Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 2

Featured Replies

Значи току що кликнах в Скайпа (който бях инсталирал от преди 10 дена свален от сайта им) да си направи сам update до последната версия 380115. Предишната заемаше 36216KB а новата 43636KB в паметта на ПЦ-то. Не ми пука особено, само го пиша за информация че и при мене не е станал "по-лек".

Интересното е че точно преди обновлението бях във връзка с машина Супер Възел на софийския интернет доставчик на двама от контактите ми които са на линия, а сега със новата версия се връзвам към машини тук близо където аз живея. Значи, може би, вероятно версията на Скайпа оказва влияние за избора на Супер Възлите към които се свързва.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 362,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• трябва да разрешиш активно съдържание (ActiveX) да се инсталира

Публикувани изображения

зравейте, това звучи като спам , а аз лепнах вирус .

Днес не можах да стартирам скайпа -не излиза стартовия екран , а си излиза долу в помощната лента и не се отваря . С втория профил обаче всичко е ок .Скайпа си зареди ,но в лентата кадето излизат рекламите ми излиза следното " <banner bgimage="ui/imeges/457"...................>Въпрос:Искали ли сте някога да се сварйете през скапе с някои който няма компютър?<b>Научете още</b>/font>

на мястото на точките има други цифри ...........

Опитах да го преинсталирам но се получава същото

разбрах че днес пускат новата версия на скайпа но едва ли е от това

Даите савет предварително ви благодаря

Е не са глупости ,де да бяха.

проблема си остава .

зравейте, това звучи като спам , а аз лепнах вирус .

Днес не можах да стартирам скайпа -не излиза стартовия екран , а си излиза долу в помощната лента и не се отваря . С втория профил обаче всичко е ок .Скайпа си зареди ,но в лентата кадето излизат рекламите ми излиза следното " <banner bgimage="ui/imeges/457"...................>Въпрос:Искали ли сте някога да се сварйете през скапе с някои който няма компютър?<b>Научете още</b>/font>

на мястото на точките има други цифри ...........

Опитах да го преинсталирам но се получава същото

разбрах че днес пускат новата версия на скайпа но едва ли е от това

Даите савет предварително ви благодаря

Е не са глупости ,де да бяха.

проблема си остава .

Проблема с рекламните банери е докладван и се работи по него. В близко бъдеще ще бъде отстранен.

надявам се да се справят с него

и аз какво да правя до като го оправят . Дейнсталирах го и го инсталирах пак но не става пак същия проблем и то само на моя акаунт ;)

надявам се да се справят с него

и аз какво да правя до като го оправят . Дейнсталирах го и го инсталирах пак но не става пак същия проблем и то само на моя акаунт ;)

Проблема засяга всички, не само Вас. Освен да чакате докато го оправят, друго не знам.

Здравейте!Имам уебкамера Pleomax и когато включа скайпа и водя разговор от другата страна ме чуват с прекъсване или изобщо не ме чуват.Микрофона е вграден в камерата.Проверих в настройки в скайпа за микрофон и останах изненадон -когато говоря звука на микрофона спада до край и не се вдига.Остава в крайно ляво и не мърда.При говор силата на микрофона постепено намалява до край и не ме чуват .Какво ли не правих и немога да оправя това.Моля ви за помощ!!!Предварително благодаря!!!

Здравейте!Имам уебкамера Pleomax и когато включа скайпа и водя разговор от другата страна ме чуват с прекъсване или изобщо не ме чуват.Микрофона е вграден в камерата.Проверих в настройки в скайпа за микрофон и останах изненадон -когато говоря звука на микрофона спада до край и не се вдига.Остава в крайно ляво и не мърда.При говор силата на микрофона постепено намалява до край и не ме чуват .Какво ли не правих и немога да оправя това.Моля ви за помощ!!!Предварително благодаря!!!

И при мен е същото. Аз обаче съм с микрофон + слушалки. Като говоря ме чуват начесечено или хич не ме чуват. Търси нови драйвъри на звуковата карта, прегледах настройките на скайпа и дори като говоря си ми показва издикатора, че микрофона работи, а кото водя разговор идват проблемите :wors: Помагайте плззз

@d09876 - Махни отметката на Нека Скайп регулира настройките на звука и си го увеличи докрай

Редактирано от Z0mBay0 (преглед на промените)

Едно бързо въпросче само. Само с копиране на config и shared файловете нали няма да мога да заредя хронологията. И има ли някакъв друг начин за зареждане на хронологията ако не разполагам с папка на user-a?

Едно бързо въпросче само. Само с копиране на config и shared файловете нали няма да мога да заредя хронологията. И има ли някакъв друг начин за зареждане на хронологията ако не разполагам с папка на user-a?

Не, има дискусия по въпроса, ползвай търсачката!

