Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Ето една нова книжка, дами cool.gif

Нора Робъртс – Горещ лед

Благодаря Xesi!Книжката е много хубава,препорачвам я на всички cool.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

И такааа, дами.. следва поредната партида текстови формати cool.gif

Първоначално мислех да ви лепна пълния списък, обаче 105 имена ще дойдат малко множко ми се струва, така че ще ви дам направо линка :cheers:

Имайте впредвид, че този линк ще е временен - след няколко дни торента ще бъде изтрит, а книгите разпределени по линкове в темата "Линкове за любовни романи"

105 Любовни романа

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

В какъв формат са тези книги в 105 любовни романа, щото не ми се отварят въобще. Единствено ги чета в text document, а не го обичам този формат.

В какъв формат са тези книги в 105 любовни романа, щото не ми се отварят въобще. Единствено ги чета в text document, а не го обичам този формат.

Ами преобразувай си txt-тата, като не ти допада този формат - въпрос на два клика с мишката е!

А в папките има 3 формата - txt, rtf и doc + кориците на книгите!

Още капризи?

Не ми се карай ;), и без това с тия работи съм на вие! Извинявай, ако съм те обидила или притеснила!

Компютрите са защитени със зонааларма и незнам как да мина през нея, но все пак няма значение ще опитам в интернет клуб. Благодаря за обяснението. :computer2:

Оооо,Деска, радвам се, че и ти си почитателка на Джейн Остин. Както съм я подкарала, най-вероятно ще кача цялата й колекция cool.gif "Ема" е страхотен роман (много си го обичкам) и с удоволствие също ще го сканирам kiss.gif

Много се радвам, мила :huh::huh::clap: С нетърпение ще чакам и "Ема" заедно с другите книги на Джейн bc952b41b9271b8651eada97829463cf.gif

А, Гането си призна най-накрая този грях - че не е чела досега нищо на Джей Остин. Ц ц ц, лошо :huh:

Хайде, започвай от "Гордост и предразсъдъци", мила, че глобите, които налагаме с Боби за такъв пропуск са соленички 8e1f7349ebad838066c5e4abd48bcc32.gife3c98718b2acdc3c57493306ac2fdfb9.gif

Първоначално мислех да ви лепна пълния списък, обаче 105 имена ще дойдат малко множко ми се струва, така че ще ви дам направо линка

Имайте впредвид, че този линк ще е временен - след няколко дни торента ще бъде изтрит, а книгите разпределени по линкове в темата "Линкове за любовни романи"

105 Любовни романа

Поздравления за целият редакторски екип за огромната бройка с редактирани книжки :huh: , а също и за Xesi-зоркото редакторско око, която не пропуска и грешчица да и се измъкне непоправена 9a2c221138d36a7e17b40a61ddc0f7a5.gif9a2c221138d36a7e17b40a61ddc0f7a5.gif9a2c221138d36a7e17b40a61ddc0f7a5.gif

Очаквам скоро следващите 100 бр. cool.gif:jeer:

Първоначално мислех да ви лепна пълния списък, обаче 105 имена ще дойдат малко множко ми се струва, така че ще ви дам направо линка :computer8:

105 Любовни романа

ехааа, браво! :write a letter: ще вземат да се свършат книгите за редакция ...

ехааа, браво! :) ще вземат да се свършат книгите за редакция ...

Да да.. Има още 253 необработени броя в настоящия момент + още 42, които се работят, а колко още ще качат.. не ми се мисли направо.. ;)

Но все пак напредваме де.. 431 налични текстови формата - пак в настоящия момент - никак не са малко.. cool.gif

...

А, Гането си призна най-накрая този грях - че не е чела досега нищо на Джей Остин. Ц ц ц, лошо :)

Хайде, започвай от "Гордост и предразсъдъци", мила, че глобите, които налагаме с Боби за такъв пропуск са соленички 8e1f7349ebad838066c5e4abd48bcc32.gife3c98718b2acdc3c57493306ac2fdfb9.gif

...

Оооо, да, мила, след като прочетеш "Гордост и предрасъдъци", няма начин да не се влюбиш в Джейн Остин и нейния неповторим стил kiss.gif Накрая няма начин сама да не решиш да се глобиш и ако може глобичките да са поредната порция "смехории" biggrin.gif ще ти бъда много благодрна. Сама се смях снощи като четох бисерите от любопитните факти и техните уникални коментари :lol6:

П.С. Ураааа, Плеяда са издали нова книга на Джоана Линдзи - Скандал и още нещо :P:clap::clap:

Бравооос, изпълниха обещанието си, че през май месец ще я издадат. Направо не мога да повярвам :):)

Скандал и още нещо

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Здравейте ! " Гордост и предразсъдъци " я има в нета текстови формат на pdf файл на BG в един торент.

