Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Пускам линк за поредния исторически романс от поредицата "Каприз" cool.gif Любимият ми от тази поредица (заради него реших, че трябва да се сдобия с цялата поредица), който причислявам към категорията "прочетох на един дъх" :)

"Лудостта на богатството" - Маргарет Съмървил

Първо да благодаря и второ, Боби ще разкажеш ли нещо, от резюмето кажи речи нищичко не разбрах, пък щом ти е толкоз любима 100% е убиец!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

На един дъх прочетох 3 романа на Нора Робъртс и останах много доволна от тях. На единдъх като казвам, разбирайте за 2 месеца, защото времето ми за четене се ограничава вечер от към 22.30 часа и до полунощ съм вече "захъркала" /пък може и наистина да хъркам, ама никой не ме е уведомил/, защото моята малка хубавица ми взема енергийката. Както и да е, мисълта ми е, че много ми харесаха книжките и реших да споделя с вас. Романите бяха - Сега и завинаги, Имитация в смъртта, Стъпки от огън. Не съм ги избирала, просто хванах първите три романа от тая авторка, които видях на лавиците в русенската ни библиотека.

Има ли нейни почитателки сред вас, момичета, за да ми препоръчате други нейни хубави романи.

Аз първо пиша, после чета. след като си пуснах поста, използвах търсачката и видяк 23 страници с коментари за Нора Робъртс в тази тема /уау!!!/ и съвсем се омотах. Става ми ясно, че всичко, що е написано от нея, си струва да се прочете. Едно ме изумява, тази жена как е могла да напише толкова много книги?! Че тя трябва да стои само пред лаптопа.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

На един дъх прочетох 3 романа на Нора Робъртс и останах много доволна от тях. На единдъх като казвам, разбирайте за 2 месеца, защото времето ми за четене се ограничава вечер от към 22.30 часа и до полунощ съм вече "захъркала" /пък може и наистина да хъркам, ама никой не ме е уведомил/, защото моята малка хубавица ми взема енергийката. Както и да е, мисълта ми е, че много ми харесаха книжките и реших да споделя с вас. Романите бяха - Сега и завинаги, Имитация в смъртта, Стъпки от огън. Не съм ги избирала, просто хванах първите три романа от тая авторка, които видях на лавиците в русенската ни библиотека.

Има ли нейни почитателки сред вас, момичета, за да ми препоръчате други нейни хубави романи.

Мила, тук се е заформил жесток фен-клуб на Норчето. Повечето (да не кажа всички) са на мнение, че Нора няма лоша книга. Която и да подхванеш, няма да съжаляваш. Сега и завинаги е част от поредица, Имитация в смъртта - също. Горещо препоръчвам ВСИЧКИ романи на Нора. Просто не съм в състояние да определя коя от коя е по-хубава. ;) И ми е любопитно кои нейни книги има в библиотеката ви и дали имаш възможност да сканираш, че има нейни книги които много трудно се намират... sad.gif И си права: пише като луда, има над 200 книги и за щастие само няколко не са преведени на бг. :huh:

ПП: Повече за Нора и книгите й можеш да намериш тук: Нора Робъртс

Първо да благодаря и второ, Боби ще разкажеш ли нещо, от резюмето кажи речи нищичко не разбрах, пък щом ти е толкоз любима 100% е убиец!

Книгата наистина си заслужава, според мен cool.gif

Романът е за английската аристокрация от началото на 19 в. Чичото на главния като умира завещава скъпа диамантена огърлица на любовницата си, но по грешка е доставена на главната героиня Пан. (Поради объркване в името на улиците. ) А тя е възпитана млада дама от обедняло семейство заради прахосничеството на по-големия си брат. Главния е лорд Сарсбрук, който решава, че нашата е алчна измамница, успяла да оплете чичо му в мрежите си и решава да я разобличи. Следват серия от недоразумения и разбира се хепи енд biggrin.gif Книжката е свежа и с много романтични моменти. Обичам от време на време да си я препрочитам, даже сега пак я подхванах, че докато я сканирах не устоях на изкушението. laugh.gif Ама знам ли дали на всеки ще хареса ;) Хората сме различни и естествено харесваме различни неща.

