Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Аз също обичам любовните романи. Дори това да не ми личи от всичките ми коментари. Но просто исках да покажа, че дори да става дума за любимия ни жанр, не трябва да оставаме слепи за недостатъците, да търсим нещо, което наистина е добре написано, а не да се задоволяваме с по-малко. Този жанр е бил подценяван и на него са гледали с насмешка от момента, в който се е появил точно поради тази причина. Има обикновени сюжети, които ако са добре написани, стават изключително добри. Има и много оригинални и интересни сюжети, които заради неопитността на автора напълно се съсипват. А когато, много рядко, се съберат оригинален сюжет и добро изпълнение, тогава това е книга, която наистина заслужава почетно място.

Да, има любовни романи, които наистина харесвам. Мога да посоча няколко от любимите ми:

Книгите за братя Куин на Нора Робъртс, в които клишето за травмираната жена е преобърнато наопаки и мъжете са тези, които са по-уязвими по един или друг начин, Честни илюзии - отново героят е този, преследван от личните си демони, Завист на Сандра Браун с похвата история в историята, Прелъстяване на Аманда Куик, който ме накара наистина да почувствам историческата епоха, трилогията за сестрите Конканън на Нора Робъртс, която показва наистина различни характери на сестри, Девицата и звярът на Вероника Хол.

Не се стремя да пиша отрицателни критики за всичко, което прочета, наистина. Може би не попадам на правилните за мен книги. Не съм искала да ви обиждам и ако така се е получило се извинявам. Ще се опитам да поясня.

Това за отровните коментари беше шега, защото когато писах, бях си изпуснала лееко нервите покрай разни други неща, не сядам с нагласата как да съсипя някоя книга.

Не ме натоварва да чета, нито нарочно търся грешки, просто те са си там и аз ги виждам.

Ако ме издаваха в България или където и да е, щях да се старая, колкото мога, наистина сигурно и аз нямаше да съм по-добра, но пък щях да осъзнавам колко читатели ще са готови да ми посочат недостатъците.

Отново се извинявам, че съм засегнала феновете, не това бе целта ми. Знам, че и аз щях да реагирам по същия начин, ако някой нападаше мой любим автор.

Относно подценяването на любовните романи си права.Не искам да влизаме в излишни конфликти.А за книгите за братя Куин на Нора Робъртс мога да ръся само суперлативи-хем на места забавни,хем показващи действителността.Героите са много силни характери,изградени личности.Какво да кажа обожавам Нора Робъртс. cool.gif Пожелавам ти приятно четене и повече книги,които да ти харесат. :P

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Олеее,сега разглеждах дървото на Малори и видях че Антъни освен Роз има и друга жена и дете от нея ohmy.gif;) ,действието се развива

:angry: в деветата книга,да не би нещо да се случва с Роз и каква е

тази жена,а за осмата книга нищо не е означено

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

Олеее,сега разглеждах дървото на Малори и видях че Антъни освен Роз има и друга жена и дете от нея ohmy.gif;) ,действието се развива

:angry: в деветата книга,да не би нещо да се случва с Роз и каква е

тази жена,а за осмата книга нищо не е означено

Хахахах помня и аз като го видях как се побърках, не Маги, това е извън брачно дете на Антъни, като Джеръми, той не е знаел за него и няма брак с въпросната жена, а само любовна афера!

Хахахах помня и аз като го видях как се побърках, не Маги, това е извън брачно дете на Антъни, като Джеръми, той не е знаел за него и няма брак с въпросната жена, а само любовна афера!

ОХХХ,благодаря зя разяснението,доста се стреснах,а и на дървото не е означено като афера, cool.giflaugh.gifbiggrin.gif

А знаеш ли какво става в 8 книга

ОХХХ,благодаря зя разяснението,доста се стреснах,а и на дървото не е означено като афера, cool.giflaugh.gifbiggrin.gif

А знаеш ли какво става в 8 книга

Съжелявам но не съм я чела, да се надяваме някой ден да се пръкне от някъде, ти всичките ли книги прочете? Кой ти е любимец и коя книга те изкефи най-много?

