Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за кандидатстване в Медицинския университет - Пловдив

Featured Replies

здрасти на всички !

исках да ва попитам за кандидатстването в Медицинския университет - Пловдив

аз ще кандидатствам с двойно гражданство, роден съм в БГ ама съм завършил средното образувание в чужбина !

преведох дипломата си и я лигализирах - по точно утре ще е готова

днес минах крей университета и реших да попитам дали ще трябва нещо допълнително

и се оказа че има нещо ново, сега не само че ще трябва да мина изпит по български език а сега се оказа че ще трябва да мина изпит по биология химия и физика !

а пък не трябваше да има такова нещо вобще !

казаха че е решего скоро към миналата седмица ~

някои може ли моля да го потвърди това ?

хич не съм готов за тези изпити, приготвил съм се само за изпита по български както са ми казали до сега!!

страхувам се да не загуба годината sad.gif

моля ви помогнете ми!!! Please !!!

(ако няной се заинтерсува искам да кандидатствам за Стоматология)

Мерси предварително !

Редактирано от MeDuZaX (преглед на промените)

За Пловдив не знам, но в София една приятелка- арабка с българско гражданство влезна стоматология. Преди 4 г. някъде ходи на същите изпити, които споменаваш без бълг. език. На всички изпити изкара 2- ка. Обаче я приеха въпреки всичко, шото плаща дебело в смисъл като за чужденец, а на тях таксите са им тройни.

Щом са ти казали така от ВУЗ- а явно е така.., но попитай за други алтернативи- не визирам подкупи, а просто да ти изброят възможностите.

• Автор

първо, мерси за кометара !

това наистина ли е възможно ?

как така за една седмица могат до го решат това ?

няма ли някакви правила ?

чух някой там да каже че не е сигорно нещо и че може да отпадне това ~

охх дано да се оправат нещата

ще попитам за други алтернативи както казахте, данно има танива

ако имате още информация моля коментирайте !

(важи за всички)

мерси !

[Пич искрено се надявам да е станала някаква грешка или ако не е нещата да стоят по иначе .Защотоза изпитите по химия и биология мисля че можеш да се справиш ако се подготвиш, въпреки че са труднички. Но за ФИЗИКАТА не знам как си я учил и какво от нея си учил в чужбина , но това което учим ние през средното си образование е нещо страшно. Дето има един лаф "спряха ми тоците". Още веднъж успех и дано нещата при теб се оправят. Стискам палци :wors:

• 4 месеца по-късно...

Моля ви помагайте!Търся си конспекта по химия за Му Пловдив.Спешно ми трябва ,но не го откривам sad.gifsad.gif Моля, ако някой го има да ми помогне

Моля ви помагайте!Търся си конспекта по химия за Му Пловдив.Спешно ми трябва ,но не го откривам sad.gifsad.gif Моля, ако някой го има да ми помогне

http://ivanjonkov.data.bg/mu%20-%20plovdiv.doc

http://ivanjonkov.data.bg/mu%20-%20sofia.doc

Ето ти два линка към конспектите по химия на Му Пловдив и Му София,едно момче ти ги е предоставило в предишна тема,аз само реших да ги преместя в тази тема където му е мястото.

Конспектите за медицинските университети по биология и химия всяка година са едни и същи,същото важи и за много специалности с биология или химия като се отчита специфичността на специалностите.

Конспектите не се променят,защото нещата които трябва да се знаят по биология и химия примерно за специалност медицина са точно определени,ако се правят промени в конспекта те са главно козметични,една тема отпада,но на нейно място се поставя друга.Такива са промените,защото си има изисквания какви да са знанията на хората приети в тези специалности,също важи и за много специалности с биология и химия ( също и за специалности които се кандидатства само с биология или само с химия)

Редактирано от doctors (преглед на промените)

Здравейте отново!След като вече имам конспекта почвам да се готвя усилено!Почнах от началото на 11 клас ,защото химията ми е слабото място ...е не сам толкова зле ,но и не сам на нивото което желая!та минавам директно към въпроса:Искам да ми кажете трудно ли се влиза в МУ Пловдив?Чувам най-различни слухове:че се влиза с пари,други ми казват че ако нямаш доктор във фамилията няма да влезна,трети ми казват че в София се влиза по-трудно отколкото в Пловдив....Вече незнам на кой да вярвам sad.gif .Доста сам амбицирана и се сърдя като някой ми каже ,че ми дават гаранция за София,а аз не искам там .Моля ако някои знае нещо по въпроса да ми каже,ще му бъда благодарна!

