Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за местните избори

Ще гласувате ли на тези избори? 87 гласували потребители

1. 1. Ще гласувате ли на тези избори?

• Да
      63%
      52
    • Не
      30%
      25
    • Още се чудя
      6%
      5

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

А кво ще кажете за СлаФчо Бинев?

• Отговори 254
  • Прегледи 38,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

В Сандански бюлетината стигна 1.60 м, в София - над метър

В 10 общини бюлетините за избор на общински съветници надхвърлят метър. Това съобщи говорителят на ЦИКМИ Бисер Троянов. Това са общините Благоевград, Петрич, Сандански, Бургас, Варна, Велинград, Пловдив, София, Стара Загора и Русе. Най-дълга може да бъде бюлетината в Сандански, която при сега зададените размери се очертава да е 1,60 м. За да се справи с това, ЦИКМИ е взела решение, ако определената партия или коалиция, не се е регистрирала за някой вид избор или се е регистрирала, но не е издигнала кандидат, нейното име и номер да не се изписват в бюлетината. Ако например четвъртата поред партия или коалиция не е издигнала кандидат, номерацията на кандидатите в бюлетината ще бъде 1, 2, 3, 5, 6 и т.н.

Друга мярка, която членовете на ЦИКМИ предстои да гласуват, е смаляването на полетата, в които са изписани имената и номерата на съответните партии и коалиции.

Възможно е да се направи изключение само за община Сандански, тъй като дори и след смаляването на полетата, което ще бъде в рамките на 1-2 мм и ще бъде трудно различимо с просто око, бюлетината отново ще надхвърля 1 метър, обясни Троянов. Около 500 бюлетини се побират с усилие в една избирателна кутия. Това показа експеримент на Общинската избирателна комисия (ОИК) във Велико Търново

Източник: БТА и Фокус

Партия СЕК организира празник за най-малките бургазлии

sek%20detski%20praznik2.jpg

Християн Танев, член на Изпълнителния комитет на партия "Средна европейска класа” и кандидат за общински съветник от листата на политическата сила, организира празник за най-малките бургазлии.

sek%20detski%20praznik.jpg

Повод за детското парти беше официалното откриване на детската площадка в Борисовата градина, която той модернизира и дооборудва със собствени средства. Освен за модерните кооперации, трябва да се помисли и за малчуганите, защото градинката бе открита преди време, без обаче да бъде обособен специален кът за децата, а те имат нужда от пространство, където да играят и да се забавляват, каза Християн Танев. Десетки деца участваха в празника, подарен им от партия СЕК. Весели клоуни забавляваха малчуганите, които получиха много лакомства и награди.

sek%20detski%20praznik1.jpg

Две решения прие на последното си заседание Общинския съвет в Бургас

Две решения прие на последното си заседание Общинския съвет в Бургас след докладни от председателя на политическа партия Средна европейска класа и общински съветник Георги Манев.

Първото: Местния парламент прие да бъде изграден светофар на бул. „ Димитър Димов “ (околовръстното шосе за Слънчев бряг) в непосредствена близост до бл. 28 и бл. 29 в к-с „ Зорница “ („ Белите брези„). По предложение на лидера на ПП СЕК и настоящ общински съветник Георги Манев средствата за това ще бъдат предвидени в Общинския бюджет - 2008 г. Решението бе гласувано след докладна записка от началото на август, внесена от Георги Манев. До нея се стигна след като председателят на ПП СЕК бе потърсен за съдействие от директори на 5 бургаски училища и стотици граждани. По негова инициатива през лятото бе организирана подписка, в която само за една седмица представителите на младежката структура на партията събраха над 1400 подписа на разтревожени жители на града.

Невралгичната точка се оформи след като само за 5 дни през юли т.г. станаха 7 пътни инцидента с преминаващи пешеходци през една от най-натоварените пътни артерии в града ни, свързваща Бургас със Сл. бряг и Несебър. Пътното платно на бул. „ Димитър Димов “ се пресича и от десетки ученици, които пътуват за Поморие, Несебър и Слънчев бряг и безопасността на движението им не е достатъчно гарантирана от единствената пешеходна пътека тип „ зебра“. В района се намира и началото на „Алеята на здравето“ в Приморския парк. Алеята е любимо място за сутрешна разходка и спортуване на стотици бургазлии, които са потенциално застрашени при пресичането на пътното платно.

