Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Може ли да ми препоръчате книги свързани с шотландци - всичко на Джули Гарууд на тази тема много ми харесва.

Тези горди смели и прекрасни мъже, биват укротени от някоя прелестна, опърничева девойка.

Вчера прочетох Замакът на варварина от Рут Ланган и много ми доподна - книгата имаше всичко интрига, неразбирателство, любов - малко предсказуема, но иначе увлекателна.

Така че чакам да ми препоръчате нещо такова :wors:

Аз току - що прочетох Алисия на Джуд Деверо и тя беше за шотландци, но интересното е че главната героиня беше шотландка, а нашия милия беше англичанин и трябваше да се приспособява....хубава беше ако не си я чела ти я препоръчвам!!!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Може ли да ми препоръчате книги свързани с шотландци - всичко на Джули Гарууд на тази тема много ми харесва.

Тези горди смели и прекрасни мъже, биват укротени от някоя прелестна, опърничева девойка.

Вчера прочетох Замакът на варварина от Рут Ланган и много ми доподна - книгата имаше всичко интрига, неразбирателство, любов - малко предсказуема, но иначе увлекателна.

Така че чакам да ми препоръчате нещо такова :blink:

Препоръчвам ти на Арнет Лем книгите, без Годежът - останалите са за шотланските кланове - любимата ми е Ангел на нощта- няма да съжаляваш.

Така че чакам да ми препоръчате нещо такова ;)

Винаги съм си мислела, че едва ли не всеки трети исторически любовен роман е за шотландци cool.gif Обаче сега като прочетох поста ти и се замислих... a941e318e13c239b9db16634e6e3ff99.gif ами то май не са кой знае колко. ohmy.gif (или поне аз не се сеащам). Първото, което веднага ми хрумна са романите на Арнет Лем за шотландци - наистина са великолепни, интересни, вълнуващи. Ако не си ги чела и аз като Gael горещо ти ги препоръчвам 5962bb18d0aff8d7b1a22b492ef7b499.gif

Сещам се за още един суперски роман за шотландци - "Шотландска красавица" на Патриша Грасо. Определено си заслужава (както и цялата поредица) :cheers:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Много благодаряя на всички за мненията :huh::)  Книгите на Арнет Лем наистина са много хубави и за жалост съм ги чела, но виж Патриша Грасо не съм и ще се поправя щом ми остане малко време.

И аз си мислех че има много книги за шотланци, а се оказа че действително са много малко на брой.

Благодаря за предложенията :angry:kiss.gifkiss.gifkiss.gif

"Ема"- Джейн Остин cool.gif

П.С. Права си, Тихи, всеки има право на лично мнение и аз уважавам всяко чуждо мнение, дори когато то не само не съвпада с моето, но е дори и противоположно. Наистина ми е доста любопитно, Naismith за коя книга би написала само суперлативи ;) А дали има съвършен роман всъщност :P

Мила Боби, много мерси за Ема ee1275863f079356fabc2c2910bb911e.gif

От колко много време искам да я прочета само 0a95856b3099b17dfafe5c959cb9e693.gif

След като знам, че обикновено книгите са много по-хубави от филмите, а филмите по Ема много ми харесаха, очаквам след като я прочета да я прибавя към любимите си книги.

Поздрави и целувки 32373cf46007c3485533cda1b0d9f8f8.gif

Naismith,откъде е дошло името ти?Фен на Лоис Макмастър Бюджолд ли си?

Даааа!

Все се надявах някой да се сети и да открия друг луд фен! biggrin.gif

А иначе какво щях да споделя днес: Прочетох Брачна авантюра, много приятна книжка. Ама нали не си мислите, че ще спра до тук с коментарите? :P /Човек като не е особено разговорлив по природа си го избива на дълги постове във форуми, направо се срамувам от себе си./

Хареса ми, че действието бе основно на кораб, от край време изпитвам симпатия към моряците, а пък пиратите са ми направо любими. Още оупънинга на пролога ме грабна: "Беше само въпрос на време гостите, дошли за сватбената церемония, да започнат да се избиват взаимно." Всяка глава започва с подобно шокиращо разкритие, което по-надолу се изяснява, много кефи. Семейството на главния герой и то радва, обичам подобна динамика, повече пиперливи фрази и добронамерени караници. Много ми се ще да има една книга за историята на сестрата на главния герой.

