Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Максим Стависки катастрофира край Приморско

Featured Replies

Не бих подписала и се чудя хората с какво съвест го правят. Според мен 2.5 е смешна цена за човешки живот. Нека поне тях си излежи. Ако имаше поне малко достойнство и чувство за вина щеше да спре до тук. Но подобни качества рядко се намират в хората.

• Отговори 564
  • Прегледи 70,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз бих се подписал.Мисля че заслужава шанс да се поправи. Всеки ден умират хора,всеки ден стават инзиденти с коли или с каквото и да е.А вие искате да изкарате че той е най виновен от всички ли?Ако беше някой неизвестен кого не сте чували дори,нямаше да говорите така.Ама сега като е той и всички се правите на много загрижени за пострадалите.Изобщо не ви пука.Гледате да се изкажете колкото да ви забележат с фалшивото ви мнение,че той заслужава най-голямата присъда.

Аз бих се подписал.Мисля че заслужава шанс да се поправи.

Всеки ден умират хора,всеки ден стават инзиденти с коли или с каквото и да е.А вие искате да изкарате че той е най виновен от всички ли?Ако беше някой неизвестен кого не сте чували дори,нямаше да говорите така.Ама сега като е той и всички се правите на много загрижени за пострадалите.Изобщо не ви пука.Гледате да се изкажете колкото да ви забележат с фалшивото ви мнение,че той заслужава най-голямата присъда.

Лягай да спиш момко..

Лягай да спиш момко..

Ще легна когато ми се доспи съдистке!

ха ха ама и ти беше май световен , би ли ми припомнил в каква дисциплина бяхте световен !!!???

По темата . Законите са ни толкова гъвкави че имам чувството че фурнаджии са ги правили. Това че е направил нещо за България не трябва да го прави недосегаем , ама с тоя алкохол ...

Лично мое мнение е че ако му остане тая присъда му е достатъчна и всеки може да сгреши жалко за загиналите но каквато и присъда да му сложат не могат да ги върна но пък условна си беше подигравка със закона.

Евала за фурнаджиите, тъй си е...Колкото до личната нападка, а ти в какво си шампион :)

Евала за фурнаджиите, тъй си е...Колкото до личната нападка, а ти в какво си шампион :P

не е лична нападка, просто твоята дисциплина не е спортна а постоянно тръбиш че си световен шампион а гледам умаловажаваш дисциплината на Максим и за това те попитах коя беше твоята .

Мислиш ли че ако приемем условно да си в ситуацията ма Максим някъде по форуми и преса ще прочетем Fixt00l световния шампион по игри за деца до 16 години бла бла бла който прослави България ... на седем континента ...

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

не е лична нападка, просто твоята дисциплина не е спортна а постоянно тръбиш че си световен шампион а гледам умаловажаваш дисциплината на Максим и за това те попитах коя беше твоята .

Мислиш ли че ако приемем условно да си в ситуацията ма Максим някъде по форуми и преса ще прочетем Fixt00l световния шампион по игри за деца до 16 години бла бла бла който прослави България ... на седем континента ...

Световен шампион съм не само по игри, може би трябва да ти го изкрещя, за да разбереш? И всеки път ли да давам отчет?Да, знам, че съм наперен, нормално е...Голяма прослава ли е по 7 контитента да чуят как унищожи двама души за цял живот? И играта не е за никакви деца, просто е стара, и съвсем случайно в TOP 10 GAMES OF ALL TIME-RANKED # 4...И мислиш ли, че който и да е смъртен заслужава помилване, само защото бил шампион?И другите, като не са световни шампиони, какво, дай да ги ядат кучетата, и да ги убиват пияници на пътя, а? Хвалите ми някакъв жалък пияница?Спортът си е педалски, и е меко казано, много смешен.Разбирам да е мъжки спорт-MMA, SAMBO, MUAY THAI...Или щанги, лека атлетика, дори и футбол, гребане..Нещо, изискващо сериозна физическа подготовка и сила...Стига го изкарвахте национален герой номер 1, имаме далеч по-славни спортисти от него!И не съм съгласен, че пързалянето е слава, нито пък, че обикновеният чужденец ще си каже "А-а-а, видиш ли, заради тоя аз ще уважавам българите до края на живота си!" Нали е световен шампион по пързаляне-изпързаля сума ти опечалени роднини, двама млади, и куп фенчета и смешници, които го защитават :rolleyes:

