Премини към съдържанието
dimd

Ромите отвръщат на удара

Препоръчан отговор


Ромите отвръщат на удара

Организация на малцинствата за отбрана от насилие (ОМОН) е новото гражданско формирование, което ще пази ромите от посегателство.

То ще бъде регистрирано до дни в Пазарджик, съобщи за Дарик радио областният лидер на ”Евророма” Борислав Даскалов.

До момента в гражданското движение са се записали около 50 роми от Пазарджик, Пещера, Септември, Велинград и Панагюрище.

ОМОН се създава в отговор на отрядите на Боян Расате, каза още Даскалов и ще бъде финансирана от богатите ромски родове.

В организацията ще членуват предимно спортисти, които ще бъдат обучавани в бойни изкуства за отбрана.

Униформата ще включва черна кърпа на главата, с бял надпис ”ОМОН” и ще прилича на тази на американските командоси.

Тя ще бъде показана след регистрацията на гражданското движение, каза още Даскалов, който е поканен да го оглави.

Инфо : Dnes.bg

Става интересно ! Бездействието на държавата ще нарои такива организации !

Все пак мисля,че компетентните държавни органи и институции няма да допуснат това !

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не е зле да се прочете стратегията на държавата на Wikipedia: Цигани, както и Интеграция на циганите в България.

Нищо чудно, че имаме най-много цигани на квадратен метър и на глава от населението в Европа, факт. И политиците ни са изключително толерантни към тях, като се опитват да ни внушат, че сме едва ли не равни с тях. Косово не е далеч, може да се види резултата от една интересна етническа експанзия. Няма милост към коренното население, за съжаление. :whist:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Още преди 20 години баща ми го казваше:"Ще дойде един ден,в който ще ни управляват циганите"

Май се сбъдва sad.gif

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Униформата ще включва черна кърпа на главата, с бял надпис ”ОМОН” и ще прилича на тази на американските командоси.

Хаха, като прочетох това се сетих за Урук Хайовете от "Властелинът на пръстените". Само, че техният знак беше бяла ръка. Сега само трябва да хванат по едно оръжие и да започнат да обикалят из селата и да го опожаряват. biggrin.gif

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вече съм се примирила, че след още 20 години няма да има България, защото ние ще измрем и ще избягаме, а ще останат циганите и ще стане Цигания. Аз съм краен расист, затова предпочитам да не се изразявам точно, ясно и конкретно по темата, но войната (между нас и циганите) започна тази вечер, затова пазете се къде, с кого и по кое време ходите! Никога сами!


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Във всяко стадо си има мърша, познавам много цигани, които са много добри и работливи хора и които се срамуват от събратята си, но...всичките цигани, които познавам са с висше образование и култура.

Извод:

1. Край на помощите за безработни цигани

2. Край на помощите за по 10-15 деца

3. Край на миризливите гета, да се хващат на работа и да си купуват собствени жилища, а не държавата да се чуди къде да им подслонява катуните.

4. Задължиелно обучение поне за средно образование.

5. Задължително владеене на български език.

6. Да се спре наливането на пари от правителствени и неправителствени организации в тази каца без дъно.

7. Ограничаване със закон на раждаемостта им.

8. На който не му изнася да си вдига чукалата и да си търси друга земя за живот.

Мързеливо и миризливо племе, че тръгнало и глава да надига, ама то така, докато ги толерират политиците и ги дондуркат в собствените си поли...

Редактирано от Дяволският ангел (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравей те!

Казвам се Айхан(турчин сам)не знам дали и турците марзите но и аз не искам да има цигани в бг.

По цял ден се мотат напред назад,добре 4е има ТИТАН за да се обличат(даже някои пат и марково обличат).

Просто не ги рабирам кав народ са.....Както и да е Цинганина си е циганин и никога няма да се промени!!! :P

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
2. Край на помощите за по 10-15 деца

Това е невъзможно. Не може да се прави разлика м/у 10 българчета и 10 циганчета. По-скоро трябва да им се предлага работа (поне на единия родител) и ако откажат, да им се прекратяват помощите или поне част от тях. И социалните служби трябва да си гледат работата и да отнемат родителските им права. Във всички нормални държави за подобно "отглеждане" на деца ще им бъдат отнети родителските права без да се замисли никой.

