Премини към съдържанието
Sisq0

Проблем с анимираните смайлита при QIP

Препоръчан отговор

публикувано (редактирано)

Здравейте,

вчера се наложи да преинсталирам Уиндоуса (XP - нов хард и т.н.)

Инсталирах всичко, сложих си и любимия чат клиент. Дотук всичко добре - всичко си беше наред. Снощи преди да легна пуснах да се инсталира AutoPatcher. Днес забелязвам, че в QIP не ми показва анимираните смайлита. Когато задам използване на нормалния смайли пак нямам проблеми, но задам ли анимирани поп-ъпа с иконките е празен, а при изписване се появяват текстово (точки, скоби...). Папката със анимирани смайлита е пълна, просто поради някаква причина не ги показва в програмата. Подозирам, че AutoPatcher-а е направил някоя мизерия, но нито знам каква точно, нито дали въобще може да се махнат (дали има някакъв ънинстал процес) "екстрите му". Всъщност аз инсталирах хотфиксове и общо взето препоръчани по дефолт опции от Patchera.

Някой ако може да помогне ще съм благодарен, защото като не мога да открия проблема нещата отиват на втори преинстал за 2 дни.

Редактирано от Sisq0 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване