Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте,

съжалявам много за голямото закъснение, но напоследък нямам никакво време sad.gif

И така от мен за почитателите на Нора Робъртс, 18-та поред книга от серията "В Смъртта":

"Възкръснало минало"

Приятно четене! cool.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте,

съжалявам много за голямото закъснение, но напоследък нямам никакво време sad.gif

И така от мен за почитателите на Нора Робъртс, 18-та поред книга от серията "В Смъртта":

"Възкръснало минало"

Приятно четене! cool.gif

:cheers:;):Pkiss.gifkiss.gifkiss.gif

От известно време се каня да споделя едно откритие. Вярвам, че почитателките на Джейн Остин ще го харесат. Става дума за едно сериалче от 2008-ма, или може би филм в 4 части, името му е "Lost in Austen", а ето и резюмето:

Героинята в "Да останеш в Остин", момиче на име Аманда, живее в Лондон, има работа и приятел, но въпреки това не се чувства щастлива. И, ето че една вечер тя открива в своята вана Елизабет Бенет- героинята от романа на Джейн Остин" "Гордост и предразсъдъци". Филма е своеобразно продължение на романа "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин.

Може да се изтегли от ТУК.

Аз лично съм гледала само част от първата серия и има потенциал според мен.

Дано ви хареса! cool.gif

Мисля, че ще ми бъде интересно!

Жалко обаче, че никой не сийдва и не става да се тегли, но все пка ще чакам ;)

Благодаря, че сподели! biggrin.gif

Момичета,благодаря за отговорите,вече я почнах книгата.Все отлагах да я прочета,всички я хвалехте колко е забавна,но нали знаете,че на едни смешното е тъжно за други...Обаче като започнах ми се видя обещаваща и нали нямам против да ми я разкажат реших да потърся мнението ви.

Ох,само да ми проработи принтера,че тая малката ме...........

Здравейте,

"Възкръснало минало"

Приятно четене! cool.gif

Благодарско,няма за какво да съжаляваш.Всички правят това в свободното си време.Умирам да я прочета!!

От известно време се каня да споделя едно откритие. Вярвам, че почитателките на Джейн Остин ще го харесат. Става дума за едно сериалче от 2008-ма, или може би филм в 4 части, името му е "Lost in Austen", а ето и резюмето:

Героинята в "Да останеш в Остин", момиче на име Аманда, живее в Лондон, има работа и приятел, но въпреки това не се чувства щастлива. И, ето че една вечер тя открива в своята вана Елизабет Бенет- героинята от романа на Джейн Остин" "Гордост и предразсъдъци". Филма е своеобразно продължение на романа "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин.

Може да се изтегли от ТУК.

Аз лично съм гледала само част от първата серия и има потенциал според мен.

Дано ви хареса! cool.gif

Тихи, мерси мнооооого, мила kiss.gif Изглежда мноогообещажащ. Абе гледам да се докопам до всичко, свързано с Джейн Остин. ohmy.gif Просто няма начин да не го изгледам, след като го сваля и задължително ще споделя мнение cool.gif

...

Нора Робъртс - Горещ лед

from Bella Bass

...

линк за сваляне на файла :go ahead: .rar

Тази книга я има вече качена, мила..

Нора Робъртс - Горещ лед

Моля ви, преглеждайте книгите, които са вече качени, за да не се получават дублажи..

Ето и още една книжка, дами..

Нора Робъртс – Безсрамна добродетел

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Първо: Здрасти, аз съм новобранец.

Второ: Харесвам любовни романи и това е причината да се зачета в този форум доста преди да се реша да се регистрирам.

Останах с впечатление, че повечето от вас четат предимно исторически любовни романи - жанр, който не бях опитвала, аз съм почитателка на съвременните. Но пък реших да опитам и да видя за какво става въпрос. Започнах с няколко книжки, но вчера завърших една и реших да споделя мнението си за нея. Книгата беше Лудостта на богатството на Маргарет Съмървил.

Ахъм, сега нали мога да си кажа пространния коментар? Много бях добра в анализите по литература ;)

Стилът на авторката ми се струва типичен за епохата на Джейн Остин и в предвид, че романът се развива в периода на Регентството, мога да разбера защо го е използвала. Обикновено не ми харесват романи с гласа на всевиждащия разказвач, който си позволява да вмъква собствени коментари, вместо да ме оставя аз да си правя заключенията. Но и това го извинявам, отново ми се видя като нещо, копирано от викториански роман.

Историйката беше забавна, съвсем се покрива с представата ми за добре изкарани три-четири часа. Обаче стигаме до героите, а тук ще бъда много жестока. Главната мъжка роля /нали не искате да обременявам евентуалните читатели на този пост с имена ;) / се изпълнява от толкова праволинеен герой, та чак дрънка. Представям си го глътнал бастун, самодоволен, ала "аз винаги съм прав". Ужасно ме дразни. Защо не му сложи някои интересни недостатъци, мис Съмървил, къде ви е бил умът като пишехте? И нито веднъж не го нарича с малко име! Ако аз пишех, със сигурност щях да съм на ти с героите си. Но това с името нямаше да ме дразни толкова, ако образът бе представен добре. Което не е направено. Жалко.

