Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вече не смеем и на терасата да излезем

Featured Replies

Докъде ни докараха - да излизаме на собствените си балкони с каски и бронежилетки! А полицията да се прави, че не вижда нищо или че това е дребен проблем. В неделя вечерта гражданка бе простреляна, докато си простирала прането. Навсякъде, във всеки квартал и блок отлично се знаят хулиганите, които редовно вършат золуми по нощите. Въпреки това не се прави нищо. Може би полицаите чакат този, който ще стреля, да ги извика и пред тях да натисне спусъка. А може би и тогава ще има пречки да бъде наложено заслуженото наказание. Но полицията даже не си прави труда да пристигне навреме. Оказало се, че първи на мястото са дошли журналистите от "Нощен труд"!

в-к Стандарт

Те се размърдват, само когато е пострадал техен колега, техен шеф или приятел на техен шеф.

Едно време ,на Нова година ,една комшийка беше излязла на терасата да погледа зарята,и един пияница-военен :) от долия етаж,изпразни цял пълнител по нея (голямо залягане беше-оня и натроши остъклението).

Слава богу-нищо и нямаше,ама голям страх бра женичката тогава. sad.gif

идиоти с пистолети има,и май ще има завинаги sad.gif

Добре че сега съм на 15 етаж под звездите и мансардата ми няма тераса ;)

Иначе в предишната ми квартира по Нова година наставаше някакъв ад от стрелби,не смеех да отворя остъклението че току виж ме опушкали sad.gif А котетата ми не излизаха с дни изпод леглото sad.gif

Аз ,както обичам да си зяпам от терасата...Това е нечувано, на нищо не може да се разчита в нашата Родинка sad.gif

• 4 седмици по-късно...

Аз пък бях гледала по новините че някакав пияница имал пу6ка и през прозореца си стрелал и в отсрешния блок стеелнал и някакви хора докато вечеряат им се шчупил прозореца и замалко да ги закола минали с леки порезваня а патрона се забил в стената накосам от детето. sad.gif

Ам, че като и другите пушкат, ае ний да приготвяме гранатомета. Че се задават избори. :whist:

Абе с Автомати стрелят идиотите.На един мач Българи - Германия (3:2) в един приятел в Червен бряг бяхме и излизам на терасата да се покефя на изравняването и от отсрещният блок Калашников бате...цял пълнител

Наи лесно богатите взимат оръжие с парите си. И какво 4акате от българските закони които е в мафията се оправя в живота. Не е ли така.

biggrin.gif вие сте добре ами на мен като ми разстреляха трансформатора цял калашник изстреляха по него защото някой е слушал опера та е пречил на съседа си да гледа футбол .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.