Днес Общинския съвет в Бургас прие още едно решение, което бе гласувано след внесена докладна записка от общинския съветник Георги Манев. На последното си заседание съветниците в бургас приеха да се промени транспортната схема на автобусна линия ¹ 15, свързваща града с квартал Сарафово. По силата на решението в края на квартал Сарафово на ул. Ангел Димитров” ще се обособи още една спирка, която ще улесни живеещите в крайните части на квартала бургазлии. Решението бе гласувано след докладна записка на Георги Манев, който мотивира предложението си с разширението на квартала по посока Военната станция.

Стоилка Колева е кандидатът за кмет на с. Ветрен, община Бургас, издигнат от политическа партия Средна европейска класа

stoilka-koleva.jpg

Стоилка Славова Колева е родена 13.10.1953 г. Завършила Медицински унверситет - София, факултет „ Обществено здраве”, магистър „ Управление на здравните грижи”. Омъжена с едно дете - дъщеря на 33 години. От 1999 г. работи като главна медицинска сестра в Специализирана болница за рехабилитация - Бургаски минерални бани.

- Г-жо Колева Вие приемате едно сериозно предизвикателство- да се кандидатитрате за кмет в с. Ветрен. Мотивите които ви накараха да направите това?

Като се има предвид дългите години, които живея и работя в селото вече съм наясно напълно с проблемите на хората в с. Ветрен. Колегите, с които работя в болницата, пациентите на които ежедневно помагам ми допълват информацията за това, което се случва и това, което трябва да се промени. Аз съм вече професионалист, доказал се в сферата , в която работи. Имам достатъчно опит в организационната работа и съм човек, който е удовлетворен от това, но ми се струва ,че трябва да направя още нещо в живота си. Смятам, че притежавам още потенциал, който бих могла да използвам за подобряване условията, в които живеят моите съграждани. Ветрен и баните са едно курортно селище с национално значение, но смятам че инфраструктурата в момента е на ниво, което ни прави далеч от курорта, който аз си представям.

- Кои са най-наболелите проблеми на хората във Ветрен?

Макар и близо до областния център Бургас, с. Ветрен е изостанало изключително много в инфраструктурно отношение. В селото, колкото и странно да звучи в 21 век все още няма изградена канализационна система. В момента съществува частична канализация, строена преди 60-70 години и обхваща съвсем ограничена площ от селото. Много от живеещите използват септични ями. Проблем е, че съществуващата канализация изхвърля отпадните си води в началото на селото и особено през летните месеци миризмата е непоносима. Във Ветрен липсва и пречиствателна станция и това е един от основните приоритети, които ще залегнат в работата ми ако бъда избрана за кмет.

Ветрен има лоша инфраструктура. По-голямата част от улиците в селото като изключим основната пътна артерия -пътя София-Бургас са вече разбити, тъй като асфалтовото им покритие е правено преди много години. Голяма част от улиците са прокопани и от извършващото се масово строителство и прокарването на подземна инфраструктура. Уличното осветление в селото е също неподдържано и голяма част от осветителните тела не функционират. Сериозен проблем е чистотата във Ветрен. Няма обособена улица или маршрут, по който да преминават домашните животни, които ежедневно отиват или се връщат от паша. Това замърсява улиците, по които минават и децата ни, а като здравен работник съм изключително притеснена от този факт.

-Като говорим за деца- какви условия предлага Ветрен за подрастващите.

Това е другата ми сериозна тревога – децата. Особено най-малките няма къде да игрят. Нямаме оборудвани площадки, където родителите да са спокойни ,че децата им играят необезпокоявани от автомобили. Притеснена съм от това, че много малки дечица трябва да пресичат натовареното пътно платно на магистралата, за да отидат в двора на училището. Там е единственото място, където те могат да играят заедно с връстниците си. Ако не направим нищо за подрастващите във Ветрен ние ще ги изгубим като жители на селото, защото все повече от тях се ориентират към големия град. Трябва да отбележа факта, че повечето ученици предпочитат да пътуват до Бургас, вместо да учат в студените класни стаи на училището в селото.

-От всичко, което казвате разбирам, че сте напълно наясно с проблемите на Ветрен. Каква обаче е вашата визия за разрешаването им?

