Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво сънувахте тази нощ...

Featured Replies

Ето един сън в няколко варианта :yanim:

• Отговори 86
  • Прегледи 9,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Абе ти що чакаш някой да ти го подари това хъски? Супер животно, между другото! Отиваш и си го купуваш - кво толкова? Аз сънувах нещо цветно. Цветните сънища били признак на шизофрения хехехехехе

Ето един сън в няколко варианта :yanim:

"Whack Your Boss" :rolleyes: ужас много си кръвождна :rolleyes: какво ти е направил човечецът...... :rolleyes:

P.S.-най ми хареса с куфара какво става и спечелих 16 от 16 точки biggrin.gif

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

"Whack Your Boss" :rolleyes: ужас много си кръвождна :rolleyes: какво ти е направил човечецът...... :yanim:

P.S.-най ми хареса с куфара какво става и спечелих 16 от 16 точки biggrin.gif

Щом ти е харесал нека ти покажа и най-новия сън от тази серия :rolleyes:

Сънувах, че едни посaдени цветя са поникнали :lol6:

Редактирано от I-BB (преглед на промените)

Намерих само 14 - абе хора това нещо е травмиращо, особено за деца :ph34r:
Давам ти подсказка за да видиш, че това наистина е само сън. Използваните оръжия са следните подръчни материали:

1. Стена; 2. Закачалка; 3. Галон с вода; 4. Писалката на шефа; 5. Второто чекмедже на бюрото; 6. Ръчно (юмручно); 7. Въртящ се стол; 8. Чаша; 9. Ножицата в моливника; 10. Чанта/куфар; 11. Монитор; 12. Клавиатура; 13. Линийка; 14. Телбод; 15. Вратичка на шкаф; 16. Кошче за боклук; 17. Чадър

It's Not Unusual :ph34r:

• 1 месец по-късно...
Шарани... голи... търсеха си дрехи... но магазините бяха затворени...

И аз сънувах шарани .. говореха ми нещо, ама не ги разбирах biggrin.gif

Сънувах,че се целувам с едно момче,което не мога да понасям!После излизахме заедно,срещахме се и се разбирахме много добре...(?!?!?) :speak:

Сънувах..., че съм на работа....., или май наистина бях на работа, ааа спах по време на работа :speak:

Редактирано от Geronimo (преглед на промените)

Сънувах първо, че имам 5 милярда от тотото laugh.gif

след този кошмар сънувах как Левски бият на финала на шампионската ( не помня срещу кои) с 10:4

Леле че сънища ;)cool.gif

сънувах как Левски бият на финала на шампионската ( не помня срещу кои) с 10:4

Предполагам, че срещу ЦСКА

тази нощ сънувах че падам от едно стълбище от ч-ия етаж и точно преди да усетя болка се събудих biggrin.gif

Помня, че се събудих докато сънувах нещо хубаво, но не се сещам какво е. Даже си легнах веднага за да мога да продължа съня, но резултат никакъв biggrin.gif

Сънувах че са ме приели и си уча Стоматология и всичко ми е окsad.gif само че това за съжаление ще стане най-рано чак догодина :)

Сънувах че са ме приели и си уча Стоматология и всичко ми е окsad.gif само че това за съжаление ще стане най-рано чак догодина :gift:

Пиленце, аз сънувах теб!

Не мога да се сетя точно какво сънувах, но беше нещо гадно.

Сънувах някакъв гнусен кошмар,че ми се клатят всички зъби,започват да падат и цяла нощ си плюх зъбите и се ужасявах..даже като се събудих и проверих моментално дали са там...дали е защото вечерта гледах Зъболекаря 2,или нещо ще ям бои скоро,може ли някой да го разтълкува?

Сънувах някакъв гнусен кошмар,че ми се клатят всички зъби,започват да падат и цяла нощ си плюх зъбите и се ужасявах..даже като се събудих и проверих моментално дали са там...дали е защото вечерта гледах Зъболекаря 2,или нещо ще ям бои скоро,може ли някой да го разтълкува?

Имаш някакъв неразрешен проблем или наистина фантазията ти работи яко :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.