Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: списание ДЪГА

Featured Replies

Някъде в нета бях намерил списание ДЪГА, нека ако някой има линк, да го сподели!

Благодаря предварително!

Някъде в нета бях намерил списание ДЪГА, нека ако някой има линк, да го сподели!

Благодаря предварително!

Списание " ДЪГА "!

Успехи !

А това върши ли ти работа ?

Списание " ДЪГА "!

и ТУК! намерих някъкав блог ама не ми стана ясно къде му са сканираните списания ;) !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Автор
А това върши ли ти работа ?

Списание " ДЪГА "!

и ТУК! намерих някъкав блог ама не ми стана ясно къде му са сканираните списания :blow out candles: !

Мерси ама пак не мога да намеря къде са сканирани тия броеве, ако се намери нещо друго, пишете!

Благодаря на Ханибал Лектър

Имам доста такива списания,повечето колекционерски запазени.Ако някой се интересува можем да договорим цена.Поздрави.Пишете ми на ЛС или skype-krum81

• 3 седмици по-късно...

Поздрав свима,

ја сам нов овде и надам се да вам неће сметати што пишем на српском, пошто бугарски незнам, али доста разумем.

Уколико вам је проблем да разумете оно што пишем, реците па ћу писати на енглеском језику.

Уколико се не варам ово је ваш стрип часопис. Ми имамо доста љубитеља стрипа, који су се окупили на једној групи.

Стрипови су углавном италијански и француско-белгијске школе, а наша група ради нешто што код нас никада није објављено.

Скидамо стране скенове у боји и убацујемо наш превод, или прекуцавањем стрипова који су некада објављени код нас или самим превођењем и преломом текста.

Оно што немамо појма шта је код вас у Бугарској објављивано од стрипова француско-белгијске продукције и да ли могу да се нађу скенови тих стрипова. било би ми драго да добијем било какав одговор,

хвала и пишемо се :clap:

Приятели преведете ми какво иска човека...... 4 пъти го чета и не мога да схвана .... на английски да беше поне.... :clap: !

За какви списания иде реч...... еротични ли що ли ;) !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

ok ok

if you want i can wrote this in english, but i just thought that if I understand bulgarian than you can understand serbian.

Well there is one group called bdskenovi group (you can find it on googlegroups.com).

There is lot of funs of french-belgium school of comics, and we make

1. scans of comics published in ex-yu

2. scanlations (translation in serbian, croatian and putting translated text in foreign scan in color) of comics not published in ex-yu

3. we make new view of old comics whos published in ex-yu (we rearange our black-white scan with foreign scan in color) so many of comics published in ex-yu in black-white now are in color digital format.

So we are looking for bulgarian scans of comics italian or french school, or somethnig else, because we dont know what is even published in Bulgaria.

So I hope you understand me now

See you :clap:

• 2 месеца по-късно...

Аз съм в процес на издирване на колкото се може поче комикси от серията, за сега съм събрал около 20 от общо 42 броя, Скоро ште почна да ги сканирам и ште ги кача някаде в нета. Нашият любим комикс не бива да бъде заличен от лицето на земята. Нека го обезсмъртим. Ако някой има броеве за продаване бих ги купил нека само ми напише кои точно са за колко ги продава и как са се свържа с него, маила ми е [email protected]

Наскоро разглеждах в една библиотека няколко броя на "Дъга", бяха запазени в отлично състояние.Вярвам че броевете ги има в почти всички библиотеки.

• 1 година по-късно...
Наскоро разглеждах в една библиотека няколко броя на "Дъга", бяха запазени в отлично състояние.Вярвам че броевете ги има в почти всички библиотеки.

Здравейте приятели! Ако някой търси още линкове на Дъга ето 42 броя:

http://www.chitanka.info:82/lib/pics

Редактирано от Kozeto (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Благодаря предварително!

Във zamunda има цялата поредица на "ДЪГА" -сканирана , имам предвид това списание от 42 бр. което е от нашето детство.http://www.######/download.php/153170/Spisanie%20Daga.torrent

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.