Редактирано от Mirka14 (преглед на промените)

Оооо, да, мила, след като прочетеш "Гордост и предрасъдъци", няма начин да не се влюбиш в Джейн Остин и нейния неповторим стил kiss.gif Накрая няма начин сама да не решиш да се глобиш и ако може глобичките да са поредната порция "смехории" biggrin.gif ще ти бъда много благодрна. Сама се смях снощи като четох бисерите от любопитните факти и техните уникални коментари :rolleyes:

П.С. Ураааа, Плеяда са издали нова книга на Джоана Линдзи - Скандал и още нещо

Бравооос, изпълниха обещанието си, че през май месец ще я издадат. Направо не мога да повярвам

Скандал и още нещо

СУПЕРРРРРРРРРР biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif , ще си я купя и после ще я дам за сканирване, ако някой не ме изпревари. Сега чета Рицаря - я разкажете нещо, как е книжката????????

П.С. Ураааа, Плеяда са издали нова книга на Джоана Линдзи - Скандал и още нещо :offtopic_s::clap::clap:

Бравооос, изпълниха обещанието си, че през май месец ще я издадат. Направо не мога да повярвам ;):offtopic_s:

Скандал и още нещо

Юпи - юпи йей, най-накрая, да ни е честита новата книжка, и съдейки по резюмето изглежда суперска, ще пада четене!

ЕЕЕ...страхотна новина!!!! Най - сетне я издадоха тази книжка......поздравления на всички почитателки!!!!!Много, много съм щастлива!!!

Здравейте ! " Гордост и предразсъдъци " я има в нета текстови формат на pdf файл на BG в един торент.

Да, романа го има качен на много места в мрежата - в замундата е в PDF формат, в читанката отдавна го има в текстов. cool.gif Аз затова и не се напъвам да го сканирам, а качвам останалите книги от колекцията на авторката. Т.к. от тях няма нищо в електронен вариант. ;)

СУПЕРРРРРРРРРР biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif , ще си я купя и после ще я дам за сканирване, ако някой не ме изпревари. Сега чета Рицаря - я разкажете нещо, как е книжката????????

Мила, би ли уточнила за кой "рицар" питаш? На Аманда Куик ли? Ако е за нея - романа е феноменален, сред най- най-любимите ми. Чела съм го многократно и всеки път е истинска наслада и удоволствие cool.gif Но не знам дали питанката ти е за него ;)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

За мой срам все още не съм чела книга на Джейн Остин, само съм гледала екранизации по нейни филми. Но благодарение на Боби kiss.gif , ще попълня този си пропуск. Благодаря, мила. ;)

ПП: Още смях от мен: Факт & Коментар

:wow:;););):lol6::lol6::lol6:

Направо да паднеш от смях,продължавай в същия дух cool.gif

Накрая няма начин сама да не решиш да се глобиш и ако може глобичките да са поредната порция "смехории" biggrin.gif ще ти бъда много благодрна. Сама се смях снощи като четох бисерите от любопитните факти и техните уникални коментари :offtopic_s:

:wow:;):offtopic_s::lol6::lol6::lol6:

Направо да паднеш от смях,продължавай в същия дух cool.gif

Явно в блога ще се прави нова категория "Да паднеш от смях" :P

ПП: Речено-сторено: ето новата категория, барабар с новото попълнение Да паднеш от смях

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Да, романа го има качен на много места в мрежата - в замундата е в PDF формат, в читанката отдавна го има в текстов. cool.gif Аз затова и не се напъвам да го сканирам, а качвам останалите книги от колекцията на авторката. Т.к. от тях няма нищо в електронен вариант. ;)

..

Оставаше и да го сканираш.. Другите й книжки лично ще ги кача в Читанката - от твоите сканове, мила :offtopic_s:

Явно в блога ще се прави нова категория "Да паднеш от смях" :huh:

ПП: Речено-сторено: ето новата категория, барабар с новото попълнение Да паднеш от смях

Здравейте, може би се включвам в неподходящо време. Нова съм и имам няколко сканирани книжки. Една от тях е на сандра Браун "Дете, родено в четвъртък". Ще си сложа скайпа в профила и ще се радвам да си комуникираме както тук, така и там.

Здравейте, може би се включвам в неподходящо време. Нова съм и имам няколко сканирани книжки. Една от тях е на сандра Браун "Дете, родено в четвъртък". Ще си сложа скайпа в профила и ще се радвам да си комуникираме както тук, така и там.

Качи сканираните книги някъде и дай линкове към тях. Но преди това прегледай темата "Линкове на любовни романи", за да видиш дали вече не са качени книгите ти!

Явно в блога ще се прави нова категория "Да паднеш от смях" :P

Поздравления за новата категория :P а с новото попълнение наистина можеш да паднеш от смях :speak::);)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.