Хм, не можах да разбера защо героинята иска да я ухажват при положение, че вече е омъжена за героя. И настроението й се сменяше толкова рязко - от сълзи до смях, че на моменти гледах с вдигнати вежди. Но като се има предвид, че това е осемнадесетгодишна героиня, предполагам, че може да бъде обяснено. Последното, за което ще надам недоволно вой е люка на каютата. Мислех си, че са доста малки, а пък героят най-спокойно се вмъква в него, нищо че е височък. Е, на авторката й бе нужен този похват за комичната ситуация.

Предпоследната сцена с бала беше златна.

Хвърлям се на Принцеса Александра. Това беше от Нейсмит за сега. :)

Редактирано от Naismith (преглед на промените)

Даааа!

А иначе какво щях да споделя днес: Прочетох Брачна авантюра, много приятна книжка. Ама нали не си мислите, че ще спра до тук с коментарите? :wors: /Човек като не е особено разговорлив по природа си го избива на дълги постове във форуми, направо се срамувам от себе си./

Хареса ми, че действието бе основно на кораб, от край време изпитвам симпатия към моряците, а пък пиратите са ми направо любими. Още оупънинга на пролога ме грабна: "Беше само въпрос на време гостите, дошли за сватбената церемония, да започнат да се избиват взаимно." Всяка глава започва с подобно шокиращо разкритие, което по-надолу се изяснява, много кефи. Семейството на главния герой и то радва, обичам подобна динамика, повече пиперливи фрази и добронамерени караници. Много ми се ще да има една книга за историята на сестрата на главния герой.

Хм, не можах да разбера защо героинята иска да я ухажват при положение, че вече е омъжена за героя. И настроението й се сменяше толкова рязко - от сълзи до смях, че на моменти гледах с вдигнати вежди. Но като се има предвид, че това е осемнадесетгодишна героиня, предполагам, че може да бъде обяснено. Последното, за което ще надам недоволно вой е люка на каютата. Мислех си, че са доста малки, а пък героят най-спокойно се вмъква в него, нищо че е височък. Е, на авторката й бе нужен този похват за комичната ситуация.

Хвърлям се на Принцеса Александра. Това беше от Нейсмит за сега. :nono:

Има книга за сестрата на главния герой и даже според мен е по-хубава от тази.

Иначе много ми харесват коментарите ти. :lol6:

Има книга за сестрата на главния герой и даже според мен е по-хубава от тази.

Иначе много ми харесват коментарите ти. :)

Коя е книгата?

Говориш предполагам за Джейд и Кейн, и на мен през цялото време ми се струва че трябва да има книга за тях ;) . Аз обаче не съм я срещала никъде :angry: Много ще се радвам ако я имаш да я сканираш biggrin.gif

Коя е книгата?

Говориш предполагам за Джейд и Кейн, и на мен през цялото време ми се струва че трябва да има книга за тях :) . Аз обаче не съм я срещала никъде :angry: Много ще се радвам ако я имаш да я сканираш biggrin.gif

Книгата съм я чела на руски. В руските библиотеки има цялата серия. За съжаление обаче мисля, че не е превеждана на български, иначе е страхотна.

Ето линк. Аз от там съм си я свалила.

http://www.litportal.ru/genre19/author1016/book6604.html

Коя е книгата?

