Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


искам да разбера как се прави Дизайн , за УЕБ сайт , защото аз до сега само с готови темплайте .Та ако може някой да ми каже как става това - уроци :speak:

Мисля че ще е полезно и на други хора

Моля модераторите да не трият темата , защото попринцим трият мои темо , и за това ги моля biggrin.gif

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
искам да разбера как се прави Дизайн , за УЕБ сайт , защото аз до сега само с готови темплайте .Та ако може някой да ми каже как става това - уроци :yanim:

Мисля че ще е полезно и на други хора

Моля модераторите да не трият темата , защото попринцим трият мои темо , и за това ги моля biggrin.gif

И защо да е с Dreamweaver?

css се пише на всякакъв текстов редактор... Може да е Notepad++, joe или mc директно на хоста ако щеш... А тоя претрупан Dreamweaver... За нищо не става според мен...


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Dreamweaver e удобен понеже до голяма степен като пишеш CSS той пише кода ти само избираш от командите, които ти дава. Но иначе не на всеки компютър има DW, но задължително има Notepad, а Notepad++ се дърпа бързо и за разлика от простия Notepad поне оцветява кода, но не го пише сам и така. За мен на-добре е комбинация м/у DW и notepad++.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Dreamweaver e удобен понеже до голяма степен като пишеш CSS той пише кода ти само избираш от командите, които ти дава. Но иначе не на всеки компютър има DW, но задължително има Notepad, а Notepad++ се дърпа бързо и за разлика от простия Notepad поне оцветява кода, но не го пише сам и така. За мен на-добре е комбинация м/у DW и notepad++.

Всеки добър редактор може да се конфигурира. Тъпите генератори струват мангизи и е олигофренско да ги ползваш щото видиш ли дописват кода примерно. Аз ползвам QUANTA+, кеф ти PHP, кеф ти HTML, CSS, VBS и каквото се сетиш, отворен код и е безплатен имам го в репозитерите и хич и не съм мислил да го сменям. Иначе с черчевето друго освен notepad++ не мога да си представя.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Е ок ако не е безплатен и имаш крак кфо ще стане?...

Искали пари... ми като я регнеш веднъж после си я ползваш на аванта. Я някой ще доиде да ти прибере компютъра дето нямаш лиценз или темподобни ли?

Но иначе не на всеки компютър има DW, но задължително има Notepad, а Notepad++

Еми аз нали на моя си го имам :) няя отида у френд да програмирам я...

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Е ок ако не е безплатен и имаш крак кфо ще стане?...

Туй ако е вЕрно значи освен крак друго нямаш, който нЕма у главата има у краката.... Много ми е чудно как ще развиеш комерс. проект с краден софт. продукт, явно хабер си нямаш от маркетинг в WWW. И знаеш ли как се радвам не некви псевдо програмисти дето взимат по 30~40 лева за 'сайт'.... . Сигурен съм че тестове от към сървъра правиш на не легално копие на черчевето... вероятно с некой готин пакет като XAMP или там както се казва.... хехехе е като ти пусна проверка за сървара ще се спукам като видя XP... ламерче си ти..

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ти драго ми лнкс фенче, създай си първо някакво име в този форум и после окачествявай другите.

Дали ползва кракнат софтуер не е от такова значение, при положение, че работи у дома по проектите си. И аз работя на такъв софтуер у дома, но на работа е различно ;) от това далеч не могат да се направят изводи, че примерно не видиш ли съм бил ламер или нещо такова.

Да ползваш софтуер, който те улеснява при писането на код и ти оцветява кода е в голям +, понеже така поне можеш да си забележиш по-лесно грешките.

А за сървъри и т.н. - има и windows базирани, за при които трябва да платиш над 2 и повече пъти. Защо ли? Кой би плащал повече като за хостинг може да си плати кинта и половина за да си хоства сайта на линукс хостинг сървър?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Ти драго ми лнкс фенче, създай си първо някакво име в този форум и после окачествявай другите.

Дали ползва кракнат софтуер не е от такова значение, при положение, че работи у дома по проектите си. И аз работя на такъв софтуер у дома, но на работа е различно :clap: от това далеч не могат да се направят изводи, че примерно не видиш ли съм бил ламер или нещо такова.

Да ползваш софтуер, който те улеснява при писането на код и ти оцветява кода е в голям +, понеже така поне можеш да си забележиш по-лесно грешките.

А за сървъри и т.н. - има и windows базирани, за при които трябва да платиш над 2 и повече пъти. Защо ли? Кой би плащал повече като за хостинг може да си плати кинта и половина за да си хоства сайта на линукс хостинг сървър?

Виж сега явно нещо те дразни моя пост, защо си е твой проблем! Сега да ти кажа нещо относно това, дали съм Линукс или MacOS фен си е моя работа. Какви ГЕНЕРАТОРИ ЗА КОД ползаваш също си е твоя работа, а дали ползва кракнат софтуер е от много голямо значение, щото драго ми Вин фенче аз плащам всяка година про лиценз за сумати софтуер щото видиш ли с това си вадя хляба /не ти говоря ич за някакви PhotoShop глупости за това ползвам GIMP/. И я ми кажи как да не си ламерче като пишеш такива глупости А за сървъри и т.н. - има и windows базирани, за при които трябва да платиш над 2 и повече пъти. е то остава от M$ и парета за Апаха да Ви искат.... или може би скриптовите интерпретатори си плащаш, пълни глупости.... И понеже явно не си разбрал, пак ще ти кажа ... да ползваш генератор за код подобен на DW щото редактора му оцватява кода е меко казано идиотско, пусни един сърч и виж хората какви фрии редактори, спешъл за програмисти правят и то за без мангизи... А относно името в този форум... ми не държа да ме помниш с добро на който преценя помагам колкото мога, на други им лепвам етикет ламер и те се нервят.....

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И като даваш маса пари за софт, защо ползваш безплатните редактори, след като си платил за "про" софтуер?

Аз не претендирам да съм голям специалист,

на работа си ползвам всичко лицензирано: MS Windows XP SP2, MS Office 2007 Professional, Adobe Photoshop CS2, Adobe InDesign CS2, Macromedia Dreamveawer MX. Вярно не струват малко пари, но поне вършат добра работа ;)

С администрирането на машини за хостинг не се занимавам, професията не ми е такава, а си има и фирми, които го правят това нещо (няма да повтарям онази фраза от телевизията сега).

Тъй като почнахме стабилно да разводняваме темата, може да се разберем на ЛС.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване