Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Може ли някой да ми каже как да си оправя Web Page Maker V2, проблема е следния, когато напиша даден текст и после сейфам страницата и я отворя и ми излиза на ероглифи, зареждам страницата през Macromedia Dreamweaver MX 2004 пиша си текста на БГ и си излиза нормално както трябва, та въпроса ми е следния, има ли някаде из Web Page Maker V2 отбелязка или опция а дори и добвка за да ми излиза всичко нормално на БГ, а не да го прекарвам през Macromedia Dreamweaver MX 2004

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблема не е в програмата ами в браузара ти. Настрой го просто да чете на кирилица. Ако си с Internet Explorer това става от Veiw-Encoding-Cirilic

PS: Незная дали точно така се пише, защото моя е на български :)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Проблема не е в програмата ами в браузара ти. Настрой го просто да чете на кирилица. Ако си с Internet Explorer това става от Veiw-Encoding-Cirilic

PS: Незная дали точно така се пише, защото моя е на български :yanim:

Аз знам как да си го обърна от браузъра да го виждам на БГ, става на въпрос как Macromedia Dreamweaver MX 2004 го обръща така че няма значение как са ти опциите на браузъра

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблема ми е познат :blow out candles: аз лично имам наблюдения че мн зависи от шрифта който използваш мисля че с hebar няма да имаш проблеми и без това в един сайт не можеш да използваш кой знае какви шрифтове защото трябва да се съобразяваш дали посетителите ти ще го имат :cheers:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Проблема ми е познат :whist: аз лично имам наблюдения че мн зависи от шрифта който използваш мисля че с hebar няма да имаш проблеми и без това в един сайт не можеш да използваш кой знае какви шрифтове защото трябва да се съобразяваш дали посетителите ти ще го имат :)

Е хубаво ама точно този шрифт го няма на програмата


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 2 седмици по-късно...

При мен е същият проблем,в хелповете на Web Page Maker няма нищо описано как да се оправи на cyliric....Според мен решението е направо да ползваш Dreamweaver за да си свършиш нужната работа лично аз чрез Dreamweaver си правя ефектите и допълненията за някои проекти..а освен това може и много да се научи от Macromedia Dreamweaver докато Page Maker е по упростена... :rolleyes:

Прочим сега се сетих още едно решение :yanim: ....ако имаш photoshop правиш си проект бял фон или какъвто ти е нужен и си пишеш текстът който ти е потребен на бг...след това сейваш като снимка и импортваш в Page Maker като снимка....вярно това ще ти коства фон (ако искаш текста да ти е с определен фон) но все пак е едно от възможните решения... :wors:

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

абе хора... такива теми станаха многооо прочетете малко из форума преди да пускате...

отностно кирлицата в web page

отвори си кдоа на сайта и сложи тоя таг

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1251" />

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
абе хора... такива теми станаха многооо прочетете малко из форума преди да пускате...

отностно кирлицата в web page

отвори си кдоа на сайта и сложи тоя таг

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1251" />

Нямаш проблем..прав си...тва е най доброто решение :)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 3 седмици по-късно...

Правите следното--> Format-->Page properties-->Apperance-->тука в най-долната опция "Character Set"променяте на "User Define"...--> и в дясното прозорче пишете windows-1251 ..натискате ОК и всичко се оправя.. :rolleyes:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 9 месеца по-късно...

На 15.07.2007 го питат дали си е хостнал страницата някъде и има няма девет месеца по-късно той отговаря

ДА
ohmy.giflaugh.gif:rolleyes:;)biggrin.gif

Нищо лично, ама...

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
На 15.07.2007 го питат дали си е хостнал страницата някъде и има няма девет месеца по-късно той отговаря ohmy.giflaugh.gif:baby::ph34r:biggrin.gif

Нищо лично, ама...

Аз така си отговарям с голямо закъснение :ph34r:laugh.gifbiggrin.gif

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване