаните документи за анулирането на масата, тя го видя и му се метна на врата, беше толкова романтично и мило, отдавна не бях циврила на любовен роман но този момент адски ме развълнува, а най-смешно от цялата книга ми беше, когато Бо разпитваше баща си как на неговата възраст успява да задоволява майка му, общо взето адски му се подиграваше пък Брандън го заплаши че ще му направи братче или сестриче, попиках се от смях laugh.gif Да не продължавам че има още много, суперска книга!!!

Много благодаря за книжките! :yanim:kiss.gif

Пете, хващай "Отдаването" и няма да съжаляваш. Четох я преди време и много ми хареса, както всичко на Аманда. Тя е една от любимите ми авторки, но първенството го държи Катлийн Удиуиз.

И мила, забелязала съм, че вкусовете ни с тебе съвпадат, не само че Удиуиз ни е любимка и всичко нейно и според мене е супер, но и когато публикуваш някое мнение или дори когато коментираш класациите - ами просто моите мисли ги казваш с твои думи. Ето само едно доказателство /макар че има много/:

Любимият ми момент от "Неулоеимия пламък" е, когато Джърмейн се опита да очерни Сарина в очите на Бо, като му каза, че Сарина е бременна, а той вместо да се ядоса, най-самодоволно й заяви, че ще става баща и че детето на Сарина е от него. Ех, да можех да й видя физиономията на Джърмрейн! :P:lol6:

И после когато отиде да намери Сарина в къщата й и скъса документите за анулиране..... Е, ти си се изразила доста добре, няма смисъл да го повтарям. Изобщо, щом ти публикуваш мнение, аз няма смисъл да се включвам, просто остава само да се подпиша и аз след тебе. ;)

Така че не се и съмнявам, че "Одаването" ще ти хареса.

Приятно четене!

Здравейте момичета,

оказва се , че навсякъде където търся Шенън Дрейк е псевдоним на Хедър Греъм.Знаете ли заглавия издадени на българсйи под този псевдоним? :P

Здравейте момичета,

оказва се , че навсякъде където търся Шенън Дрейк е псевдоним на Хедър Греъм.Знаете ли заглавия издадени на българсйи под този псевдоним? :)

"Удоволствието на краля" и "А утре славата", втората я има издадена и под заглавието "Създадена за любов" вече авторът е Хедър Греъм, само за тези се сещам

gaytanka стана ми много мило като прочетох коментара ти и се радвам че вкусовете ни се препокриват, тамън ще си препоръчваме книжки ;)

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

...

Пете, "Отдаването" е напълно в духа на Аманда Куик biggrin.gif Знаеш, че ми е слабост и всеки роман, написан от нея ми е сред любимите ;) В романа главните пак са нестандартни герои - луди глави (особено главната), попадащи в забавни или опасни ситуации :) Мисля, че ще ти допадне, след като хареса "Скандал" и "Рандеву" от тази авторка. Между впрочем, в един общ скан съм сложила и двете части, т.к. ги имам като две отделни книги. Надявам се да не ви затруни при четенето. Затова след 254 страница (там завършва 1-та част) продължава със страница 5 (това е началото на 2-та част). ;)

"Удоволствието на краля" и "А утре славата", втората я има издадена и под заглавието "Създадена за любов" вече авторът е Хедър Греъм, само за тези се сещам

kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Подкрепям те напълно, трилогията е супер!!!

margc най-любимият ми романтичен момент, е след като Джърмейн каза на Бо, че Сарина е бременна, той отиде да я търси в къщата й, а тя беше в ателието и гледаше портрета му, в момента в който Бо влезе при нея (тя не го вижда) тя така горко се разплака, че ми скъса сърцето и тогава той метна скъсаните документи за анулирането на масата, тя го видя и му се метна на врата, беше толкова романтично и мило, отдавна не бях циврила на любовен роман но този момент адски ме развълнува, а най-смешно от цялата книга ми беше, когато Бо разпитваше баща си как на неговата възраст успява да задоволява майка му, общо взето адски му се подиграваше пък Брандън го заплаши че ще му направи братче или сестриче, попиках се от смях laugh.gif Да не продължавам че има още много, суперска книга!!!

Е,радвам се да науча,че не само аз плача докато чета книги,защото така вживявам в героите,че все едно съм аз.А този момент бе един от емоциалните,които съм чела ме развълнува много,а най-забавните моменти бе когато гадната съобщи на Бо,че става баща в опит да я очерни пред нащия и както той я затапи,че става баща и че е съпруг на Серина,наистина и аз искам да и видя лицето в този момент или бе много интересно когато Бо научи историята на родителите си,бе много изненадан,ами това,че Брендън хващал всеки път оръжието,когато някой поглеждал към по-малката му дъщеря cool.gif Наистина страхотна книга!Обожавам книгите и на Аманда Куик и нямам търпение да прочета"Отдаване" :)

gaytanka стана ми много мило като прочетох коментара ти и се радвам че вкусовете ни се препокриват, тамън ще си препоръчваме книжки ;)

:) А някоя от тези книги качени ли са във форума. :question:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.