Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Честит празник и от мен.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Честит празник на всички!!!Дано се сдобием с повече четящи(на хартиени носители),че да има повечко издавани книги.

Ето я и обещаната втора книга на Лий Чайлд: cool.gif

Труден за убиване - Лий Чайлд

Честит празник и от мен!

Е кога сколаса бе слънце. Хеси пак ще те погне дето си ги подкарала на конвейр. А да не забравя да ти благодаря за препоръчаните книжки. Тиквичките загоряха зарад тоз Лорд Найнтингейл. Подразбира се вярвам, че цената на рая съм я вдишала като Алф.

Е кога сколаса бе слънце. Хеси пак ще те погне дето си ги подкарала на конвейр. А да не забравя да ти благодаря за препоръчаните книжки. Тиквичките загоряха зарад тоз Лорд Найнтингейл. Подразбира се вярвам, че цената на рая съм я вдишала като Алф.

А, Хеси се постара да ми намери работа, а аз мислех да сканирам още една книга днес... хихи, може и да успея.

Много се радвам, че ти харесаха книжките, макар че не се съмнявах, трилогията е трепач. После като прочетеш и "Мечтая за теб" и "Удоволствието на краля" пак да си кажеш мнението. cool.gif

Момичета, направо не мога да повярвам какво разбрах току-що. :) Може би някои от вас знаят и си траят, ама докато търсех англ. заглавие на една книга на Дженифър Уайлд за блога, попаднах на мнение на читател в Амазон, където пише, че професорът му в университета е приятел на автора, който се оказа МЪЖ!? ohmy.gif

ДЖЕНИФЪР УАЙЛД Е МЪЖ!? :eek: Погледнах веднага във фантастик фикчън и се оказа че името е псевдоним на Том Елмър Хуф, който е писал под още 4 ЖЕНСКИ имена. Починал е през 1990 г. Да му се невиди. :huh: Такъв сюрприз не съм очаквала, ама ХИЧ. :):);)

Аз пак искам да се помоля за липсващи странички - "Роза през зимата", книга 1, стр. 34 и 35?

Момичета, направо не мога да повярвам какво разбрах току-що. :huh: Може би някои от вас знаят и си траят, ама докато търсех англ. заглавие на една книга на Дженифър Уайлд за блога, попаднах на мнение на читател в Амазон, където пише, че професорът му в университета е приятел на автора, който се оказа МЪЖ!? ohmy.gif

ДЖЕНИФЪР УАЙЛД Е МЪЖ!? :eek: Погледнах веднага във фантастик фикчън и се оказа че името е псевдоним на Том Елмър Хуф, който е писал под още 4 ЖЕНСКИ имена. Починал е през 1990 г. Да му се невиди. :huh: Такъв сюрприз не съм очаквала, ама ХИЧ. :):P:P

ех, тая Дженифър! вече направо съжалявам, че не съм чела нищо от нея laugh.gif Но нали е починал Г-н Хуф, ще се въздържа от коментар ... мъж да използва женско име за псевдоним - за първи път чувам

ех, тая Дженифър! вече направо съжалявам, че не съм чела нищо от нея laugh.gif Но нали е починал Г-н Хуф, ще се въздържа от коментар ... мъж да използва женско име за псевдоним - за първи път чувам

Нали? И то цели четири женски имена!? Ето страницата му във ФФ: T.E.Huff @ Fantastic Fiction

Дами, тъй като може би доста от нас вече се чудят как да систематизират книгите, които имат, за да са винаги в крак и да не им се случва да купят някое книжле два пъти или да се чудят кое са чели, кое - не, реших да споделя с вас една много удобна програмка. Може би единственият й минус е, че няма български интерфейс, макар да може да се пише в нея на роден език. Но какво ли се обяснявам, направо ви оставям да я погледнете сами:

MyBookLib Organizer

Дано ви е от полза, както на мен /то си личи от скрийншотите :offtopic_s: /.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Дами, тъй като може би доста от нас вече се чудят как да систематизират книгите, които имат, за да са винаги в крак и да не им се случва да купят някое книжле два пъти или да се чудят кое са чели, кое - не, реших да споделя с вас една много удобна програмка. Може би единственият й минус е, че няма български интерфейс, макар да може да се пише в нея на роден език. Но какво ли се обяснявам, направо ви оставям да я погледнете сами:

MyBookLib Organizer

Дано ви е от полза, както на мен /то си личи от скрийншотите ;) /.