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Световен шампион съм не само по игри, може би трябва да ти го изкрещя, за да разбереш? И всеки път ли да давам отчет?Да, знам, че съм наперен, нормално е...Голяма прослава ли е по 7 контитента да чуят как унищожи двама души за цял живот? И играта не е за никакви деца, просто е стара, и съвсем случайно в TOP 10 GAMES OF ALL TIME-RANKED # 4...И мислиш ли, че който и да е смъртен заслужава помилване, само защото бил шампион?И другите, като не са световни шампиони, какво, дай да ги ядат кучетата, и да ги убиват пияници на пътя, а? Хвалите ми някакъв жалък пияница?Спортът си е педалски, и е меко казано, много смешен.Разбирам да е мъжки спорт-MMA, SAMBO, MUAY THAI...Или щанги, лека атлетика, дори и футбол, гребане..Нещо, изискващо сериозна физическа подготовка и сила...Стига го изкарвахте национален герой номер 1, имаме далеч по-славни спортисти от него!И не съм съгласен, че пързалянето е слава, нито пък, че обикновеният чужденец ще си каже "А-а-а, видиш ли, заради тоя аз ще уважавам българите до края на живота си!" Нали е световен шампион по пързаляне-изпързаля сума ти опечалени роднини, двама млади, и куп фенчета и смешници, които го защитават :P

Дано да не ти се случи не теб това което се случи на него.Защото тогава мнението ти ще е съвсем различно.И не са фенчета и смешници тея дето го защитават.Както ми бяха написали на мен в един пост не гледай само от твоята камбанария,погледни и от неговата.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

За мен са смешници, тъй като той не е прав, и няма основания да го защитават.После, баша за син казва-Голям е, да си носи последствията, камо ли фенове...Alcoh2ol-ът е отежняващо вината обстоятелство, и не му е за пръв път!Най-съзнателно и безцеремонно, по балкански, се е орезилил, че и други въвлича!Ами, те му стената, да си блъска глават на пихтия, ако иска, но да не пречи на другите!И показа колко го е еня, като след катастрофата бе рекламно лице, а после кара джип..WTF OMFG, как смеете да кажете дори една добра дума за тоя рецидивист, де да можеше да ми падне в ръцете...

Световен шампион съм не само по игри, може би трябва да ти го изкрещя, за да разбереш? И всеки път ли да давам отчет?Да, знам, че съм наперен, нормално е...Голяма прослава ли е по 7 контитента да чуят как унищожи двама души за цял живот? И играта не е за никакви деца, просто е стара, и съвсем случайно в TOP 10 GAMES OF ALL TIME-RANKED # 4...И мислиш ли, че който и да е смъртен заслужава помилване, само защото бил шампион?И другите, като не са световни шампиони, какво, дай да ги ядат кучетата, и да ги убиват пияници на пътя, а? Хвалите ми някакъв жалък пияница?Спортът си е педалски, и е меко казано, много смешен.Разбирам да е мъжки спорт-MMA, SAMBO, MUAY THAI...Или щанги, лека атлетика, дори и футбол, гребане..Нещо, изискващо сериозна физическа подготовка и сила...Стига го изкарвахте национален герой номер 1, имаме далеч по-славни спортисти от него!И не съм съгласен, че пързалянето е слава, нито пък, че обикновеният чужденец ще си каже "А-а-а, видиш ли, заради тоя аз ще уважавам българите до края на живота си!" Нали е световен шампион по пързаляне-изпързаля сума ти опечалени роднини, двама млади, и куп фенчета и смешници, които го защитават :)

тоя пост ти е като на политиците ни , много приказки и в крайна сметка нищо съществено . Ок разбрах че си против Максим , тука сме на едно мнение ,ама чак пък педалски спорт много на далече отиде. Та аз само не разбрах освен по игри по какво още си шампион дето трябвало и физическо как се беше формулирал ....???

Тогава България да избира.Или световна слава е един спорт или някаква си присъда там дето никой няма да разбере как ще пропилеем може би единственият ни състезател който ни е прославил както по-горе пишеше на 7 континента.