Главната женска роля също беше толкова плоска, колкото и всички други. Тук поне имахме някакъв зачатък на недостатък в прикрита лека алчност и може би женска суета. За съжаление няма какво повече да се каже за женският персонаж.

Оставам с впечатление, че всички герои в книгата са нещо като архетипи, обрисувани са само с една черта от характера си и накрая авторката се погрижва всички, включително и тези, които не заслужават, да са доволни. С това визирам онова мекотело, братът.

Равносметка: Не съжалявам за времето, което отделих за книгата, беше добра. А можеше да бъде нещо много повече. Уви.

Второ: Харесвам любовни романи и това е причината да се зачета в този форум доста преди да се реша да се регистрирам.

Останах с впечатление, че повечето от вас четат предимно исторически любовни романи - жанр, който не бях опитвала, аз съм почитателка на съвременните. Но пък реших да опитам и да видя за какво става въпрос. Започнах с няколко книжки, но вчера завърших една и реших да споделя мнението си за нея. Книгата беше Лудостта на богатството на Маргарет Съмървил.

Ахъм, сега нали мога да си кажа пространния коментар? Много бях добра в анализите по литература ;)

Стилът на авторката ми се струва типичен за епохата на Джейн Остин и в предвид, че романът се развива в периода на Регентството, мога да разбера защо го е използвала. Обикновено не ми харесват романи с гласа на всевиждащия разказвач, който си позволява да вмъква собствени коментари, вместо да ме оставя аз да си правя заключенията. Но и това го извинявам, отново ми се видя като нещо, копирано от викториански роман.

Историйката беше забавна, съвсем се покрива с представата ми за добре изкарани три-четири часа. Обаче стигаме до героите, а тук ще бъда много жестока. Главната мъжка роля /нали не искате да обременявам евентуалните читатели на този пост с имена ;) / се изпълнява от толкова праволинеен герой, та чак дрънка. Представям си го глътнал бастун, самодоволен, ала "аз винаги съм прав". Ужасно ме дразни. Защо не му сложи някои интересни недостатъци, мис Съмървил, къде ви е бил умът като пишехте? И нито веднъж не го нарича с малко име! Ако аз пишех, със сигурност щях да съм на ти с героите си. Но това с името нямаше да ме дразни толкова, ако образът бе представен добре. Което не е направено. Жалко.

Главната женска роля също беше толкова плоска, колкото и всички други. Тук поне имахме някакъв зачатък на недостатък в прикрита лека алчност и може би женска суета. За съжаление няма какво повече да се каже за женският персонаж.

Оставам с впечатление, че всички герои в книгата са нещо като архетипи, обрисувани са само с една черта от характера си и накрая авторката се погрижва всички, включително и тези, които не заслужават, да са доволни. С това визирам онова мекотело, братът.

Равносметка: Не съжалявам за времето, което отделих за книгата, беше добра. А можеше да бъде нещо много повече. Уви.

Първо: Здравей и добре дошла! ;)

и сега за книгата нито авторката нито книгата ми говори нещо, но пък щом искаш да се пробваш в областта на историческите любовни романи, според мен трябва да се метнеш на нещо от класиците в жанра, и една молба ще разкажеш ли малко от сюжета на въпросната книга.

И като става дума за съвременни романи, някоя от вас момичета да е чела "Островът на дъгите" на Катрин Стоун (май така се казваше авторката), много яка, препоръчвам я на всички!!!

П.С. уффф че съм зле сега се сетих коя е книжката, открих че я продават в нета, стискайте палци да се класирам и да си я купя!!!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Филма го има и тук: Изгубена в Остин

cool.gif

Както обещах:

Вирджиния Хенли - Прелъстен

Извинявам се за закъснението и приятно четене! cool.gif

Много благодаря за книжката!