Тихчо, мерси много, мила kiss.gif Пуснах да си я свалям веднага - изглежда лека и удобна за работа. Отдавна имах нужда от такова "чудо". laugh.gif Че само трупам нови и нови книги, а дори и бройката не им знам: над 500 са само историческите любовни романи, отделно кримки, класика, малко фантастика (само за цвят ;) ) и малко документални (за престиж ;) не че ги чета ). Сега ако мога да си открадна и свободно време, та да седна да си ги опиша, направо ще умра от кеф. :P

Тихчо, мерси много, мила kiss.gif Пуснах да си я свалям веднага - изглежда лека и удобна за работа. Отдавна имах нужда от такова "чудо". laugh.gif Че само трупам нови и нови книги, а дори и бройката не им знам: над 500 са само историческите любовни романи, отделно кримки, класика, малко фантастика (само за цвят ;) ) и малко документални (за престиж ;) не че ги чета ). Сега ако мога да си открадна и свободно време, та да седна да си ги опиша, направо ще умра от кеф. :P

О, и аз бях в твоето положение. Но когато бройката започна да набъбва скорострелно си седнах на дупето и докато не изнамерих програмата не се спрях. Наистина е лека и удобна. Малко се поозорих докато картотекирам първоначално всичко, което имах тогава, но след това, като влязох в крак, стана много лесно да си добавям новите придобивки. Освен това само с няколко кликвания си правя справка за книгите, които съм прочела (поставям им тикчета) и които имам. Това доста ми помагаше за различните класации на Петето. Но ти, мила, определено ми биеш рекордите, моите исторически любовни романи са малко повече от 380, съвременните ми за 35, криминалните/детективски са 60 и оттам нататък продължавам с малко класика, чиклит, дестка литература, малко фентъзи/фантастика, хумор, някой и друг трилър... ами общо имам около 600 книги, но още не съм изчела всички, че то купуването бързо става, а за четене се иска време. ;)

Момичета може ли да помоля някой да сканира корицата на Бети Нийлс - Хълмът на влюбените. Книжката я имам в текст, но нямам първа корица и инфото за нея - оригинално заглавие, година...

Ели, инфото го има във файла:

-Бети Нийлс

ХЪЛМЪТ НА ВЛЮБЕНИТЕ

HARLEQIJIN™

Оригинално заглавие: HILLTOP TRYST

Издател на оригинала: HARLEQUIN ENTERPRISES LTD., 1990 Автор: ©BETTYNEELS, 1989 Преводач: ЙОЛИНА МИЛАНОВА Редактор: АННА РОМАНОВА

за българското издание "АРЛЕКИН БЪЛГАРИЯ" ЕООД, София 1992 Романът е издаден с разрешението на "HARLEQUIN ENTERPRISES B.V."

Остава само корицата cool.gif

Здравейте. Моя проблем със свалянето от торент сайтове не се реши. За да свалям от интернет ползвам компютъра в работата ми, а той е защитен със някаква програма и дори не позволява започване да сваляне. Много моля ако може да качите книгите на Джули Гаруд за Бюканан-Ренард в 4storing. Вкъщи също имам доста книги, но те са от по-старите, а и нямам къде да ги сканирам. Ако има начин бих ги предоставила за сканиране. ;)

Здравейте. Моя проблем със свалянето от торент сайтове не се реши. За да свалям от интернет ползвам компютъра в работата ми, а той е защитен със някаква програма и дори не позволява започване да сваляне. Много моля ако може да качите книгите на Джули Гаруд за Бюканан-Ренард в 4storing. Вкъщи също имам доста книги, но те са от по-старите, а и нямам къде да ги сканирам. Ако има начин бих ги предоставила за сканиране. :)

Торент-сайта е видим в целия свят, така че е най-удобно да се качват там книгите, а не в 4сторинга, който е видим само в България. Така че явно ще се наложи да си потърсиш друг компютър извън работата си! В краен случай има и интернет-зали с компютри на този свят, освен на работата ти, мисля..

