Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows/Хардуер

Featured Replies

Имам проблем с компютъра си и по точно под Уиндоус . След 2-6 минути той забива като нищо не се движи и забива от нищото .

Всичко започна вторник . В понеделник си качих само 2 неща - NHL и Paint shop Pro , като дотогава нямах никакъв проблем . Вторник всичко започна до като играех ми заби и след това започна да ми забива непрекъснато . Брей викам аз сканирах със Аваст нищо .. Ф-Прот нищо , Касперски пак нищо /сканирането е правено под линуск тъй като Уиндуос забива много бързо/ И форматирах C , прейнсталирах и сряда всичко точно .. пак си качих по -горе споменатите програми и игри плюс други , но снощи стана нещо играта пак заби и пак почнаха проблеми . Смених захранването сложих в пъти по мощно с надеждата да е от това (все пак Intel де да знае човек :) ) Уви и от това не е . Направих Тест на паметта не е . После влезнах в Safe Mode - И ТАМ ЗАБИВА ??? Най-интерестното знаете ли кое е ? ПОД ЛИНУКС НЕ ЗАБИВА ????? Моля ви помогнете , как може да е от играта или програмата ? Възможно ли е найстина ? Все пак играта ми е много нужна за онлайн надпревари и тн ... Моля някои да даде съвет какво да направя , за да спре да забива

Смени по възможност всички драйвери с по-нови. На видеокартата като за начало.

• 7 месеца по-късно...

Аз имам същия проблем и немога да го отстраня. В лога на Windows безе записана следната грешка

The IPSEC Services service terminated with the following error:

An invalid argument was supplied.

имаше и друга ама вече не ги показва сега е само тази и на мен ми се случи вчера след като инсталирах една игра и почна да засича абе същото е като на първия пост. Каков да правя? Това с драйвърите ще помогне ли ? Да попитам от реме на време в лога излиза и това предупреждение

TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts.

Предупрежнедието и грешката ги дава с sistem

Щом мислиш, че проблема е от видео драйвера , инсталирай по-нова версия и виж дали ще се оправи проблема.

За другата грешка която ти дава

TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts.

Това може да се дължи на това, че компютъра ти прави повече връзки към интернет отколкото са зададени.

Ако имаш работещ торент клиент или някаква друга програма, която си настроил на максимална скорост проблема ти идва от това.

Windows XP ма лимит на връзките към интернет който може да прави за определено време 10 в 1 секунда е по подразбиране.

Има разни пачове с който можеш да промениш това до 100, че и повече .

http://www.lvllord.de/download.php?url=en/...atch223d-en.zip

Свали от тук WinsockFix

http://www.bgshare.com/278864/winsockfix.exe

Спри всички стартирани програми включително и антивирусната програма и стартирай WinsockFix. exe

Рестартирай и да видим дали ще продължи да ти дава грешката.

Направих всичко коео каза и пак засече ама този път в лога нямаше никаква грешка :bighat:

Направих всичко коео каза и пак засече ама този път в лога нямаше никаква грешка :)

Засичането се получава от това, че явно интернет връзката не ти издържа на броя отворени връзки.

Не знам каква програма си инсталирал на компютъра си или какъв P2P софтуер използваш, но може да е от това.

Използвай сега някаква програма която да ти нормализира Интернет опциите.

Има хиляди програми за тази цел. Аз на твое място бих пуснал един Advanced WindowsCare V2 Personal за да оправи проблема.

http://www.kaldata.com/comments.php?id=280...;highlight=care

Пускаш да сканира поправяш грешките, рестарт и си готов.

f294f07bea49b2cc.jpg

Твоя начин не ми помогна много. Понеже има ограничение на връзките от 10 аз ги направих на 50 и нямах проблеми до тази сутрин. Значи пускам се на играта и ми сецна няколко пъти което ме очуди и пак така още няколко пъти и засече. Рестартирах пуснах се пак на играта и пак засече Пак рестартирах ама се пуснах на друга игра защото помислих че може да е от играта и тя също засече. Рестартирах за пореден път обазе спрях интернета и всички възможни програми, пуснах се и пак засече и след рестарта погледнах лога обаче в него нямаше нито предупреждение нито грешка а компютъра засече и сега ако ми кажете от какмо може да прави това ще ви кажа евала

Здравейте!Имам малък проблем! reg. фаиловете ми се отварят с Notepad а не по стандартния начин, където ми дава да потвърдя с ОК.Ако някой знае нещо по въпроса да пише!Благодаря преварително! :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.