Момичета видяхте ли новата книжка на Ирис

http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=10965

ако е толкова яка на сюжет, колкото и корицата й, то книгата ще е трепач, и нещо което ми направи лошо впечатление, как не ги е срам от Ирис да пробутват вестникарската си хартия за 9 лева, не че се оплаквам ама множко ми се виждат за 200 страници sad.gif

И тъй като явно тази вечер се вдъхнових, още една книжка от мен:

Брийн Джилбърт - Прегърни ме силно

Тази книга ми беше предоставена за сканиране от Gael, така че на нея може да благодарим за факта, че вече я има тук. :lol6:

Приятно четене! :P

Ахъм, сега нали мога да си кажа пространния коментар? Много бях добра в анализите по литература :lol6:

Историйката беше забавна, съвсем се покрива с представата ми за добре изкарани три-четири часа. Обаче стигаме до героите, а тук ще бъда много жестока. Главната мъжка роля /нали не искате да обременявам евентуалните читатели на този пост с имена :P / се изпълнява от толкова праволинеен герой, та чак дрънка. Представям си го глътнал бастун, самодоволен, ала "аз винаги съм прав". Ужасно ме дразни. Защо не му сложи някои интересни недостатъци, мис Съмървил, къде ви е бил умът като пишехте? И нито веднъж не го нарича с малко име! Ако аз пишех, със сигурност щях да съм на ти с героите си. Но това с името нямаше да ме дразни толкова, ако образът бе представен добре. Което не е направено. Жалко.

Тук има почитатели и на съвременните романи :lol6: ,а и много с. романи.Пробвай Катрин Коултар от историческите (предполагам)-може да ти хареса.Или пък Джули Гаруд?

А героите мъже в историческите романи почти винаги са "аз винаги съм прав" дори и кротките такива.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Здрасти!

Да каза и аз за Lost in Austin - филмчето е адски забавно, изгледах на един дъх и четирите части преди известно време. Всъщност това си е "Гордост и предразсъдъци", но главната героиня е съвременна лондончанка и си разменя мястото с Елизабет Бенет. Съответно, понеже тя е адска почитателка на книгата и се опитва да нагласи нещата така, както ги е написала Остин, забърква невероятни каши, една от друга по-смешни. Във филма героите са шокиращо различни, от това, което си представяме, когато четем оригинала и съответно много неща добиват по-друг смисъл. В края на краищата, имаме хепиенд, но не издавам какъв biggrin.gif

извинявам се за грешката...исках само да кажа че оценявам труда на всички.. много ви благодаря за книгите :) . имам един малък проблем... мястото на което ползвам интернет не ми позволява да тегля от бг торенти. така че мога ли да ви помоля ако не ви притеснявам да давате линкове и в 4сторинг.

благодаря ви много....

лек ден

Тази книга ми беше предоставена за сканиране от Gael, така че на нея може да благодарим за факта, че вече я има тук. ;)

Приятно четене! :)

Леле Тихчо наистина си вихър! :speak:

Браво :)

Много много благодаря и за двете книги :wors: (започнах "Прелъстен") :clap:

Благодарности и за Gael :wors:

Тази книга ми беше предоставена за сканиране от Gael, така че на нея може да благодарим за факта, че вече я има тук. ;)

Приятно четене! ;)

Ти си такова слънчице cool.gifcool.gifcool.gif , мерси и от мен.

Нора Робъртс - Във вихъра на танца

П.П Днеска излиза по книжарниците (или поне в Бургас) втората книга от трилогията на Нора Робъртс "Град на демони".

В Благоевград я няма още. Днес я търсих къде ли не. Даже не са чували за такава книга. :)

П.П Днеска излиза по книжарниците (или поне в Бургас) втората книга от трилогията на Нора Робъртс "Град на демони".

Благодаряяяяяяяяяяяяяяяяяяя. :):):wors:

Пак съм назад с новините .Каква е тази трилогия?

Здравейте на всички. Аз съм луда по любовните романи и искам да благодаря на всички които качват книги в нета.Търся една книга и не мога да си

спомня нито заглавието нито автора.Главната героиня се занимаваше с търговия на книги, при нея живееха тримата и племенници-момчета. Чичото на

жената беше намерил един дневник които води до съкровище.Главният герой е сериозен мъж който е глава на семейството и се грижи за останалите.

Но те не го разбират и приемат, за тях той е черната овца в семейството. Съкровището прихадлежи на неговото семейство и той трябва да го намери.

Затова се предстажя като учител на момчетата за да разбере къде е съкровището и разбира се между главните герои се развива страстна любовна

афера. Доколкото си спомням имаше един кинжал, наречен Пазителя.Надявам се че ще можете да ми помогнете.Благодаря.

Здравейте на всички. Аз съм луда по любовните романи и искам да благодаря на всички които качват книги в нета.Търся една книга и не мога да си

спомня нито заглавието нито автора.Главната героиня се занимаваше с търговия на книги, при нея живееха тримата и племенници-момчета. Чичото на

жената беше намерил един дневник които води до съкровище.Главният герой е сериозен мъж който е глава на семейството и се грижи за останалите.

Но те не го разбират и приемат, за тях той е черната овца в семейството. Съкровището прихадлежи на неговото семейство и той трябва да го намери.

Затова се предстажя като учител на момчетата за да разбере къде е съкровището и разбира се между главните герои се развива страстна любовна

афера. Доколкото си спомням имаше един кинжал, наречен Пазителя.Надявам се че ще можете да ми помогнете.Благодаря.

Измама - Аманда Куик

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.