4. Задължиелно обучение поне за средно образование.

Смятам че основно е достатъчно като задължително. Важно е да могат да четат и пишат, да са грамотни, да знаят къде и какво е България, елементарни познания за обща култура. Повечето карат 2-3 клас. Да си получават помощите, само ако децата им учат и не повтарят. Може с тройка да минават, но да минават.

7. Ограничаване със закон на раждаемостта им.

И това е невъзможно :-)

Познаваш ме, знаеш общо взето отношението ми към много неща, а и знаеш по принцип какъв е живота в Резервата :-) Всичко щеше да е наред, ако законите в държавата се спазваха и ако полицията не си вършеше работата избирателно. Под претекст, да не стават размирици с малцинствата, те бездействат. Значи може циганите да правят каквото си искат безнаказано за да не се разбуни етническа омраза, а аз да лежа в ареста? Може да не си плащат сметките с години и държавата да се чуди как да им ги опрости. Майка ми забрави да си плати тока и на следващия ден бяха пикирали от енергото да го изключват. Добре че бях там. Всъшност цялата държавна машина работи избирателно, не само полицията. И то когато не е заета да мисли от къде да намери още джобове, които да напълни. Полицая го е страх да удари ром за да не го изкарат расист под опеката на държавата (абе май в Резервата не се замислят за такива глупости :-) ) И какви са тия щуротии за интегриране на ромите??? Че кой ги е спрял??? Някой да ги спира да ходят на училище? Някой да ги спира да работят? Сега ще кажете че никой не ги иска. Ами не ги искат, защото не полагат елементарни усилия за да бъдат поискани за работа. Като дойде мърляв и вмирисан, освен да му дадеш една кирка не виждам какво друго би му поверил човек. Не може ли да се изкъпе, да се облече прилично, да се държи достойно. Как можеш да повериш нещо на някой, който дори не полага елементарни грижи за себе си и който е завършил втори клас? Още повече, че в хората от столетия е създадено мнението, че не са ромите не са добри хора. Но то е създадено от самите роми, с действията им. След всичко, което казах за ромите, искам да кажа нещо и за действията на Расате. Всъшност не мога да намеря подходящи думи, които да не са обидни епитети за да коментирам действията му. Не смятам че правилния път към решаване на проблемите е разпалване на расизъм. Който е чел книги, знае че в расистка Германия подобни паравоенни формирувания (преди Хитлер да дойде на власт) са тероризирали всички, не само евреи и роми. Защото полицията не ги е спирала. Не са спазвани законите. Ако се допусне законово сформиране на подобни формирувания и тук, ще настане хаос. Просто полицията трябва да си гледа работата с отворени очи и не през пръсти. А изцепки като Расате и Сидеров трябва да ги забранят със закон.

П.П. Оправдавам паравоенни формирувания само при война. Т.е. така наречените форсмажорни обстоятелства.

Редактирано от nighty (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
До момента в гражданското движение са се записали около 50 роми от Пазарджик, Пещера, Септември, Велинград и Панагюрище.

Странно, ромите точно в Септември и Пазарджик просто нямат никаква нужда от защита. Специално в Септември няма нито един скинхед от поне 10- ина години, тук ромите избират кметове (според това кой даде повече безплатен ориз, консерви, брашно и т.н.), роми, тотално неграмотни и трудно говорещи български език, участват в общинския съвет, всеки петък и събота надуват яко кючек от махалата, така че да ги чува цялото градче... Тук циганите определено не са малцинство. Въобще те тук разполагат с всичко, за което една гнусна, дивашка, себична, безморална паплач би могла да си мечтае.

В Пз ситуацията е подобна, само че там българите са малко повече от ромите.