И при мен е същото. Аз обаче съм с микрофон + слушалки. Като говоря ме чуват начесечено или хич не ме чуват. Търси нови драйвъри на звуковата карта, прегледах настройките на скайпа и дори като говоря си ми показва издикатора, че микрофона работи, а кото водя разговор идват проблемите ;) Помагайте плззз

@d09876 - Махни отметката на Нека Скайп регулира настройките на звука и си го увеличи докрай

Най вероятно бавен интернет(изходящ) е проблема , пробвай без видеовръзка , би трябвало да се чува нормално.

Ненков, я се върнете 2-3 страници назад в тази тема. Имаше потребител с подобен проблем. В смисъл, че Skype предизвикал същото. Посъветвах го да се вписва ръчно, да изтрие config.xml и ако трябва да премахне Skype напълно и да почисти системния регистър. Погледнете, ако всичко е било инсталирано предварително и вие само сте инсталирал по-нови версии на Skype, вероятно става въпрос за нещо със системния регистър.

Върнах се. Изтрих регистрите на скайп, изтрих и скайп. Отново същия проблем. Като вляза в скайп рабори известно време и изведнъж забива цялата система тотално. Caps lock, num lock и те забиват. Единственното характерно нещо е, че компютъра умира внезапно. Само вентилатора работи.

Принципно скайп дърпа ли много от системните ресурси? Да не би да има нещо във Vistata, което да не е наред? Нещо, което да тормози системата и скайп да е капката, която прелива чашата? Не знам вече какво да правя. С никой друг софтуер нямам подобен проблем. Само скайп. Дори и предположения не ми идват на ума

Процесора е АМD 1.9 Ghz

3 GB Ram

Мисля, че не е недостиг на системни ресурси. Bit Defendera също не показва да има вируси. Какво може да е подяволитеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее?

Проблема засяга всички, не само Вас. Освен да чакате докато го оправят, друго не знам.

Благодаря ти много проблема ми беше едно гадно досадно червейче . Скайпа се оправи ,а на банерите не им обръщам внимание вече .

Вече като сме в DND и ни звънят, флагчето се показва чак когато затворят, докато звъни иконата в трея не се променя. Тъпо.

Забравих си паролата и когато искам да я възтановя от забравена паррола пиша скайп името и емайла и ми изписва

Skype Name and email address entered do not match.

Забравих си паролата и когато искам да я възтановя от забравена паррола пиша скайп името и емайла и ми изписва

Което ще рече че ще трябва да отгатнеш по някакъв начин кой email address отговаря за даденото име в скайпи.

Ако ти си създал сметката може да си пробваш всичките ти email address които ползваш и да го налучкаш.

Ако някой друг я е създал тази сметка тогава можеш да се откажеш да търсиш решение и готово.

Забрави, щом не се сещаш...

И стига с тези опити да хакнеш чужд акаунт!

Firefox добавката на скайп прави проблеми. Някои изборажения от уеб страници не се зареждат, а постояно се опресняват. Накрая излиза съобщение от типа:

The image splash.jpg cannot be displayed, because it contains errors

Ясно ми е, че проблема сигурно е в OS-а, кръпките, последната версия на FF, но като се деинсталира Скайп - работи без проблем.

Вече като сме в DND и ни звънят, флагчето се показва чак когато затворят, докато звъни иконата в трея не се променя. Тъпо.

Пуснах бъг репорт, но дали ще го оправят не мога да кажа. Дано.

Искама във скайп да си сложа адрес към даден сайт само че да ми излиза така ... а не целия адрес -може ли да стане това ?

А копираш ли го адреса или го пишеш ти,пробвай с друг,но всъщност къде искаш да си сложиш адрес?Ако е във "видео в настроението"/само видео/,не може да се сложи какъвто си искаш,там се слега само от "Metacafe"и "Dailymotion",a иначе в профила си може други.

Не знам дали е писано, но ще попитам тук...

на някой случвало ли му се е да му "забие" скайпа?

При мен чат-пат като пиша изведнъж ми изкача прозорец "out of resources" и не знам що е така.. и трябва

да го end task'на... и пак да го пусна... памет имам, не е да нямам. Прави ми проблема от месец сигурно,

но и не е всеки ден, което е странно, ами когато си "поиска"

Бляк...

Пробвал ли си да го деинсталираш и после наново да си го свалиш?Да не би нещо вирус да ти прави проблем или някаква друга гадина.На мен преди да си преинсталирам компютъра ми забиваше,но като забиваше си го деинсталирах с "Reviuninstaller" и после наново си го свалих,но пък не ми изписваше такъв надпис като твоя,а само ми замръзваше или ми изчезваше прекия път към него/без повод/.

Старата тема понабъбна и се заключва. Все пак в нея има доста полезна информация, така че не забравяйте да я използвате като източник.

Абе разбрах че има plugin за скаип които ти позволява да слагаш gif. фаилове на аватра си.Ще ви помоля да ми дадете линк да го изтегля тоя plugin.Мерси

Галерията с екстри за Skype се намира тук: https://extras.skype.com/

Потърсете за това приложение.

помогнете ми днес като си включих скайп и ми изписа това : провалено сглобяване на базата от данни на скайп.. Четох назад в темата но не ми стана ясно как да си запазя хронологията и какво да правя след това..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.