Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Оставки в правителството

Featured Replies

Имам чувството, че това съм го гледал някъде! Начина на говорене, жестовете, изражението на лицето! Сякаш сънувам един и същи кошмар, където нещата се повтарят до безкрайност. Как един пут-литик не излезе да каже съвсем простичко - " Простете сгреших. Аз не съм способен да управлявам и си отивам".

Безкрайни увъртания, изтъркани фрази, конференции, пресконференции,коалиции, разговори, срещи, декларации ! Сега отивам на село - искам да слушам нормални хора! Искам да чуя лая на кучето, мученето на кравите, блеенето на овцете за да се убедя, че не подлудявам!!!

Това за селото ми хасресва. Май и аз трябва да отида там, че в годината ходя не повече от 3-4 пъти. Моето подлудяване е свързано с работата, но все тая :down: Овчаров каза хубави работи и намекна кой дърпа конците на БСП и кой определя политиката и. Спомена за икономически интереси на дадена партия и за всички е ясно, че това е ДПС. Нищо ново под слънцето. Колкото по-бързо осъзнаем къде е проблема, толкова по-добре.

"силен политически ход"
е по-скоро другата оставка-на Петканов,защото беше неочаквана и остави Станишев в "цайт-нот",докато на Овчаров оставката се очакваше от всички.Плюс това Овчаров вече е бита карта,и едва ли го очаква някаква политическа кариера за в бъдеще.

Докато Петканов (или царят) си изигра картите идеално.и сега ще видим какво ще е новото праителство.

До колкото разбрах от онзи ден Румен Петков и Станишев "мислят" :down:

Говореха за някакви оставки и от страна на ДПС. Ако може да попитам къде са? .... Просто защото не ги видях.

Няма и да видиш biggrin.gif ДПС не участва :whist:

А аз съм скептичен за новия кабинет.Просто на двете осовободени места ще седнат други личности от БСП и НДСВ,които за всяко свое действие ще казват :"Ама аз не съм го напрвил...То така беше от предшественика ми"

Могат да се правят много и дълги анализи на това, но истината е една - цялото правителство трябва да си ходи и възможно най-бързо да се проведат нови парламентарни избори, на коита да гласуват колкото се може повече българи.

Не мога да разбера, кого си мислят, че заблуждават с тия изтъркани маневри - ще сменят 1-2 министри, може и 5 да са, но това нищо не променя. На практика става "стани, че де седна". Не ме интересуват вътрешните им партийни проблеми (изпълнителното бюро на БСП било подало оставките си, без Станишев, разбира се), за мен, като обикновен гражданин е ясно, че ние все още сме на светлинни години от нормалните страни, в които такъв гаф би сринал за миг правителството без каквито и да било условности.

Някой може би ще каже, че сега не е време за избори, че струват много пари... Никога не е време за избори, а и те винаги струват скъпо. Но дали няма по-скъпи неща?

Още оставки в кабиента до десетина дни

Пълната картина на промените в правителството ще бъде ясна най-малко след 10-12 дни, каза лидерът на ДПС Ахмед Доган.

Той добави, че никой не е казал, че това са окончателните промени, предаде БГНЕС. Полага се едно действително добро начало. Днес има пленум на левицата, конгрес на НДСВ, предполагам, че след няколко дни ще има и коалиционен съвет, а вероятно към средата на месеца и по-голям форум на коалиционния съвет, допълни Доган. В кулоарите на пленума на БСП също витаеше темата за следващите оставки. Прогнозата, че може да има още оставки на министри направи впряганият също за смяна здравен министър Гайдарски при влизане в сградата на "Позитано". По повод оставката на Румен Овчаров той бе категоричен: "изкараха човек, който е невинен - виновен, Овчаров е почтен човек и министър". Във връзка със спрягане името на Петър Кънев за наследник на Овчаров, Гайдарски коментира, че Кънев е достоен човек и един от големите наши икономисти и безнесмени. От своя страна, шефът на бюджетната комисия в парламента, Петър Димитров, който също е спряган за министър на икономиката заяви, че „не обича да отговаря дали е готов за сключване на брак, без да са го канили на сватба", засега бил сключил брак с парламента. По думите му премиерът е този, който обявява и назначава министрите. Вътрешният министър Румен Петков също прогнозира нови кабинетни рокади. Ще е грешка обновлението в кабинета да се възприема като приключило, каза вътрешният министър Румен Петков в отговор на въпрос дали са необходими още промени в правителството. Петков обаче добави, че и внушението за постоянни промени не допринася за ефективността на управлението. Не мисля, че ако едно правителство е със съзнанието, че е вечно, това е добре за него, отбеляза министърът.

Източник: dir.bg

Когато висш кумуняга "се насере " и миризмата стане непоносима бива изпращан с благодарности и наказван чрез назначаване на нова отгорна работа /обикновенно посланник/.

Що не вземе цялото правителство да си ходи? Аман от гъзоподавци, шмекерджии и лампящи за пари престъпници. То бива бива, всеки да си гледа интереса, ама чак пък толкова.....

"Всички политици са маскари!"- както е казал Ал. Константинов чрез Бай Ганьо.

Що не вземе цялото правителство да си ходи? Аман от гъзоподавци, шмекерджии и лампящи за пари престъпници. То бива бива, всеки да си гледа интереса, ама чак пък толкова.....

"Всички политици са маскари!"- както е казал Ал. Константинов чрез Бай Ганьо.

Правилно хортуваш, ама кой да те чуе???? :speak:

Та нали още през 2001 тогавашния председател на парламента им раздаде на дупетатите

"Приказка за стълбата" на Смирненски. И какво???? :questions:

Ами нали са я изкачили тая стълба - как ще ни чуят??? :brick wall:

То вече всичко човешко им е ампутирано след изкачването!!! angry.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.