Много мерси за тази книжка на Джен Остин, Боби 8bcdf8d8ee015999f1c1c86dda19d218.gif8bcdf8d8ee015999f1c1c86dda19d218.gif8bcdf8d8ee015999f1c1c86dda19d218.gif. И аз съм и голяма почитателка и много се радвам, че си направила колекция с нейни книги, защото аз все още не съм ги събрала всичките e953c474f52d49f1cf31a17e57550174.gif

Още не съм чела "Лейди Сюзън" и нямам търпение да я започна fb40afdae47bef97979802ccb7fc43c3.gif

Много бих искала да прочета и "Ема", защото наскоро гледах и двете екранизации по книгата и си мисля, че тя ще е много хубава.

Поздрави!

Много мерси за тази книжка на Джен Остин, Боби 8bcdf8d8ee015999f1c1c86dda19d218.gif8bcdf8d8ee015999f1c1c86dda19d218.gif8bcdf8d8ee015999f1c1c86dda19d218.gif. И аз съм и голяма почитателка и много се радвам, че си направила колекция с нейни книги, защото аз все още не съм ги събрала всичките e953c474f52d49f1cf31a17e57550174.gif

Още не съм чела "Лейди Сюзън" и нямам търпение да я започна fb40afdae47bef97979802ccb7fc43c3.gif

Много бих искала да прочета и "Ема", защото наскоро гледах и двете екранизации по книгата и си мисля, че тя ще е много хубава.

Поздрави!

Оооо,Деска, радвам се, че и ти си почитателка на Джейн Остин. Както съм я подкарала, най-вероятно ще кача цялата й колекция cool.gif "Ема" е страхотен роман (много си го обичкам) и с удоволствие също ще го сканирам kiss.gif

Здравейте. Моя проблем със свалянето от торент сайтове не се реши. За да свалям от интернет ползвам компютъра в работата ми, а той е защитен със някаква програма и дори не позволява започване да сваляне. Много моля ако може да качите книгите на Джули Гаруд за Бюканан-Ренард в 4storing. Вкъщи също имам доста книги, но те са от по-старите, а и нямам къде да ги сканирам. Ако има начин бих ги предоставила за сканиране. :rolleyes:

Твоят проблем прилича повече на "стена от фирмен сървър", тоест мястото където работиш, има т.нар. "интернет защита", чиято цел е минимизиране даунлодването на излишни програми от интернет, и контрол над всякакви данни в персоналните компютри. По тази логика, предполагам, не можеш да си свалиш и скайп, и торенти, тъй като те са извън разрешения пакет от програми.

Ако си в чужбина, не можеш да сваляш и от 4storing, тъй като този пък сайт (незнайно защо така) разрешава даунлод само от България. Затова можеш да пробваш друг компютър - не този в работата ти.

Успех.

Редактирано от irra (преглед на промените)

За мой срам все още не съм чела книга на Джейн Остин, само съм гледала екранизации по нейни филми. Но благодарение на Боби kiss.gif , ще попълня този си пропуск. Благодаря, мила. :)

ПП: Още смях от мен: Факт & Коментар

За мой срам все още не съм чела книга на Джейн Остин, само съм гледала екранизации по нейни филми. Но благодарение на Боби kiss.gif , ще попълня този си пропуск. Благодаря, мила. :help:

ПП: Още смях от мен: Факт & Коментар

гане паднах направо. трябваше да доживея толкоз лета за да схвана що съм чита-тоест гепард. ами не съм си прибирала ноктите. Толкоз близко до ума пък виж ме как се изненадах. страхотни бисери и много забава. блг

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.