Основна моя задача като бъдещ кмет, ако жителите на Ветрен ми гласуват това доверие, както ми го гласува политическа партия “ Средна европейска класа” и нейния лидер Георги Манев ще бъде да работя в синхрон със новия Общински съвет на Бургас. Той ще е институцията, от която ще зависят отпуснатите средства за нашето село. А когато се работи с разбиране е много по-лесно да се намерят варианти за подобряване на условията ни за живот. През всичките ми години професионален стаж аз съм доказала, че съм човек, който умее да комуникира с хората, за да намеря най-правилния и конструктивен път за постигане на дадена цел. Това ще ме води и в работата ми като кмет. Ще разчитам и на колегите си от партия „ Средна европейска класа”, които ми гласуваха това доверие -да ме издигнат за кандидат-кмет.

За повече информация: http://www.cek.bg

Редактирано от technofork (преглед на промените)

Средна европейска класа избра „ Меден рудник”, за да стартира първата си предизборна кампания

mr-mini1.jpg

Политическа партия Средна европейска класа избра най-младия комплекс на Бургас „ Меден рудник”, за да даде старт на предизборната си кампания. Над 600 души присъстваха на откриването на кампанията на най-младата национална партия, която е със седалище в Бургас. Лидерът на СЕК Георги Манев приветства жителите на „М. Рудник” с думите: „ Разглеждам М. рудник не като проект, който всички ви обещават, а като град, в който всички живеете и който всички ние заедно можем да променим. Ние сме успели хора, доказали се в годините на прехода и в своя бизнес.Показали сме, че умеем да работим и оцеляваме. Ние ще бъдем вашите представители в Общинския съвет на Бургас и ще помагаме на всеки един от вас в личен план, защото всички партии обещават само инфраструктурни проекти, а ние сме хора и трябва да си помагаме един на друг”.

mr-mini2.jpg

Председателят на Партия Средна европейска класа Георги Манев представи и своите колеги от листата за общински съветници, за които в деня на изборите ще гласуваме с бюлетина ¹ 29. На второ място в листата е бизнесменът Вартерес Чулуян, на трето - „ славеят на Странджа” Жечка Сланинкова, на четвърто- Георги Димитров, на пето- Християн Танев. Под номер шест в листата на СЕК е поставен Иван Атанасов, на 7-мо място д-р Богдан Димитров, на осмо - Константин Бачийски.

mr-mini3.jpg

Старта на кампанията на листата на Средна европейска класа, поставена под 29 в интегралната бюлетина, уважи и подкрепеният от партията кандидат за кмет на Бургас Димитър Николов.

За жителите на коплекса подаркът от страна на Изпълнителния комитет на най-младата национална политическа партия Средна европейска класа бе концерта на участниците в музикалния проект „Excess” , продуциран от Георги Манев. Звучаха най-хитовите парчета на Поли и Никита, Лео, най-новите разработки на народните песни в денс вариант на Милка Андрева и Жечка Сланинкова. Всички те призоваха на 28-ми да гласуваме с бюлетина 29, бюлетината на утрешния ден.

Ето какво ще ти кажа за Слави Бинев... за да не си невеж по въпроси свързани с неговата личност.

Слави Бинев е българин, родом от София и има 5 деца. Бизнесът му допреди около 2-3 години се свързваше с няколко заведения и клубове в София, най-известни сред които са БИАД и ДАЛИ.

Само мога да му завиждам за бизнесменския нюх и това да усети времето (чалгата също е бизнес, както и продаването на конфети по празниците... макар и едното и другото да е кич)!

Слави Бинев е интелигентен за разлика от всички други спрягани като мутри, сред които са Бойко Борисов, Георги Илиев, Илия Павлов, Емил Кюлев и т.н. все бивши спортисти! Слави Бинев нашумя заради дългите години водене на съдебни спорове между него и покойният вече Георги Илиев, защото Слави Бинев е наясно, че има ли спорове, то те се решават с думи и убеждения, а не с куршуми. Доколкото ми е известно Слави Бинев ще защитава докторантура по псохология. Шампион е по бойното изкуство таекуандо...

И наскоро треньорът му, който е и треньор на Бойко Борисов между другото, каза:

- Докато Слави Бинев печелеше купи по състезанията, Бой7ко Борисов се фукаше с кимоното си в Пожарната!

Е, какво повече да си говорим!!!

Слави Бинев - кметът на София!

