Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Ей, момичета от месец-два имам скенер. У дома имам само няколко романи които за жалост вече са качени, но гледам че няма качена една книжка която я имам. Тя е съвременна и се казва '' Да целунеш ангел " от С.Е. Филипс ето го и резюмето и така ако някой иска да я сканирам да се обади :

СЮЗЪН ЕЛИЗАБЕТ ФИЛИПС - бивша актриса и режисьорка, тя е автор на три бестселъра, за единия от които е спечелила и Голямата награда през 1993 година.

И този път вече известната у нас майсторка на перото поднася един искрящ коктейл от поезия и действителност, една чудна амалга от възвишена обич и сурова житейска правда.

Млада и разглезена дъщеря на богат особняк е принудена да се омъжи за непознат, може би наследник на короната на Романови. И да поеме по един странен и нелек път,за да се сблъска с грубостите на живота, да продолее себе си и да срещне любовта.-книжката е хубавичка

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

така,мили момичета ,но аз забравих да спомена че ще работя с фотоапарат и мога да ги качвам ако някой иска и във ави формат.да не давам много големи обещания ,обаче ще направя всичко възможно да кача някоя още тази неделя .а и държах да кажа колко много се радвам че ви открих просто сте страхотни мерси че сте направили нещо толково хубаво

Здравейте.

Търся книги на Айрис Йохансен по-специално "Издирването" и "....И тогава умираш".Много ще съм благодарна, ако някой ги има да ги сподели с нас:P)

Редактирано от plop (преглед на промените)

Ако си работлива като Гането,..

Благодаря за комплимента :):)

Ей, момичета от месец-два имам скенер. У дома имам само няколко романи които за жалост вече са качени, но гледам че няма качена една книжка която я имам. Тя е съвременна и се казва '' Да целунеш ангел " от С.Е. Филипс ето го и резюмето и така ако някой иска да я сканирам да се обади

Аз се обаждам... ;)cool.gif

Здравейте, от доста време търся из нет-а сканирани книгите от поредицата Gossip girl на Cecily von Ziegesar. На английски намерих само първите 7, а били общо 12. Струват ми се много интересни, макар че доста се различават от едноименния сериал. Моля, ако някоя от вас е попадала на линк с останалите от поредицата да сподели, защото ми е много гадно, че ще стигна само до средата на историята..

Доколкото знам на български са преведени само 4 и беше голямааааааа .....мъка от страна на издателство Инфодар. Ще помисли човек, че те ги пишат. Не са лоши, но аз съм фен на филма и мисля, че в този случай се е случило обратното - филмът е значително по-интересен от книжките.

А иначе не съм попадала на другите.

Здравейте момичета.

Аз се казвам Диана и от доста време чета вашия форум.

Изкам първо да ви благодаря, че ви има :) Наистина първият път когато попаднах на този форум си казах: "Боже мой. Не съм сама" От тогава насам редовно влизам в него. Освен сканираните книги тук има и доста полезни мнения и теми като Топ10, каято се грижи да ми напомня кой страхотни книги не съм чела.

Едно от нещата, които ме очароват също е, че всички вие (независимо от възраст и всякакви други различия) сте много позитивни. Винаги затварям форума информирана и усмихната.

Отдавна ми се искаше да се представя, но тъй като съм студентка, нямах достъп ко компютър. Сега съм в сесия (тоес почти един месец, а след това и лятото вкъщи) и надявам се да се опознаем през това време.

Искрено се надявам да ме приемете във вашата група.