И по-добре да не избирате вие че такива като вас имат по-лошо мнение и от политиците.

НЕВИНЕН БЪЛГАРИЯ СИ ИСКА СЛАВАТА!

Тогава България да избира.Или световна слава е един спорт или някаква си присъда там дето никой няма да разбере как ще пропилеем може би единственият ни състезател който ни е прославил както по-горе пишеше на 7 континента.

И по-добре да не избирате вие че такива като вас имат по-лошо мнение и от политиците.

Мда... Представи си: Ето, новия шампион на 7-ем континента. Отпразнува третата си световна титла с 3-ма убити,2-ма ранени, и един размазан БТР - подарък за финалите. Силно ли ще аплодираш?

Мда... Представи си: Ето, новия шампион на 7-ем континента. Отпразнува третата си световна титла с 3-ма убити,2-ма ранени, и един размазан БТР - подарък за финалите. Силно ли ще аплодираш?

Не знам дали ще аплодирам,не съм фен на никой спорт.А и в наш интерес е да си мълчим за този инзидент,че да ни мислят още за шампиони.

izabel1 нека се срещнем, да ти обясня, писенце ще станеш, какво ще кажеш?ПО темата-всеки от нас е нужен на България, аз съм решил да оставя предателката завинаги, един ден всички ще ревете и протягате ръце към мен, ще ме оценят другаде.И никаква си слава не може да замести два човешки живота, не сме Сталин.На такива като вас, дето си мислите, че 1 медал ще блесне пред 20те медала на други държави, и с лека ръка да предавате други българи, по едно двойно коляно ще ви играя, знаете ли как ще се осъзнаете? (стомах+брада)

Как ще го направиш по-точно.С същия акъл с който си сложил тази тъпа картинка ли?Комплексите си личат отдалече.Като можеш само да ходиш на състезания и друго не можеш.И аз ще те размажа на покер ама не се фукам навсякъде.Особено лесно ще победя теб(блъф+3 еднакви и накрая all in със стрейт при повечко късмет)

Дано да не ти се случи не теб това което се случи на него.Защото тогава мнението ти ще е съвсем различно.И не са фенчета и смешници тея дето го защитават.Както ми бяха написали на мен в един пост не гледай само от твоята камбанария,погледни и от неговата.

Прав(а) си, но има едно голямо "но".

Дано не ти се случва на теб това,което се случи на родителите на убитото момче, защото тогава мнението ти ще е съвсем различно... и са фенчета и смешници тези дето го защитават. Сега пък Аз ще ти напиша:

-Не гледай от неговата и на фенчетата и смешниците от гледната точка, а вникни в същтността на проблема,отвори си широко очите и си размърдай заспалия мозък.

Моме (или момко), България не си Ти и не мисля, че нашето общество се нуждае от такива изроди като теб. Човешкия живот не разменна монета и не бих дал и един ден от живота на който и да е българин за една секунда световна слава.

ВИНОВЕН. България не му иска "световната слава".

Не знам дали ще аплодирам,не съм фен на никой спорт.А и в наш интерес е да си мълчим за този инзидент,че да ни мислят още за шампиони.

Никой не ни мисли за шампиони, защото тук няма място за мислене...

ние сме си шампиони.

Друг е въпроса, че Максим се насра (и умаза), като личност.

izabel1 нека се срещнем, да ти обясня, писенце ще станеш, какво ще кажеш?...

..., по едно двойно коляно ще ви играя, знаете ли как ще се осъзнаете? (стомах+брада)

Като видя ник izabel, какво ли ще ми мине през главата...

... а сетих се - зад ника, стои момиче...

Брадче, голям си герой. май само девойките се страхуват от теб.

Както се казва:

-...куче де лае, не хапе...

izabel1 нека се срещнем, да ти обясня, писенце ще станеш, какво ще кажеш?