Редактирано от adXok (преглед на промените)

Хора,ще гласуваме ли?Хаиде всички на 28 да си вземем личните карти и да отиваме да гласуваме за Новото Време!Това е най-готината партия и съм им голям фен.Бюлетина номер 39!Наред с тях и Венцислав Каймаканов-тои е с бюлетина номер 42.Кажете си мнението и не забравяите-идва Новото Време! :sobbing:

post-116637-1191853359.gif

Хора,ще гласуваме ли?Хаиде всички на 28 да си вземем личните карти и да отиваме да гласуваме за Новото Време!Това е най-готината партия и съм им голям фен.Бюлетина номер 39!Наред с тях и Венцислав Каймаканов-тои е с бюлетина номер 42.Кажете си мнението и не забравяите-идва Новото Време! :wors:

Абе да гласуваме, ама като видя Емил Кошлуков ми се драйфа...

Офертата за глас удари 200 лева край морето

Суми от 50 до 200 лева се обещават на избирателите от несебърските села, за да гласуват за когото трябва. На въпрос "кой обаче е този, за когото трябва", хората отказват да кажат. По думите им обаче офертите идвали от няколко от кандидат-кметовете.

Жители на село Гильовца в община Несебър разказват, че агитирането с пари за някои от кандидатите е взело застрашителни размери. Дори имало хора, които били заплашвани да върнат парите, взети от предишен кандидат и да гласуват за друг или в противен случай ще им изгорят къщите. Сред модерните методи на контрол на гласа е снимка на попълнената бюлетина на мобилен телефон.

Все още съществува и купуването на гласове срещу кебапчета и бира в ромските махали на Бургас, но местните споделят, че вече са им предлагани от 20 лева за глас за мъжете и по 10 лева за жените. Повече като спекулации, отколкото реалност, нарече това лидерът на областния ромски съюз в Бургас Митко Доков. Той обаче не отрече, че и при предходните избори са обещавани пари на хората, като са взимани данните им от личните карти. Голяма част от ромите обаче си останали само с голите обещания.

В община Созопол пък печелят симпатиите на избирателите с дърва или торбички с продоволствени помощи. Жители от Равна гора показаха торбичка, в която има тениска на един от кандидатите за кметския стол в Созопол и по пакет захар, сол, брашно и ориз.

Източник: Фокус

Да,Бойко е фаворита и ще спечели на първия тур(най-вероятно).Спортистите(какъвто е и Бойко) доказват че са кадърни.За пример кмета на Сливен.

Спортист или не важно е кмета да има добра програма. Най-важното е прозрачност в управлението и гражданско участие. Не мисля, че настоящия кмет на София може да прадложи това след като видяхме колко много далавери се правят в общинския съвет. Вестниците бяха заляти с такава информация, но явно на никой не му пука. Но не мисля, че и Тити може да прадложи кой знае какво - ако сте гледали негово интервю, сигурно ще сте на моето мнение.

Хора,ще гласуваме ли?Хаиде всички на 28 да си вземем личните карти и да отиваме да гласуваме за Новото Време!Това е най-готината партия и съм им голям фен.Бюлетина номер 39!Наред с тях и Венцислав Каймаканов-тои е с бюлетина номер 42.Кажете си мнението и не забравяите-идва Новото Време! :P

И аз мисля така. И най-вече преди всичко ми харесват и личностите и програмата им.

Накратко по темата:

Най много се лъже преди избори и след лов (риболов).

cool.gif

Той баткото хем е пради избори, хем и след роболов, защото май рибката се е хванала, като гледам социологическите проучваня. Но не е в това въпроса. Според мен има много кадърни и оправни хора, които могат да оправят нещата. Техните обещания поне звучат реално-например прозрачност на управлението и гражданско участие, както и ефикасни антикорупционни механизми.

С пищна заря партия СЕК откри кампанията си в Поморие

sek_pomorie2.jpg

Политическа партия „ Средна европейска класа” избра лятната естрада пред читалището в гр. Поморие, за да постави официално началото на предизборната си кампания в черноморския град.

Лично председателят на партията Георги Манев дойде, за да поздрави жителите на Поморие, където „ Средна европейска класа” ще се яви със самостоятелна листа за общински съветници на изборите на 28-ми октомври.

„ Ние сме хора, които сме се доказали в своите професии. Искаме да осъществим една наша цел, която политиците вече 17 години не успяват да реализират - да създадем средната класа в България, защото тя е гръбнака на всяко цивилизовано общество”. Така председателят на партия

„ Средна европейска класа” Георги Манев се обърна към поморийци. Георги Манев, заедно с членовете на Изпълнителния комитет на СЕК Жечка Сланинкова, Иван Атанасов и Николина Дамбулова представиха водача на листата за общински съветници в Поморие Донка Китанова. В листата, за която на изборите в Поморие ще се гласува с бюлетина 4 са още Анастасия Мадевова, Евгения Стойкова от с. Ахелой, Иван Масларов от гр. Каблешково, Христина Калчева от с. Бата, Гошо Панайотов от с. Горица, Янко Иванов от с. Медово.