Добре дошла и от мен :lol6:

Страхотно,че имаме още едим наш съмишленик :PС удоволствие ще те приемем cool.gif

Добре дошла и от мен Диана,

и аз си мислех, че е рядкост вече някой да чете, но се радвам, че не е така и тази тема която за има-няма и година порасна толкова и се превърна във форум го доказва. :rolleyes:

А сега момичета искам малко помощ, върти ми се из главата нещо за книжка четена отдавна: действието се развива в Америка, главната се занимаваше с издаване на весник и май живееше с брат си, по някое време се срещаха с президента, но кой от всичките не помня, той ми беше приятел и им помагаше за нещо, останалото което знам е че книгата беше много интересна и се надявам по тез оскъдни обяснения, някай все пак да се сети :)

Добре дошла и от мен Диана,

и аз си мислех, че е рядкост вече някой да чете, но се радвам, че не е така и тази тема която за има-няма и година порасна толкова и се превърна във форум го доказва. :rolleyes:

А сега момичета искам малко помощ, върти ми се из главата нещо за книжка четена отдавна: действието се развива в Америка, главната се занимаваше с издаване на весник и май живееше с брат си, по някое време се срещаха с президента, но кой от всичките не помня, той ми беше приятел и им помагаше за нещо, останалото което знам е че книгата беше много интересна и се надявам по тез оскъдни обяснения, някай все пак да се сети :)

Веднага отговарям "Лунна страст" - Мари Ферарела, суперска книга от поредицата на Евразия, за Рейчъл и Син Джин

Веднага отговарям "Лунна страст" - Мари Ферарела, суперска книга от поредицата на Евразия, за Рейчъл и Син Джин

Мерси за бързия отговор мила kiss.gif , определено книгата е супер и сега ще я прочета пак, още довечера я почвам biggrin.gif

така,мили момичета ,но аз забравих да спомена че ще работя с фотоапарат и мога да ги качвам ако някой иска и във ави формат.да не давам много големи обещания ,обаче ще направя всичко възможно да кача някоя още тази неделя .а и държах да кажа колко много се радвам че ви открих просто сте страхотни мерси че сте направили нещо толково хубаво

Здравей! biggrin.gif

Досега не съм чувала за заснемане на книга в ави формат. ohmy.gif Дори не мога да си представя как ще се чете такова чудо. :eek:

Имам молба: ако може да снимаш и после да направиш пдф, ще е най-добре. В първия пост на темата със линковете има прикрепен файл с инструкции за настройки на фотоапарата за оптимално качество на снимките. Така ще е възможна и по-нататъшната обработка на книгата от екипа редактори. Ако пък нещо не е ясно, ние ще помагаме. И понеже съм нахална, може ли да почнеш с Дни на промени на Нора. Моооля! :baby: Благодаря предварително. :):):yanim:

Ето ме и мен с нова порция отровни коментари. /Днеска не ми е ден, толкова съм бясна, не е за разправяне./ Събирам останалата си обективност и почвам да нищя Принцеса Александра.

Обичам свързани истории, много ги обичам.

Книгата беше по-добре от Брачна авантюра в едни отношения и по-зле в други. Нямах представа, че това е възможно. Пък и не са писани през кой знае какъв период - само две години има между двете.

Героинята не беше хленчеща като Сара /"Брачна авантюра"/, а организирана и делова. Одобрявам, независимо дали се вписва в представите на епохата, за което не мога да бъда сиругна. Героят - и него го одобрявам, нямам забележки откъм характер или нещо друго. Харесвам герои с физически недостатъци.

През цялото време имах чувството, че историята е добра, но авторката и преводачът са се постарали да я съсипят.

Към авторката - продължава да преразказва, нещо, което на мен ми е страшно досадно, поне да го правеше непринудено. Продължава да ти казва директно: този е такъв и такъв, вместо да остави читателя сам да си направи заключенията от действията на героите. Читателите не са тъпи, защо ги третира по този начин!? Имаше и някои нелогични елементи относно мотивацията на героите, но това беше в преразказаните елементи, които по принцип са слабото й звено. Не я бива да описва динамични сцени и това си е. Нелогично ми беше чернокоса жена да има лунички, но може би има и такива. Аз лично нямам. На едно място се споменава за вземане на душ - не знаех, че по това време е изобретен. А може и да е, какво ли разбирам аз. Секс-сцените бяха по-зле написани от тези в Брачна авантюра. Те и без това изискват изключително фино балансиране, не знам тук кой е омазал работата - дали авторката или преводача. Криминалният елемент беше жалък. Съжалявам, но наистина беше такъв. Частите, описани от гледна точна на убиеца бяха едни от дразнещите ме места - лоша мотивация, лошо изпълнение. Отново казва, вместо да показва какво движи убиеца. А пък героинята да има предчувствия,просто така да чувства, айде моля ви се.