Най-много за Джеймс и Джорджи,страшна двойка са,искам и аз един като него ;)

много забавна ми беше Ейми,мале каква упоритост,то преследване ама нейното...иначе всички са много сладки само за Джеръми ми остана,

а колкото до омата книга в акаунто пишеше че била в процес на превод :speak: нека който знае повече подробности се обади biggrin.gif

Най-много за Джеймс и Джорджи,страшна двойка са,искам и аз един като него ;)

много забавна ми беше Ейми,мале каква упоритост,то преследване ама нейното...иначе всички са много сладки само за Джеръми ми остана,

а колкото до омата книга в акаунто пишеше че била в процес на превод :) нека който знае повече подробности се обади biggrin.gif

Поздрави за фен клуба на Малори

Книжката е Пленник на мойте желания Сарtive of My Desire и се разказва за Габриела Брукс и Дрю Андерсън, един от братята на на Реджина. Тя е щерка на пират и прекарва известно време на Карибите при баща си, след като майка й умира. Баща й решава да я изпрати в Лондон в дома на Джеймс Малори за да си намери съпруг и така се среща с Дрю още стъпвайки в Англия, а по-късно и в дома на Малори.

Книжката обещава да е много интересна и забавна, но по-нататък не съм чела, че на английски ми отнема много време и реших да изчакам превода.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Книжката е Пленник на мойте желания Сарtive of My Desire и се разказва за Габриела Брукс и Дрю Андерсън, един от братята на на Реджина. Тя е щерка на пират и прекарва известно време на Карибите при баща си, след като майка й умира. Баща й решава да я изпрати в Лондон в дома на Джеймс Малори за да си намери съпруг и така се среща с Дрю още стъпвайки в Англия, а по-късно и в дома на Малори.

Книжката обещава да е много интересна и забавна, но по-нататък не съм чела, че на английски ми отнема много време и реших да изчакам превода.

Здравейте момичета. След кратко прекъсване отново се благослових с нет и имам възможност да отговоря на въпроса на Маги. Книгата вече е преведена, но търпи много сериозна редакция и ще трябва да проявите малко търпение. Относно това дали е интересна ще кажа само, че батко Джеймс играе доста ключова роля и сами се сещате, че това предполага голям смях и много комични ситуации. Колкото до деветата, която съм си кръстила Бойд, с риск да решите, че нарочно ви дразня ще кажа, че е много много хубава и ви чакат големи изненади. Естествено тя също е на опашката за превод.

Хубав ден на всички.

Здравейте момичета. След кратко прекъсване отново се благослових с нет и имам възможност да отговоря на въпроса на Маги. Книгата вече е преведена, но търпи много сериозна редакция и ще трябва да проявите малко търпение. Относно това дали е интересна ще кажа само, че батко Джеймс играе доста ключова роля и сами се сещате, че това предполага голям смях и много комични ситуации. Колкото до деветата, която съм си кръстила Бойд, с риск да решите, че нарочно ви дразня ще кажа, че е много много хубава и ви чакат големи изненади. Естествено тя също е на опашката за превод.

Хубав ден на всички.

ееее,много благодаря, biggrin.gifcool.gif бяхте доста изчерпателни,много съм любопитна какво ще стане по нататък :) ,даже ме сърбят ръцете да започвам да чета, :P

Лек ден на всички cool.gif

Амм, момичета аз бях започнала наскоро да превеждам " The vampire who loved me" продължението на " След полунощ" на Тереза Медейрос. Но като прочетох в Реорганизация че да преведеш една книга трябва доста труд и цял екип дори sad.gif незнам да продължа ли защото кой знае сигурно не ме бива. Пък в последно време попаднах на някои изречения в книгата които не бих казала че разбрах. Какво да правя? :)

Амм, момичета аз бях започнала наскоро да превеждам " The vampire who loved me" продължението на " След полунощ" на Тереза Медейрос. Но като прочетох в Реорганизация че да преведеш една книга трябва доста труд и цял екип дори sad.gif незнам да продължа ли защото кой знае сигурно не ме бива. Пък в последно време попаднах на някои изречения в книгата които не бих казала че разбрах. Какво да правя? :wors:

[/quote

мила далеч съм от мисълта да се изживявам като някаква последна инстанция, но ако се чувстваш несигурна или просто ти е трудно на места можеш да разчиташ на мен. Пиши едно лс и ще се разберем как да помогна. не е чак толкова трудно но си има спецификата пък и на места и мен ми иде да си тресна главата негде ама накрая го измислям. Явно опита си казва думата. Успех от мен.

Знаете ли, днес се сетих за нещо и реших да споделя. В повечето форуми, които съм разлеждала в различните раздели си правят темичка за чат. Тук може ли да се прави и защо не си направим? Според мен ще бъде интересно. :wors:

Знаете ли, днес се сетих за нещо и реших да споделя. В повечето форуми, които съм разлеждала в различните раздели си правят темичка за чат. Тук може ли да се прави и защо не си направим? Според мен ще бъде интересно. :speak:

Тази тема си е чист чат, не е необходима втора такава!