Здравейте отново!След като вече имам конспекта почвам да се готвя усилено!Почнах от началото на 11 клас ,защото химията ми е слабото място ...е не сам толкова зле ,но и не сам на нивото което желая!та минавам директно към въпроса:Искам да ми кажете трудно ли се влиза в МУ Пловдив?Чувам най-различни слухове:че се влиза с пари,други ми казват че ако нямаш доктор във фамилията няма да влезна,трети ми казват че в София се влиза по-трудно отколкото в Пловдив....Вече незнам на кой да вярвам sad.gif .Доста сам амбицирана и се сърдя като някой ми каже ,че ми дават гаранция за София,а аз не искам там .Моля ако някои знае нещо по въпроса да ми каже,ще му бъда благодарна!

Az sega sum 11 klas i se gotvq za kandidatstvane v Medicinski universitet. Ot vutreshni hora v MU-Plovdiv znam che ako ne si s plovdivsko grajdanstvo ne si dobre doshul, dokato v sofiq priemat otvsqkude. Razlikata medu dvata universiteta e v konspektite i v tova che diplomata ot sofiiskiqt se priema na vsqkude, dokato tazi ot plovdivkiqt ne q priemat navsqkude. :rolleyes:

Az sega sum 11 klas i se gotvq za kandidatstvane v Medicinski universitet. Ot vutreshni hora v MU-Plovdiv znam che ako ne si s plovdivsko grajdanstvo ne si dobre doshul, dokato v sofiq priemat otvsqkude. Razlikata medu dvata universiteta e v konspektite i v tova che diplomata ot sofiiskiqt se priema na vsqkude, dokato tazi ot plovdivkiqt ne q priemat navsqkude. ;)

Дипломата от всички медицински университети се признава и в чужбина!В някой страни са необходими приравнителни или допълнителни изпити.Не е вярно,че в Му Пловдив приемат хора само с Пловдивско гражданство,приемат си хора от всякъде!

Благорадя Ви отново за информацията .Не ми остава нищо друго освен да уча(както казахте)!Ще се постарая пък дано успея ,дано ми е писано :P

Az sega sum 11 klas i se gotvq za kandidatstvane v Medicinski universitet. Ot vutreshni hora v MU-Plovdiv znam che ako ne si s plovdivsko grajdanstvo ne si dobre doshul, dokato v sofiq priemat otvsqkude. Razlikata medu dvata universiteta e v konspektite i v tova che diplomata ot sofiiskiqt se priema na vsqkude, dokato tazi ot plovdivkiqt ne q priemat navsqkude. :P

a068.gifa068.gifa068.gif

Хрумна ми далаверката. Продавам изгодно пловдивско гражданство. На цели 23 години е!

Дипломата от всички медицински университети се признава и в чужбина!В някой страни са необходими приравнителни или допълнителни изпити.Не е вярно,че в Му Пловдив приемат хора само с Пловдивско гражданство,приемат си хора от всякъде!

Имах впредвид, че не гледат с добро око на тези, които кандидатсват и са със Софииско гражданство, а не че не могат да влязат. Това го знам от вътрешен човеки за това го твърдя.

Имах впредвид, че не гледат с добро око на тези, които кандидатсват и са със Софииско гражданство, а не че не могат да влязат. Това го знам от вътрешен човеки за това го твърдя.

Виж сега... ако някой не е адаптивен, не е виновно нито "гражданството" му ( a068.gif е, не, не мога...велика дума! ), нито ВУЗ-а. Това го има навсякъде; ако някой не се чувства приет от останалите, започва да търси проблемът навсякъде, най-вече в останалите, и още повече - определено не където му е мястото, а в повечето случаи - в самия него.

• 7 месеца по-късно...
2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.