Критика към превода - някои преводачи трябва да се обесят с главата надолу. Думи като възбуждение не съществуват. Или може би е някаква остаряла версия?

Смесена критика към преводач и автор, защото не знам кой да хвана да душа :) - натрупването на прилагателни не те прави по-красноречив, а само те кара да изглеждаш неопитен аматьор. Наречията също се натрапваха постоянно и пречеха на историята.

Като заключение мога да изтъкна, че това е приятна книжка за запълване на времето, ако търсите пълнежи от подобен тип. Щеше да бъде много по-приятна ако редакторите си бяха свършили работата.

Това беше смазваща критика, но за да сме и малко реалисти и не толкова критични, ще ти кажа и моето мнение и гледна точка.

Първо, не съм много сигурна ,но в книгата не се споменава кога се развива действието и затова няма как да преценим дали са измислили душа тогава-според мен е грешка в превода и става дума за баня. Помня, че в Англия много късно е навлязла водопроводната система. Относно това ,че авторката ни казва какви са героите - това е способ за представяне на техния характер според нея и се използва масово особено в класическата литература. Може и да подценява читателското въображение, но това си е до автора и някой от тях просто искат да видиш героите им такива каквито те си ги представят и описват. Относно нелогичните елементи, природа е странно нещо и доколкото знам е възможно да си червенокос и да нямаш лунички, много е рядко но е възможно също както е да не си червенокос и да имаш. Това какви са мислите на някой убиец - не съм психолог не мога да кажа, кой знае може и да са такива, но съм чела и в други романи подобно мислене на някой луд. А да за секса, не е чак толкова лошо описан имайки предвид колко малко са знаели жените тогава по този въпрос , да не кажа ,че са били апсолютно невежи и според мен описанието и образа на героите е даже добро. Относно критиката към превода тук винаги има какво още да се желае , но има дума възбуждение в българския език.

Просто не взимай толкова навътре малките подробности, за да не си разваляш четенето, не казвам че не се виждат, но на общия фон няма смисъл.

Иначе критиката винаги е полезна ;)

По принцип съм толерантна и зачитам чуждото мнение, но мила Naismith това просто не са твойте четива.

За мен четенето преди всичко е удоволствие и отмора, ако книгите ме дразнят и предизвикват толкова негативни чуства и реакции не бих ги чела. Това са красиви приказки и целта едва ли е да им правим дисекция.

А може би тук сме се събрали непоправими романтички и дребните недостатъци на книгите или превода не ни правят впечатление.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Значи Naismith не мога да разбера какво си мислиш че ще постигнеш с "отровните си коментари", като прочетох първите два реда от коментара ти и се почувствах така специална че отделяш от ценното си време точно ти да ми разнищиш "Принцеса Алесандра", сега да уточня, аз не критикувам мнението ти за книгата, далеч съм от тази мисъл, ти си си я прочела, всеки си има различен вкус, и като не си я харесала това си е твой проблем, но да се наричаш обективен критик и да изстъкваш като недостатък на една книга изобретението на душа????? Не мога да си представя какво ти е самочувствието че критикуваш що годе утвърден автор, който се издава по света с любовни и други романи, че не пише достатъчно динамични сцени, напиши ти една - издай я поне в България и тогава може и да се замисля и да приема мнението ти насериозно! Защо си мислиш че ти си човекът, който ще отвори очите на всички ни и ще ни покажеш че любимите ни романи не струват? Мисля че след мнението ти за Венчилото, и дискусията която последва само те амбицирахме още повече и съзнавам че с това мнение, може би ще те доамбицирам, но искам да видя до къде ще стигнеш.

По принцип съм толерантна и зачитам чуждото мнение, но мила Naismith това просто не са твойте четива.