Амм, момичета аз бях започнала наскоро да превеждам " The vampire who loved me" продължението на " След полунощ" на Тереза Медейрос. Но като прочетох в Реорганизация че да преведеш една книга трябва доста труд и цял екип дори sad.gif незнам да продължа ли защото кой знае сигурно не ме бива. Пък в последно време попаднах на някои изречения в книгата които не бих казала че разбрах. Какво да правя? :wors:

тази книга толкова искам да я прочета,,още докато четох ми стана интересно как ще се развие другата любовна история,защо не продължиш,все ще се намери някой който да редактира,нали си имаме редакторки :):clap: какво ли щяхме да правим без тях :)

Моля, ако някой има следните книги, да ми ги изпрати на [email protected]

My Heart's Desire - Andrea Kane

Samantha - Andrea Kane

The Teft - Andrea Kane

Замъкът на мечтите - Andrea Kane

Благодаря предварително :)

Моля, ако някой има следните книги, да ми ги изпрати на [email protected]

My Heart's Desire - Andrea Kane

Samantha - Andrea Kane

The Teft - Andrea Kane

Замъкът на мечтите - Andrea Kane

Благодаря предварително ;)

Мила, от Андреа Кейн имам "Замъкът на мечтите". Ако искаш мога да я сканирам, но не знам кога ще мога, щото сканирам само в събота и неделя - единственото ми свободно време за съжаление ohmy.gif

Някой щеше да ми дава картинките от кориците че ги нямам,но вече не помня,само ако може да са всичките cool.gif

Някой щеше да ми дава картинките от кориците че ги нямам,но вече не помня,само ако може да са всичките cool.gif

Ами аз ги нямам всичките, но ето с какво разполагам :)http://4storing.com/free/gzg1pe/4c3e21ad76...07357c8ade.html

Можеш да си ги свалиш от темата с линковете!

Можеш да си ги свалиш от темата с линковете!

не кориците на книгите,а картинките,които качвахте,нали и класация имаше cool.gif

Ами аз ги нямам всичките, но ето с какво разполагам :temperature:http://4storing.com/free/gzg1pe/4c3e21ad76...07357c8ade.html

много ти благодаря

който друг има да дава biggrin.gif

Пускам линк за "Дворцови интриги" на Жаклин Рединг cool.gif -

http://account-co.net/torrents-details.php?id=1969

Това е втората книга от трилогията Restoration. Ако някой иска може да си изтегли и "Да откраднеш рая" - книга трета от трилогията. Скоро се надявам да ми остане време да сканирам и първата книга - "Изкушенията на съдбата". Нещо ги подхванах отзад напред, ама така се получи ohmy.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Пускам линк за "Дворцови интриги" на Жаклин Рединг cool.gif -

http://account-co.net/torrents-details.php?id=1969

Това е втората книга от трилогията Restoration. Ако някой иска може да си изтегли и "Да откраднеш рая" - книга трета от трилогията. Скоро се надявам да ми остане време да сканирам и първата книга - "Изкушенията на съдбата". Нещо ги подхванах отзад напред, ама така се получи ohmy.gif

ех, аз така и не можах да си ги купя, че нещо сделката се провали :P благодаря ти много, че ще ги сканираш ;)

Аз предложих, но изчаквах да ми кажеш как да ти ги пратя, по скайп или чрез 4storing. Както и да е, може да ги изтеглиш от тук: http://4storing.com/z7e8yf/dd62725192a1c69...d9c24c1ff7.html

Здравейте,

знам че вече питах, но понеже има доста нови момичета във форума, да попитам пак cool.gif

:help wanted: Някой да има или да може да намери "Портрет...", "Имитация..." или "Оцеляване в смъртта" на Нора Робъртс? Никъде не мога да ги намеря. sad.gif .

Ако някой може да ги сканира или да ги предостави на мен (или някой друг) за сканиране, ще съм му много благодарна. kiss.gif

Така ми се искаше да си ги набавя за личната библиотека, заедно със "Разделени..." и "Видения...", но за съжаление имам чувство че са изчезнали от лицето на земята :angry: .

ПС:

И да не забравя

Нора Робъртс - Разделени в смъртта (номер 19 от поредицата)

Приятно четене!

Редактирано от savagejo (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.