Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кучета разкъсаха 1-годишно дете

Featured Replies

B-boy[styLe] , май нещо те гони пощурезията. Никой не обижда никой на расистка основа и не знам какъв интерес имаш, та си на страната на "потърпевшите" (имам предвид ромите , защото е малко е под въпрос, коя от страните е потърпевшата, след като се вземе под внимание мнението на Tapion).

Не мисля , че в спора на кучетата и ромите има място за изказвания на расистка основа. По скро кучетата са пренебрегнати, отколкото циганите.

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено.

Много правилно. Избиването на даден вид животни, за да просъществува друг вид е напълно незаконно.

Това, че крокодилите в река Нил изяждат по 20-30 човека на година, е повод да ги изтрепем ???

Това, че в Индия, тигрите изяждаха по 20-30 човека на година, стана повод да ги изтрепат, а сега се чудят как да възстановят популацията.

Хапането е в природата на кучетата и това , че майката се трудела (чукала или какво ли още не(това си е лично нейн проблем))в някое от халетата на "фермата", и е ставила рожбите си без никакъв контрол е равносилно да пуснеш дете на магистрала и да съдиш след това шофьора за предумишлено убийство.

Съгласен съм , че трабва да се вземат мерки за контрола върху безстопанствените "домашни любимци", но изказвания като:

Наистина трябва да бъдат избити тия кучета

са направо не на място и вината е лично на правителството и на народа , а не на горките животни, но това е тема на друг разговор.

Редактирано от radkodj (преглед на промените)

Хапането е в природата на кучетата и това , че майката се трудела (чукала или какво ли още не(това си е лично нейн проблем))в някое от халетата на "фермата", и е ставила рожбите си без никакъв контрол е равносилно да пуснеш дете на магистрала и да съдиш след това шофьора за предумишлено убийство.

Трябва да бъде съдена "майката"-у тиквите ли е била нямам и аз на идея ама angry.gif

Трябва статията да се разгледа по-обширно, от другата страна - тази на кучетата. Как ли са се чувствали, докато са разчленявали бъдещият ром фермер? :snowballfight:

Изказвания от този род говорят за пълна липса на сиво вещество,както и за злоба и комплексарщина.На въпросния потребител пожелавам да не му се случва той самият да бъде така "разчленен",защото тогава няма да иска да се прави на интересен.

1-годишно дете едва ли може да се причислява към някаква етническа група или към каквото и да било,то просто все още няма никакво формирано самосъзнание. Това е просто едно човешко същество,което е загинало по нелеп и гаден начин. И всякакви опити да остроумничим,използвайки тази случка,са малко нелепи...

Това е наистина ужасен начин да умре човек.

Няма значение дали е българин, ром или евреин. Всеки има право да живее и мисля, че не трябва да се "радваме" на една толкова брутанлна смърт.

Детето е било разкъсано...не просто умряло тихо и безболезнено, а разкъсано.

На мен лично тази история ми понамирисва - що за майка ще остави 3-годишното си дете, заедно с 1-годишното братче без надзор?

Колкото до кучетата - били са или болни или гладни, тогава стават агресивни. Това, че някой не си гледа децата, не означава, че вината се хвърля автоматично върху кучетата. Те са животни и имат животински инстинкт, което ги оправдава.

А ние нали сме уж на върха на хранителната верига? Нали сме най-интелигентните? Как може да оставим едни две толкова малки деца без надзор? Как така убиваме, дори по-брутално от тези кучета?

Вина у тях не търся - вината си е изцяло човешка.

• 3 седмици по-късно...

Горкото дете то е на 1-г и не мозе да се отбранява само каде е била маика му за да му помогне? Сигорно е мн тезко за маиката му. Тези бездомни кучета трябжа да се затворяд в приют много хора ги е страх от тези кучета и мен ме е страх. Горкото дете :)

• 4 седмици по-късно...

За съжаление това не е първото нито последното дете.А на въпроса - къде е била майка му? Ще кажа, че не само дете, но и големи хора немогат да се справят с помярите.Няма значение дали са бездомни или са със заспали стопани.Не е човешко.Това може да се случи на всеки. А да не говорим за приюти - това са пари на вятъра...Според мен да ги избият всчки бездомни кучета и тези, на които стопаните са толкова смотани, че ги оставят без каишки да се шматкат. Другите държави си решиха проблема - само ние неможем...

Така, добре, изтрепваме кучетата. И? А дали всички сме съвестните граждани, а? Дали децата ни не хранят и си играт с някой Рошко или Писана пред домовете ни? Ами в гетата с малцинствата, там дали ще успеят изтрепят кучетата? АБСУРД!!! Нали знаете, че кучетата не са мигриращи животни и си бранят териториите, т.е. спечели ли си територията и си я брани докато е живо. И какво се получава: изтрепваме кучетата по централните части на градовете, после от гетата започват да прииждат псета и да стават агресивни, защо?! Ами защото има свободна територия и трябва да си я спечелят едно от друго! Затова беше добре да ги кастрират, ама все пак сме България, това нещо няма как да стане, 'щото като знам по общинските служби какви са и как работят... ще кастрират едно, ще изпишат раходи за пет... и хоп - парите свършили... свършили, ама в джобовете на "съвестните" държавни служители. Просто такъв ни е манталитета, хора, няма какво да го крием! И докато има България, демек докато има безсъвестни граждани, ще има и бездомни животни ('щото и котките хич не са малко!)

Колкото до трагичния случай: хора, кой от вас ще остави 1-годишно си детенце на 3-годишно дете, за да го гледа, при условие, че навън има глутница кучета?!?! Ами да вземат да се образоват някои малцинствени майки, че кучето произлиза от вълка, а вълка в повечето случаи живее на глутници и като е гладен убива слабите, болните и недораслите животни!

• 1 месец по-късно...

Първо : вижте датата на темата!

Второ : темата не е "какво да правим с бездомните кучета"-таква тема има вече!

Трето : премествам постовете ви там

Четвърто :

2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел.

2.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Коментарите към такива теми ще бъдат премествани към вече съществуващите или изтривани.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.