За мен четенето преди всичко е удоволствие и отмора, ако книгите ме дразнят и предизвикват толкова негативни чуства и реакции не бих ги чела. Това са красиви приказки и целта едва ли е да им правим дисекция.

А може би тук сме се събрали неправими романтички и дребните недостатъци на книгите или превода не ни правят впечатление.

Взе ми думите от устата.

Мила Naismith, реалността и ежедневието ни обгръщат отвсякъде и мисля, че повечето от нас намират в любовните романи средство за откъсване от сивотата, жестокостта и неправдата в този живот, а не материал за критичен литературен анализ.

Значи Naismith не мога да разбера какво си мислиш че ще постигнеш с "отровните си коментари", като прочетох първите два реда от коментара ти и се почувствах така специална че отделяш от ценното си време точно ти да ми разнищиш "Принцеса Алесандра", сега да уточня, аз не критикувам мнението ти за книгата, далеч съм от тази мисъл, ти си си я прочела, всеки си има различен вкус, и като не си я харесала това си е твой проблем, но да се наричаш обективен критик и да изстъкваш като недостатък на една книга изобретението на душа????? Не мога да си представя какво ти е самочувствието че критикуваш що годе утвърден автор, който се издава по света с любовни и други романи, че не пише достатъчно динамични сцени, напиши ти една - издай я поне в България и тогава може и да се замисля и да приема мнението ти насериозно! Защо си мислиш че ти си човекът, който ще отвори очите на всички ни и ще ни покажеш че любимите ни романи не струват? Мисля че след мнението ти за Венчилото, и дискусията която последва само те амбицирахме още повече и съзнавам че с това мнение, може би ще те доамбицирам, но искам да видя до къде ще стигнеш.

Уааааааааааааааааау ;):wow::P

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Naismith,не ме разбирай погрешно,но защо не пробваш някакъв друг жанр,който повече би ти допаднал.Не искам да изглеждам нападателна,нямам нищо против теб,но тук сме се събрали хора,които изпитват истинска наслада да четат любовни романи,а ти явно не споделяш нашата страст.В никакъв случай не твърдя,че няма блудкави и плоски книги,но ти някакси поставяш всички под един знаменател.Изобщо има ли книга,която ама наистина да ти харесва от любовните романи?

Редактирано от incomplete (преглед на промените)

Naismith, на мене много ми е интересно да цитираш някоя хубава според теб книга

Явно тука сме все любители на блудкави истории, а ти какво харесваш

Редактирано от mariana66 (преглед на промените)

Naismit този път наистина си попрекалила,започва да става досадно,незнам как ги четеш тези книги при положение,че те натоварват толкова,

когато почнем да се замисляме твърде много за описанията, наречията, епитетите,душовете,а някой даже беше забелязъл колко често си миели

зъбите и се къпъли,всяка книга ще ни се стори отврат,може би ние сме виновни,а и някой те подкрепиха,че коментарите са ти свежи cool.gif без никой конкретно да се обижда cool.gif

ако са само свежи коментари и критики,който разтоварват,и има хумор да,като Гането или някой други ....

Но просто няма смисъл,тази авторка конкретно е любимка на някой и коментарите ти сигурно ги засягат доста,както би се случило ако критикуват моята Сюзън,Джудит Макнот или Конито,та и Джоана,така че,лична молба постарай се да бъдеш по сдържана ;)

laugh.gif Момичета да ви се похваля започнах да Чета Малори подред,направо съм възхитена,непрекъснато се заливам от смях :lol6::whist: а в останалото време се възхищавам на търпението на героините :shy11: към такива прекрасни мъже, ;) толкова е интересно,думи нямям, biggrin.gifcool.gif

Да наистина , ще е интересно да разберем коя книга според теб не се нуждае от критика? Не се обиждай , но и двата ти опита за "критика" не са много сполучливи, особено от към литературния и исторически анализ, виж за личното мнение всеки има право на такова.

Аз харесвам критиката стига да е основателна и издържана и най-вече необорима с факти каквато твоята не е.