За поморийци във вторник вечерта имаше и специален подарък - изпълненията на участниците в музикалния проект "Excess" , продуциран от Георги Манев. Звучаха най-хитовите парчета на Поли и Никита, най-новите разработки на народните песни в денс вариант на Милка Андрева и Жечка Сланинкова. Славеят на Странджа Жечка Сланинкова за пореден път накара млади и стари да забравят възрастта и различията помежду си и да се хванат ръка за ръка на българско хоро. Пищна заря освети небето на морскя град, носейки символиката за очакването на новото, по-светло утре.

sek_pomorie.jpg

И аз съм мнение, че трябва да се гласува, но трябва много внимателно да се избира за кого се гласува.....

Сега ни заливат с едни платени /много здраво платени!/ лепкаво сладникави и яко напудрени "биографии" на кандидати - като ги четеш изпадаш в умиление едно такова, чак сълзички ти напират в очите...да, ама ако се абстрахираш от името на кандидата, а като го знаеш какъв алкохолик е /а не работохолик хахахаха/ и се чудиш как са го намерили трезвен да го снимат за плакатите, от които се хили нагло. Като знаеш как "добрият мениджър" за няколко години е превърнал едно предприятие с огромни печалби, до не-губещо такова; като знаеш за невероятните злоупотреби и престъпни далавери, от които се е безсрамно обогатил...съвсем си наясно с това, което може да се случи на твоя град, когато "това хубаво момче" му стане кмет!

С предубеждения съм и към напъните към властта на "младите хора" - кметът трябва да е ерудиран, опитен, образован човек, доказал себе си и в професията си и в обществото. Кметът не е само администратор - той трябва да е и мъдър управник.... мъдростта обаче е присъща по-скоро на зрялата възраст. По-голяма част от "младите хора" лилеещи власт са отцепки, фракции и др. такива от основните партии, които са водени от вождизъм и силно его - в повечето случаи това са лидерите на младежките организации към същите, участващи в изборите по силата на "Видяла жабата, че подковават вола....". Много от тези хора са с псевдо-образование, с псевдо-способности, с псевдо-морал....ами псевдо-хора.

Как само се самоопределят някои "Ново време", "Нови лидери"......обаче не виждам нищо ново!... "Граждански съюз....", "Гражданска сила...." гражданско това и онова, а вътре едни тъпи селяндури, едни лукави Андрешковци.....ама много нахитрели!

И за всички кандидати много силно се подчертава - 3 деца, 5 деца.....като че ще избираме не кметове, а бикове за разплод.... въпреки че......:wors: кой знае!

А бе, хубаво трябва да се замислим, вярно да разчетем посланията, да направим избора си и задължително да гласуваме.... и да се надяваме, че ще изберем най-доброто! ;)

И аз съм мнение, че трябва да се гласува, но трябва много внимателно да се избира за кого се гласува.....

Кой от тези да изберем?

post-72008-1192104014_thumb.jpg post-72008-1192104117.jpg post-72008-1192104146_thumb.jpg

Кой от тези да изберем?

post-72008-1192104014_thumb.jpg post-72008-1192104117.jpg post-72008-1192104146_thumb.jpg

Според мене ако се гледа така черногледо до никъде няма да се стигне. Винаги намираме кусури на някой, винаги сме недоволни от нещо, мърморенето и омаскаряването ни е най присъщо, ама така и до крушата няма да я докараме. На всякъде по света политиците не са цъфнали. Ама освен всичко те имат и дейности, които не са свързани само с тях и мисля, че в нашата китна страна има такива политици и политически партии. Все още са остана ли хора които искат законност и справедливост, раздвижен пазар и конкуренция, правото на достъп до образованието и прочие. Нещо които може да ви звучат като поредното клише, ама в краина сметка няма нищо лошо в клишетатат стига те да са верни. Така че горе главата и стига с тоя песимизъм и оплюване.

а забравих най важното, разбира се, че трябва да се гласува . Всеки който не използва това право според мене губи, защото се получава така , ти хем не искаш да гласуваш, хем не искаш да се избереш определен човек, ама как ще стане тая работа ако не гласуваш. Плюс това, не е никакъв бунт да не гласуваш, ами по скоро е някаква наивност. Нали това е демокрацията в крайна сметка, като не гласуваш какво става с нея и твоето право на глас?