По принцип съм на мнение, че българите до голяма степен са виновни за тази ситуация, понеже с бездействието си по време на избори превърнаха ромското малцинство в най- уважаваната от политиците избирателна сила. Да не се толерират ромите за сметка на всички останали за днешните управляващи, особено преди задаващите се кметски избори, би означавало да отрежат клона, на който седят. Логично е да не го направят.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тази тема за циганите вече е просто ...почти всеки ден се случва някакво нещастие завършило със смъртен случай, в което естествено участие има ЦИГАНИН. И докато всички си стоим и си разискваме как да ги интегрираме ще се изгубим от лицето на България! Трябва да се научат сами да се грижат за огромните си семейства с 20 деца, да започнат да учат български език - да четат и пишат, да започнат работа, да си строят сами гетата, абе защо в тая скапана държава не се грижат така за българските семейства, за обикновените хора, които получават по 18 лв добавка за детето си и за тези 18 лв в службите за социално подпомагане ги разиграват като маймуни :P Аз не казвам да бъдат и те тормозени от българи, но просто тая цигания трябва да се спре!!!!!!!!!!!!!!!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето така ромите отвръщат на удара:

Роми пребиха жестоко 16-годишно момиче в столицата

Инцидентът е станал на автобусна спирка в кв. Овча купел. Петима роми са нападателите, пребили жестоко 16-годишното момиче в столичния квартал Овча купел. Инцидентът е станал на спирката на автобус 260 и 111 на бул. "Петко Напетов" и "Цар Борис III", посока Люлин. Сигналът са подали свидетели. Според тях нападателите са трима роми - улични миячи на стъкла на автомобили, които искали да я ограбят. След побоя момичето е било в безсъзнание и с линейка е откарано в "Пирогов". Няма опасност за живота му. Дежурният в Детска хирургия на болницата д-р Нанко Червеняков съобщи, че детето е "минало като през месомелачка".

То е бито с пръчки и ритници от три момичета и две момчета от ромски произход. После е било хвърлено в течащата наблизо река Букет и случайно намерено от минувачи. Има тежки кръвонасядания по гърдите, главата и почти по цялото тяло. Правят се изследвания на момичето, за да се добие по-подробна информация за състоянието му. Засега не са известни мотивите за побоя. Пострадалото момиче е от дома за сираци в Горна баня. Извършителките на побоя са избягали и в момента се издирват от полицията.

източинк

Имам чувството, че от сега нататък всеки ден ще четем за подобни инциденти или от страна на ромите или от страна на българите. Което е много, много жалко....

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз бих ви успокоил, че от един евентуален етнически конфликт , циганите няма да спечелят нищо , най - малкото че ще им намалее популацията със 100 - 200 души. Никой няма да спечели от подобен конфликт и затова не виждам почва за голямо негово разрастване...

Друг въпрос е , колко първобитна би била подобна разправа за едното нищо. С подобни безмислени и крайни препирни се бавим сами себе си!

За въпросното "ОМОН" - Това е най-жалката част от новината. Колко бой ще ядат тея ако се появят някаде , идея си нямат laugh.gif:speak:

ПП. Айхане , тука не мразим по произход или по някакъв подобен признак. Като цяло не знам дали мразим някой , аз лично не. Виж обаче начинът,по който пишеш прави впечатление... :speak:

Редактирано от AXL (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Здравей те!

Казвам се Айхан(турчин сам)не знам дали и турците марзите но и аз не искам да има цигани в бг.

По цял ден се мотат напред назад,добре 4е има ТИТАН за да се обличат(даже някои пат и марково обличат).

Просто не ги рабирам кав народ са.....Както и да е Цинганина си е циганин и никога няма да се промени!!! :wors:

Здравей и добре дошъл в нашия форум,

Ако не е твърде невъзпитано, бих искал да ти задам един два въпроса:

> Турчин ли си или български мюсюлманин, между двете има доста голяма разлика...

> В България ли живееш или просто наминаваш от време на време?

> Явно че можеш да говориш и да пишеш на български, а на турски?

Колкото до братята цигани - не са чак толкова глупави, че в момента да се опитат да ескалират нещата. Ромските

фамилии не чак толкова глупави, че да допуснат подобна конфронтация* с българите, просто защото за момента

по-скоро ще изгубят, от колкото ще спечелят. Каквото и да си говорим, българите все още притежаваме някои

средства с чрез които да можем да притиснем ромите, за съжаление напоследък се наблюдава орязване на тези

средства...