Явно ще се повторя ако ли не и потретя - не го взимай навътре, това са книги за разпускане и мечти , а не за сложно-проблематично анализиране.

Редактирано от Gael (преглед на промените)

laugh.gif Момичета да ви се похваля започнах да Чета Малори подред,направо съм възхитена,непрекъснато се заливам от смях :lol6::whist: а в останалото време се възхищавам на търпението на героините :shy11: към такива прекрасни мъже, ;) толкова е интересно,думи нямям, biggrin.gifcool.gif

Е Маги, ние от кога говорим, добре дошла във фен клуба на Малори, направо ти завиждам че ги четеш за пръв път, после да разказваш за любимците!

Е Маги, ние от кога говорим, добре дошла във фен клуба на Малори, направо ти завиждам че ги четеш за пръв път, после да разказваш за любимците!

Наистина си за завиждане, може и аз скоро да ги препрочета. Когато прочета и последните две книги за тях може да си направим топ 10 на мъжете и жените в двете семейства. Ще е интересно кой ще вземе приза..........

Божичко, аз съм ги чела толкова отдавна, че са ми останали само смътни спомени за прекрасни романи. Ама нормално, четох ги когато излизаха на бг, та ако има такава класация, Пете, чакай да ги прочета наново... :lol6:

@ Маги: благодаря за комплимента, мила. Малеееееееее, карате ме да се червя от удоволствие... f205c7259ed599b7b20bc2a63d8780c2.gif

:yanim: Използвам случая да помоля за предна и задна корица на Тайни и мечти (Да задържиш мечтата) на Норчето, да можем да сложим линка на 1ва стр. Благодаря предварително. :speak:

Момичета да предопредя, че книгите от списъка ми малко ще ги забавя, понеже се случи случка на компа ми и докато си взема друг ще мине малко време :headphones:

Ако някой бърза за някоя книжка може и друг да я поеме.

Ето ме и мен с нова порция отровни коментари. /Днеска не ми е ден, толкова съм бясна, не е за разправяне./ Събирам останалата си обективност и почвам да нищя Принцеса Александра.

Обичам свързани истории, много ги обичам.

Книгата беше по-добре от Брачна авантюра в едни отношения и по-зле в други. Нямах представа, че това е възможно. Пък и не са писани през кой знае какъв период - само две години има между двете.

Героинята не беше хленчеща като Сара /"Брачна авантюра"/, а организирана и делова. Одобрявам, независимо дали се вписва в представите на епохата, за което не мога да бъда сиругна. Героят - и него го одобрявам, нямам забележки откъм характер или нещо друго. Харесвам герои с физически недостатъци.

През цялото време имах чувството, че историята е добра, но авторката и преводачът са се постарали да я съсипят.

Към авторката - продължава да преразказва, нещо, което на мен ми е страшно досадно, поне да го правеше непринудено. Продължава да ти казва директно: този е такъв и такъв, вместо да остави читателя сам да си направи заключенията от действията на героите. Читателите не са тъпи, защо ги третира по този начин!? Имаше и някои нелогични елементи относно мотивацията на героите, но това беше в преразказаните елементи, които по принцип са слабото й звено. Не я бива да описва динамични сцени и това си е. Нелогично ми беше чернокоса жена да има лунички, но може би има и такива. Аз лично нямам. На едно място се споменава за вземане на душ - не знаех, че по това време е изобретен. А може и да е, какво ли разбирам аз. Секс-сцените бяха по-зле написани от тези в Брачна авантюра. Те и без това изискват изключително фино балансиране, не знам тук кой е омазал работата - дали авторката или преводача. Криминалният елемент беше жалък. Съжалявам, но наистина беше такъв. Частите, описани от гледна точна на убиеца бяха едни от дразнещите ме места - лоша мотивация, лошо изпълнение. Отново казва, вместо да показва какво движи убиеца. А пък героинята да има предчувствия,просто така да чувства, айде моля ви се.

Критика към превода - някои преводачи трябва да се обесят с главата надолу. Думи като възбуждение не съществуват. Или може би е някаква остаряла версия?