Как само се самоопределят някои "Ново време", "Нови лидери"......обаче не виждам нищо ново!... "Граждански съюз....", "Гражданска сила...." гражданско това и онова, а вътре едни тъпи селяндури, едни лукави Андрешковци.....ама много нахитрели!

И за всички кандидати много силно се подчертава - 3 деца, 5 деца.....като че ще избираме не кметове, а бикове за разплод.... въпреки че......;) кой знае!

А бе, хубаво трябва да се замислим, вярно да разчетем посланията, да направим избора си и задължително да гласуваме.... и да се надяваме, че ще изберем най-доброто! :)

Ти ако четеш между редовете измислени послания, аз не го правя.

Наистина човек трябва да се замисли преди да си даде гласа.

Аз виждам нещо НОВО в Новото време и това е новата им визия за управление.

Това разбира се си е моето мнение. А и те са единствените, може би, които са се замислили за екология. За мен това е едно от важните неща.

Аз още не съм решил за коя групировка ще гласувам, но ще гласувам cool.gif

Всъщнот повода да драсна тези редове е да се похваля със сайта на нашата сливенска общинска избирателна комисия, много добре го поддържат... Първо няколко седмици сайта им не работеше под IE Explorer.... второ, постоянно липсват решенията на комисията, не зная как успяват да го постигнат, по на бърз преглед от последните стотина липсваха следните решения № 411; 410; 409; 408; 397; 396; 394; 393; 390; 388; 387; 385; 384; 383; 382; 381; 380; 379; 378; 377; 376; 375; 374; 373; 370; 367; 366; 330; 329.... , нямам нерви да ги проверявам всичките ;) - справка - Общинска избирателна комисия Сливен - официален сайт....

Ей хора,

утре в 5 ще има среща с Юлияна Дончева в ЗНС.

Аз като фен на пратията мисля да отида, най-малкото

ще е приятно да и задам някои въпроси. Ако желаете заповядайте и вие.

защо винаги преди избори нашите политици се сещат да подарят нещо хубаво на народа?защо винаги преди избори стават кротки като агънца?на мен лично ми писна.писна ми да си правят какво си искат и само в предизборно време да се сещат за нас.скъпи политици-смешни сте.много даже.

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

На обещания, кебапчета и т.н. не се ловя. Виж ако някоя от партиите раздава РПГ-та и боеприпаси към тях съм готов да гласувам с 1-2 ракети за нея...

Точно така.Друг път вече няма .Иначе изчезваме окончателно до 40-50 години.

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и пряка реклама, политическа агитация и др. подобни.

dragozow

Аз смятам да атакувам по предназначение урните в изборния ден! Ще гласувам мощно и без никакво колебание!!!

Юлияна Дончева ми е колежка по специалност, но нито е инженер нито е кметица... Тя знае за какво става най-добре!

Бивши комунисти (днешни капиталисти от БСП), разни недоумрели СДС-ари, други гербови марки (които ще лепим като им изпращаме писма в затвора), нововремци - които се появяват само ако трябва да се скалъпи избор за някого за да се влеят, където им рекат... НДСВ-исти - тия па кои бяха и защо още не са в затвора, а-а-а... да сега се водят гербери!!!

Ясно е!!!

Атакувайте урните в изборния ден със собственоръчно попълнена бюлетина, за да не ставате за смях пред заблудения електорат на ДПС... тези хора се нуждаят от напомняне, че са българи, много преди да станат мюсюлмани... ама хайде, кой ти разбира!

Агитират с дюнери за Бойко Борисов

В продължение на два дни новооткритото столично заведение “Ал Баша” (в превод - главният, големият) раздава дюнери на аванта на софиянци. Успоредно с храната върви и агитация в полза на кандидата за втори кметски мандат Бойко Борисов. Акцията е спонсорирана от Съвета на арабските общности у нас, каза за “Труд” един от координаторите й Ибрахим Абу Халид. И изтъкна, че подкрепата за Генерала става без знанието и финансиране от предизборния му щаб и е “за личността Борисов, а не за лидера на ГЕРБ”. Пред заведението на “Пиротска” 47 вчера се трупаха невярващи на очите си столичани. Първия ден са били раздадени към 1100 дюнера, които иначе струват по 1,80 лв.

Източник: Труд

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.