* я вижте какви думички съм научил :speak:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако не се направи нещо по-въпроса тези сбивания или така наречени етнически конфликти могат да прерастнат в нещо по-голямо и страшно като например,знам ли, гражданска война и накрая да свършим като Израел -непрестанен Ад.Въпрос на време е ромите (аз им викам цигани) да прибегнат към по-сериозни посегателства.Ще започнат да гърмят бомби в центъра на градовете и сами ще се избием.От нас или по-точно от политиците ни зависи дали ще се избавим от бедата .А пък единствено от нас зависи пак да се докажем като народ и като нация...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Още преди 20 години баща ми го казваше:"Ще дойде един ден,в който ще ни управляват циганите"

Май се сбъдва sad.gif

Ми да мила, то в България почти няма българи аз самата съм изненадана от факта, но е така...

Пък и повечето гледат да избягат навън по чужбина...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето това ако им се позволи на циганите ще е началото на края на страната ни, но пък не би ме учудило вече нищо в България. Когато стачкуваха миньорите, полицията им чупеше главите, когато циганите чупят и тормозят хората, полицията седи отстрани и ги гледа. Просто ще става страшно в България. Дано не съм права. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Странни неща наблюдавам напоследък аз, като се започне от това, че проблеми с ромите има само в градовете, където скинарчетата не са си свършили кадърно работата, в Плевен и в Троян например, проблем с ромите няма, но това е поради факта, че никой няма да търпи ромите да излизат с брадвите по улиците като в София, ако стане нещо такова, ще бъдат доста брутално укротени от местното население, просто никой тук не би търпял такива безредици. А и ромите по принцип само, когато са в големи групи се осмеляват да псуват, да викат, да се бият и т.н., но когато останат по сами и веднага "Ама чакай бате, аз ..." ама веднъж да ти е казал същият "Мръсен, кирлив българин" след като той не се вижда, че това май се отнася за него, а не за мен, никой няма да го чака да си доизкаже приказката за "чакай бате".

Та докато полицията и жандармерията спи за такива безредици и просто отиват да гледат сеира без да се намесват дори да стане сбиване, то единственото правосъдие и защита можем да го раздаваме ние.

Не съм против циганите, познавам цигани, които са доста свестни хора, но има и голяма измет от тях, и според мен не трябва вече да се делят като етнос и да имат привилегии, живеят в България, в паспорта им пише, че са българи, следователно нека ги приемат на равно с нас, нека ги съдят наравно, а не да ги оправдават заради етноса, нека им спират ток, вода и т.н., та те дори не са етнос, те са си почти колкото българите вече, като брой на населението.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Вече съм се примирила, че след още 20 години няма да има България, защото ние ще измрем и ще избягаме, а ще останат циганите и ще стане Цигания. Аз съм краен расист, затова предпочитам да не се изразявам точно, ясно и конкретно по темата, но войната (между нас и циганите) започна тази вечер, затова пазете се къде, с кого и по кое време ходите! Никога сами!

Ето така ромите отвръщат на удара:

Роми пребиха жестоко 16-годишно момиче в столицата

Имам чувството, че от сега нататък всеки ден ще четем за подобни инциденти или от страна на ромите или от страна на българите. Което е много, много жалко....

За това писах това по-горе. Гръмнала е първата пушка, само чакаме да падне лавината.

Ромските

фамилии не чак толкова глупави, че да допуснат подобна конфронтация* с българите, просто защото за момента

по-скоро ще изгубят, от колкото ще спечелят. Каквото и да си говорим, българите все още притежаваме някои

средства с чрез които да можем да притиснем ромите, за съжаление напоследък се наблюдава орязване на тези

средства...

* я вижте какви думички съм научил :)

Браво за думичките, Шуша, ама за контекста - доста си в грешка sad.gif Вече отдавна нямаме оръжия срещу тях, те са напаст като скакалците в Мароко, че и по-зле sad.gif

Странни неща наблюдавам напоследък аз, като се започне от това, че проблеми с ромите има само в градовете, където скинарчетата не са си свършили кадърно работата, в Плевен и в Троян например, проблем с ромите няма, но това е поради факта, че никой няма да търпи ромите да излизат с брадвите по улиците като в София, ако стане нещо такова, ще бъдат доста брутално укротени от местното население, просто никой тук не би търпял такива безредици. А и ромите по принцип само, когато са в големи групи се осмеляват да псуват, да викат, да се бият и т.н., но когато останат по сами и веднага "Ама чакай бате, аз ..." ама веднъж да ти е казал същият "Мръсен, кирлив българин" след като той не се вижда, че това май се отнася за него, а не за мен, никой няма да го чака да си доизкаже приказката за "чакай бате".