Смесена критика към преводач и автор, защото не знам кой да хвана да душа ;) - натрупването на прилагателни не те прави по-красноречив, а само те кара да изглеждаш неопитен аматьор. Наречията също се натрапваха постоянно и пречеха на историята.

Като заключение мога да изтъкна, че това е приятна книжка за запълване на времето, ако търсите пълнежи от подобен тип. Щеше да бъде много по-приятна ако редакторите си бяха свършили работата.

И аз понякога се дразня и ставам мн. критична.Не толкова за качеството на писане,колкото от глупави грешки(душове,думи непознати за онова време) и старанието на автора да предате точно,ама "точно" мислите си.Така смешно те убеждават,че главия е от страхотен по-страхотен,че постигат точно обратното.Харесвам чрез действия да разбера какви са героите,а не директното казване.Но ти ме биеш в критиката,а сигурно разбираш и по-добре книжовния език(слава богу нямам този проблем ;) ).Та искам да кажа,че ако ти е приятно да четеш така-хубаво.На мен са ми интересни такива коментари,защото дават и друг интересен поглед върху книгите.

Не съм от най-запалените почитатели на Гаруд(чела съм само 2 книги).Не смятам,че пише лошо просто не съм попадала на нейни книги и сигурно затова леко приемам критиката ти.Така,че чакам следващата жертва да падне скоро.

Naismith,не ме разбирай погрешно,но защо не пробваш някакъв друг жанр,който повече би ти допаднал.Не искам да изглеждам нападателна,нямам нищо против теб,но тук сме се събрали хора,които изпитват истинска наслада да четат любовни романи,а ти явно не споделяш нашата страст.В никакъв случай не твърдя,че няма блудкави и плоски книги,но ти някакси поставяш всички под един знаменател.Изобщо има ли книга,която ама наистина да ти харесва от любовните романи?

Аз също обичам любовните романи. Дори това да не ми личи от всичките ми коментари. Но просто исках да покажа, че дори да става дума за любимия ни жанр, не трябва да оставаме слепи за недостатъците, да търсим нещо, което наистина е добре написано, а не да се задоволяваме с по-малко. Този жанр е бил подценяван и на него са гледали с насмешка от момента, в който се е появил точно поради тази причина. Има обикновени сюжети, които ако са добре написани, стават изключително добри. Има и много оригинални и интересни сюжети, които заради неопитността на автора напълно се съсипват. А когато, много рядко, се съберат оригинален сюжет и добро изпълнение, тогава това е книга, която наистина заслужава почетно място.

Да, има любовни романи, които наистина харесвам. Мога да посоча няколко от любимите ми:

Книгите за братя Куин на Нора Робъртс, в които клишето за травмираната жена е преобърнато наопаки и мъжете са тези, които са по-уязвими по един или друг начин, Честни илюзии - отново героят е този, преследван от личните си демони, Завист на Сандра Браун с похвата история в историята, Прелъстяване на Аманда Куик, който ме накара наистина да почувствам историческата епоха, трилогията за сестрите Конканън на Нора Робъртс, която показва наистина различни характери на сестри, Девицата и звярът на Вероника Хол.

Не се стремя да пиша отрицателни критики за всичко, което прочета, наистина. Може би не попадам на правилните за мен книги. Не съм искала да ви обиждам и ако така се е получило се извинявам. Ще се опитам да поясня.

Това за отровните коментари беше шега, защото когато писах, бях си изпуснала лееко нервите покрай разни други неща, не сядам с нагласата как да съсипя някоя книга.

Не ме натоварва да чета, нито нарочно търся грешки, просто те са си там и аз ги виждам.

Ако ме издаваха в България или където и да е, щях да се старая, колкото мога, наистина сигурно и аз нямаше да съм по-добра, но пък щях да осъзнавам колко читатели ще са готови да ми посочат недостатъците.

Отново се извинявам, че съм засегнала феновете, не това бе целта ми. Знам, че и аз щях да реагирам по същия начин, ако някой нападаше мой любим автор.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.