Скоро ще сканирам и последната останала от тази поредица "Каприз", а именно - "Дамата на играча". Също разкошен романс, който е пак за английската аристокрация от началото на 19в. (Божееее, обожавам такива книги ohmy.gif ) Всъщност от цялата поредица от 7 книжки само "Пламъкът" не е за англ.аристокрация. :huh:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Ми като ти казвахме.....Доста дълго ме държа тази поредица!Нищо,че Стивън Кинг казала,че С.Майер епсредствена писателка....Да не ми обижда Кинг,ама предпочитам нейните пред неговите книги....Въпрос на вкус!!

А,бе то аз си знаех с всичката тази истерия покрай филма и книгите,че ще ме хване и мен.Но нали си имам личен инквизитор на 1,5 години в къщи реших,че ще чакам удобен момент за четене.И така понеже трябваше да чакам за 3-та книга от "Кръгът" се утеших с "Здрач",нали и там има вампири.

Че като почнах чета ,свалям филм,чета гледам...Може би и затова съм доволна от филма-изгледах го докато четях 1-ва книга и в главата ми беше визията на актьорите докато четях.

Колкото до Кинг,чак не вярвам че го е казал-дори да е прав ще постигне само това да го обвинят в завист.Той пише добре,но...

Иначе "Кръгът " на Нора Робъртс е доста добра-пробвайте!

Извинявайте, но някой би ли ми казал дали книгата "Winter Fire (1996) Зовът на сърцето" е сканирана!

Благодаря предварително! :blink:

Поредицата за бароните на Катрин Каултър е 8 книги при нас има последните 3 другите издавани ли са в България :angry:

Извинявайте, но някой би ли ми казал дали книгата "Winter Fire (1996) Зовът на сърцето" е сканирана!

Благодаря предварително! :hush:

на кого е,дай някакъв автор за да е по лесно cool.gif

Поредицата за бароните на Катрин Каултър е 8 книги при нас има последните 3 другите издавани ли са в България :computer2:

на кого е,дай някакъв автор за да е по лесно cool.gif

"Зовът на сърцето" е на Елизабет Лоъл!

Поредицата за бароните на Катрин Каултър е 8 книги при нас има последните 3 другите издавани ли са в България :speak:

Мисля че си се объркала, защото поредицата за Бароните на Катрин Каултър си е от три книги, може би си ги сбъркала с поредицата за Булките, но те са 10 от които само първите три са издадени на български......

А,бе то аз си знаех с всичката тази истерия покрай филма и книгите,че ще ме хване и мен.Но нали си имам личен инквизитор на 1,5 години в къщи реших,че ще чакам удобен момент за четене.И така понеже трябваше да чакам за 3-та книга от "Кръгът" се утеших с "Здрач",нали и там има вампири.

Че като почнах чета ,свалям филм,чета гледам...Може би и затова съм доволна от филма-изгледах го докато четях 1-ва книга и в главата ми беше визията на актьорите докато четях.

Колкото до Кинг,чак не вярвам че го е казал-дори да е прав ще постигне само това да го обвинят в завист.Той пише добре,но...

Иначе "Кръгът " на Нора Робъртс е доста добра-пробвайте!

Тази книжка на Нора Робъртс има ли я сканирана? Даже може да предложите и още някой роман с вампири.

за вампири съм чела книги на Лоръл Хамилтън - даже като ги купувах на пазара продавача каза че е ранен псевдоним на Н.Робъртс /но може и да ме е излъгал/ върпеки това са много приятни книги има и романтика и екшън

за вампири съм чела книги на Лоръл Хамилтън - даже като ги купувах на пазара продавача каза че е ранен псевдоним на Н.Робъртс /но може и да ме е излъгал/ върпеки това са много приятни книги има и романтика и екшън

Да знам прочела съм първите 4 книги за Анита Блейк, има и 5та на български като се прибера в България ще си я купя. Мисля останалите (общо 12 издадени) да си ги взема на английски, че иначе ще ги чакам поне един век да излезнат на български.

Бързо питане:

Нора Робъртс - Отрова

Нора_Робъртс - Стъпки от огън

Как са им английските имена? Щото на Норчето списъка й с книги е число, клонящо към безкрайност... ohmy.gif:nono: И разполагам само с док файловете... хм...

Мисля че си се объркала, защото поредицата за Бароните на Катрин Каултър си е от три книги, може би си ги сбъркала с поредицата за Булките, но те са 10 от които само първите три са издадени на български......