по едно двойно коляно ще ви играя, знаете ли как ще се осъзнаете? (стомах+брада)

ха ха ха гледаш че съм в Реп Доминикана и изби комплекс веднага. Леле Батка толкова ли си страшен, къв е тоя твоя спорт дето си световен не разбрах от него ли ще ми прилагаш хватки чак пък и писенце Ша ме умориш от комплексите си.за теб едно мога да кажа със сигурност , чета ти бисерите и се успокоявам

и още не съм се оплаквал като малките деца на администратори от разни потребители като теб , изтрийте му тоя пост или ония като влезе в бисерите и това ми било мъж , рева като 5 годишен за някаква дето те оставила щото си голямата работа а ти горкия чак титлата оф световната титла си оставил заради нея .

И на последно един съвет , не подценявай анонимните потребители че не се знае кой ще е писето и да не стане ама ти що не каза по рано бла бла бла

edit аз ако се оставя на някой дето ако си изтърве рейса от софия за варна и ..... по добре да лягам и да умирам

предполагам с Ърманито ще си като дойде момента да ме писосваш , представям си и какво армани е предавано от баща на син трето поколение ама как да е , иначе сме с рейса че да заблуждаваме данъчните

Стана .... офтопика

съжалявам

за офтопика

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Не съм видял никаква република, не ми пречи да ида на почивка там.По хамалския език съдя, че зад ника стои момче, даже съм сигурен.И с най-голямо удоволствие приемам всяко предизвикателство, за мен кой-кого и т.н не се безпокой.Но на момиче не посягам.Цървулско е.Колкото до това кой с какво пътува-хайде да отворим тема и да си ги премерим кой-какво-какъв е-какво-има, че много омацахте темата.На мен се смеете, дето съм световен шампион, а тук някакъв друг се оля да повтаря-Максим невинен, ние сме шампиони, и с лека ръка жертва два живота за комплексите си.Смейте се на него.Относно покера, дори да си шампион там, съм сигурен, че не си очернил никое семейство, и не си се самозабравил.izabel1, докарай ми в БГ 1971 HC CV, и най-тъпото копие да е-ще си купя колата.Някои от нас са истински ценители, и не искат някаква си новичка, лъскава количка, с ненужни екстри, на която цената да пада главоломно с годините, както стотинка от небостъргач.Не е ли тая кола-ако трябва, и с лагерна количка ще се возя!Относно дрехите-съжалих 1000 пъти, че се изтървах какво обличам, че разни завистливци, дето ходят като цигани облечени, да ми лалат...Има хора, които могат да си позволят и по-висок клас от Armani, но не уважават себе си и ходят с дрехи от 30 лв.Публикувано изображение

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Както radkodj каза - погледнете от страната на родителите на убитото момче. Те какво да правят? Цял живот да са благодарни, че синът им е убит от световен шампион? Даже може да започнат да се хвалят: твоят син умря от наркотици, твоят от пиене, ама нашия го утрепа световния шампион Ставийски. Колко гордо звучи само.

Фигурното пързаляне е изключително сложен спорт, много по-сложен от гребане, футбол и прочие там изброените. Изисква се много по-голяма дисциплина, тренировки и усилие. Недейте да принизявате спорта, защото спортистите не са ви симпатични. Иначе мнението си отдавна вече съм го казала, Стависки трябва да влезе на топло.

Както radkodj каза - погледнете от страната на родителите на убитото момче. Те какво да правят? Цял живот да са благодарни, че синът им е убит от световен шампион? Даже може да започнат да се хвалят: твоят син умря от наркотици, твоят от пиене, ама нашия го утрепа световния шампион Ставийски. Колко гордо звучи само.

Това е най-смисленият коментар в цялата тема досега, мога да кажа само :) Точно това казвах и аз, макар не по подходящия начин.Отново казвам-педалски шампион.Моят треньор, например, е трикратен световен шампион, и много повече, и е най-скромният човечец, който някога съм виждал, а е голям досущ като мечок.Не дава дума да се каже за световен шампион дори.Как искам да приличах на него...А.com назова Стависки с точното му име-убиец.При това, предвид, че алкохолът е отежняващо вината обстоятелство, и не за пръв път го спират-той е бил предупреден, и са му били напълно ясни рисковете.Тогава, de facto, той е предумишлен убиец, и то-сериен!!!С единствената, не толкова голяма разлика, че не е набелязвал конкретна жертва.Спомнете си случая с Malik Abdul Aziz, който изнасили жена, и цял свят го оплю.Той е милиарди пъти по-спортист от някакво си кънкьорче, и остави името си в историята.Или с Michael Jackson, за когото дори доказателства нямаше, всички се отвърнаха от тях!