Та докато полицията и жандармерията спи за такива безредици и просто отиват да гледат сеира без да се намесват дори да стане сбиване, то единственото правосъдие и защита можем да го раздаваме ние.

Не съм против циганите, познавам цигани, които са доста свестни хора, но има и голяма измет от тях, и според мен не трябва вече да се делят като етнос и да имат привилегии, живеят в България, в паспорта им пише, че са българи, следователно нека ги приемат на равно с нас, нека ги съдят наравно, а не да ги оправдават заради етноса, нека им спират ток, вода и т.н., та те дори не са етнос, те са си почти колкото българите вече, като брой на населението.

Вярно отгоре до долу. Явно трябва да се посъберем и да им посъкратим числеността и тук в София. Една малка национална скинхед среща у София, кво ще кажете? :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Една малка национална скинхед среща у София, кво ще кажете? :)

Е тва са вече дивотии :speak: . От една напаст, та на друга. От опит мога да кажа, че скинчетата не превъзхождат кой знае колко ромчетата по показателите интелект, хигиена, цивилизованост и т.н.- пасмина диваци, намиращи си всякакви поводи да упражняват насилие.

Всъщност не знам кое е по- добре: държава на роми или държава на скинове.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Здравей те!

Казвам се Айхан(турчин сам)не знам дали и турците марзите но и аз не искам да има цигани в бг.

По цял ден се мотат напред назад,добре 4е има ТИТАН за да се обличат(даже някои пат и марково обличат).

Просто не ги рабирам кав народ са.....Както и да е Цинганина си е циганин и никога няма да се промени!!! :P

Аз не мразя турците ,защото са балканци като нас,много са трудолюбиви и честни хора-без особени претенции,въпреки,че търпят критики,главно заради политиците,които ги представляват !

Често българите ги поставят под един знаменател със циганите,което е крайно погрешно и неправилно.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Аз бих ви успокоил, че от един евентуален етнически конфликт , циганите няма да спечелят нищо , най - малкото че ще им намалее популацията със 100 - 200 души. Никой няма да спечели от подобен конфликт и затова не виждам почва за голямо негово разрастване...Друг въпрос е , колко първобитна би била подобна разправа за едното нищо. С подобни безмислени и крайни препирни се бавим сами себе си!За въпросното "ОМОН" - Това е най-жалката част от новината. Колко бой ще ядат тея ако се появят някаде , идея си нямат laugh.gif:wors: ПП. Айхане , тука не мразим по произход или по някакъв подобен признак. Като цяло не знам дали мразим някой , аз лично не. Виж обаче начинът,по който пишеш прави впечатление... :angry:
AXl, не знам, дали си забелязал, но тия , които милеят за Родината ни, са много толерантни всъщност, за разлика от другите, които са против всякакви етнически омрази, но всъщност това не е така. Точно от такива хора би чул " смърт на циганите" или нещо подобно! А такива са поне 80 % от населението на страната ни! Аз съм националист, но не мразя циганите! Не мразя и турците, както и никоя малцинствена група! Вероятно пак ще гласувам за Сидеров, но това няма да промени отношението ми към циганите. Ако искат нещо от мен, естествено ще се защитя, доколкото мога. В противен случай и те са хора! А ТАКА!
Ми да мила, то в България почти няма българи аз самата съм изненадана от факта, но е така...Пък и повечето гледат да избягат навън по чужбина...
Ангелче, има един Българин с голямо... Б :) Когато аз и ти останем единствените българи в страната ни, ще се радвам да се запознаем и да разбереш, че секса е и за жени :) Редактирано от WildHorse (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Незнам как ще прозвучи, но циганите могат да свършат много полезно дело за света. И то е много просто. С един цигани могат да се изхранят 6 прасета. После се изнася свинското за храна на гладуващите по света. А ако от хелзинските и други комитети имат нещо против, то тогава да им ги изпратим всички цигани да си ги гледат там и да им се радват!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Незнам как ще прозвучи, но циганите могат да свършат много полезно дело за света. И то е много просто. С един цигани могат да се изхранят 6 прасета. После се изнася свинското за храна на гладуващите по света. А ако от хелзинските и други комитети имат нещо против, то тогава да им ги изпратим всички цигани да си ги гледат там и да им се радват!