Не съм,проверих преди да ви питам 8 са и в Сабрина се споменават и другите двойки някой си Джулиан,граф Марч и още няколко` cool.gifcool.gif името на поредицата е Baron series ,мен англ.ми е доста зле но дотокова мисля че го разбирам :nono:

"Зовът на сърцето" е на Елизабет Лоъл!

Заповядай cool.gif

Елизабет Лоуъл Зовът на сърцето

Бързо питане:

Нора Робъртс - Отрова

Нора_Робъртс - Стъпки от огън

Как са им английските имена? Щото на Норчето списъка й с книги е число, клонящо към безкрайност... ohmy.gif:nono: И разполагам само с док файловете... хм...

Заповядай cool.gif

Отрова - The Villa

Стъпки от огън - Blue Smoke

Не съм,проверих преди да ви питам 8 са и в Сабрина се споменават и другите двойки някой си Джулиан,граф Марч и още няколко` cool.gifcool.gif името на поредицата е Baron series ,мен англ.ми е доста зле но дотокова мисля че го разбирам :nono:

Ако си гледала на нейния сайт обърни внимание, че на горните 5 книги пише Regency series, а на долните три Baron series, тъй като съм почитателка на авторката съм запозната....

Ако си гледала на нейния сайт обърни внимание, че на горните 5 книги пише Regency series, а на долните три Baron series, тъй като съм почитателка на авторката съм запозната....

вярно,но тези поредици значи са свързани щом главните от първата се споменават във втората поредица :nono:

Първо огромнооооооооооооо благодаря за трейлъра на Новолуние, много е як и определено ще се побъркам до премиерата!!!

Боби благодаря и на теб за инфото, много ми допадат тези книжки, но за съжалениее никога не съм ги срещала sad.gif

И трето Маги виж тук, Гането ти го е написала на български, за да няма объркване http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...;showentry=5101 серията за бароните е от 3 книги и трите преведени на български

Историята е много интересна и много лесно и бързо се чете, но като цяло книгата е тежка - не е нещо леко и забавно, а мен ми беше даже малко тъжна. Така, че ти сама ще си прецениш. Всъщност директно ще си копирам единия пост, че я бях разказвала скоро:

малко ми е мъчно за главната героиня - нещо много лошо й се е случило преди, но и тя май не знае какво ... главния пък за това я мрази. Та така де, интересно ми е, има интрига.

Накратко: главните са били влюбени преди 5 години и много са се обичали, но така и не са се задълбочили (доколкото мога да разбера), защото главния - Дейн, английски офицер, впоследствие виконт - е видял възлюбената си - Тес, тя пък е обедняла аристократка и се занимава тайно с контрабанда, за да не загуби имението си - с някакъв друг. Тя пък не си спомня да е спала с другия, защото са я упоили или дрогирали (ами точно това хич не ми харесва, ама айде). И двамата се отнасят доста жестоко един с друг, въпреки че силно се привличат, а той пък е твърдо решен да си отмъсти за това, че тя така го е предала. И така всичко започва, когато на Дейн му възлагат задачата да разконспирира контрабандистите, а той си има догатки и е почти сигурен за нейното участие. Това е в общи линии сюжета.

Много мерси, но май за сега ще си я оставя за по-късно когато имам повече време за нея.Малко си е дългичка!

За всички фенове на Twilight и New Moon http://www.facebook.com/profile.php?id=116...9692&ref=mf

Само като гледах трейлъра на New Moon и настръхнах !!! Може би тази част ще е дори по-добра от миналата. Дано!!!

Първо огромнооооооооооооо благодаря за трейлъра на Новолуние, много е як и определено ще се побъркам до премиерата!!!

Боби благодаря и на теб за инфото, много ми допадат тези книжки, но за съжалениее никога не съм ги срещала sad.gif

И трето Маги виж тук, Гането ти го е написала на български, за да няма объркване http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...;showentry=5101 серията за бароните е от 3 книги и трите преведени на български

благодаря много :huh::) как не се сетих по рано cool.gif

Има си специална тема за феновете на "Здрач", така че много моля да се прехвърлите там за коментарии свързани с филма и книгите. http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=93444

някой чел ли е новата на Линдзито,хареса ли ви че от резюмето не става много ясно cool.gif

Някой може ли да ми даде линк към "Сълзи от злато" на Катлийн Удиуиз?В account-co.net я няма книгата,а линкът към 4storing.com не работи.

Благодаря предварително!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.