Това е най-смисленият коментар в цялата тема досега, мога да кажа само ;) Точно това казвах и аз, макар не по подходящия начин.Отново казвам-педалски шампион.Моят треньор, например, е трикратен световен шампион, и много повече, и е най-скромният човечец, който някога съм виждал, а е голям досущ като мечок.Не дава дума да се каже за световен шампион дори.Как искам да приличах на него...А.com назова Стависки с точното му име-убиец.При това, предвид, че алкохолът е отежняващо вината обстоятелство, и не за пръв път го спират-той е бил предупреден, и са му били напълно ясни рисковете.Тогава, de facto, той е предумишлен убиец, и то-сериен!!!С единствената, не толкова голяма разлика, че не е набелязвал конкретна жертва.Спомнете си случая с Malik Abdul Aziz, който изнасили жена, и цял свят го оплю.Той е милиарди пъти по-спортист от някакво си кънкьорче, и остави името си в историята.Или с Michael Jackson, за когото дори доказателства нямаше, всички се отвърнаха от тях!

А това го казва някакво си боксьорче...

Хайде без да обиждате и да омаловажавате постигнатото с много труд от хората. Че заслужава за деянието си затвор - заслужава, но не одобрявам зачеркването с лека ръка на постижения, които остават в историята, па макар и тя да не е боксьорската.

А това го казва някакво си боксьорче...

Хайде без да обиждате и да омаловажавате постигнатото с много труд от хората. Че заслужава за деянието си затвор - заслужава, но не одобрявам зачеркването с лека ръка на постижения, които остават в историята, па макар и тя да не е боксьорската.

Аааааааааааааааааа, ама той бил боксьор! :idea: Аз се чудех откъде е тази негова агресивност.

Не е като izabeli1 зодия Скорпион, да кажеш, че е от това, ами той бил боксьорче. Ахаха хахаха

Въобще не харесвам боксьорчетата. :nono: От многото удари по главата мозъкът и без това се поврежда, обаче, за да станеш боксьор пак си трябва изначално малко мозък. :P

По-добре кънкьорче, отколкото боксьорче. Кънкьорите не са педали. Те просто притежават и духовни и умствени качества, които повечето от боксьорите не са в състояние да разберат.

За мен титлата световен шампион по фигурно пързаляне е много по-значима от титла по бокс. А боксът олимпийски спорт ли е? :)

Освен тези мои мъдри думи, смятам, че Максим е виновен и трябва да понесе някакво наказание. Не може да пие и да шофира. Славата му е повлияла негативно и той си е помислил, че може да прави много неща. Обаче, е направил фатална грешка, мислейки си това.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Не съм видял никаква република, не ми пречи да ида на почивка там.По хамалския език съдя, че зад ника стои момче, даже съм сигурен.И с най-голямо удоволствие приемам всяко предизвикателство, за мен кой-кого и т.н не се безпокой.Но на момиче не посягам.Цървулско е.Колкото до това кой с какво пътува-хайде да отворим тема и да си ги премерим кой-какво-какъв е-какво-има, че много омацахте темата.На мен се смеете, дето съм световен шампион, а тук някакъв друг се оля да повтаря-Максим невинен, ние сме шампиони, и с лека ръка жертва два живота за комплексите си.Смейте се на него.Относно покера, дори да си шампион там, съм сигурен, че не си очернил никое семейство, и не си се самозабравил.izabel1, докарай ми в БГ 1971 HC CV, и най-тъпото копие да е-ще си купя колата.Някои от нас са истински ценители, и не искат някаква си новичка, лъскава количка, с ненужни екстри, на която цената да пада главоломно с годините, както стотинка от небостъргач.Не е ли тая кола-ако трябва, и с лагерна количка ще се возя!Относно дрехите-съжалих 1000 пъти, че се изтървах какво обличам, че разни завистливци, дето ходят като цигани облечени, да ми лалат...Има хора, които могат да си позволят и по-висок клас от Armani, но не уважават себе си и ходят с дрехи от 30 лв.Публикувано изображение

Не разбрах само на мен ли да се смеят?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.