Говориш предполагам за Джейд и Кейн, и на мен през цялото време ми се струва че трябва да има книга за тях :) . Аз обаче не съм я срещала никъде :angry: Много ще се радвам ако я имаш да я сканираш biggrin.gif

Благодарение на нашето съкровище Съни, книжката за Джейд и Кейн "Ангел пазител" е в процес на превод......и както тя казва това е най - хубавата от четирилогията! Много целувки за Съни!!!!!

Даааа!

А иначе какво щях да споделя днес: Прочетох Брачна авантюра, много приятна книжка. Ама нали не си мислите, че ще спра до тук с коментарите? :sobbing: /Човек като не е особено разговорлив по природа си го избива на дълги постове във форуми, направо се срамувам от себе си./

Хвърлям се на Принцеса Александра. Това беше от Нейсмит за сега. ;)

Хихи, ако искаш да прочетеш едно наистина ударно начало на книга, мога веднага да посоча "Лунна страст" на Мари Ферарела. Честно, само заради първото изречение си струва да се прочете и то бе един от основните ми мотиви и помощен способ да я намеря книгата, след като я бях чела преди много години и позабравила действието (така де, четох я преди близо 8 години). :)

Хихи, ако искаш да прочетеш едно наистина ударно начало на книга, мога веднага да посоча "Лунна страст" на Мари Ферарела. Честно, само заради първото изречение си струва да се прочете и то бе един от основните ми мотиви и помощен способ да я намеря книгата, след като я бях чела преди много години и позабравила действието (така де, четох я преди близо 8 години). ;)

Тихи имаш пълната ми подкрепа, първото изречение мисля че беше "Ще го убие, ако вече не е умрял, ще го убива бавно и мъчително" или нещо от сорта (не ни мислите за кръвожадни, не е каквото си мислите) laugh.gif , Рейчъл е същински огън, фурия, една от най-яките героини за които съм чела

Ох,да споделя едно разочарование.Купих си няколко книжки като една от тях бе "След полунощ" на Ирис Йохансен.Имах големи очаквания.Винаги съм харесвала стила й.Някак успява да предаде едно интересно(като усещане) отношение м/у героите.Всъщност съм чела 3 нейни книги и винаги ми е правило впечатление една особена доброта у мъжа,независимо от времето ,в което се развива действието.

Тази книга обаче е странна(лоша) смесица м/у криминале и люб. история.Прочетох я до половината и все още не ми е ясно кой е главния,а главната най-после "изпита привличане " и то към двамата мъже в книгата.Много мразя такива двусмислици.Искам да е ясно кой кой е!Да не говоря за останалите неща.Въобще ,на кого му харесва героиня да е привлечена от двама едновременно(без да е ясно кой е нашия човек)?!

Здравейте момичета.

Аз се казвам Диана и от доста време чета вашия форум.

Изкам първо да ви благодаря, че ви има :sobbing: Наистина първият път когато попаднах на този форум си казах: "Боже мой. Не съм сама" От тогава насам редовно влизам в него. Освен сканираните книги тук има и доста полезни мнения и теми като Топ10, каято се грижи да ми напомня кой страхотни книги не съм чела.

Едно от нещата, които ме очароват също е, че всички вие (независимо от възраст и всякакви други различия) сте много позитивни. Винаги затварям форума информирана и усмихната.

Отдавна ми се искаше да се представя, но тъй като съм студентка, нямах достъп ко компютър. Сега съм в сесия (тоес почти един месец, а след това и лятото вкъщи) и надявам се да се опознаем през това време.

Искрено се надявам да ме приемете във вашата група.

Здравейте момичета.

Изкам първо да ви благодаря, че ви има :mark: Наистина първият път когато попаднах на този форум си казах: "Боже мой. Не съм сама" От тогава насам редовно влизам в него. Освен сканираните книги тук има и доста полезни мнения и теми като Топ10, каято се грижи да ми напомня кой страхотни книги не съм чела.

Едно от нещата, които ме очароват също е, че всички вие (независимо от възраст и всякакви други различия) сте много позитивни. Винаги затварям форума информирана и усмихната.