Знаеш ли , тези дни си мислех как всеки един от нас трябва да е поне малко националист и как това би ме зарадвало много , ако се осъществи.

Подобни призиви от сорта на "Циганите на Сапун, на Шампоан , на Веро" и тн. са толкова безмислени. Нямам думи. Всички знаете много да говорите за тези неща , но знаеш ли как ще реагираш ако в ръцете ти умира човек или пред теб го разкъсват? Ще ревнеш и ще одрайфаш всичко - такава ще бъде реакцията ти както и на всички, които "претендират" да са големите мъже , които знаят само заучената фраза - "на сапун".

Големите,лоши "Скинове" , половината от които не знаят за какво се борят, само гледат да сбият някой. Ако си мислите че изглеждате сериозно в очите на някого , то адски много грешите, скъпи заплашители и предводители на смъртта на ромите.

Затова никога няма да бъдете чути , защото сте толкова несериозни и просташки настроени, че не може да убедите и един "retard", в правотата на позициите си.

Аз не съм против циганите като едно цяло. Против съм това , че повечето винаги си търсят правата , а задълженията никога. Против съм изцепките на скиновете , които също както ромите нападат когато са само 2-3 и то винаги някоя лелка или баба или дядо, за деца да не говорим.

В тази държава , можем да живеем всички , които сме родени тук. Хора , които разпалват расово напрежение , не желаят това. Те гонят собствените си извратени идеи и9 за това ви моля да мислите преди да действате , това може да ви отърве от много глупости!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Според мен повечето хора не харесват ромите поради факта,че живеят като пиявици на гърба на държавата.Искат пари и помощи без да полагат труд.Оплакват се ,че нямали работа или по-точно,че не им давали...Ами с упоритост всичко се постига.А сега като се замисля как ще им стигат парите за 5-10 деца бе.Ти и милионер да си пак няма да могат да се издържат.Точно тази безотговорност дразни и ще дразни докато не се променят.После ние сме им били виновни,че не сме ги приобщавали и сме ги мразели.Ами за всичко си има причина.Аз така виждам нещата.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Знаеш ли , тези дни си мислех как всеки един от нас трябва да е поне малко националист и как това би ме зарадвало много , ако се осъществи.

Подобни призиви от сорта на "Циганите на Сапун, на Шампоан , на Веро" и тн. са толкова безмислени. Нямам думи. Всички знаете много да говорите за тези неща , но знаеш ли как ще реагираш ако в ръцете ти умира човек или пред теб го разкъсват? Ще ревнеш и ще одрайфаш всичко - такава ще бъде реакцията ти както и на всички, които "претендират" да са големите мъже , които знаят само заучената фраза - "на сапун".

Големите,лоши "Скинове" , половината от които не знаят за какво се борят, само гледат да сбият някой. Ако си мислите че изглеждате сериозно в очите на някого , то адски много грешите, скъпи заплашители и предводители на смъртта на ромите.

Затова никога няма да бъдете чути , защото сте толкова несериозни и просташки настроени, че не може да убедите и един "retard", в правотата на позициите си.

Аз не съм против циганите като едно цяло. Против съм това , че повечето винаги си търсят правата , а задълженията никога. Против съм изцепките на скиновете , които също както ромите нападат когато са само 2-3 и то винаги някоя лелка или баба или дядо, за деца да не говорим.

В тази държава , можем да живеем всички , които сме родени тук. Хора , които разпалват расово напрежение , не желаят това. Те гонят собствените си извратени идеи и9 за това ви моля да мислите преди да действате , това може да ви отърве от много глупости!

Умирали са ми хора в ръцете и не съм се оклепал по описания от теб начин. И неискам циганите на сапун, това е загуба на материял, а ги искам като хранителен ресурс за човечеството.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.