Отдавна ми се искаше да се представя, но тъй като съм студентка, нямах достъп ко компютър. Сега съм в сесия (тоес почти един месец, а след това и лятото вкъщи) и надявам се да се опознаем през това време.

Здравей Диана и добре дошла, аз съм Петя, говоря от свое име и вярвам и от името на всички че те приемаме в нашата група laugh.gif Радвам се че харесваш класациите, също така се надявам да прочета мненията ти и по останалите дискусии които водим!

И един личен въпрос, къде си студентка, аз също сега се потя над летните изпити и ти желая успех на твоите :blink:

Мерси за посрещането cool.gif

Аз съм студентка в Свищовската Академия и мойте изпити започват на 17 Юни. Имам още няколко дни живот biggrin.gif

Иначе с удоволствие ще се включа в дискусиите. Аз и без това си ги чета, просто исках първо да се представя

Мерси за посрещането cool.gif

Аз съм студентка в Свищовската Академия и мойте изпити започват на 17 Юни. Имам още няколко дни живот biggrin.gif

Иначе с удоволствие ще се включа в дискусиите. Аз и без това си ги чета, просто исках първо да се представя

Добре дошла и от мен! :rolleyes: Както може би си забелязала, а съм Тихи, също студент-мъченик :) Така че пожелавам успех на сесията, моята официално започва на 15 юни, добре че освободих първия изпит, та и аз да имам малко време да отдъхна, че при нас няма почивка преди това. Интересно, мислех, че вие свършвате по-рано с изпитите, а като гледам началото е късничко (сестра ми учеше в Свищов).

Приятно прекарване във форума! cool.gif

Мерси Тихи. Успех и на теб на изпитите. Аз до колкото знам ние май свършваме последни. Края на сесията е 12 Юли.

Иначе и аз се надявам пребиваването ми във форума да е приятно и за вас и за мен :rolleyes:

@ noock: Добре дошла и от мен, мила! :P

Момичета, ето поредното книжле на кака Нора с любезното предоставяне на Xesi:

Нора Робъртс - Фатално привличане

Благодаря,доста книжки събрахме от Норчето,а тази не съм я чела cool.gif

Здравей и от мен! biggrin.gif

Благодаря,доста книжки събрахме от Норчето,а тази не съм я чела cool.gif

Ооооооо, ще съберем още, аз съм си поставила за цел да събера поне в електронен формат всички нейни книги, издадени на бг. :P

Благодарение на нашето съкровище Съни, книжката за Джейд и Кейн "Ангел пазител" е в процес на превод......и както тя казва това е най - хубавата от четирилогията! Много целувки за Съни!!!!!

Много благодарности на Съни, ще я чакам с нетърпение.

Здравейте, от доста време търся из нет-а сканирани книгите от поредицата Gossip girl на Cecily von Ziegesar. На английски намерих само първите 7, а били общо 12. Струват ми се много интересни, макар че доста се различават от едноименния сериал. Моля, ако някоя от вас е попадала на линк с останалите от поредицата да сподели, защото ми е много гадно, че ще стигна само до средата на историята..

Здравейте момичета.

Изкам първо да ви благодаря, че ви има :clap: Наистина първият път когато попаднах на този форум си казах: "Боже мой. Не съм сама" От тогава насам редовно влизам в него. Освен сканираните книги тук има и доста полезни мнения и теми като Топ10, каято се грижи да ми напомня кой страхотни книги не съм чела.

Ако си работлива като Гането, бърза като Тихи, пряма като Пете, критичка като Naismith, хумористична като Боби и т.н. може да те приемем в групата :)

biggrin.giflaugh.gif

Разбирасе че е шега - добре си дошла! Радост е да се види още една почитателка на любовни романи сред нас cool.gif

@ noock:

Момичета, ето поредното книжле на кака Нора с любезното предоставяне на Xesi:

Нора Робъртс - Фатално привличане

Хиляди благодарности :wors:;):clap:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.